Mark Webber

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kreja
Ja sam: Vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Re: Mark Webber

Post Postao/la kreja »

a zna se u cemu je problem u njemu...
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

uuuu bio je ljut na kraju utrke....
Alonsista hasta la muerte..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

kreja je napisao/la:a zna se u cemu je problem u njemu...
Najlakše je pljuvat nekoga.Ova razlika između njega i Vettela nije normalna jer prošle godine to nije bio slučaj.Sad u čemu je problem ne znam ali prilično sam siguran da nije do njega
...put u raj nije posut ružama...
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Mozda jos ima posljedice od ozljede ramena..........
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Chuck Norris je napisao/la:
Najlakše je pljuvat nekoga.Ova razlika između njega i Vettela nije normalna jer prošle godine to nije bio slučaj.Sad u čemu je problem ne znam ali prilično sam siguran da nije do njega
Hoces reci da i u Ferrariju nije problem do Masse :?:
Mozda se Aussie ne snalazi bas najbolje sa svim tim dugmicima na volanu, bez difuzora, sa novim gumama...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

MA nema on sanse dok je Vettel tu isto ko ni Massa il Button!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ferrari-BiH je napisao/la: Hoces reci da i u Ferrariju nije problem do Masse :?:
Mozda se Aussie ne snalazi bas najbolje sa svim tim dugmicima na volanu, bez difuzora, sa novim gumama...
To uopće nije ista stvar
Massa je cijelu prošlu godinu bio konstantno iza Alonsa i to po nekoliko desetinki(a isto je poćelo i ove god),dok Webber je se prošle godine gotovo ravnopravno držao s Vettelom i nikad nije imao ovako zaostatak kao ovu utrku
I to je tek jedna utrka prošla pa onda nemamo pravo reći da je do njega.Webber nije top 3 vozač ali je jako blizu top vozačima(a tu ubrajam Alonsa,Hamiltona i Webbera) i on je jedan od boljih vozača na gridu
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ferrari-BiH je napisao/la: Hoces reci da i u Ferrariju nije problem do Masse :?:
To uopće nije ista stvar
Massa je cijelu prošlu godinu bio konstantno iza Alonsa i to po nekoliko desetinki(a isto je poćelo i ove god),dok Webber je se prošle godine gotovo ravnopravno držao s Vettelom i nikad nije imao ovako zaostatak kao ovu utrku
I to je tek jedna utrka prošla pa onda nemamo pravo reći da je do njega.Webber nije top 3 vozač ali je jako blizu top vozačima(a tu ubrajam Alonsa,Hamiltona i Webbera) i on je jedan od boljih vozača na gridu
Ma OK, nije ista stvar, ali ima tu mnogih drugih stvari koje mogu znaciti da je do Webbera.

I MS je odlican vozac, pa ga je Nico prosle godine pobijedjivao ;)

I mislim da si htio Vettela staviti u ovo drustvo :)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Da moj lapsus,naravno da sam mislio na Vettela
Složit ću se s tobom ako to bude pravilo ove sezone da on ovoliko kasni a ne iznimka kao što mislim da je ovaj vikend bila.Ja mislim da će Webber sljedeću utrku biti puno bliže Vettelu pa onda živi bili pa vidjeli.Prerano je za neke zaključke,Webber je lani imao prilično dobru sezonu pa mu treba dati kredita
kreja

Post Postao/la kreja »

Imao je dobu sezonu jer je imao predominantan auto pa s onim autom bi i barrichello skupio onoliko bodova koliko je skupio i webber...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

kreja je napisao/la:Imao je dobu sezonu jer je imao predominantan auto pa s onim autom bi i barrichello skupio onoliko bodova koliko je skupio i webber...

Ako već tako postavljaš stvari onda bi to isto moglo se reći i za MS-a
Webbera s Rubensom uspoređivati je smiješno
kreja

