Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Formula 1 team - McLaren
Mislim da bi ovaj bolid mogao biti kao i onaj 2005. U početku ne baš brz, a kasnije mrga.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Mp4-20. je bio od početka brz ali su u Mclarenu u prvih nekoliko utrka koristili previše tvrde gume pa su performanse bolida bile zakamuflirane. Tad je bila ona zabrana promjene guma na snazi.Dani je napisao/la:Mislim da bi ovaj bolid mogao biti kao i onaj 2005. U početku ne baš brz, a kasnije mrga.
- Slaven Oprosti
- Navijam za: Ferrari
Živi bili pa vidjeli ali svakom normalnom je ovo trućkanje o 1 sekundi bržem bolidu priča za djecu.
Pazi, imaš cijele pripreme na kojima se ležerno izležavaš na plaži s pivom u ruci i škembom na mjestu gdje već škemba i stoji.
I onda se zadnji dan trgneš, baciš pivo iz ruke, uvučeš trbuh i kažeš: Paz' se Bolte, ima da te nema.
Priča drži vodu k'o Titanik.
Pazi, imaš cijele pripreme na kojima se ležerno izležavaš na plaži s pivom u ruci i škembom na mjestu gdje već škemba i stoji.
I onda se zadnji dan trgneš, baciš pivo iz ruke, uvučeš trbuh i kažeš: Paz' se Bolte, ima da te nema.
Priča drži vodu k'o Titanik.
"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti

-
- Legenda
Da ju je bilo tko drugi ispričao, nasmijao bi se.
Ovako, ostat ću suzdržan i pričekat prve kvale
Ovako, ostat ću suzdržan i pričekat prve kvale
Samo neka se trkaju.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Za one koji rjeđe posjećuju službenu stranicu, od danas je u novom izdanju - http://mclaren.com/formula1" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim da su u kratkom predstavljanju najavili još više dostupnih podataka u live-telemetry.
Vidim da su u kratkom predstavljanju najavili još više dostupnih podataka u live-telemetry.

- Centurion
- Test vozač
http://www.autosport.com/news/report.php/id/90124" onclick="window.open(this.href);return false;
Button najavljuje da će biti puno preticanja u prvoj utrci...
kak to on može znati xD, nije kao da mu je bolid u odličnom stanju pa da može reći iz svog iskustva ali ok...
još samo 3 danaaaaa
Button najavljuje da će biti puno preticanja u prvoj utrci...
kak to on može znati xD, nije kao da mu je bolid u odličnom stanju pa da može reći iz svog iskustva ali ok...
još samo 3 danaaaaa

- mrd
- Profesionalni vozač
- IH!
Kako meni ovo sve mirise (smrdi) na jako losu sezonu.
Daj Boze da grijesim ali...
Daj Boze da grijesim ali...

- Dani
- Legenda
Meni miriši na pucanje guma.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
hmmm ak je istina da ce dobit 1 sec po krugu ili od toga nece biti nista ili su na testiranjima skrivali stvari.... nemos ti u danasnje vrijeme u formuli nac na jednom jednu sekundu....
McLaren u <3
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Doće i ostali sa nekim novim stvarima na trku, tako da je pitanje koliko će im to pomoć

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Michael is faster than you!!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Nećeš valjda otac postat?Dani je napisao/la:Meni miriši na pucanje guma.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Centurion
- Test vozač
kako god bilo čini se da će nam biti težak početak godine 

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
kakav je ovo difuzor na Mclarenu^^?
- alien_ri
- Navijam za: MSC
Izgleda da se McLaren, ide im dobro trenutno na practice 2 session-u
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
- ivan mesar
- Navijam za: ferrari
2 trening gotov dvojac iz mclarena 1 i 2 malo neocekivano valjda su pronasli tu 1 sec
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...umjereni optimizam prelazi u veeeliki optimizam...nešto se ipak dogodilo...jeste navijački ali s obzirom na pesimizam koji se širio ovim djelom foruma ovo ipak nešto obećava (znam da se još ništa ne zna no nadu mi ne možete uzeti!!!Toon Army je napisao/la:...zbrojivši sve ja ostajem kod svog umjerenog optimizma....

