Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- V3GI
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1o1FZTaY ... re=related[/youtube]
Za sve jadnike koji su gledali na RTL-u

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Srećom dok su reklame tu je adthe koji nije štekao
...put u raj nije posut ružama...
- ice_man
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
1. Bila je to utrka krajem devedesetih u Silverstoneu (netko od starijih će se sjetit godinu i ime vozačaCenturion je napisao/la:Može li mi netko potvrditi kakav je Goran Dijanović komentator?
Jel dobar, loš, osrednji?

2. Pedro de la Zonta

3. Hakkinen vozi najbrži krug u krugu za zagrijavanje

-
- Navijam za: MS i 46
Ok.. ova kombinacija expat+bbc je fantasticna.. nikakva trzanja, niti jedna reklama... sat vremena prije trke uvodna emisija sa terena, odlični komentarori... opako se dvoumim da li ce se uopće isplatiti gledati na lok TV... probat cu s malezijom.. budu li nasi pilili po grainingu ili nečem sličnom bez pauze vraćam se na BBC.
sad tek kontam komentare da BBC ima daleko najkvalitetniji prijenos.
Izmedju ostalog me fascinirao i intervju sa Schumijem dok je utrka jos trajala.. nema nagađanja nego lijepo pitaju majstora koj se k.. desio..
genijalno
sad tek kontam komentare da BBC ima daleko najkvalitetniji prijenos.
Izmedju ostalog me fascinirao i intervju sa Schumijem dok je utrka jos trajala.. nema nagađanja nego lijepo pitaju majstora koj se k.. desio..
genijalno
- Pop
- Navijam za: Nikoga
Poštovani,
Zahvaljujemo na Vašem mailu i podršci.
Vjerujemo da ćete Veliku utrku Malezije gledati u našem programu. Za daljnje informacije je zadužena agencija Kreator medija na mail: dado@kreator.hr
Pozdrav,
Vaš NeT TV
Ovo su mi poslali sa NET-a
Stvarno je bio koma prenos na RTL-u---------zapravo reklame sa ubacivanjem F1
Zahvaljujemo na Vašem mailu i podršci.
Vjerujemo da ćete Veliku utrku Malezije gledati u našem programu. Za daljnje informacije je zadužena agencija Kreator medija na mail: dado@kreator.hr
Pozdrav,
Vaš NeT TV
Ovo su mi poslali sa NET-a
Stvarno je bio koma prenos na RTL-u---------zapravo reklame sa ubacivanjem F1
- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Ja se ne mogu nikako sjetit toga glasa, da li ima netko neku snimku na yubitou nekog njegovog komentara???ice_man je napisao/la:1. Bila je to utrka krajem devedesetih u Silverstoneu (netko od starijih će se sjetit godinu i ime vozačaCenturion je napisao/la:Može li mi netko potvrditi kakav je Goran Dijanović komentator?
Jel dobar, loš, osrednji?) kada se, mislim williamsov bolid izvrtio na stazi i iza sebe ostavio oblak prašine, nakon toga je Dijaković ustvrdio da gledatelji bacaju petarde
![]()
2. Pedro de la Zonta![]()
3. Hakkinen vozi najbrži krug u krugu za zagrijavanje
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
http://gol.hr/clanak//automoto/video-se ... emena.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ti ga lik mi izgleda ko pravi CAR!!

- Mika_bar
- Početnik
Hvala, nekako mi se njegov glas baš i nije "urezao" u sjećanje, al bilo je to prije dosta godina, a i dosta često sam gledao na satelitu tada (RTL), a on je komentirao na HRT-u prije ?V3GI je napisao/la:http://gol.hr/clanak//automoto/video-se ... emena.html
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
-
- Veteran
Da.i jedno vrijeme ako se sjećam radio je na Novoj prenose skijanjaMika_bar je napisao/la:Hvala, nekako mi se njegov glas baš i nije "urezao" u sjećanje, al bilo je to prije dosta godina, a i dosta često sam gledao na satelitu tada (RTL), a on je komentirao na HRT-u prije ?V3GI je napisao/la:http://gol.hr/clanak//automoto/video-se ... emena.html
...put u raj nije posut ružama...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a sta hoces bolji je prijenos neg na hrt-u ove godineV3GI je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1o1FZTaY ... re=related[/youtube]

McLaren u <3
- Mika_bar
- Početnik
A i pivo je inače jakooo dobro!McLewis je napisao/la:a sta hoces bolji je prijenos neg na hrt-u ove godineV3GI je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1o1FZTaY ... re=related[/youtube]

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
-
Ko ima dreambox, moze me kontaktirati preko PM - 5 eura mjesecno. Formulu 1 moze pratiti na Sky njemackom, La sexta za fanove Alonsa, stf - svajcarski kanali, rai uno/due, rtl holandski, top channel. Ovo su kanali na satelitima 19e - Astra, 16e Eutelsat i 13e Hot bird.
-
Da li se tko sjeća "Pedro de la Zonta"
od Dijakovića Na V.N.Italije Monza 2000 

