Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Re: Lewis Hamilton
Sve u redu. Ovdje smo da iznosimo mišljenja. Ja se samo ne slažem da je Hamilton bolji od Alonsa u prestizanju. "Čelična muda" trebaju za ovo:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yLZLxT1Z ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yLZLxT1Z ... re=related[/youtube]
Avanti FER, Avanti!!!
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Jeste li zaboravili kako je Hamiltona dobio kroz eau rouge? Ili kako je Massu izlevatio u Kini?
Avanti FER, Avanti!!!
- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
ajmo djeca, manje balit po forumu....
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ovi videi su super, već sam zaboravio pola njegovih odličnih vožnji kao da je 10godina u F1 a ne četiri. Prestigao je sve što se kreće po stazi uključujući i safety car
(i Schumahera naravno)

-
- Početnik
- Navijam za: Mclaren-Mercedes
Navedi top 5 prestizanja od Hamiltona...
Vidio sad su si dobio podosta odgovora na ovo pitanje.. video koji ću staviti je već stavljen, ali je epski i pogledaj ga cjelog pa mi reci da se nisi naježio...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yH7Kk37- ... ded#at=360[/youtube]
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- ostoja
- Navijam za: McLaren
- The Greatest
- Profesionalni vozač
2008. i nije tako davna...
Nema vama ništa smisla kada hvalite samo svoje. Hamilton ništa nije "spektakularno" uradio da bi ga se moglo prozvati najboljim u prestizanju.
Nema vama ništa smisla kada hvalite samo svoje. Hamilton ništa nije "spektakularno" uradio da bi ga se moglo prozvati najboljim u prestizanju.
Avanti FER, Avanti!!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Dokazi u smislu video klipova su dovoljani da i slijepci vide, no nekima ni to ne pomaže.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
Dani je napisao/la:Dokazi u smislu video klipova su dovoljani da i slijepci vide, no nekima ni to ne pomaže.
Ajd ti malo prestani da vrijeđaš druge. Može? Drugo: Usporedi one moje klipove s ovim Hamiltonovim i onda donesi sud. Hamilton ništa nije uradio, što nije uradio Alonso.
130R, Eau Rouge, Massa u Kini... I onda govoriš da je Hamilton "drastično" bolji od svih u prestizanju. E pa, nije.
Avanti FER, Avanti!!!
- Dani
- Legenda
130 R - bilo bi savršeno pretjecanje, da nije jedne cake. Šumijevih Bridgestonica.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
Što neko drugi nije pokušao isto?Dani je napisao/la:130 R - bilo bi savršeno pretjecanje, da nije jedne cake. Šumijevih Bridgestonica.
Avanti FER, Avanti!!!
- Dani
- Legenda
Jer nije bilo potrebe. Pogledaj gdje je Kimi ulovio Šumija i kako ga je lako prošao. Baci pogled na borbu sa ulaskom u zavoje.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
Ma... ne vrijedi se s tobom dopisivat' čovječe. Vidiš samo svoju stranu.
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
@HrC
Nazivati prosječnim pretjecanjem jedno od najboljih pretjecanja u povijesti Alonsov prelazak MS kroz 130R je glupasto.Ja neću ulaziti u raspravu s vama ko je bolji pretjecatelj,po meni su oba odlična i oba su imala atraktivnih pretjecanja ali Alonso je racionalniji u tim pokušajima pa je i manje grešaka napravio
I daj bilo bi već vrijeme da prvo naučiš citirati
Nazivati prosječnim pretjecanjem jedno od najboljih pretjecanja u povijesti Alonsov prelazak MS kroz 130R je glupasto.Ja neću ulaziti u raspravu s vama ko je bolji pretjecatelj,po meni su oba odlična i oba su imala atraktivnih pretjecanja ali Alonso je racionalniji u tim pokušajima pa je i manje grešaka napravio
I daj bilo bi već vrijeme da prvo naučiš citirati
...put u raj nije posut ružama...
