Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:
Armanini je napisao/la: konjine.. igrat na bod sa xxx reprezentacijom svijeta.. sram vas bilo!
Nisu uopće igrali na bod, nego su loše odigrali.
Ali na bod sigurno NISU igrali. ;)
Igrali su na bod,bez ikakvog rizika
Evo kaže Bilić igrači podbacili.Slažem se ali daleko najviše si ti Biliću podbacio.**bo te Kalinić i Perišić
...put u raj nije posut ružama...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

ma drek nisu.. pristup igri je bio kao da su dosli odradit satnicu i doma.. rezultat potpuno nevazan, sve dok se ne izgubi..

a znao svatko da ce repka poput gruzije bit bunkercina i ne doc sa nikakvim planom.. ma lol..

igraci kao da nikad treninga vidjeli nisu.. srna 302 puta sam mase rukama, nitko ga ne ebe..
jedina im je ideja bila ubacivanje malo blize malo dalje.. a u 16ercu 20 igraca = 40 nogu.. ma budalastina..
2/3 puta se netko nas sjetio da se moze sutirat..
rFactor F1 HR server Info
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ovako lošu natjecateljsku utakmicu već dugo nismo odigrali. Stvarno katastrofalan pristup a o igri da ne pričam...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Mislim da ste skroz u krivu šta se taktike tiče.
Da je igrao na bod, onda sigurno nebi počeo sa Kalinićem, Petrićem, Modrićem, Rakitićem i Kranjčarom skupa. Da je igrao na bod, igrali bi Vukojević i Pranjić sigurno.
Da je igrao na bod nebi mijenjao Kranjčara za Jelavića i uvodio još jednog napadača Perišića umjesto Rakitića. Dakle, u jednom trenutku je imao 3 napadača na terenu i takva igra sigurno nije igra na bod.

Slažem se da je on kriv kod svakog poraza, ali krivce treba tražiti u katastrofalnom Modriću i Rakitiću, pa i indisponiranom (ali borbenom) Kranjčaru ma koliko god ti igrač bili važni za nas. Oni moraju odigrati puno kvalitetnije od ovog danas.
Sad igrači koje spominjete: Striniću nemam šta zamjeriti jer je jedan od boljih bočnih (lijevih) koje smo imali u repki, a Kalinić u napadu je bio potez sasvim na mjestu jer Eduarda nema i on je pokazao da zna zabiti u zadnjoj našoj tekmi.

Zato, okrenimo list papira i idemo dalje. Izgubili smo, pa šta onda? Igra se još ohoho utakmica. A da smo bili pametni (ali, mi Hrvati moramo pobijediti svakoga), mogli smo uzeti DOBAR bod u Gruziji i ići kući relativno zadovoljni. Ovako imamo kitu u ruci.

P.S.
Treba reći da su i Gruzijci odigrali jako takitčki pametnu defanzivnu tekmu.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

NHF ali ja ne znam koju si ti utakmicu gledao
Natrpao je ofenzivne igrače koji su igrali u sredini i samo gužvu stvarali,Petrić povučen nazad(Boga pitaj na kojoj poziciji je igrao),unatoč svim tim ofenzivcima samo Kalinić je igrao u napadu.I tako lošeg Kalinića drži u igri cijelu utakmicu.Pa onda od kud sada Perišić,zašto nije pokušao s Mandžukićem
Totalno kukavička taktika koja nam se obila o glavu,i kakav dobar bod,taj bod nam puno ne bi donio samo bi zamaskirao pravo stanje.Ja mislim da u ovoj grupi kako god igrali da ćemo doći najmanje do 2. mjesta ali ovakva igra i taktika zaslužuju velike kritike
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...davno sam ja rekao da Bilić nije trener za nas i da mu se rezulat slučajno dogodio...ovo danas nije bio kukavičluk već nepoznavanje elementarnih stvari u nogometu...ja samo želim od njega odgovor na jedno pitanje...koja ja bila ideja sa svakom od ove tri "genijalne" izmjene :shock: ...
...mi u 90 minuta + sudačka nadoknada nismo stvorili niti jednu polupriliku, anonimni igrači na zavrešetak prezimena ...ili su naše "velike" zvijezde bez problema "strpavali u džepove"...ima jedna rijeć za ovo danas i piše se kratko i jasno SRAMOTA!!!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

e pa upravo tako..

