Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la K1M1 »

Ferrari-BiH je napisao/la: Ali sta mi se kod malog ne svidja....
1. nije iskusio cari "malih" ekipa (prije je to bio arrows, minardi, jordan i sl.)
Pa kakve to veze ima, 'cari' malih ekipa nisu iskusili ni Gilles Villeneuve, Clark, Stewart, Prost (a i još bi ih se dalo nać). Nevjerujem da ove navedene zbog toga manje cijeniš i da te to kod njih smeta ;)
Ferrari-BiH je napisao/la: 2. smeta mi njegova kaciga, koja podsjeca bas na "nekoga" (kao kada bi Mandzukic izasao na teren u Boksicevom dresu), i nerijetko se bas on "nalazi" u tom "nekom"
Ayrton mu je bio idol i vozački uzor i ne vidim razlog zašto nebi imao sličnu kacigu ko on, pa nema istu... A i cijelu karijeru ce imat tu kacigu i to mu je zaštitni znak, uvijek ces ga moć po njoj prepoznat...
meni više smeta vettel koji ni nema svoju prepoznatljivu kacigu nago ih kroz sezonu promijeni 10, prvo sivu, pa bijelu, pa ljubičastu, pa ružičastu.. bezvezarija. :biggrin:
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

K1M1 je napisao/la:
1. nije iskusio cari "malih" ekipa (prije je to bio arrows, minardi, jordan i sl.)
Pa kakve to veze ima, 'cari' malih ekipa nisu iskusili ni Gilles Villeneuve, Clark, Stewart, Prost (a i još bi ih se dalo nać). Nevjerujem da ove navedene zbog toga manje cijeniš i da te to kod njih smeta ;)
Ferrari-BiH je napisao/la: 2. smeta mi njegova kaciga, koja podsjeca bas na "nekoga" (kao kada bi Mandzukic izasao na teren u Boksicevom dresu), i nerijetko se bas on "nalazi" u tom "nekom"
Ayrton mu je bio idol i vozački uzor i ne vidim razlog zašto nebi imao sličnu kacigu ko on, pa nema istu... A i cijelu karijeru ce imat tu kacigu i to mu je zaštitni znak, uvijek ces ga moć po njoj prepoznat...
meni više smeta vettel koji ni nema svoju prepoznatljivu kacigu nago ih kroz sezonu promijeni 10, prvo sivu, pa bijelu, pa ljubičastu, pa ružičastu.. bezvezarija. :biggrin:
Sve napisano je subjektivno...

S tim da ja Villeneueva ne bih nikada poredio sa ova 3 ostala. To su druga vemena, kada je svaki od tih vozaca prolazio pakao da bi dosao do vozackog mjesta u F1, za razliku od Lewisa koji je od pocetka imao tu srecu da ga "vidi" Dennis.

Ovo za kacige necu ni pokusavati objasniti, isto kao kada bih te pokusavao nagovoriti da navijas za Real :biggrin: (De gustibus non est disputandum)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

K1M1 je napisao/la:
i Kimi je imo svake sezone novu kacigu pa ti to nesmeta.
Da nebude OT i meni je bezveze da ima žutu zgog Senne, mogo je uzet plavu, ili bilo koju drugu i da ima svoju kacigu, a ako nema nikake veze sa Sennom onda je to ok
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

Hamilton ima žutu kacigu mislim od 8 godine života pa je glupo o tome raspravljat. Tada ju je nosio i nosi je danas. Ustvari gore vam je link i objašnjenje zašto žuta kaciga.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ferrari-BiH je napisao/la:
K1M1 je napisao/la:
Sve napisano je subjektivno...

S tim da ja Villeneueva ne bih nikada poredio sa ova 3 ostala. To su druga vemena, kada je svaki od tih vozaca prolazio pakao da bi dosao do vozackog mjesta u F1, za razliku od Lewisa koji je od pocetka imao tu srecu da ga "vidi" Dennis.

