Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Formula 1 team - Red Bull Racing

Post Postao/la F1NAC »

ups umjesto stavio pod img ne pod url ups #-o #-o
Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 11 ožu 2011, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Vidim da si i ti uspio pročitati .
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Webber pojašnjava korištenje KERS-a i zadnjeg pomičnog krila

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xC9ocWkL ... r_embedded[/youtube]
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

http://www.youtube.com/watch?v=NbZjq4RK ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

pogledajte samo prvi desni zavoj. Nevjerojatno.
Samo neka se trkaju.
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

a sto nam je ovo bitno u ovom trenutku?
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:a sto nam je ovo bitno u ovom trenutku?
To si i ja mislim,mozda kak se krilca savijaju :?
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Kako kome.
Mogu zamisliti koliko će pirellija ostati u ovom zavoju, na jedno 4 i pol G sile.
Drugo, ovo je ipak neki uvod u ono što nas prvo čeka.
Samo neka se trkaju.
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Počinju smetati mnogima: Nakon Ferrarija, na Red Bull se obrušio i Lewis Hamilton
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

mislim da ovo nisu pametne izjave.za LDM je poznato da je jedno obično laprdalo,ali ja da sam Lewis Hamilton ne bih ovako nešto izjavljivao,čisto radi sebe o kontra provokacija.
a ovako gledano sa strane,kao gledatelj formule 1,ovakve stvari su poželjne,animozitet je nešto što fali među vozačima i ekipama...nadam se da će to prenijeti i na stazu :D
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ima pravo lik mislim smijesno je da se proizvođač napitaka fajta protiv te 2 momcadi ... i tamo se zna ko je prvi vozač već od 2009
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

F1NAC je napisao/la:ima pravo lik mislim smijesno je da se proizvođač napitaka fajta protiv te 2 momcadi ... i tamo se zna ko je prvi vozač već od 2009
istina,ali to je sramota ferrarija i mclarena a ne red bulla
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

a jebiga glupo je i to da se u tom RB vrti sve oko neweya ..
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Red Bull je danas tu gdje jeje samo zbog velikih promjena pravila u konstrukciji bolida na kraju 2008.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ne razumijem podcjenjivanje Red Bulla,pa taj bolid netko i sastavi i vozi,propeti konjić na ferrariju sigurno ne daje brzinu bolidu.mislim,reći da je red bull tamo gdje je samo zbog neweya i promjene pravila...pa ferrari je tamo gdje je (manje više u vrhu) samo zato što ima hrpu para i ostavštinu todta, brawna i schumachera (u koje je također uloženo brdo brdo para).prije toga ferrari je bio nigdje,godinama nisu osvajali ništa i gledali su kako ih mclaren i williams dere,ekipe koje nose ime po čovjeku koji ih je osnovao, čekajući da tradicija i veliko ime krenu osvajati naslove.sad opet svi bleje i čude se kako je jedan red bull u ravnopravnoj borbi s mclarenom i ferrarijem,a da ne kažem na kakve niske grane je spao nekad velika ekipa williams...

hint: smanjiti plaće vozačima i dati nemoralnu ponudu neweyu i eto rezultata :D
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Možda nije fer tako nešto reči, ali tako je. Nikad nećemo saznati gdje bi bili da nije bilo tih velikih promjena pravila. Uostalom i Brawn GP je na tu foru osvojio naslove.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

King iCool je napisao/la:Možda nije fer tako nešto reči, ali tako je. Nikad nećemo saznati gdje bi bili da nije bilo tih velikih promjena pravila. Uostalom i Brawn GP je na tu foru osvojio naslove.
istina,nisam ništa rekao...ali tko je kriv mclarenu što je dozvolio da newey ode kad znaju da je lik fantastičan.oni se u biti zadnji imaju pravo žaliti na ovo,pogotovo jer su kad su zadnje veće promjene pravila bile (1998.) imali neweya koji im je napravio avion od auta i donio tri naslova ukupno u dvije godine...1998.im je zadnji konstruktorski naslov koji su osvojili i možemo komotno reći da je to zbog većih promjena u pravilima odnosno što su u tom trenutku imali ovog ludog neweya :biggrin:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