kazes schumy da se igralo da se ne izgubi ne bi bilo toliko ofenzivnih igraca? pa igrali smo protiv momcadi koja je igrala bunker - sto ce ti onda obrana :) da ostane teren prazan :)

ja mislim da se na ovu tekmu doslo previse opusteno.. pobacalo se igraca da se isprobaju neke nove stvari.. sve to oke.. al ovo je kvalifikacijska tekma, nije prijateljska.. pa koliko god manje vazna (jer nam je skupina takva da igraju i moji rijecani uspjeli bi se kvalificirat :) ne mozes imat takav pristup..

retardacija od postavke.. nitko nije znao gdje je tko, odnosno gdje tko treba bit.. cetvorica u 10 metara..
ovo je izgledalo sramotno..

al ajd.. nisu ovakve stvari ni lose.. bolje se sad spustit na zemlju nego da je ispalo nerjeseno pa da se nas cijeneni strucni stozer busa kako repka pod bilicem ne gubi utakmice..

a mozda je i to sto nema vise zutog :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Natrpao je ofenzivne igrače koji su igrali u sredini i samo gužvu stvarali,Petrić povučen nazad(Boga pitaj na kojoj poziciji je igrao),unatoč svim tim ofenzivcima samo Kalinić je igrao u napadu.I tako lošeg Kalinića drži u igri cijelu utakmicu.Pa onda od kud sada Perišić,zašto nije pokušao s Mandžukićem
Totalno kukavička taktika koja nam se obila o glavu,i kakav dobar bod,taj bod nam puno ne bi donio samo bi zamaskirao pravo stanje.Ja mislim da u ovoj grupi kako god igrali da ćemo doći najmanje do 2. mjesta ali ovakva igra i taktika zaslužuju velike kritike
Ne bih se složio opet. Petrić je igrao ulogu koju inače igra u HSV-u, znači neki second forward i to mu dobro inače ide, ali ponovit ću, danas je prvenstveno Modrić igrao za k*rac! Ja bih ga izvadio na poluvremenu već. A zatim i ostatak repke i najbolji igrači. Zato mislim da nije u redu da kažete da je Slaven išao na bod jer prrema prikazanoj taktici to nije bilo tako.
Badava ti sva taktika kad ti igrači odigraju kriminalno...

Usporedite večeras primjerice Modrića i Ozila. Ozil je danas za njemačku repku upisao 2 asistencije, a Modrić nije napravio ništa. E pa zato Ozil i igra za Real Madrid, a Modrić za Tottenham (bez uvrede). Naši mediji previše napuhuju naše igrače, a na kraju ispada da je Kahka Kaladze bio u pravu kad je rekao da Hrvatska nema zvijede u svojoj momčadi. Pa iskreno, ni nemamo, možda samo Srna.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ma koji Srna, da bi igraći došli do izražaja moraju biti uigrani i imati taktiku. Tu je bilić zakazao. Pa Modrić je jedna od zvijezda premiershipa, kako to da tamo dobro igra , a tu ne? Bolje bi mu bilo da obrije tu bradu i poradi na treninzima .
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Ma koji Srna, da bi igraći došli do izražaja moraju biti uigrani i imati taktiku. Tu je bilić zakazao. Pa Modrić je jedna od zvijezda premiershipa, kako to da tamo dobro igra , a tu ne? Bolje bi mu bilo da obrije tu bradu i poradi na treninzima .
Mi samo mislimo da je Modrić zvijezda jer ga naši novinari non-stop hvale, a nikada ne kude. Nije ni Srna neka zvijezda, ali je glavni igrač Šahtara i tamo je velika zvijezda.
Ali, slažem se, on mora bolje odigrati ako želi biti neka zvijezda.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:
Dani je napisao/la:Ma koji Srna, da bi igraći došli do izražaja moraju biti uigrani i imati taktiku. Tu je bilić zakazao. Pa Modrić je jedna od zvijezda premiershipa, kako to da tamo dobro igra , a tu ne? Bolje bi mu bilo da obrije tu bradu i poradi na treninzima .
Mi samo mislimo da je Modrić zvijezda jer ga naši novinari non-stop hvale, a nikada ne kude. Nije ni Srna neka zvijezda, ali je glavni igrač Šahtara i tamo je velika zvijezda.

