Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- homersimpson
- Početnik
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a
Kako možeš u čapljini hvatat Z1 a ne možeš Jadran, okreni prema Biokovu antenu
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
A ne mogu brate jer sam u gradu, a ovi što žive u okolici Čapljine (čitaj po brdima) hvataju sve živo.Chuck Norris je napisao/la:U Čapljini?Zar ne možeš hvatati Jadran tv?Maestro je napisao/la:A ja imam samo Z1... Koji ku...??? Daj nemojte me srat....
homersimpson je napisao/la:Kako možeš u čapljini hvatat Z1 a ne možeš Jadran, okreni prema Biokovu antenu
Kablovska je u mene, pa preko nje hvatam Z1, a Jadran nema šanse preko zemaljske.
kakav potpis staviti???
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
e pa onda kupi mali mobilni TV, nedeljom popodne na mali izlet na brda i u svježem zraku gledaj F1.Maestro je napisao/la: A ne mogu brate jer sam u gradu, a ovi što žive u okolici Čapljine (čitaj po brdima) hvataju sve živo.
imal budeš dvostruku korist

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Pogotovo u šumi u 7 ujutro ili kad bu kisadarky je napisao/la:e pa onda kupi mali mobilni TV, nedeljom popodne na mali izlet na brda i u svježem zraku gledaj F1.Maestro je napisao/la: A ne mogu brate jer sam u gradu, a ovi što žive u okolici Čapljine (čitaj po brdima) hvataju sve živo.

-
- Navijam za: Ferrari-Schumacher
V3GI je napisao/la:Pogotovo u šumi u 7 ujutro ili kad bu kisadarky je napisao/la:e pa onda kupi mali mobilni TV, nedeljom popodne na mali izlet na brda i u svježem zraku gledaj F1.Maestro je napisao/la: A ne mogu brate jer sam u gradu, a ovi što žive u okolici Čapljine (čitaj po brdima) hvataju sve živo.
A j...ga moraš se imalo i žrtvovati

(šala mala) ja lovim NET tak da vjerojatno nebude problema
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
danas sam primjetio da mi je lcd dodao 1 novi program, 'sportska televizija' koja se počinje uskoro emitirati. Odmah mi je palo na pamet F1 pa sam otišao na net vidit kakav je to kanal. Ispada da je od HRT-a i ne spominje se nigdje F1 (a pazi emitira sve i svašta od sportova) nažalost. Da bar ako nema F1 ubace WTCC ili slično al očito kod nas motorsport ne postoji.
http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_ttnews" onclick="window.open(this.href);return false;[tt_news]=102114&cHash=a9c91394b8
preostaje da vidimo kako će to na lokalnim šljakat
http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_ttnews" onclick="window.open(this.href);return false;[tt_news]=102114&cHash=a9c91394b8

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
nemrem vjerovat da cu na NITu gledat mozda f1 XD

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- kevin
- Navijam za: Hamilton
istina , ja malo ubrzaoV3GI je napisao/la:Malezija ti pocinje 8 travnjakevin je napisao/la:Mislio sam da je već uvršteno u program ali još ništa ,malo sumnjivo neznam.http://mojtv.hr/kanal/tv-program/15/tv- ... 04-03.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
-
- Veteran
kreja je napisao/la:pa ne hvatam gA ni ja u ljubuškom.....
Kupi kvalitetnu Yagi antenu,i moraš je uhvatiti s Biokova.U Širokom bez problema hvata se signal lokalnih tv
...put u raj nije posut ružama...
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
sad recite da istra nije kul haha !! 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- homersimpson
- Početnik
to je program koji će se vrtiti pod pokroviteljstvom HOO-a i kao takav bazirati će se domaćem sportu, iskljućivo manje zastupljenom. Dakle gledat će se kuglanje, konjički sportovi, plivanje, skokovi u vodu..... i što ja znam što sve ne, tako je barem bilo u najavamaĆale od Lewisa je napisao/la:danas sam primjetio da mi je lcd dodao 1 novi program, 'sportska televizija' koja se počinje uskoro emitirati. Odmah mi je palo na pamet F1 pa sam otišao na net vidit kakav je to kanal. Ispada da je od HRT-a i ne spominje se nigdje F1 (a pazi emitira sve i svašta od sportova) nažalost. Da bar ako nema F1 ubace WTCC ili slično al očito kod nas motorsport ne postoji.
- Scorpyo
- Rezervni vozač
- Navijam za: Dobre utrke
Skracena "snimka" utrke iz Australie za sve koji su propustili utku iz bilo kojeg razloga... ;o)
http://www.losminidrivers.com/2011/03/f ... itulo.html
P.S. Ima i skracenih snimki starih utrka ;o)
- mcLuke
- Početnik
Baš su dobri ti mini drivers. Massa gone maaad!Scorpyo je napisao/la:Skracena "snimka" utrke iz Australie za sve koji su propustili utku iz bilo kojeg razloga... ;o)