vidc je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Možda nije fer tako nešto reči, ali tako je. Nikad nećemo saznati gdje bi bili da nije bilo tih velikih promjena pravila. Uostalom i Brawn GP je na tu foru osvojio naslove.
istina,nisam ništa rekao...ali tko je kriv mclarenu što je dozvolio da newey ode kad znaju da je lik fantastičan.oni se u biti zadnji imaju pravo žaliti na ovo,pogotovo jer su kad su zadnje veće promjene pravila bile (1998.) imali neweya koji im je napravio avion od auta i donio tri naslova ukupno u dvije godine...1998.im je zadnji konstruktorski naslov koji su osvojili i možemo komotno reći da je to zbog većih promjena u pravilima odnosno što su u tom trenutku imali ovog ludog neweya :biggrin:
Pa nitko se nije žalio. Hami nije ništa lošeg o RBR-u rekao a to da novinari vjesti prenose kako njima paše je druga stvar... A šta se tiče Neweya on je dobar dizajner itd. ali ipak momčad radi bolid,a ako baš o njemu pričamo onda možemo reči da je znao i krastavce napravit kao 2002. ili 2004., naravno da se ne može cijela krivica bacit na njega jer je sve bilo loše ali ako se najviše njega hvali kad je auto brz onda se i njega treba kritizirat kad auto nije dobar.
Ono šta hoću reč je da jedan čovjek može donjeti prevagu ali na kraju se ipak samo timskim radom može napraviti brz i dobar bolid a RB je to uspio u razdoblju kad se moralo početi od nule samo da su se oni i zadržali na vrhu. Brawn odnosno Mercedes to nije uspio.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Ma ovo je, barem ja mislim, pokušaj umanjivanja značaja RBR-a u F1. Pri tom mislim na povijest (ne kratkoročnu) F1. Nešto kao u stilu; imali smo i Benneton kao uspješnu momčad...nema ih. Ovi su sad tu, slična priča, za 10 godina...ko zna. Možda bude Adidas, moža McDonalds. :D I tako je hrpa imena/momčadi ulazila i izlazila iz F1. Uz Ferrari koji je kamen temeljac ovog sporta, tu su jedino McLaren i Williams ono "nešto". Nadam se da nisam uvrijedio navijače ostalih momčadi. RB je korporacija, nema di ih nema; nogomet, hokej, reli...ali. Na našem forumu imamo 1 klik da neko navija za njih kao momčad. Vani (strani forumi) je slična situacija. Ljudi navijaju za Vettela ili Webbera, ali momčad...ja je doživljavam umjetno.
slika
alogoc
Navijam za: alonsa

Post Postao/la alogoc »

gringo73 je napisao/la:Ma ovo je, barem ja mislim, pokušaj umanjivanja značaja RBR-a u F1. Pri tom mislim na povijest (ne kratkoročnu) F1. Nešto kao u stilu; imali smo i Benneton kao uspješnu momčad...nema ih. Ovi su sad tu, slična priča, za 10 godina...ko zna. Možda bude Adidas, moža McDonalds. :D I tako je hrpa imena/momčadi ulazila i izlazila iz F1. Uz Ferrari koji je kamen temeljac ovog sporta, tu su jedino McLaren i Williams ono "nešto". Nadam se da nisam uvrijedio navijače ostalih momčadi. RB je korporacija, nema di ih nema; nogomet, hokej, reli...ali. Na našem forumu imamo 1 klik da neko navija za njih kao momčad. Vani (strani forumi) je slična situacija. Ljudi navijaju za Vettela ili Webbera, ali momčad...ja je doživljavam umjetno.
artifišl kažeš :>>
dmarijon
Legenda
Legenda

gringo73 je napisao/la:Ma ovo je, barem ja mislim, pokušaj umanjivanja značaja RBR-a u F1. Pri tom mislim na povijest (ne kratkoročnu) F1. Nešto kao u stilu; imali smo i Benneton kao uspješnu momčad...nema ih. Ovi su sad tu, slična priča, za 10 godina...ko zna. Možda bude Adidas, moža McDonalds. :D I tako je hrpa imena/momčadi ulazila i izlazila iz F1. Uz Ferrari koji je kamen temeljac ovog sporta, tu su jedino McLaren i Williams ono "nešto". Nadam se da nisam uvrijedio navijače ostalih momčadi. RB je korporacija, nema di ih nema; nogomet, hokej, reli...ali. Na našem forumu imamo 1 klik da neko navija za njih kao momčad. Vani (strani forumi) je slična situacija. Ljudi navijaju za Vettela ili Webbera, ali momčad...ja je doživljavam umjetno.
Nisam protiv Red bulla, ali pootpuno se slažem s ovim.
Mislim da je jedino čega se trebamo bojati da "takve korporacijske momčadi" ne izguraju "prave momčadi" s vremenom. Svijet ide u tom smjeru... :(
Samo neka se trkaju.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Slažem se sa Gringovim postom u sa Vidcom da nisu trebali pustiti Neweya da ode iz Mclarena, a isto si je Ferrari sam kriv što su nevozi Schumacher za njih, pa je odma i Brawn napustio momčad, a mogli su se potrudit i da im Todt ostane, a promjene pravila je uvjek bilo i uvjek se neko snašo bolje od ostalih i tako će bit
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Zavisi sve od entuzijazma ljudi koji stoje iza RBR-a. Ako ne padnu kada Newey jednom ode iz momčadi tada ću ih možda tek smatrati "ne-umjetnom" momčadi. Kao što gringo reče i Benneton je bio beton od momčadi, ali kad odoše Schumy i ekipa iz momčadi nisu se napobjeđivali i na kraju su nestali. Mateschitz mi djeluje kao da je ozbiljan i da bi mogao ovaj projekat RBR-a održati dugo u F1. Ko zna za 10-20 godina možda se pridruže "svetom trojstvu" Ferrari-McLaren-Williams.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Vettel:My car is just like Kylie Minogue
Vettel aludira na RB7 i Kylie Monogue stražnji dio, Vettel kaže da je i u jednom i u drugom slučaju odlično upakovan. ;) :D
RB7 ;)
slika
Kylie Minogue ;) :biggrin:
slika
Da li je Vettel u pravu :?: :roll:
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

eto šta radi obična tvornica pića...doslovno gazanje konkurencije...pogotovo ova kylie je bezobrazno brza.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

vidc je napisao/la:eto šta radi obična tvornica pića...doslovno gazanje konkurencije...pogotovo ova kylie je bezobrazno brza.
...i još k tome Kylie nije uopće koristila KERS što bi doneslo još kojih 0.3 sec. Brutala!
slika
Odgovori