Zao mi je zbog poraza vase repke, jos pogotovo kada je poraz dosao od anonimusa...
Danasnji igraci su pod velikim stresom, i tu bitnu ulogu igra trener-selektor, treba da ih "izjednaci" da im da do znanja da su svi tu isti, bore se za svoju repku, da ne dopusti da jedan igrac misli da je sve na njemu.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ma dobili smo UVJERLJIVO najlaksu skupinu u kvalifikacijama i sad sami sebi stvaramo probleme.Da bude jos gore Grci su dobili Maltu u zadnjem napadu,a Izrael je isto negdje pred kraj dobio Latviju.Mada i trebala nam je takva pljuska da se opametimo.I dalje imamo sve u svojim rukama i nadam se boljim igrama u nastavku.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Ne mislimo samo mi,Modrić je zvijezda i igra dobro u svome klubu.Sinoć nije igrao dobro kao uostalom i svi naši igrači ali razlog tome taktika gdje se ne zna ko na kojoj poziciji igra.Pet igrača u vezi(Dujmović,Modrić,Rakitić,Kranjčar,Petrić) u prostoru od 20 m2 sudaraju se jer g.Bilić želi kontrolu lopte i kontrolirani rizik kao da mu je B.Ivanković učitelj.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dobra tekma danas naših. Mislim da možemo biti zadovoljni s igrom naših. Francuzi puno bolji nego prije i definitivno se mogu uključiti u sam vrh na euru.
Danas su po meni odlično odigrali Lovren i Šimunić, nema greške nijedne.
A onaj Rami će biti odličan igrač. Sjajan stoper.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Solidna utakmica naših.Šimunić kralj odlična utakmica.E sad me zanima je li se Strinić ozljedio ili...?Ako nije onda zaista paradoks da uđe sredinom poluvremena a izađe na kraju.Nisam zadovoljan našom kreativnošću dok smo defenzivno odigrali dobru utakmicu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Solidna utakmica naših.Šimunić kralj odlična utakmica.E sad me zanima je li se Strinić ozljedio ili...?Ako nije onda zaista paradoks da uđe sredinom poluvremena a izađe na kraju.Nisam zadovoljan našom kreativnošću dok smo defenzivno odigrali dobru utakmicu
Mislim da se nije ozlijedio nego je igrao "preko k...a" i neka ga je izvadio. Ne smije onakve greške raditi.
A šta je Ćorluka prodao Revellieru kod korner zastavice... :smijeh2:
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Utakmica je bila cista sreca......
Vratnica,3 puta iz kornera oni s neprecizni s glavom,situacija 1 v 1 s stipom, benzema s 5 metara,i jos jedno 4-5 puta stipe brani odlicno.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Solidna utakmica naših.Šimunić kralj odlična utakmica.E sad me zanima je li se Strinić ozljedio ili...?Ako nije onda zaista paradoks da uđe sredinom poluvremena a izađe na kraju.Nisam zadovoljan našom kreativnošću dok smo defenzivno odigrali dobru utakmicu
Mislim da se nije ozlijedio nego je igrao "preko k...a" i neka ga je izvadio. Ne smije onakve greške raditi.
A šta je Ćorluka prodao Revellieru kod korner zastavice... :smijeh2:
Pretpostavljam da nije.To pokazuje kako Bilić ne vuče baš najbolje poteze
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

