živi bili pa vidjeli ^^Igor18 je napisao/la:ja se bojim da bu bilo puno reklamaCenturion je napisao/la:gledajte ovako, neće biti puno reklama, ako išta biti će reklama čak i manje nego HRT, zato što gledajte:mantikor je napisao/la:" dio sredtava osiguran " da bit ce puno reklame tjekom prenosa (( no veselim se za nix bit che bolie gledat' nego na makedoskoj televizii )) više cu razumit ako nešt drugo )
HRT je uspio naći 1 velikog sponzora (VIP) i imali su oko 4-5 reklama tijekom utrke...
ja sam bio zadovoljan sa dužinom reklama,
ali pazite, ako ima 10-tak televizija, i ako bude recimo 2 reklamna bloka na svakoj televiziji, to je ukupno 20 reklamnih blokova, naravno neće svi imati iste sponzore
tako da ja samtram da neće biti puno reklama....
Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Centurion
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a
- Vrhy
- Navijam za: M. Schumacher i Ferrari
- Kontakt:
radije lokalne sa više reklama nego Ališića koji svršava u eter svojim "uuuuuuuuu..." 
a i jezik mi je podnošljiviji nego slovenski

a i jezik mi je podnošljiviji nego slovenski

Michael Schumacher is The Best F1 Driver Forever.....

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
dajte tandem Blazicko - Dijaković i ja cu proplakat kad se oni uključe u prijenos 

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
zatim Jergovic i Novak po Boxevima kometiraju live informacijeDero je napisao/la:dajte tandem Blazicko - Dijaković i ja cu proplakat kad se oni uključe u prijenos

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
mislim da ništa od toga.. od Blaža mislim. On od 1.4. ide na novi posel, sumnjam da će ga uzet da komentira jer ne vidim smisla plaćat i Dijakovića i Blaža. Možda eventualno da Novaka uzmu kao sukomentatora. Ionak će Dijaković kenjat 100 na sat a novak taman da uskoči s nekim lapsusom iako će ih biti i previše al jebiga 

Michael is faster than you!!
- V3GI
- Rezervni vozač
Kad se sjetim svega: RUBNI KAMEN ,AHILOVA TETIVAIgor18 je napisao/la:mislim da ništa od toga.. od Blaža mislim. On od 1.4. ide na novi posel, sumnjam da će ga uzet da komentira jer ne vidim smisla plaćat i Dijakovića i Blaža. Možda eventualno da Novaka uzmu kao sukomentatora. Ionak će Dijaković kenjat 100 na sat a novak taman da uskoči s nekim lapsusom iako će ih biti i previše al jebiga

Ili obojica kad se zabuna
Blaz: Michael Schumacher ulazi u box ...
Neven: Ne ne ne , Schumarcher izlazi ...
Blaz: Ne, to je Barichelo ...
Neprocjenjivo !

- homersimpson
- Početnik
rekao je da će sad biti u mogućnosti da bude freelancer pa je tako sve moguće, no čisto sumljam da će se uzeti ako je već Dijaković u igri, barem ne prvu godinu a onda dogodine možda.Igor18 je napisao/la:mislim da ništa od toga.. od Blaža mislim. On od 1.4. ide na novi posel, sumnjam da će ga uzet da komentira jer ne vidim smisla plaćat i Dijakovića i Blaža. Možda eventualno da Novaka uzmu kao sukomentatora. Ionak će Dijaković kenjat 100 na sat a novak taman da uskoči s nekim lapsusom iako će ih biti i previše al jebiga
mislim kako bi Blaž vrlo rado prenosio F1 i za sitne pare
- Igor18
- Veteran
a da, rekao je da će se ponuditi za pomoć ako će zafaliti novinara za prijenose ali hrt-u.
vjerovatno bi blaž vrlo rado prenosio al opet, ne znam sad šta će sad radit, koja točno pozicija ali dal bi mogo svaki 2 vikend izbivat petak, subotu i nedjelju da komentira formulu.. po meni vrlo teško (ne samo zbog toga) nego i zbog toga kaj je već angažiran Dijaković kao glavni komentator...
Makar, volio bi da se iznenadim pa da čujem blaža za 2 tjedna, neće biti isto slušat prijenos na hrvatskom bez blažova urlanja
vjerovatno bi blaž vrlo rado prenosio al opet, ne znam sad šta će sad radit, koja točno pozicija ali dal bi mogo svaki 2 vikend izbivat petak, subotu i nedjelju da komentira formulu.. po meni vrlo teško (ne samo zbog toga) nego i zbog toga kaj je već angažiran Dijaković kao glavni komentator...
Makar, volio bi da se iznenadim pa da čujem blaža za 2 tjedna, neće biti isto slušat prijenos na hrvatskom bez blažova urlanja
- kevin
- Navijam za: Hamilton
Da neće biti isto bez blaža i to je velika šteta
ali će prijenos sigurno biti bolji i razumljiviji i ovako šta nam se nudi nego da slušam Talijane;Francuze ili Njemce i da streamovi svako malo koče zaštekaju.toga živjeli lokalci

kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Dok ne vidim službenu potvrdu, ništ ne vjerujem.. sve je to još rekla kazala.
Mogu i ja počet bulaznit budalaštine - puknut na par foruma, nek neko nasjedne i krene napisat "Neslužbeno obijavljujemo budalaštnu".. i začas smo tu di smo i sad sad sa tim prijenosima na lokalcima.
Službeno nigde još nije bilo..
Mogu i ja počet bulaznit budalaštine - puknut na par foruma, nek neko nasjedne i krene napisat "Neslužbeno obijavljujemo budalaštnu".. i začas smo tu di smo i sad sad sa tim prijenosima na lokalcima.
Službeno nigde još nije bilo..
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- homersimpson
- Početnik
a paz ovo, nije bilo Hrvatske do pred malo na ovoj listi, neznam tko to ažurira i koliko sad sve to ima smisla. Ostaje pričekat 2 tjedna (malo manje) pa ćemo vidit jel "trla baba lan"
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Stavili su Hrvatsku pred par dana na ovu gornju tablicu, al je do jučer pod 'TV Network' pisalo 'Local TV Stations', a sad piše TBA.homersimpson je napisao/la:a paz ovo, nije bilo Hrvatske do pred malo na ovoj listi, neznam tko to ažurira i koliko sad sve to ima smisla. Ostaje pričekat 2 tjedna (malo manje) pa ćemo vidit jel "trla baba lan"
No ono što je još zanimljivije, na ovoj dolje tablici 'Current announcers', do sada nije pisalo ništa, a sada piše za Hrvatsku TV network: ArenaSport Hrvatska, Commentator: Marko Šapit & Niko Pulić

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
ima tu još dosta do konačnog dogovora .

- Igor18
- Veteran
A sad piše neš drugoK1M1 je napisao/la:Stavili su Hrvatsku pred par dana na ovu gornju tablicu, al je do jučer pod 'TV Network' pisalo 'Local TV Stations', a sad piše TBA.homersimpson je napisao/la:a paz ovo, nije bilo Hrvatske do pred malo na ovoj listi, neznam tko to ažurira i koliko sad sve to ima smisla. Ostaje pričekat 2 tjedna (malo manje) pa ćemo vidit jel "trla baba lan"
No ono što je još zanimljivije, na ovoj dolje tablici 'Current announcers', do sada nije pisalo ništa, a sada piše za Hrvatsku TV network: ArenaSport Hrvatska, Commentator: Marko Šapit & Niko Pulić

Ma hebeš wikipediju.. to može ko hoće uređivat.
- Centurion
- Test vozač
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Haha,da,da...sad piše nešto drugo.Igor18 je napisao/la:A sad piše neš drugoK1M1 je napisao/la:Stavili su Hrvatsku pred par dana na ovu gornju tablicu, al je do jučer pod 'TV Network' pisalo 'Local TV Stations', a sad piše TBA.homersimpson je napisao/la:a paz ovo, nije bilo Hrvatske do pred malo na ovoj listi, neznam tko to ažurira i koliko sad sve to ima smisla. Ostaje pričekat 2 tjedna (malo manje) pa ćemo vidit jel "trla baba lan"
Ma hebeš wikipediju.. to može ko hoće uređivat.

- homersimpson
- Početnik
vidim da je opet došlo do promjene
Croatia Local TV group Goran Dijanović
cirkus se nastavlja
Croatia Local TV group Goran Dijanović
cirkus se nastavlja
- Centurion
- Test vozač
sami možete stisnuti EDIT i onda uređujte kako hoćete...
- Igor18
- Veteran
ma hebeš to.. čekat službenu objavu i to e to.. uostalom, ugovor još nije ni potpisan tak da.. nek se zajebavaju po wikipediji do kad se ne stavi potpis na ugovor.. a dotada, ja bum si pogledal film Senna
upravo se skinuo (prvo low quality verzija) a onda hq koja ide na dvd 

- spojler
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
može link na pp?Igor18 je napisao/la: ja bum si pogledal film Sennaupravo se skinuo (prvo low quality verzija) a onda hq koja ide na dvd
- V3GI
- Rezervni vozač
http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=27&t=3638" onclick="window.open(this.href);return false;
kad se nekome neda citati..........
kad se nekome neda citati..........

- Igor18
- Veteran
http://thepiratebay.org/torrent/6266742 ... l.Audio-Co" onclick="window.open(this.href);return false;spojler je napisao/la:može link na pp?Igor18 je napisao/la: ja bum si pogledal film Sennaupravo se skinuo (prvo low quality verzija) a onda hq koja ide na dvd
samo si skini engleske titlove jer ima dosta dijelova na portugalskom.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Ono što mi se najviše sviđa u ovoj kombinaciji lokalaca (ako je to sigurno) je to da će netko prvi put u HR (mislim) prenositi slobodne treninge, to dosad još nitko nije prenosio kod nas i nadam se da će ići i 3. slobodni subotom, jer tog pak nitko ne prenosi!F1NAC je napisao/la:POSTIGNUT DOGOVOR ! !
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Mah.. nadal sam se ipak da bude neka jača TV kuća (neka od 3) otkupila prava. Većina ovih lokalnih ima katastrofa signal lošu sliku i zvuk, ali opet bolje ikaj nego nikaj 
U 21. stoljeću smo, oču hologramske formule da mi letaju po sobi, a ne da moram po krovu se penjat i slagat tanjure njeh njah!! Još je Japan pogodila katastrofa.. nikad holograme vidli nebumo..
A ništ, na krov i složit antenu za VTV kao bekap ako mi satelit rikne.

U 21. stoljeću smo, oču hologramske formule da mi letaju po sobi, a ne da moram po krovu se penjat i slagat tanjure njeh njah!! Još je Japan pogodila katastrofa.. nikad holograme vidli nebumo..

A ništ, na krov i složit antenu za VTV kao bekap ako mi satelit rikne.