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Toon Army je napisao/la:...umjereni optimizam prelazi u veeeliki optimizam...nešto se ipak dogodilo...jeste navijački ali s obzirom na pesimizam koji se širio ovim djelom foruma ovo ipak nešto obećava (znam da se još ništa ne zna no nadu mi ne možete uzeti!!!Toon Army je napisao/la:...zbrojivši sve ja ostajem kod svog umjerenog optimizma....)

- One and only
- Svjetski prvak
Nada umire posljednja, al ipak umireToon Army je napisao/la:...umjereni optimizam prelazi u veeeliki optimizam...nešto se ipak dogodilo...jeste navijački ali s obzirom na pesimizam koji se širio ovim djelom foruma ovo ipak nešto obećava (znam da se još ništa ne zna no nadu mi ne možete uzeti!!!Toon Army je napisao/la:...zbrojivši sve ja ostajem kod svog umjerenog optimizma....)

Treninzi u petak ne govore puno, ali na osnovu ovoga moglo bi se reći da McLaren ipak nije loš kolko se mislilo nakon testova (ipak nešto pokazuju treninzi u petak inače bi Virgin mogao biti prvi).
Webber je rekao da je McLaren brz, a da za Ferrari ne može reći jer petkom uvijek voze s više goriva nego drugi. Opet s druge strane Vettelov stint od 22 kruga je bio impresivan...
Tako da je meni sada još manje jasno ko je gdje i koliko je ko brz.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ma bravo to i je cijela poanta svega...nikad nisam bio zbunjeniji o snazi i mogućnostima pojedinog tima a pratim ovo 20 i kusur godina...mi ni nakon pet utrka nećemo biti naćisto gdje je tko i koje su mogućnosti tzv. "velikih timova"...jednostavno je bilo previše promjena u kratkom razdoblju...One and only je napisao/la: Tako da je meni sada još manje jasno ko je gdje i koliko je ko brz.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
-
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mislim da je to više rezultat toga što je zadnjih 10 minuta drugog treninga padala kiša, pa Redbullovci nisu imali prilike lovit brze krugove na kraju treninga.ivan mesar je napisao/la:2 trening gotov dvojac iz mclarena 1 i 2 malo neocekivano valjda su pronasli tu 1 sec
No nadam se da se Mclaren ipak poboljšao i da će se moći utrkivat u nedjelju sa Redbullom.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Vidljivo bolje nego u Barceloni! Dugi stint na kraju prvog treninga, Button je radio poprilično bolja vremena od Hamiltona. Čak i bolje nego RBR (doduše nešto duži) u 2.treningu.

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
dva pitanja ako netko zna.
naime,mclaren je bio najbrži na drugim slo. treninzima.navodno,ta su vremena postizali kada su mogli neograničeno koristiti zadnje pomično krilo tijekom cijelog kruga.da li je to istina da su ga koristili kao i ostali i da li je to dozvoljeno koristiti tijekom cijelog kruga.
mada ne vjerujem da je mclaren zaista ovako brz volio bih da me netko razuvjeri kakvo je pravo stanje u mclarenu.jesu li blizu top 5 momčadi.gringo možda ti imaš neke bolje informacije.
naime,mclaren je bio najbrži na drugim slo. treninzima.navodno,ta su vremena postizali kada su mogli neograničeno koristiti zadnje pomično krilo tijekom cijelog kruga.da li je to istina da su ga koristili kao i ostali i da li je to dozvoljeno koristiti tijekom cijelog kruga.
mada ne vjerujem da je mclaren zaista ovako brz volio bih da me netko razuvjeri kakvo je pravo stanje u mclarenu.jesu li blizu top 5 momčadi.gringo možda ti imaš neke bolje informacije.

- One and only
- Svjetski prvak
Kolko sam čitao da RBR nije koristio DRS tokom tog kruga. Za Ferrari sam vidio da nisu koristili baš čitav krug kasnije kad su radili stint s puno goriva. Vjerovatno race trim vježbali.senamozart je napisao/la:dva pitanja ako netko zna.