V3GI je napisao/la:Utakmica je bila cista sreca......
Vratnica,3 puta iz kornera oni s neprecizni s glavom,situacija 1 v 1 s stipom, benzema s 5 metara,i jos jedno 4-5 puta stipe brani odlicno.
...lijepo da se to primjetilo...po našim novinama vidim da novinari opet "mijenjaju ploču" i hvale dobru igru...ja tu našu dobru igru nisam vidio jer da smo utakmicu izgubili izgubili bi ju zasluženo...propusni smo i curimo na sve strane...u pojedinim trenucima se vidjelo da možemo parirati jakom protivniku no nestajali smo i gubili se na terenu..."forsiranja" pojedinaca me već pomalo frustriraju...po prirodi sam optimističan no nažalost sve me više strah da Ukrajinu i Poljsku možda nećemo vidjeti (o kako se nadam da griješim)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon Army je napisao/la:
V3GI je napisao/la:Utakmica je bila cista sreca......
...lijepo da se to primjetilo...po našim novinama vidim da novinari opet "mijenjaju ploču" i hvale dobru igru...ja tu našu dobru igru nisam vidio jer da smo utakmicu izgubili izgubili bi ju zasluženo...propusni smo i curimo na sve strane...u pojedinim trenucima se vidjelo da možemo parirati jakom protivniku no nestajali smo i gubili se na terenu..."forsiranja" pojedinaca me već pomalo frustriraju...po prirodi sam optimističan no nažalost sve me više strah da Ukrajinu i Poljsku možda nećemo vidjeti (o kako se nadam da griješim)...
Ma nekako sam uvjeren da ćemo se kvalificirati jer ova grupa je zaista loša
Ali sa ostalim se slažem,više nismo ono pravi i to traje od EP,znači 3 godine tako da je to zabrinjavajuće
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ne znam zašto kritizirate našu igru?
Zar ste vi očekivali da dobijemo Francusku koja je pobijedila u zadnjih 6 utakmica, koja je tukla i Brazil i Englesku i koja ima daleko bolje igrače nego Hrvatska I TO JOŠ U NJIHOVOM DVORIŠTU? :roll:

Malo pretjerujete, da su ovo kvalifikacije, bili bi prezadovoljni s bodom.
Kao druga stvar, ne bih uopće rekao da su naši puštali na sve strane i da je Pletikosa obranio 4,5 zicera. Pletikosa je obranio onaj udarac Revelliera i Remya. Ostalih većih intervencija se ne sjećam ( možda još ona Gourcouffova koja je čak išla metar pored gola).
Mi smo isto imali svoje šanse, najprije Perišić imao čisti zicer kojeg je mogao dodati Jelaviću jer je bio u boljoj situaciji, onda imamo udarac Rakitića malo pored vratnice, Petrićevu priliku, 2 slobodnjaka na 16 m koji su se morali bolje izvesti, Srnin udarac koji je bio loš itd itd
Bili smo više u defanzivi, ali s obzirom na gostujući teren i protivnika, ta je defanziva dobro izgledala.

