Formula 1 na regionalnim TV kanalima!

Rasprave o događajima (ne)izravno vezanim uz Formulu 1

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
alogoc
Ja sam: Vozač
Navijam za: alonsa

Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a

Post Postao/la alogoc »

uvodna emisija na Sport1 upravo!!!
ogi
Navijam za: Michael Schumachera

Post Postao/la ogi »

ice_man je napisao/la:Instalirao ovaj Expat Shield, za sad odlično radi BBC.

Ono što dalje namjeravam je sutra po kabel da spojim laptop i tv, neda mi se patit gledajuć F1 na monitoru lapta.

E sad, da li je netko još razmišljao o tome ili ima iskustva s time volio bih čuti kako to sve funkcionira, te kakve su šanse da neće pucat BBC stream u nedjelju jutro?
Moje iskustvo od prošle godine:
- treninzi petkom su ok nema nikakvih prekida
- isto je i sa treningom subotom
- emisija prije kavala dosta dobra, kvalifikacije s vremena na vrijeme dođe do kratkih prekida
- međutim kod utrke dolazi do čestih prekida jer ima puno konekcija tako da ja osobno ne mogu tako gledati f1 već samo pustim "driver tracker" i gledam na TV-u.
- onda nakon utrke kad je forum situacija s poboljša.
To je moje iskustvo. Uz napomenu da ne znam kako će biti za Australiju pošto je utrka relativno rano ujutro. Da li će biti puno konekcija ...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

kakva je situacija s hotbird 6 satelitom?na njemu je hrt.imam tanjur naštiman na taj satelit,receiver mi se pokvario ali bih ga probao popraviti ako netko zna da na tom satelitu postoje televizije na kojim će biti prijenos
Tonyvg
Navijam za: Massu

Post Postao/la Tonyvg »

ja imam iskon TV i jedini program koji ce prenositi formulu ja mislim da je Sport 1.(njemacka)nikad nisam gledo preko toga al htio sam pitat dal ima dosta reklama i kakav je prijenos ??
Scorpyo
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Dobre utrke

Post Postao/la Scorpyo »

Nema tamo prijenosa (utrke), samo snimka prepuna reklama.
http://Scorpyo.pticica.com" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Pizda im materINA
conordoo
Navijam za: MS i 46

Post Postao/la conordoo »

Negdje sam naletio na info da filmon streama sa brzinom oko 1000 kbps... ako se ne varam to je oko 500 manje od iplayera i samim time podnosi veci promet... trebalo bi provjerit
The Chaser

Post Postao/la The Chaser »

Pošto na žalost nemam vremena za detaljnije čitanje ovog topica, zamolio bih Vas za pomoć.
Da li mi netko može navesti gdje sve mogu gledati prijenos Forumule 1?

Imam MaxTV (osnovni extra paket) i Internet.
Na kojim programima će biti prijenos, i gdje je najbolji live-stream sa Interneta (po mogućnosti na engleskom)?

Unaprijed se zahvaljujem,
Matija
Scorpyo
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Dobre utrke

Post Postao/la Scorpyo »

Ne treba ti internet. U osnovnom extra paketu imaš na kanalu 704 (ili negdje blizu njega) RTL DE koji prenosi utrku. Uz dosta reklama ali kaj je tu je.
http://Scorpyo.pticica.com" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Pizda im materINA
Bravo

Post Postao/la Bravo »

Na max tv niako bez dodatnog paketa, a live strime na bbc-u
Zadnja izmjena: Bravo, dana/u 24 ožu 2011, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

The Chaser je napisao/la:Pošto na žalost nemam vremena za detaljnije čitanje ovog topica, zamolio bih Vas za pomoć.
Da li mi netko može navesti gdje sve mogu gledati prijenos Forumule 1?

Imam MaxTV (osnovni extra paket) i Internet.
Na kojim programima će biti prijenos, i gdje je najbolji live-stream sa Interneta (po mogućnosti na engleskom)?

Unaprijed se zahvaljujem,
Matija
BBC-ev stream, ako se nevaram, Osnovni extra paket ima i RTL TV (de), tamo će ti biti...
uglavnom ukoliko uspiju naše domaće regionalne televizije (oko 7 njih, malo manje koliko smo mogli shvatiti) moći ćeš gledati na jednoj od njih

Sretno :)
The Chaser

Post Postao/la The Chaser »

Hvala Vam na brzim i kvalitetnim odgovorima! 8)
RTLde je na 504. Šteta što ne znam njemački, ali bolje išta nego ništa.
Budem probao i taj BBC stream.
Ali, nadajmo se da će biti nešto i na nekim našim programima...još uvijek ima malo nade.
kreja
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la kreja »

jedno pitanje:
ja na astri2 hvatam neki bbc news,bbc parlament,bbc alba,bbc stream1,bbc strem 0 i mogu li znati dali ce na kojem od ovih programa biti f1...
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

pa pogledaj kaj ima sad na tim strimovima ;)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
kreja
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la kreja »

ma sve nesto bezze neke emisije neam pojma...
a evo sad je na rai sportu bila emisija o f1...
kevin
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la kevin »

Eto izgleda da je prlično sigurno da kod nas ništa od f1 http://www.slobodnadalmacija.hr/Osta...5/Default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: kevin, dana/u 24 ožu 2011, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

ok.. pretraži transponder 12441 V i trebal bi ti naći stream 0 srteam 1 do stream 6 - tu ide F1
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
gonzolino
Navijam za: Nikoga