Ovo za kacige necu ni pokusavati objasniti, isto kao kada bih te pokusavao nagovoriti da navijas za Real :biggrin: (De gustibus non est disputandum)
Aha, znači ti smatraš da danas samo moraš imati sreće da te vidi Ron ili neki šef iz jedne od vodećih ekipa i već si u F1, a kakve vozačke sposobnosti imaš je svejedno... #-o
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

King iCool je napisao/la:[
Aha, znači ti smatraš da danas samo moraš imati sreće da te vidi Ron ili neki šef iz jedne od vodećih ekipa i već si u F1, a kakve vozačke sposobnosti imaš je svejedno... #-o
KingiCool neces da razmisljas (ne vrijedjam te, samo si mi malo poceo da ides na zivce svojim komentarima)

Je li Alonso odmah dosao u pobjednicki bolid, Vettel, Schumacher, Hakkinen...to su samo neki iz novije ere za koje sam siguran da ne mozes reci da nemaju talenta..

Sta se odmah palite na spomen Lewisa... procitaj prvu recenicu koju sam napisao, prije nego sam rekao sta mi se ne svidja.
Nema tog vozaca kod kojeg mi se sve svidja, ako treba nabrojat cu i mane Schumachera, Vettela...

Daj malo iskljuci tu bolest navijacku pa procitaj nesto.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ja ću se nadovezat za ovo mišljenje Ferrari-BiH u vezi prolaženja kroz Minardi i ostale...

evo 1 grub primjer. Svi smo više manje vozači ili to postajemo. Kad si prvi put došao na poligon polagati za vozačku dozvolu ne bi bilo isto da te čekao na poligonu stojadin i BMW 118d (uzeo sam njega za primjer jer sam vidio u jednoj autoškoli taj auto, a jedan od idealnijh je za kandidate jer zbog zadnjeg pogona ima veći kut skretanja a osjećaj za volanom neopisiv).
U stojadinu je tvrdo kvačilo, nema serva, sic se ne štima po visini dok drugi auto ima klimu i sve pizdarije + je dizel i možeš se fino parkiravat na niskim okretajima.
Gdje su šanse veće da stekneš osjećaj za vožnju i da položiš brže?
Zaključak: Ako imaš mogućnosti vozi BMW odmah ako ne muči se u stojadinu, isto to vrijedi za F1
(a to što biš ti se znojio u stojadinu na poligonu i bio ljubomoran recimo na drugog kandidata što jednim prstom manevrira kraj tebe isto vrijedi i u F1)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Ćale od Lewisa je napisao/la:ja ću se nadovezat za ovo mišljenje Ferrari-BiH u vezi prolaženja kroz Minardi i ostale...

evo 1 grub primjer. Svi smo više manje vozači ili to postajemo. Kad si prvi put došao na poligon polagati za vozačku dozvolu ne bi bilo isto da te čekao na poligonu stojadin i BMW 118d (uzeo sam njega za primjer jer sam vidio u jednoj autoškoli taj auto, a jedan od idealnijh je za kandidate jer zbog zadnjeg pogona ima veći kut skretanja a osjećaj za volanom neopisiv).
U stojadinu je tvrdo kvačilo, nema serva, sic se ne štima po visini dok drugi auto ima klimu i sve pizdarije + je dizel i možeš se fino parkiravat na niskim okretajima.
Gdje su šanse veće da stekneš osjećaj za vožnju i da položiš brže?
Zaključak: Ako imaš mogućnosti vozi BMW odmah ako ne muči se u stojadinu, isto to vrijedi za F1
(a to što biš ti se znojio u stojadinu na poligonu i bio ljubomoran recimo na drugog kandidata što jednim prstom manevrira kraj tebe isto vrijedi i u F1)
Kada sjednem iz stojadina u BMW bit ce mi milina i lako cu se snaci, kada sjedne on iz BMW-a u stojadin dobrano ce se namuciti ;)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

hehe cale, koja poveznica :)

al veze s vezom nema s ovom temom :P

ono sto ferrari bih smatra je da nije isto pocet karijeru u manjim timovima i progresirat i dokazivat se u kantama..
senna u tolemanu u monacu po kisi..

vettel u torro rossu po kisi..

lewis je imao puno laksi pocetak karijere u f1 u tom smislu..
rFactor F1 HR server Info
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ferrari-BiH je napisao/la: Kada sjednem iz stojadina u BMW bit ce mi milina i lako cu se snaci, kada sjedne on iz BMW-a u stojadin dobrano ce se namuciti ;)
Ne mora značit. Fisichella=Ferrari? Fisichella=Renault? Kovalainen=McLaren? Coulthard=McLaren? i ne mogu se sjetit još njih koji su prešli u jače pa napravili skoro ništa.
Ovi vozači te još par njih danas u F1 su rjetki koje smo vidjeli da su prelazili s konja na magarca. Takav film ćemo sve manje gledat jer recimo Alonso, Hamilton, Kimi, Vettel su takva generacija koja će reći po isteku ugovora: Ferrari ili McL, zadnja opcija Renault.