Po meni su Šimunić i Lovren odigrali jako dobru tekmu. A da nam se Lukica i Niko trgnu malo više, možda bi i uspjeli zabiti taj gol.
Danas čitam sportske i vidim da je Luka dobio 7 (naš najbolji igrač poslije Pletikose) i gledam tko je sad tu lud. On odigra lošu tekmu, a novinari ga dižu. :doubt:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Rezultat je dobar,ali igra nije bila.Ono po čemu smo poznati po našoj kombinatorici ja nisam vidio u igri.I ja ne znam gdje si ti vidio naše šanse,osim Perišićeve i polušanse Rakitića kad je pucao pored gola.Bili smo gotovo bezopasni za protivnički gol
Nije ni Francuska odigrala Bog zna kakvu utakmicu ali bili su dosta bolji i ne bi bilo nezasluženo da su pobjedili
Ja jednostavno nisam zadovoljan ovom igrom jer ova reprezentacija može i mora više
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

@Shumy.d - ja imam osjećaj da ti manje od nas "dežurnih kritičara" vjeruješ u mogućnosti ove reprezentacije..."da je ovo bila kvalifikacijska utakmica" pristup kokošara bi bio kudikamo drugačiji i uvjeren sam da su se naši igrači "više trudili" od domaćina...ja upravo zato što vjerujem u fantastičan potencijal naše reprezentacije već neko vrijeme kritiziram način vođenja iste...pa šta sad što su oni pobjedili Brazil ili Englesku pa mi moramo biti u rangu svih tih repki a ne se diviti što ih je netko pobjedio...Bilić ako misli ostati na kormilu mora napokon samokritički pogledati neke stvari i nabaviti si pomoćnika koji može u taktičkom smislu pomoći njemu i njegovim sadašnjim pomoćnicima jer je to (po mom mišljenju) trenutno naša bolna točka...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Rezultat je dobar,ali igra nije bila.Ono po čemu smo poznati po našoj kombinatorici ja nisam vidio u igri.I ja ne znam gdje si ti vidio naše šanse,osim Perišićeve i polušanse Rakitića kad je pucao pored gola.Bili smo gotovo bezopasni za protivnički gol
Nije ni Francuska odigrala Bog zna kakvu utakmicu ali bili su dosta bolji i ne bi bilo nezasluženo da su pobjedili
Ja jednostavno nisam zadovoljan ovom igrom jer ova reprezentacija može i mora više
Ne, ja nisam htio reći da je Hrvatska bila puna šansi i bolja od Francuske, nego jednostavno da pobijem izjavu da su Francuzi imali 4,5 zicera i potpuno nas deklasirali. Naše prilike su bile u rangu Francuskih, ništa lošije. A sad, ako ćemo gledati sve udarce prema golu (NE U OKVIR), onda se slažem da su nas Francuzi uništili. Ovako ne.
Koje su to šanse Francuza osim šanse Remya i polušanse Benzeme?

@Toon Army:
Ja vjerujem u sposobnost Hrvatske. Nikad nisam ni rekao da se nećemo plasirati dalje ili da Bilić ne valja.
Ali reći da mi moramo biti u rangu Brazila ili Engleske je po meni smiješna izjava. Engleska liga je najbolja liga svijeta, a Brazilci su definitivno najbolji tehničari svijeta. Engleska i Brazil su puno veće zemlje od Hrvatske i imaju kvalitetnije igrače od jedne"male" Hrvatske, ali mi smo inače jako talentiran sportski narod i dobru imamo momčad koja može iznenaditi svakoga i koja se ne mora nikoga bojati. Ali, Brazil i Engleska su reprezentacije koje uvijek traže pobjedu i sve osim pobjede za njih je debakl.
Unatoč našoj dobroj momčadi, očekivati da nadigramo Francuze usred Pariza je malo optimistično, zar ne? Možda Domenechovu Francusku bi mogli, ali ovu teško...

