Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- ostoja
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team - McLaren
Jedna lasta ne čini proljeće,a ni jedna dobra utrka osvojeno prvenstvo.

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
ostoja je napisao/la:Jedna lasta ne čini proljeće,a ni jedna dobra utrka osvojeno prvenstvo.
mislim kolega nije me briga za koga navijaš (vidim u avataru za mclaren) ali skoro svaki tvoj post je protiv ekipe za koju navijaš ili ja ne znam da na gridu postoji još koji mclaren.malo bolesno zar ne.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ostoja bi trebao promijeniti naziv "Navijam za: protiv McLarena i Hamiltona". Nijedan još konstruktivni komentar u ovoj temi nisi dao, samo pljuvanje.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- ostoja
McLaren bi trebao prijec na neke slabije motore ako zeli pobjedjivati,ovolika snaga im narusava balans.Hehehe al ozbiljno.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
A mislim da se već u Mercedesu pitaju " Šta nam je trebala ova vlastita momčad?"
Teško da će Mercedes GP uspijeti dotići ,a kamoli prestići McLaren u brzini razvijanja bolida, ali i tehničkim novotarijama.
Teško da će Mercedes GP uspijeti dotići ,a kamoli prestići McLaren u brzini razvijanja bolida, ali i tehničkim novotarijama.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- l3n00x
- Navijam za: alonso
za sada mclaren brži od RB
-
- Početnik
- Navijam za: Mclaren-Mercedes
Ajmo mclaren.. 

- Caldor
- Profesionalni vozač
Ah ta desetinka.
A nista, bar vidimo da smo blizu 

-
- Početnik
Mclaren se definitivno može nositi sa Red Bullom čak mislim da će u utrci biti još bolji.. 

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Izgleda da neće RBR baš tako dominirati kako su neki tvrdili. Imaju KERS unutra i svejedno su samo desetinku brži na jedan krug. Biti će sutra svega.Caldor je napisao/la:Ah ta desetinka.A nista, bar vidimo da smo blizu
- Caldor
- Profesionalni vozač
TO svakako. No nekako mi Hami bas ne zgleda presretan :S (btw, super mi je to da konacno imamo i konferenciju poslije kvala)King iCool je napisao/la:Izgleda da neće RBR baš tako dominirati kako su neki tvrdili. Imaju KERS unutra i svejedno su samo desetinku brži na jedan krug. Biti će sutra svega.Caldor je napisao/la:Ah ta desetinka.A nista, bar vidimo da smo blizu
-
- Početnik
Izgleda da je Hamilton očekivao pole, ali nema veze siguran sam da će sutra s KERSOM na startu preć Vettela.
- Caldor
- Profesionalni vozač
To sam se ja nadal za Australiju pa totalno zeznul start. Sad neću ništa misliti i čekat ću da me iznenadiHrC je napisao/la:Izgleda da je Hamilton očekivao pole, ali nema veze siguran sam da će sutra s KERSOM na startu preć Vettela.

Zadnja izmjena: Caldor, dana/u 09 tra 2011, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
McLaren je bio odličan, malo je falilo Hamiltonu da osvoji pol ali mislim da će sutra u utrci McLaren biti bolji.
-
- Legenda
da, u slučaju da bi vettel krenuo bez kers-a? Čisto sumnjam. Ali motori: Mercedes - Renault, e tu možda Lewis ima svoju šansu.HrC je napisao/la:Izgleda da je Hamilton očekivao pole, ali nema veze siguran sam da će sutra s KERSOM na startu preć Vettela.
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Veli Lewis da je negdje malo pogriješio pa je možda ljut na samog sebe... On je za malo izgubio od Vettela,a JB je nekoliko tisućinki sporiji od Webbera. Da je bilo malo više sreće oba naša vozača bi bila u top 3.
-
- Profesionalni vozač
Pa bi, Lewis je minimalno popravio svoje 1.35.000 vrijeme u drugom pokusaju, a Vettel ga je dobio za desetinku.
Ne znam sta su u McLarenu uradili pa su ovako dobri, ali svidja mi se.
Ne znam sta su u McLarenu uradili pa su ovako dobri, ali svidja mi se.