Ja ne gledam vozače po tome tko je za što i gdje vozio, po meni je bitnije da se prepozna talent i da se od prvog dana bolid kroji prema talentiranom vozaču (nebitno koji tim). Vozač prema kojem je krojen bolid ne bi smjeo biti sporiji od svog kolege a to smo vidili da je moguće i trenutno gledamo jedne takve u ovoj sezoni.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Kada sjednem iz stojadina u BMW bit ce mi milina i lako cu se snaci, kada sjedne on iz BMW-a u stojadin dobrano ce se namuciti ;)
Ne mora značit. Fisichella=Ferrari? Fisichella=Renault? Kovalainen=McLaren? Coulthard=McLaren? i ne mogu se sjetit još njih koji su prešli u jače pa napravili skoro ništa.
Ovi vozači te još par njih danas u F1 su rjetki koje smo vidjeli da su prelazili s konja na magarca. Takav film ćemo sve manje gledat jer recimo Alonso, Hamilton, Kimi, Vettel su takva generacija koja će reći po isteku ugovora: Ferrari ili McL, zadnja opcija Renault.

Ja ne gledam vozače po tome tko je za što i gdje vozio, po meni je bitnije da se prepozna talent i da se od prvog dana bolid kroji prema talentiranom vozaču (nebitno koji tim). Vozač prema kojem je krojen bolid ne bi smjeo biti sporiji od svog kolege a to smo vidili da je moguće i trenutno gledamo jedne takve u ovoj sezoni.
Ma sve to stoji, slazem se s tvojim misljenjem. Ja sam iznio svoje, subjektivno misljenje koje je imalo za znacenje da vise cijenim vozace koji su prosli sito i reseto od ovih koji su imali sve na pocetku. bio to Hamilton, Suljo ili Mujo, svejedno.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ma sve to stoji, slazem se s tvojim misljenjem. Ja sam iznio svoje, subjektivno misljenje koje je imalo za znacenje da vise cijenim vozace koji su prosli sito i reseto od ovih koji su imali sve na pocetku. bio to Hamilton, Suljo ili Mujo, svejedno.
slažem se ja i s tvojim mišljenjem. Imaš filozofiju Ferraria što je ok!
Meni se više sviđa kako radi McLaren uz jednog jakog vozača nonstop mjenjaju drugog. Gledajući zadnjih 20tak godina uz Prosta, Sennu, Hakkinena, Kimia, Alonsa (koji je pobjegao) i Hamiltona uvjek se mjenja drugi vozač. Ova filozofija mi se sviđa jer davaju šansu nekom ko je tek došao i ko vozi duže da se oproba sezonu-dvije u McLarenu. Trenutna postava je takva da ne može biti bolja :D
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Meni se više sviđa kako radi McLaren uz jednog jakog vozača nonstop mjenjaju drugog. Gledajući zadnjih 20tak godina uz Prosta, Sennu, Hakkinena, Kimia, Alonsa (koji je pobjegao) i Hamiltona uvjek se mjenja drugi vozač. Ova filozofija mi se sviđa jer davaju šansu nekom ko je tek došao i ko vozi duže da se oproba sezonu-dvije u McLarenu. Trenutna postava je takva da ne može biti bolja :D
Vidi se ko je stari lisac :biggrin:
Vecina clanova ne shvaca da ja nemam nista protiv Hamiltona, nece da citaju i razmisljaju. McLaren i Ferrari su 2 razlicite momcadi, ali jedni bez drugih ne bi bili to sto jesu...

Nekada upali jedna filozofija, nekada druga...srecom ljudi ne zive vjecno
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Vidi se ko je stari lisac :biggrin:
Vecina clanova ne shvaca da ja nemam nista protiv Hamiltona, nece da citaju i razmisljaju. McLaren i Ferrari su 2 razlicite momcadi, ali jedni bez drugih ne bi bili to sto jesu...