A mi ako želimo vrhunsku reprezentaciju, onda i igrači moraju pokazati zašto su zvijezde i igrači nositelji u svojim momčadima. Modrić je u zadnjih 3,4 utakmice definitivno ispod nivoa. Ali ne samo on, nego i većina igrača. Da recimo Petrić zabija za repku isto kao što zabija za HSV i da Modrić igra kao u najboljim danima, onda bi mogli govoriti o pariranju najboljim repkama svijeta. To vrijedi i za ostale, po meni Šimunić skoro svaku utakmicu odigra kako zna, Kranjčar iako ne igra u klubu, u repki pruža dobre partije, Srna zna lošije odigrati, ali uglavnom ima kontinuitet dobrih igara za repku. Modrića nema već nekoliko tekmi, napadače praktički i nemamo (iako su dobri u klubovima), golmani prosječni itd.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:
@Toon Army:
Ja vjerujem u sposobnost Hrvatske. Nikad nisam ni rekao da se nećemo plasirati dalje ili da Bilić ne valja.
Ali reći da mi moramo biti u rangu Brazila ili Engleske je po meni smiješna izjava. Engleska liga je najbolja liga svijeta, a Brazilci su definitivno najbolji tehničari svijeta. Engleska i Brazil su puno veće zemlje od Hrvatske i imaju kvalitetnije igrače od jedne"male" Hrvatske, ali mi smo inače jako talentiran sportski narod i dobru imamo momčad koja može iznenaditi svakoga i koja se ne mora nikoga bojati. Ali, Brazil i Engleska su reprezentacije koje uvijek traže pobjedu i sve osim pobjede za njih je debakl.
Unatoč našoj dobroj momčadi, očekivati da nadigramo Francuze usred Pariza je malo optimistično, zar ne? Možda Domenechovu Francusku bi mogli, ali ovu teško.
...ja ću reći za razliku od tebe (i to govorim od neplasiranja na zadnje SP) - Bilić ne valja...zašto si iskompleksiran veličinom neke zemlje? - sadašnja naša reprezentacija po potencijalu nije ništa lošija od ove dvije koje si usporedio i zašto bi trebalo biti iznenađenja kad mi dobijemo nekoga ovog renomea - da me ne bi pogrešno shvatio - to govorim s obzirom o tome s kojim igračima mi danas raspolažemo - većina naših reprezentativaca nije ništa lošija ili bolja od većine njihovih (naročito Engleske)...ovo spominjanje "domenechove" Francuske i njihovog ponovnog naglog poleta i je bit svega - što su to francuzi napravili - otjerali su trenera koji nije napravio uspjehe koja ta reprezentacija mora napraviti - ja ne tražim da budemo prvaci svijeta ili da moramo dogurati do polufinala EP (to je uvijek i splet okolnosti) ali da se moramo kvalificirati na EP ili SP je imperativ i sve ispod toga je katastrofa -naročito s obzirom na skupine koje smo imali...
Schumy.d je napisao/la:A mi ako želimo vrhunsku reprezentaciju, onda i igrači moraju pokazati zašto su zvijezde i igrači nositelji u svojim momčadima. Modrić je u zadnjih 3,4 utakmice definitivno ispod nivoa. Ali ne samo on, nego i većina igrača. Da recimo Petrić zabija za repku isto kao što zabija za HSV i da Modrić igra kao u najboljim danima, onda bi mogli govoriti o pariranju najboljim repkama svijeta. To vrijedi i za ostale, po meni Šimunić skoro svaku utakmicu odigra kako zna, Kranjčar iako ne igra u klubu, u repki pruža dobre partije, Srna zna lošije odigrati, ali uglavnom ima kontinuitet dobrih igara za repku. Modrića nema već nekoliko tekmi, napadače praktički i nemamo (iako su dobri u klubovima), golmani prosječni itd.
...o tome se i govori - nisu naši igrači loši u svojim klubovima ili su trenutno u lošim formama - znači nešto "smrdi" u reprezentaciji - ja ne sumnjam u pošten pristup naših igrača prema svetom dresu i tome da žele srce i dušu ostaviti za uspjehe - svako ima svoje limite i prednosti i na izborniku je da to dobro prepozna i iskoristi - to su odlike dobrih i dugovječnih izbornika a ne vrtnja istih rijeći - "treba igrati oprezno i strpljivo" - možda protiv Francuza ali ne i protiv Gruzije!!!...
Odgovori