- Caldor
- Profesionalni vozač
Mislim da bi nakon Australije bio red da sad Vettel malo lošije starta pa da prođe Lewis naprijed 

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Rekao je Horner da su i Vettel i Webber vozili sa KERS-om, znači imat će ga na startu sigurno. A što se samog starta tiče, kaže Button da ni njemu ni Hamiltonu oni nisu bili bajni u Australiji i nadaju se da boljem. Trebalo bi na startu i prvih par krugova pripaziti i ne voziti previše agresivno osim u slučaju ako se ne pokaže prava prilika. Vozači koji su opreznije vozili prvih par krugova kad je bolid težak sačuvali su gume i poslije su imali više opcija kod odlazaka u boks.dmarijon je napisao/la:da, u slučaju da bi vettel krenuo bez kers-a? Čisto sumnjam. Ali motori: Mercedes - Renault, e tu možda Lewis ima svoju šansu.HrC je napisao/la:Izgleda da je Hamilton očekivao pole, ali nema veze siguran sam da će sutra s KERSOM na startu preć Vettela.

-
- Početnik
Istina da Red Bull ima KERS na startu, ali mclaren ga je koristio pri startu cjelu 2009 i mislim da ga bolje znaju iskoristiti u takvoj situaciji. Vjerovatno je Lewis negdje pogriješio jer je premalo skinuo to vrijeme, ali neka sutra ćemo nadam se vidjet onog Lewisa koji pobijeđuje.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...činjenica je da smo sada tu i da RB više ne izgleda kao nepobjediva momčad...prema iskustvima iz prošlosti navijači Mcl se mogu itekako nadati "velikim stvarima" jer kroz samu sezonu je Mcl svoj bolid uvijek još drastično "poboljšavao" i mislim da smo tu puno jači od RB a ovdje smo tek na početku sezone...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- IH!
E ovemo se i ja najvise nadam. Vec sada smo jako blizu,a pznato je da McM svaku sezonu bas drasticno uspije dici performanse bolide kako sezona traje.Toon Army je napisao/la:...činjenica je da smo sada tu i da RB više ne izgleda kao nepobjediva momčad...prema iskustvima iz prošlosti navijači Mcl se mogu itekako nadati "velikim stvarima" jer kroz samu sezonu je Mcl svoj bolid uvijek još drastično "poboljšavao" i mislim da smo tu puno jači od RB a ovdje smo tek na početku sezone...
Optimisticno djeluje za sada. Mene je samo malo strah Hamiltonove vozacke naravi,jer nema sanse da taj nesto taktizira i jako je moguce da vec prvih par zavoja budu mozda i kobni za njega,mada se nadam da grijesim.
On krece maksimumom ,pogibeljno sasvim sigurno...sto mozda i nije najpametnije u prvom krugu ili dva.
Puno srece sutra

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ja pak mislim da je izvukao neke pouke iz prošle sezone. One 2 utrke za redom kad nije uzeo bodove su ga možda koštale titule tako da mislim da će ipak biti malo oprezniji ali ako vidi svoju priliku sigurno će je zgrabiti sa obje ruke.
Malo me jedino start brine jer su i Lew i JB na prljavoj strani... jedino aku bude mokra staza onda je svejedno.
Malo me jedino start brine jer su i Lew i JB na prljavoj strani... jedino aku bude mokra staza onda je svejedno.
-
- Početnik
Ma ne bojim se ja za Lewisa taman da napravi neku glupost sutra on će ove sezone pokazati da je najveći talent u f1 u ovom trenutku. Mclaren ima još puno potencijala u ovom bolidu dok je Red Bull iscrpio krajnje maksimume svog bolida. Možda ovo sve od mene zvuči subjektivno, ali isto sam bio optimist poslije Australije i sada sam optimist jer ako je mclaren brz ovdje bit će i na skoro svakoj drugoj stazi. Ove sezone će Vettel imat pravi test i tek sada ćemo vidjet jeli Vettel veliki vozač. Još uvijek napominjem da je ovaj mclaren sporiji od RB-a, ali ne mnogo.