Nekada upali jedna filozofija, nekada druga...srecom ljudi ne zive vjecno
A Bernie :biggrin:

on topic: Nemam ni ja nista protiv Hamiltona,samo od pocetka mi nije sjeo neznam zasto....
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

cale ja moram malo reagirat..

malo si krivo okrenuo tu politiku mcma..

ti opisujes politiku ferrarija zapravo :)

taj drugi vozac koji se dovodi uz te prave vozace koji su u timu jest upravo to - drugi vozac :)

samo sto ste vi srebrni uvijek malo specificni po tom pitanju i za vas je uvijek mcm tim gdje nema podjele vozaca i uvijek kudite ferrari koji posluje po istoj politici, nikad nije licemjeran u smislu trkeljanja neceg drugog, zna se kako je, tko je, sto je i zasto je, ne skriva se kao u mcmu..

tu ne mislim na proslu sezonu, vec za prakticki sve prije..
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

V3GI je napisao/la:Nemam ni ja nista protiv Hamiltona,samo od pocetka mi nije sjeo neznam zasto....
nemam ni ja ništa protiv ni jednog vozača nego me smeta kad neko Hamiltonove rezultate smatra manje vrijednim a njegove pogreške totalno glupim.
Čovjek je gotovo potukao dvostrukog svjetskog prvaka čim je došao u bolidu krojenom prema drugom. Sljedeće sezone postao prvak a kad bi se gledala '09ta sezona od druge polovice opet ima najviše bodova. Prošle sezone je bilo svega al sve u svemu vozio je odlično s tim da je bolid većinu sezone bio sekundu sporiji.
Još jedna stvar, za Jenson Buttona ne može niko reć da je loš vozač. Čovjek je prošao čini mi se 5 bolida od toga je bilo i onih loših (NIŽIH) a i poštene borbe i brzih koji su ga doveli do naslova. Vozio je u doba dok je Schumaher bio na stazi i dok je strategija bila jedna od ključnih stavki za pobjedu. Znači probao je sito i rešeto te uz sav svoj talent i iskustvo nije brži od Hamiltona. Po mom mišljenju velika je sreća što je Hamilton došao odmah u ovakav tim.
Zar je potrebno Schumahera stavit uz njega u McLaren da bi ga neki počeli smatrat ozbiljno?
Armanini je napisao/la: taj drugi vozac koji se dovodi uz te prave vozace koji su u timu jest upravo to - drugi vozac :)

samo sto ste vi srebrni uvijek malo specificni po tom pitanju i za vas je uvijek mcm tim gdje nema podjele vozaca i uvijek kudite ferrari koji posluje po istoj politici, nikad nije licemjeran u smislu trkeljanja neceg drugog, zna se kako je, tko je, sto je i zasto je, ne skriva se kao u mcmu..

pod -drugi vozač nisam mislio 'papučar' koji će služit prvom već vozač kojem će se dat šansa da okrene situaciju i opvrgne prvog. Bilo je slučajeva da je to i uspjelo a bilo je i kad nije. Recimo kad je doveden Montoya uz Kimia, u te dve sezone čovjek nije pokazao ni 20% onoga kako je vozio u BMW Williamsu a ja sam slutio da će bit žešći timski okršaj kao s Alonsom i Hamiltonom.
Zadnja izmjena: Ćale od Lewisa, dana/u 04 tra 2011, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

V3GI je napisao/la:Nemam ni ja nista protiv Hamiltona,samo od pocetka mi nije sjeo neznam zasto....
nemam ni ja ništa protiv ni jednog vozača nego me smeta kad neko Hamiltonove rezultate smatra manje vrijednim a njegove pogreške totalno glupim.
Čovjek je gotovo potukao dvostrukog svjetskog prvaka čim je došao u bolidu krojenom prema drugom. Sljedeće sezone postao prvak a kad bi se gledala '09ta sezona od druge polovice opet ima najviše bodova. Prošle sezone je bilo svega al sve u svemu vozio je odlično s tim da je bolid većinu sezone bio sekundu sporiji.
Još jedna stvar, za Jenson Buttona ne može niko reć da je loš vozač. Čovjek je prošao čini mi se 5 bolida od toga je bilo i onih loših (NIŽIH) a i poštene borbe i brzih koji su ga doveli do naslova. Vozio je u doba dok je Schumaher bio na stazi i dok je strategija bila jedna od ključnih stavki za pobjedu. Znači probao je sito i rešeto te uz sav svoj talent i iskustvo nije brži od Hamiltona. Po mom mišljenju velika je sreća što je Hamilton došao odmah u ovakav tim.
Zar je potrebno Schumahera stavit uz njega u McLaren da bi ga neki počeli smatrat ozbiljno?
Koliko se ja sjećam da je Kimi imao najviše bodova u drugoj polovici sezone
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