- ~IsR~Lux
- Početnik
- Navijam za: V8
jel me možete naučit kako ocjenjujete tko je bolji u pretjecanju između 2 vrhunska vozača poput alonsa i hamiltona?
hvala
hvala
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Moj tata je jači od tvog!~IsR~Lux je napisao/la:jel me možete naučit kako ocjenjujete tko je bolji u pretjecanju između 2 vrhunska vozača poput alonsa i hamiltona?
hvala
(tak se to ocjenjuje, jel)

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
vrlo jednostavno... pročitaš djetinjaste argumente alonsovih fanova, i svatiš da je vrime..... da se odjaviš s foruma~IsR~Lux je napisao/la:jel me možete naučit kako ocjenjujete tko je bolji u pretjecanju između 2 vrhunska vozača poput alonsa i hamiltona?
hvala
ovdje uopće nema smisla bit objektivan kad je pun kufer male dice s kompleksima...
Ljudi niko nije bolji! svak je ima svoje momente... a možda ih je neko ima više... možda nije...
ako išta.. vrijedi pročitat komentare onig koji ne navijaju ni za jednog ni za drugog...
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
naravno da je netko bolji.. svatko ima svoje jace i slabije strane..
ja nisam ljubitelj alonsa, ali mi nije mrzak, dok lewisa, vec sam rekao, cjenim ponajvise u vozackom smislu..
tako da mogu rec (kolko je to uopce moguce) da sam vrlo objektivan..
naravno da ima poteza i sa jedne i sa druge strane koji svakom ostanu u sjecanju i koji se mogu izdvajati..
alonso i lewis su jako razliciti vozaci, obojica sa svojim prednostima, ali i manama..
alonso ce zavrsiti puno vise utrka, shodno tome i osvajati puno vise bodova jer ne vozi utrke na granici kojoj cesto vozi lewis..
znakovito mi je preticanje alonsa kroz eau mislim da je to bas 2007.. i to prvi krug ako se ne varam.. pretekao je lewisa..
znakovito iz razloga jer takve stvari pokazuju da ce i on napravit lude poteze potaknut motivacijom i zeljom, ali ih nece prakticirat radi njegove hladne glave kroz utrku gdje nije sklon greskama, a upravo iz razloga sto nece vozit riskantno..
lewis s druge strane je pravi racer, koji se ne zadovoljava drugim mjestom, i kada ima priliku za odlicne bodove, ukoliko postoji i neka teoretska sansa da uhvati provg, stisnut ce gas i pokusat napravit sto veci pritisak.. jel to bilo preklani jos kada je sibao pred kraj utrke, mislim da je bio webber vodeci i nepuno prije kraja je malo pretjerao i zavrsio u pjesku..
njegove kvalitete su ujedno i mane jer zbog svoje prirode je izgubio puno utrka, a moze se reci i prvenstava..
prepucavanje i podbadanje je sastavni dio navijanja, a postoji vrijeme u odrastanju kada djeca pocnu osjecati da se mogu nositi sa svima u rapsravama, iritirajuci i cesto vrijedjajuci, al nemojte se jako osvrtati na to i davati tome preveliku paznju..
imamo modere koji su aktivni, koji ce upozorit i obrisat, tako da vam je najbolje da ne reagirate previse na glupe postove, nit ne odgovarate..
ja nisam ljubitelj alonsa, ali mi nije mrzak, dok lewisa, vec sam rekao, cjenim ponajvise u vozackom smislu..
tako da mogu rec (kolko je to uopce moguce) da sam vrlo objektivan..
naravno da ima poteza i sa jedne i sa druge strane koji svakom ostanu u sjecanju i koji se mogu izdvajati..
alonso i lewis su jako razliciti vozaci, obojica sa svojim prednostima, ali i manama..
alonso ce zavrsiti puno vise utrka, shodno tome i osvajati puno vise bodova jer ne vozi utrke na granici kojoj cesto vozi lewis..