Tko drugom jamu kopa nos!!!
- indy500
- Navijam za: Kubica i Schumacher
- Kontakt:
sjećam se toga, ali sam do sad mislio da je to cvitković rekao.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ne, on je rekao: "košarkaški sladokurci".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- goran007
- Profesionalni vozač
pa dobro,mislim da se ne treba loviti za svaku siticu koju ispali komentator za vrijeme utrke...ipak nije lako sat i pol non-stop pricati....osobno smatram da Dijaković ima dovoljno znanja da odradi ok prijenos...ono kaj me kod njega prije smetalo je to "ajaton" i "vrlo prvi krug i vrlo prvi zavoj"...
stoga,necu ni velicat ni pljuvat prije reda...zao mo je kaj nema Blazicka jer unatoc nekim manama on i Novak su mi bili cisto ok kombinacija
stoga,necu ni velicat ni pljuvat prije reda...zao mo je kaj nema Blazicka jer unatoc nekim manama on i Novak su mi bili cisto ok kombinacija
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ajd sačekajmo da Blažičko ode sa HRT-a u tu novu tv kuću, rekao je da će onda moći komentirati i na drugim televizijama pa će ga valjda onda angažirati.
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Vuksa_KC je napisao/la:Ajd sačekajmo da Blažičko ode sa HRT-a u tu novu tv kuću, rekao je da će onda moći komentirati i na drugim televizijama pa će ga valjda onda angažirati.
ne znam. jutros sam gledao preko satelita bbc stream. sad mi je žao što nisam i prije investirao u treći lnb. lijepo je imati lokalce kao zlatnu rezervu ako ovo preko satelita krepa.međutim, prijenos, komentatori, mogućnost da za vrijeme emisije prije trke malo prebaciš na drugi stream i vidiš kako sri lanka dere engleze u cricket-u ... neprocjenjivo

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Centurion
- Test vozač
evo šta su meni poslaliHvala na podršci. Nažalost sve detalje saznat ćete nakon potpisivanja ugovora.
Srdačan pozdrav,
Davorin Štetner
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Michael is faster than you!!
-
- Veteran
super,u Ljubljani lovim Z1,nadam se dobrom komentatoru,Alisic ubija,ne mozes ni team radio cut od njegovih politickih gluposti,sta me briga gdje koja kraljica otisla..
Alonsista hasta la muerte..
-
" dio sredtava osiguran " da bit ce puno reklame tjekom prenosa (( no veselim se za nix bit che bolie gledat' nego na makedoskoj televizii )) više cu razumit ako nešt drugo )
- Centurion
- Test vozač
gledajte ovako, neće biti puno reklama, ako išta biti će reklama čak i manje nego HRT, zato što gledajte:mantikor je napisao/la:" dio sredtava osiguran " da bit ce puno reklame tjekom prenosa (( no veselim se za nix bit che bolie gledat' nego na makedoskoj televizii )) više cu razumit ako nešt drugo )
HRT je uspio naći 1 velikog sponzora (VIP) i imali su oko 4-5 reklama tijekom utrke...
ja sam bio zadovoljan sa dužinom reklama,
ali pazite, ako ima 10-tak televizija, i ako bude recimo 2 reklamna bloka na svakoj televiziji, to je ukupno 20 reklamnih blokova, naravno neće svi imati iste sponzore
tako da ja samtram da neće biti puno reklama....
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Tu piše da će glavni bit Dijaković. Ako je to istina, nećeš se usrećitAlonso-champ je napisao/la:super,u Ljubljani lovim Z1,nadam se dobrom komentatoru,Alisic ubija,ne mozes ni team radio cut od njegovih politickih gluposti,sta me briga gdje koja kraljica otisla..

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
ja se bojim da bu bilo puno reklamaCenturion je napisao/la:gledajte ovako, neće biti puno reklama, ako išta biti će reklama čak i manje nego HRT, zato što gledajte:mantikor je napisao/la:" dio sredtava osiguran " da bit ce puno reklame tjekom prenosa (( no veselim se za nix bit che bolie gledat' nego na makedoskoj televizii )) više cu razumit ako nešt drugo )
HRT je uspio naći 1 velikog sponzora (VIP) i imali su oko 4-5 reklama tijekom utrke...
ja sam bio zadovoljan sa dužinom reklama,
ali pazite, ako ima 10-tak televizija, i ako bude recimo 2 reklamna bloka na svakoj televiziji, to je ukupno 20 reklamnih blokova, naravno neće svi imati iste sponzore
tako da ja samtram da neće biti puno reklama....

Michael is faster than you!!