Post Postao/la kreja »

pa ja ne kazem da je MS bio bolji od rosberga prosle sezone ali ipak schumacher se vratio nakon tri godine stanke a to nije malo.,webber je po meni jednostavno prosjecan vozac u predominantnom automobilu,i ne vidim zasto ga je smiješno uspoređivati sa rubensom kad je rubens za vrijeme ferrarijeve ere radio isto što sad radi webber bio je podređeni vozač i nista drugo...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

kreja je napisao/la:pa ja ne kazem da je MS bio bolji od rosberga prosle sezone ali ipak schumacher se vratio nakon tri godine stanke a to nije malo.,webber je po meni jednostavno prosjecan vozac u predominantnom automobilu,i ne vidim zasto ga je smiješno uspoređivati sa rubensom kad je rubens za vrijeme ferrarijeve ere radio isto što sad radi webber bio je podređeni vozač i nista drugo...
Ja baš ne znam da je Rubens bio u prilici osvojiti naslov u zadnjoj utrci
Po tvome ispade i Vettel prosječan vozač jer je u tom istom bolidu tek u zadnjoj utrci bodovno pretekao Webbera
kreja

Post Postao/la kreja »

ako je ta tebe vettel neka svjetska klasa za mene nije i svatko ima svoje mišljnje a moje je takvo...
jednostavno predobar auto a za svjetsku klasu mora se on jos kilometara navotiti...
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

webbera u rb-u ne vole previše... iako on zna radit greške više nego neki, mislim da nema isti tretman ko mali seb
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

ELESSAR je napisao/la:webbera u rb-u ne vole previše... iako on zna radit greške više nego neki, mislim da nema isti tretman ko mali seb

Ja sam mišljenja da je Webberov bolid "sabotiran" kako bi se Vettelu napunilo samopouzdanje pred sezonu. Zvuči kao teorija zavjere no vrlo lako je moguće jer su očigledno svjesni da Vettel ipak nije takva klasa koja može šamarat Webbera ko npr. Alonso-Massu...
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Mislin da je prvenstveno do KERS-a na njegovom bolidu,nešto nije funkcioniralo na samom startu i zato je odmah pa na 9. misto u poretku.

Uglavnom,moj najdraži vozač.Neću ništa pretjerano puno pisat,jer se sve već zna,samo ću stavit jedan link i podsjetit vas na 5. mjesto u Melbourneu s jebenim MINARDIJEM(!!!).@ kreja,aj ti uđi u minardija,budi među 10,ne 5. i ja ti skidan kapu iz ovih stopa.

http://www.youtube.com/watch?v=OxiTnTAt7-k" onclick="window.open(this.href);return false;
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
kreja

Post Postao/la kreja »

ja bi sjeo i u taj minardi da imam priliku ali nažalost nemam ali sad ga velicat radi jednog 5 mjesta u minardiju mislim stvarno nemam komentara,schumacher je u svojoj drugoj utrci formule1 zavrsio na 5 mjestu također s ne bas jakim benettonom tih godina ali nije tim jednim 5 mjestom stekao slavu...
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Da,ali opet i taj tadašnji Benetton je jači od tadašnjeg Minardija sigurno,pa tko god je vozio Minardija tih godina jedva da se micao sa 20. mista,a kamoli šta dalje od toga napravio.Mislin,ne veličan ja sad Webbera samo radi tog rezultata,čovik ima 6 pobjeda(iako je prvi put pobijedija relativno kasno),i prošle sezone je bija u igri za naslov do zadnje utrke.Ako je prosječan vozač sa 6 pobjeda,20 podija,6 pole positionova i 7 najbržih krugova,a sve to uz gotovo nevjerojatne spletove okolnosti,šta ti je onda natprosječan? :biggrin: Nažalost,ova sezona mu je možda posljednja prilika za uzimanje naslova.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
kreja

Post Postao/la kreja »

pogledaj kad su se dogodili ti silni pole positioni,najbrži krugovi i pobjede skoro sve u sezoni 2010 a ja taj red bull od prosle godine smatram superiornim u odnosu na ostale isto kao sto je onaj ferrarijev bio od 2000 do 2004...
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Možda i je,ali čovik je barem zaslužija posli svih onih pehova,od zajeba sa sponzorom u Formuli 3 1997., pa muke sa Minardijem i Jaguarom,pa one dvije solidne sezone u Williamsu,2005. pogotovo,2006. i nije bila baš uspješna,kad se i afirmira sa nekoliko 4. i 5. mista(i to u konkurenciji Alonsa,Raikkonena i Schumachera u bitno jačim bolidima),i kada je dobija nagradu Lorenzo Bandini.I još je prve 2 utrke te sezone vozija sa slomljenim rebrom(?!),a bolid mu je često otkaziva,šta zbog elektronike,šta zbog motora.Tako da,ako je itko zaslužija vozit u superiornom bolidu,s obzirom na kompletnu karijeru do tada,to je on. :)
A osim toga,prošle godine su se čak 4 vozača borila do zadnje utrke za naslov,2 iz Red Bulla,1 iz Ferrarija i McLarenovom Hamiltonu je igrala teorija,tako da,iako je Red Bull stvarno bija uvjerljiv,IMO nije bila toliko drastična razlika ka Ferrariji od 2000-2004.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
gagi_1
Navijam za: Schumacher