Re: Formula na kraju sezone odlazi s HTV-a

Post Postao/la gonzolino »

The Greatest je napisao/la:Ja bih nekako volio da Blaž ostane komentirat'. Lik je najbolji.
Drustvo, ima li novosti oko prijenosa ili cemo probat naci Sloveniju 2? neki drugi program? internet?
Hvala...
legolas
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la legolas »

NIsam do kraj shvatio, imali još nekih BBC-evih programa osim onih standardnih (One, two, three, four) gdje ce se moći pratiti formula i sve vezano uz nju? Naravno preko interneta.
slikaslika
anteprimorac
Navijam za: Alonso

Post Postao/la anteprimorac »

Okrenuo sam antenu kako treba, barem ja tako mislim. Znači 20 stupnjeva prema istoku od one pozicije gdje je bila kad je hvatala Astru 1. Također sam je stavio na 60 stupnjeva nagiba, to je za 15 stupnjeva veće nego prije.
E sad ovo stvarno nemam pojma. Jeli trebam ja dodati satelit jer mi resiver Digimax 9020 ne očitava Astru 28.2 niti išta slično, samo očitava Astru 1, Hotbrid i još hrpu nekih glupih. Oprobao sam dodati satelit pod longituda sam stavio 28.2 i stavio sam Istok. Onda sam ukucao Transponder 12441 V 27500 i ne može pronaći ništa. Gdje griješim? Ako ne znate ima li neki domaći forum za satelitske
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

legolas je napisao/la:NIsam do kraj shvatio, imali još nekih BBC-evih programa osim onih standardnih (One, two, three, four) gdje ce se moći pratiti formula i sve vezano uz nju? Naravno preko interneta.
Nema. Imas jedino jos njihov iPlayer, ali to su vec snimci, dakle mozes gledat utrku u ponedjeljak npr.
alogoc
Navijam za: alonsa

Post Postao/la alogoc »

anteprimorac je napisao/la:Okrenuo sam antenu kako treba, barem ja tako mislim. Znači 20 stupnjeva prema istoku od one pozicije gdje je bila kad je hvatala Astru 1. Također sam je stavio na 60 stupnjeva nagiba, to je za 15 stupnjeva veće nego prije.
E sad ovo stvarno nemam pojma. Jeli trebam ja dodati satelit jer mi resiver Digimax 9020 ne očitava Astru 28.2 niti išta slično, samo očitava Astru 1, Hotbrid i još hrpu nekih glupih. Oprobao sam dodati satelit pod longituda sam stavio 28.2 i stavio sam Istok. Onda sam ukucao Transponder 12441 V 27500 i ne može pronaći ništa. Gdje griješim? Ako ne znate ima li neki domaći forum za satelitske
angažiraj nekog i ja sam probo sam pa nisam mogo doso je covjek uzo sto kuna i rijesio to,treba reciver vratit na tvornicke postavke isto
conordoo

SRV je napisao/la:
legolas je napisao/la:NIsam do kraj shvatio, imali još nekih BBC-evih programa osim onih standardnih (One, two, three, four) gdje ce se moći pratiti formula i sve vezano uz nju? Naravno preko interneta.
Nema. Imas jedino jos njihov iPlayer, ali to su vec snimci, dakle mozes gledat utrku u ponedjeljak npr.
jos nema informacija da li na bbc1 (iplayer) ide prijenos... snimka kvalifikacija je u subotu u 13.
Po rasporedu BB1 London (koji u biti ide na iplayer) prijenos bi trebao ici... ali tek sutra ce na rasporedu iplayera bit i program za nedjelju... jebiga.
ove idiote iz HTV-a treba poslat u Australiju da sa kamerama u ruci osobno glume one stupiće sa kamerama u zavojima...
gumeni
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gumeni »

anteprimorac je napisao/la:Okrenuo sam antenu kako treba, barem ja tako mislim. Znači 20 stupnjeva prema istoku od one pozicije gdje je bila kad je hvatala Astru 1. Također sam je stavio na 60 stupnjeva nagiba, to je za 15 stupnjeva veće nego prije.

moraš da podesiš resiver na tu frekvenciju i onda probati naći signal,kad nađeš signal onda pretraga. ali najjednostavnije je da nekoga pozoveš tko se s time bavi i složi ti za 10 min
popidipupi
Navijam za: SCH

Post Postao/la popidipupi »

Na bbcONE stranici pise da prenose kvalifikacije od 5 ujutro a utrku od 6 ujutro

http://www.bbc.co.uk/bbcone/programmes/ ... 2011/03/26" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bbc.co.uk/bbcone/programmes/ ... 2011/03/27" onclick="window.open(this.href);return false;
conordoo

A ovo je objavljeno na BBC stranici.. kako se čini prijenos ide definitivno online:

The BBC will be providing comprehensive coverage of the 2011 Formula 1 season across all its platforms.

Sebastian Vettel will be defending his world drivers' title and you can follow all the action on network TV, red button, radio, online & mobile.

BBC One will carry live coverage of all 20 grands prix on Sundays and every Saturday qualifying session, with all available in high definition.

Every on-track moment will be on the red button and the BBC Sport website.
Zaključano