znakovito mi je preticanje alonsa kroz eau mislim da je to bas 2007.. i to prvi krug ako se ne varam.. pretekao je lewisa..
znakovito iz razloga jer takve stvari pokazuju da ce i on napravit lude poteze potaknut motivacijom i zeljom, ali ih nece prakticirat radi njegove hladne glave kroz utrku gdje nije sklon greskama, a upravo iz razloga sto nece vozit riskantno..
lewis s druge strane je pravi racer, koji se ne zadovoljava drugim mjestom, i kada ima priliku za odlicne bodove, ukoliko postoji i neka teoretska sansa da uhvati provg, stisnut ce gas i pokusat napravit sto veci pritisak.. jel to bilo preklani jos kada je sibao pred kraj utrke, mislim da je bio webber vodeci i nepuno prije kraja je malo pretjerao i zavrsio u pjesku..
njegove kvalitete su ujedno i mane jer zbog svoje prirode je izgubio puno utrka, a moze se reci i prvenstava..
prepucavanje i podbadanje je sastavni dio navijanja, a postoji vrijeme u odrastanju kada djeca pocnu osjecati da se mogu nositi sa svima u rapsravama, iritirajuci i cesto vrijedjajuci, al nemojte se jako osvrtati na to i davati tome preveliku paznju..
imamo modere koji su aktivni, koji ce upozorit i obrisat, tako da vam je najbolje da ne reagirate previse na glupe postove, nit ne odgovarate..
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Lijepo si to napisao, svidja mi se kad je neko realan. 

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Slažem se s armaninijem...
To su neupitno 2 trenutno najbolja vozača u f1. Prost i Senna ovog doba. I nzm zašto nekom smeta što ih se uspoređuje s ovom dvojicom, al eto meni također dosta sliče na njih. Lewis je poput Senne, pravi racer, koji se ne zadovoljava 2. mjestom, agresivan i odličan pretjecatelj, dok je Alonso više poput Prosta, fenomenalan, brz, i vozi vrlo pametno, 'profesorski', bez nepotrebnih rizika ako ne treba, manje sklon greškama. Što je bolje od toga dvoje procjenite sami, i jedno i drugo ima svoje prednosti i mane.
Što se tiče pretjecanja, obojica su imali nekoliko zbilja odličnih, spektakularnih, al što se tiče količine pretjecanja tu je definitivno pobjednk Hamilton. Da to slikovito opišem: da skupimo videa svih pretjecanja hamiltona zadnje 4 godine, video bi trajao negdje 40min, da skupimo alonsova trajao bi oko 10min.

To su neupitno 2 trenutno najbolja vozača u f1. Prost i Senna ovog doba. I nzm zašto nekom smeta što ih se uspoređuje s ovom dvojicom, al eto meni također dosta sliče na njih. Lewis je poput Senne, pravi racer, koji se ne zadovoljava 2. mjestom, agresivan i odličan pretjecatelj, dok je Alonso više poput Prosta, fenomenalan, brz, i vozi vrlo pametno, 'profesorski', bez nepotrebnih rizika ako ne treba, manje sklon greškama. Što je bolje od toga dvoje procjenite sami, i jedno i drugo ima svoje prednosti i mane.