Post Postao/la gagi_1 »

ma RB je predominantan bio prosle sezone a i ove je tako poceo. vettl niti po meni nije svijetska klasa (jos) jer radi neke glupe, nesikusne pogreske. recimo onu gresku u turskoj prosle godine... onakav auto alonso, hamilton ili kubica bi daleko bolje iskoristio. super da je vozac agresivan, da se zeli natjecati, da ne vozi samo skupljajuci bodove nego da zeli pobjedu ali ako ne ide iz prve ne trebas pokusat "preletit" auto ispred. onako banalno receno.
i onako malo offtopic, uzasno mi je zao zbog kubice. definitivno vozac koji me je proslogodisnjim voznjama najvise uveseljavao i za razliku od hamiltona i alonsa koje su pomalo "pripitomili" on je nekako svih ovih godina ostao isti u trkacem pogledu.
"Being second is to be the first of the ones who lose."
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Kolko god ja ne obozavam Webera radi prosle sezone, moram reci da je Weber puno bolji vozac od Vettla (po mojoj prosudbi). Ja bi rekel da je Vettlu uvjek sve 100% sređeno na bolidu za razliku od Webera. I da nemoju uopce isti tretman kak u vodstvu red bulla tvrde da imaju. Da ima daju jednako slozeni i ustimani bolid Weber bil bolji.
Darkness rises when silence dies
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

gagi_1 je napisao/la:ma RB je predominantan bio prosle sezone a i ove je tako poceo. vettl niti po meni nije svijetska klasa (jos) jer radi neke glupe, nesikusne pogreske. recimo onu gresku u turskoj prosle godine... onakav auto alonso, hamilton ili kubica bi daleko bolje iskoristio. super da je vozac agresivan, da se zeli natjecati, da ne vozi samo skupljajuci bodove nego da zeli pobjedu ali ako ne ide iz prve ne trebas pokusat "preletit" auto ispred. onako banalno receno.
i onako malo offtopic, uzasno mi je zao zbog kubice. definitivno vozac koji me je proslogodisnjim voznjama najvise uveseljavao i za razliku od hamiltona i alonsa koje su pomalo "pripitomili" on je nekako svih ovih godina ostao isti u trkacem pogledu.
Da,ali sve se te Vettelove greške mogu pripisati mladosti,nestrpljivosti i neiskustvu,isto ka i Hamiltonu njegove 2007.,i 2008. u Kanadi.Mislin da Vettel ne samo da ima potencijala,nego da će i obilježit idućih 10ak godina u F1.To da Vettel i Webber nemaju isti tretman,to je dobro jutro,iako deklarativno imaju.Naravno,kad bi sad Vettel nešto opako zajeba ili se ozlijedija da bi se sve karte bacile na Webbera,ali mala je vjerojatnost da se tako nešto dogodi.
A Kubice mi je strašno ža :cry: također,čovik je kralj samo takvi,iz ne baš automobilističke zemlje,bez zaleđa i bogatih sponzora je postiga sve to što je postiga,stvarno skidan kapu,i nadan se da će se oporavit barem toliko da sidne u kokpit i odvozi koju utrku do kraja sezone,bez rezultatskog imperativa.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
gagi_1
Navijam za: Schumacher

Post Postao/la gagi_1 »

pa da, zato i jesam napisao da nije svijetska klasa (JOS). vidi se da ima brzine i potencijala.
zbog webbera mi je zao jer je lani pokazao vecu konstantnost od vettela, ali opet se vracamo na ovo gore da je vettel mlad i nestrpljiv. a ipak, unatoc svemu ocigledno je da momcad stoji iza vettela. webberu je ona proslogodisnja sezona bila ajbliza da osvoji naslov. ovu nije bas nesto jako dobro zapoceo, ali vidjet cemo kako ce se stvari razvijat. ipak je sezona tek pocela
u svakom slucaju, ova "tvornica pica" kako haze hamilton je napravila dobar posao i ove godine :D
"Being second is to be the first of the ones who lose."
Odgovori