Još jedino treba na službenoj stranici doći race edit - za sve koji propuste utrku.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
-
- Navijam za: Kimi
Sta cemo mi koji na otocima "Losinj" nemamo lokalne programe, barem vecina. Da li je Jabuka TV Otvorena TV u DIGI TV paketu, na koji se jos sat. programima moze gledati F1, sa hr komentatorima, thnx
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
dobri su al su mi ovi daleko jaci biliScorpyo je napisao/la:Skracena "snimka" utrke iz Australie za sve koji su propustili utku iz bilo kojeg razloga... ;o)

http://www.youtube.com/watch?v=mhhz6gly ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Haha, baš to, ni u nekim najnevjerojatnijim raspletima prije par godina nebi rekao da će na NIT-u biti prijenos F1 i to sa svim treninzima, kvalama i emisijomF1NAC je napisao/la:nemrem vjerovat da cu na NITu gledat mozda f1 XD

...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
- Navijam za: Sergia Pereza
Jednog suseda zanima: da li se signali vaših televizija i dalje mogu "hvatati" zemaljskim putem? Zašto pitam? U slučaju da Osječka televizija bude prenosila F1, da li bih možda mogao da je "uhvatim" u Novom Sadu sa nekom dobrom antenom?
-
- Navijam za: Mclaren
nemogu docekat vikend sljedeci,odnosno petak,tako su dosade nedjelje bez f1 -.-
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Mozes ali signal je digitalni. Analogni signal u Hrvatskoj je ugasen.kazimir je napisao/la:Jednog suseda zanima: da li se signali vaših televizija i dalje mogu "hvatati" zemaljskim putem? Zašto pitam? U slučaju da Osječka televizija bude prenosila F1, da li bih možda mogao da je "uhvatim" u Novom Sadu sa nekom dobrom antenom?
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- limach
- Navijam za: Williams i Nico Rosberg
Preživječemo lapsuse Dijakovića,važno je da je na našem jeziku i da nema previše reklama naravno.
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
zapravo STV i OSTV su još na analognom, regionalnim televizijama je dozvoljeno da ostanu na analognom,Mansell je napisao/la:Mozes ali signal je digitalni. Analogni signal u Hrvatskoj je ugasen.kazimir je napisao/la:Jednog suseda zanima: da li se signali vaših televizija i dalje mogu "hvatati" zemaljskim putem? Zašto pitam? U slučaju da Osječka televizija bude prenosila F1, da li bih možda mogao da je "uhvatim" u Novom Sadu sa nekom dobrom antenom?
bila im se pokidala digitalna antena (koju, očito, dijele) i nisu je popravili od prošle godine O_o
- Mika_bar
- Početnik
Dobro ljudi, šta je sa lokalcima? Još nisam nigdje vidio neku službenu objavu da će prenositi i koje će to postaje biti, stalno se govori kako bi se trebalo potpisati ugovor sljedećih dana a to traje već tjednima i nikako neka službena objava sa popisom svih kanala koji će to prenositi! Mislim da bi cjela priča mogla propasti i sve više mislim da je to samo neka spika bez konkretnih rezultata!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- Scorpyo
- Rezervni vozač
- Navijam za: Dobre utrke
+1Mika_bar je napisao/la:Dobro ljudi, šta je sa lokalcima? Još nisam nigdje vidio neku službenu objavu da će prenositi i koje će to postaje biti, stalno se govori kako bi se trebalo potpisati ugovor sljedećih dana a to traje već tjednima i nikako neka službena objava sa popisom svih kanala koji će to prenositi! Mislim da bi cjela priča mogla propasti i sve više mislim da je to samo neka spika bez konkretnih rezultata!

- zarakf1
zanimljivo je da nema rvacke al je zato dijaković naveden kao komentator:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;