mislim da je razlika bila u 1 bodu u korist Hamiltona ili tako nešto, a i kad smo se već uhvatili tog da je Hamilton bio najbolji u drugoj polovici sezone, sjetite se da je Kimi bio bodovno jednak s njim tad u bolidu koji se nije razvijao od 6. mjeseca
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ćale od Lewisa je napisao/la: nemam ni ja ništa protiv ni jednog vozača nego me smeta kad neko Hamiltonove rezultate smatra manje vrijednim a njegove pogreške totalno glup.Čovjek je gotovo potukao dvostrukog svjetskog prvaka čim je došao u bolidu krojenom prema drugom. Sljedeće sezone postao prvak a kad bi se gledala '09ta sezona od druge polovice opet ima najviše bodova. Prošle sezone je bilo svega al sve u svemu vozio je odlično s tim da je bolid većinu sezone bio sekundu sporiji.
Čitajući tvoj post onaj ko nije upućen bi stvarno pomislio da je on rasturio Alonsa
A prava istina je da su završili s istim brojem bodova usprkos poznatoj Dennisovoj izjavi da su se oni utrkivali protiv Alonsa.Tako da nemoj iskrivljivat činjenice ;)
...put u raj nije posut ružama...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Armanini je napisao/la: taj drugi vozac koji se dovodi uz te prave vozace koji su u timu jest upravo to - drugi vozac :)

pod -drugi vozač nisam mislio 'papučar' koji će služit prvom već vozač kojem će se dat šansa da okrene situaciju i opvrgne prvog. Bilo je slučajeva da je to i uspjelo a bilo je i kad nije. Recimo kad je doveden Montoya uz Kimia, u te dve sezone čovjek nije pokazao ni 20% onoga kako je vozio u BMW Williamsu a ja sam slutio da će bit žešći timski okršaj kao s Alonsom i Hamiltonom.

hm, bas su bili "papucari" ti drugi vozaci.. heikki, coulthard - vjecni drugi vozac mcma koji je upravo sluzio miki ;)

al posto znam da je to bolna tocka necu vise i povlacim se iz te rasprave zbog mira u kuci :P

jedino moram replyat na ovog gore - lewsi je dosao kao rookie, alonso je vec bio okrunjeni, i lewis je sto se tice brzine potukao alonsa.. svidjalo se to nekome ili ne, cinjanica je..

jest da je lewis imao mcm i rona iza sebe, alonso ne, al ne mjenja cinjenicu brzine..
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Chuck Norris je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la: nemam ni ja ništa protiv ni jednog vozača nego me smeta kad neko Hamiltonove rezultate smatra manje vrijednim a njegove pogreške totalno glup.Čovjek je gotovo potukao dvostrukog svjetskog prvaka čim je došao u bolidu krojenom prema drugom. Sljedeće sezone postao prvak a kad bi se gledala '09ta sezona od druge polovice opet ima najviše bodova. Prošle sezone je bilo svega al sve u svemu vozio je odlično s tim da je bolid većinu sezone bio sekundu sporiji.
Čitajući tvoj post onaj ko nije upućen bi stvarno pomislio da je on rasturio Alonsa
A prava istina je da su završili s istim brojem bodova usprkos poznatoj Dennisovoj izjavi da su se oni utrkivali protiv Alonsa.Tako da nemoj iskrivljivat činjenice ;)
Tu izjavu je dao nakon Kine kad su Hamiltona ostavili duže na stazi jer su se utrkivali protiv Alonsa jer je samo Hamilton u Kini mogao osigurat naslov a Alonso nije.
I kad si već kod izjava gledaj šta je Alo izjavio nakon sezone 2007.
"I know there have been suggestions of favouritism within the team and people say a lot of things in the heat of battle, but in the end I was always provided with an equal opportunity to win."
I kad netko kao početnik na kraju prvenstva završi ispred dvostrukog prvaka onda to jeje rasturanje tog pa makar bili razdvojeni sa 1 bodom, 100, ili pak na temelju više 2. mjesta...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Armanini je napisao/la: hm, bas su bili "papucari" ti drugi vozaci.. heikki, coulthard - vjecni drugi vozac mcma koji je upravo sluzio miki ;)

