super super
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ćale od Lewisa je napisao/la:ako su uspjeli sredit F1 na lokalnim TV postajama svaka čast, u čast ću im držat upaljen program dan i noć te gledat one glupe reklame samo da im se poveća gledanost, kad su HRT nesposobni
Kod: Označi sve
SBtv
za mene
pokaži detalje 13:30 (Prije 1 h)
Pozdrav svima koji su se ovih dana informirali o prijenosima utrka F1 na našoj televiziji.
Na žalost niti naša a niti ostale lokalne televizije nisu uspjele postići dogovor oko prava na prijenose utrka Formule 1.
Stoga je odgovor NE, nećemo prenositi utrke iako nam je to bila namjera i intenzivno smo sudjelovali u pregovorima.
Zahvaljujem na interesu i srdačno pozdravljam ljubitelje F1 cirkusa.
Na žalost niti naša a niti ostale lokalne televizije nisu uspjele postići dogovor oko prava na prijenose utrka Formule 1.
imas na txt nekih lokalnih,mislim voxRicxpa je napisao/la:Na MAXTV tjednom rasporedu jos uvijek nema navedenih nikakvih F1 prenosa na lokalcima.
Jel' stvarno moguće uklonit' program sa MaxTV ako ti ne paše!?Kamui je napisao/la:to sto slavonski brod nije u stanju prenosit njihov problem
al nije uredu da daju informaciju kako nigdje nece biti f1,sramota,radi tog odg. cu taj program i uklonit sa maxtv-a
ogi je napisao/la:Blažičko s hrt foruma: Formule 1 neće biti na HTV sigurno. Priča koja kruži o lokalnim TV postajama mislim da je samo plod jedne bujne mašte, a koliko znam, uskoro će biti objavljeno da je Arena otkupila prava za područje bivše države.
batiCRO je napisao/la:ogi je napisao/la:Blažičko s hrt foruma: Formule 1 neće biti na HTV sigurno. Priča koja kruži o lokalnim TV postajama mislim da je samo plod jedne bujne mašte, a koliko znam, uskoro će biti objavljeno da je Arena otkupila prava za područje bivše države.
bas me zanima kaj bi sad imal za reci Prasičko...
meni je bas drago da ga nebum moral slusat.. dobar je komentator, al viseput zvuci ko da slusam nekog napaljenog navijaca a ne komentatora
Koji smo mi degenerativan narod, nema komunikacije bez da se nekog vrijeđa, omalovažava, naglašava fizičke nedostatke...znači sad što čovjek naginje debljini, treba ga odmah nazvat svinjom samo zato što ti se ne sviđa?batiCRO je napisao/la:ogi je napisao/la:Blažičko s hrt foruma: Formule 1 neće biti na HTV sigurno. Priča koja kruži o lokalnim TV postajama mislim da je samo plod jedne bujne mašte, a koliko znam, uskoro će biti objavljeno da je Arena otkupila prava za područje bivše države.
meni je bas drago da ga nebum moral slusat.. dobar je komentator, al viseput zvuci ko da slusam nekog napaljenog navijaca a ne komentatora
pa to je bar u njegovom stilu..(njegove metode)-Briatore- je napisao/la:Koji smo mi degenerativan narod, nema komunikacije bez da se nekog vrijeđa, omalovažava, naglašava fizičke nedostatke...znači sad što čovjek naginje debljini, treba ga odmah nazvat svinjom samo zato što ti se ne sviđa?batiCRO je napisao/la:ogi je napisao/la:Blažičko s hrt foruma: Formule 1 neće biti na HTV sigurno. Priča koja kruži o lokalnim TV postajama mislim da je samo plod jedne bujne mašte, a koliko znam, uskoro će biti objavljeno da je Arena otkupila prava za područje bivše države.