Što se tiče pretjecanja, obojica su imali nekoliko zbilja odličnih, spektakularnih, al što se tiče količine pretjecanja tu je definitivno pobjednk Hamilton. Da to slikovito opišem: da skupimo videa svih pretjecanja hamiltona zadnje 4 godine, video bi trajao negdje 40min, da skupimo alonsova trajao bi oko 10min.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
s tim da se uzme godine provedene u F1 Alonsa i Hamiltona omjer pretjecanja bi svakako prevagnuo na Hamiltonovu stranu i s ovim ja mislim da je priča završila.K1M1 je napisao/la:Što se tiče pretjecanja, obojica su imali nekoliko zbilja odličnih, spektakularnih, al što se tiče količine pretjecanja tu je definitivno pobjednk Hamilton. Da to slikovito opišem: da skupimo videa svih pretjecanja hamiltona zadnje 4 godine, video bi trajao negdje 40min, da skupimo alonsova trajao bi oko 10min.![]()
Postoje statisktike i podatci tako da nema smisla se svađat, osim toga i sam Alonso je priznao da je Hamilton najbolji f1 vozača danas. Ljutili se njegovi fanovi ili ne neka bar cjene njegovo mišljenje.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
Meni smeta jedino omalovažavanje. Ja nisam niti jedan post protiv Hamiltona napisao. Jednostavno sam reagirao kada je napisano da je najbolji u prestizanju u povijesti. To nije istina. Što se tiče Alonsa - Hamiltona... Da. Hamilton količinski ima više prestizanja. Ali Alonsovi potezi su bolji. A reći da se 130R u Suzuki ne broji radi guma... To je isto kao i reći da Hamiltonovo prestizanje Fisija ne vrijedi zato što je Fisi bio u sporijem autu.
Avanti FER, Avanti!!!
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Nije rekao najbolji, nego najbrži. A i to je sumnjivo. Pošto nije prenio autosport.Ćale od Lewisa je napisao/la:s tim da se uzme godine provedene u F1 Alonsa i Hamiltona omjer pretjecanja bi svakako prevagnuo na Hamiltonovu stranu i s ovim ja mislim da je priča završila.K1M1 je napisao/la:Što se tiče pretjecanja, obojica su imali nekoliko zbilja odličnih, spektakularnih, al što se tiče količine pretjecanja tu je definitivno pobjednk Hamilton. Da to slikovito opišem: da skupimo videa svih pretjecanja hamiltona zadnje 4 godine, video bi trajao negdje 40min, da skupimo alonsova trajao bi oko 10min.![]()
Postoje statisktike i podatci tako da nema smisla se svađat, osim toga i sam Alonso je priznao da je Hamilton najbolji f1 vozača danas. Ljutili se njegovi fanovi ili ne neka bar cjene njegovo mišljenje.
Avanti FER, Avanti!!!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
spektakularno/atraktivno prestizanje se može svakome desiti, to se jednostavno podesi takav trenutak. Dođeš pri većoj brzini nekom ili kraj nekog i reagiraš refleksno (u tom slučaju ne kako najbolje misliš) da se čim prije probiješ/izbjegneš/izmigoljiš i ako pogriješiš pa se zabiješ ili izletiš ispadneš najveći telac... u slučaju da uspije kao Kobayasiu (koji je s +0.300 uletio na kočenju čovjeku u putanju) dižu te u nebesa. Na zadnjoj trci ja bi reko da je Rubens bio puno bliže Rosbergu nego Kobayasi Buemiu ali jednostavno u tom trenutku on je mislio da će proć, Rosberg nije htio ni milimetra tolerirat za razliku od Buemia i zakvačili su se.The Greatest je napisao/la: Ali Alonsovi potezi su bolji. A reći da se 130R u Suzuki ne broji radi guma... To je isto kao i reći da Hamiltonovo prestizanje Fisija ne vrijedi zato što je Fisi bio u sporijem autu.
Alonso je preticao Schumahera jer je bio već dosta ispred i Schumaher (iskusni mačak) popustio je malo na unutarnjoj jer zna se što bi bilo da su side by side probali ić kroz 130R. Da se Schumaher nije branio Alonso bi ga opet prošao jer je ulovio slip i razvijo znatno veću brzinu samo i u tom slučaju opet bi Schumaher morao popustit bi i s unutarnje mu bio s pola bolida napred. Evo to ti je čisti primjer naleta/brzine i refleksnog poteza, e sad o toleranciji branitelja ovisi koliko će lud potez i uspit.