al posto znam da je to bolna tocka necu vise i povlacim se iz te rasprave zbog mira u kuci :P
gledajući bližu prošlost imaš pravo, nije se baš dešavalo da je drugi vozač uspjevao skinut starosjedioca. Ali gledajući još prije bilo je, doveden je Prost koji skida prvaka Laudu nakon toga doveden Senna koji skida prvaka Prosta. Nakon ovih odličnih vozača nisu uspjeli spojit tako jaku postavu osim možda sad Hamilton-Button al mislim da će teško Button skinut Hamiltona. Bila bi definitvno najjača postava Alonso-Hamilton al to nije moglo opstat.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

yep, i mislio sam na blizu proslost da..

al zapravo kad malo razmislim i nije bas da se mcm naucio od situacije senna prost da takve stvari nisu najsretnije za tim..
istu su stvar napravili sa alonso -lewis..
sada je drukcija situacija jer je button drukciji tip..
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Ferrari-BiH je napisao/la:Ja se slazem sa vecinom koji kazu da je Hamilton odlican vozac. Uvijek sam ZA vozaca koji zeli da pretice, ne boji se duela...jednostavno zeli da vozi.

Ali sta mi se kod malog ne svidja....
Mozete dobacivati sve osim stolica i tupih predmeta :biggrin:
ja ću ti vratiti samo jednu lopticu nazad u tvoj tabor. :badgrin:
Giancarlo Fisichella, čovjek je sjeo u Ferrari i obrukao se (dokazan vozač) totalno a da ne pričam kako su se svi smijali Ferrariju na izboru vozača
nasuprot njemu Hamliton je Alonsa pratio u istom tempu bez problema :biggrin:
znači iskustvo malih momčadi objesu mačku o rep...
Emerson Fittipaldi
Početnik
Početnik

Post Postao/la Emerson Fittipaldi »

Ferrari-BiH je napisao/la:Obozavam idiote koji ne citaju postove :badgrin: i btw nabijem ih na k*r*c...

Sit sam gluposti ovog foruma. Kreteni koji ne znaju ubrojati tudje misljenje, koji na svaki post nekoga ko ne navija za istu osobu ili tim kao oni imaju milion i jednu glupu opasku.

Ja nikoga nisam pokusao ubijediti da ne voli Hamiltona zbog toga, ja sam rekao da JA tako razmisljam, da bih ga ja vise cijenio, a za tebe i vecinu ostalih koji su toliko zaslijepljeni zaboli me k*r*c (da seljak sam, nekulturan, neodgojen)

Hamilton i Alonso su obojica bili novi u tom bolidu, dok je Fisichella imao protiv sebe covjeka koji je odvezao hiljade kilometara u tom bolidu, Badoer isto.

I ovdje pricam o vozacima koji pretenduju na titule, ne o prosjecnim vozacima ;) Po tvojoj logici Khartikeyan bi trebao sada voziti za RBR.

(ajde modovi dajte mi i taj bann, ili ga moram zatraziti na PP kao Shuey, Jackie i jos mnogo ostalih)
Hamilton je prošao trnovit put do formule 1. Sa 8 ili 9 godina (ne znam točno) prvi je put sreo Dennisa na nekoj karting utrci (na kojoj je i pobijedio, sponzoriran OČEVIM novcem, a ne McLarenovim) i pitago ga bi li ga spozorirao. Dennis se nasmijao i rekao mu da prikupi iskustva i pobjeda u različitim karting disciplinama i da mu se javi, što je Lewis i napravio i javio mu se kad je imao nekih 13 godina. Dennis je bio fasciniram Lewisom (eto Dennis će sigurno svakog sponzorirat, a za njega vozili Prost, Senna i Lauda) i odlučio ga je sponzorirat. Otada je Lewis zgazio svakog momčadskog kolegu u svim serijama nižim od F1 i pokupio naslov prvaka u svakoj.
Nemoj opet planut i psovat ali nije imao lak put do F1.
Odgovori