Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- limach
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i Nico Rosberg
Re: Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Odlicni prijenosi,necemo gledati na lapsuse Dijakovica,popravice se s vremenom,uglavnom svaka cast Netu i ostalim lokalnim postajama,drago mi je da se opet moze gledati kod nas,ono malo reklama tijekom prijenosa nema utjecaja,syamo neka nastave tako,sve pohvale na njihov racun.
-
- Navijam za: Mclaren
nek jos zaposle blazicka da hoda po boksevima 

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Još nsiam imao priliku gledati, ali vidjet ću sutra kvale malo.
Što je meni zanimljivo da Jergović radi sa dvojcem (Dijaković i Milić Jakovlić) koji je radio na F1 racng magazinu nakon što je Jergović otišao. I znamo da je bilo nekakvih tenzija, al očito se i to riješilo!
Još jednom svaka čast Kreator mediji i lokalcima. Šamarčina HRT-u, i to još trogodišnja!!
Što je meni zanimljivo da Jergović radi sa dvojcem (Dijaković i Milić Jakovlić) koji je radio na F1 racng magazinu nakon što je Jergović otišao. I znamo da je bilo nekakvih tenzija, al očito se i to riješilo!
Još jednom svaka čast Kreator mediji i lokalcima. Šamarčina HRT-u, i to još trogodišnja!!
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Da, definitivno svaka čast lokalcima i ogromna pljuska hrt-u.
Prvo sam gledao na kanalu ri, al slika je bila užas, kao da gledam na nekon streamu, onda sam prebacio na net tv, a tamo savršena.
E sad nzm zašto je to tako al baš čudno, šta ne bi trebali svi istu sliku prenosit?
Inača svaka čast za prijenos svih treninga, kvalifikacija, utrka, još ne viđeno u hr. I to potpisano na 3 godine.
Još da dođu pameti pa da pokušaju dovest Blaža, pa to bi bio pravi raj za f1 fanove u hr. Zbilja se nadam da će se ovaj Dijaković s vremenom popravit jer je zbilja na granici podnošljivosti....
Prvo sam gledao na kanalu ri, al slika je bila užas, kao da gledam na nekon streamu, onda sam prebacio na net tv, a tamo savršena.

Inača svaka čast za prijenos svih treninga, kvalifikacija, utrka, još ne viđeno u hr. I to potpisano na 3 godine.

-
- Navijam za: Nikoga
Eto izgleda da TV jadran neće platiti 20 000 Eura za sezonu. Pa to je za poludit
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ko te pitao šta, čovječe? Šta ti znaš šta ja zaslužujem...V3GI je napisao/la:Ma ti ne zasluzujes gledati prijenos.....The Greatest je napisao/la:Jergović - odličan. Lik je fakat enciklopedija formule. Svašta novo možeš čuti od njega.
Dijaković ne zaslužuje da bude na TV-u komentator.A da ne govorim da mu je iza svake riječi uskličnik (!). Dobro jutro i laku noć. HAHAHAHAHAHA
Zaposlit' Blaža ili Novaka sa Jergovićem.![]()
Tolko kukanja "neka sam sliku puste ni ne treba komentator" i vec ste poceli takav smo mi narod valjda, NIKAD po volji
Prijenos dobar. Jergović odličan. Dijaković koma živa.
Avanti FER, Avanti!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Pa kako su onda prenosili 2. trening?!arkaj je napisao/la:Eto izgleda da TV jadran neće platiti 20 000 Eura za sezonu. Pa to je za poludit

-
- Navijam za: Nikoga
Kod svih uključenih u prijenose ovo je bilo uskakanje u program iz faze neizvjesnosti hoće li ma čega uopće biti i intenzivnog pregovaranja na svim stranama u produkciju u roku od praktički nekoliko sati. Slobodno kritizirajte, čitamo i pratimo, ali u prva dva vikenda nemojte očekivati čuda, trebati će vremena za uhodavanje i slaganje ekipe. Za početak je bitno da imamo F1, a kasnije ćemo nastojati postaviti sve više standarde!
-
- Početnik
i treba biti samokritičan jer to znači da uvijek stremiš ka boljem i to vam želim.dmj je napisao/la:Kod svih uključenih u prijenose ovo je bilo uskakanje u program iz faze neizvjesnosti hoće li ma čega uopće biti i intenzivnog pregovaranja na svim stranama u produkciju u roku od praktički nekoliko sati. Slobodno kritizirajte, čitamo i pratimo, ali u prva dva vikenda nemojte očekivati čuda, trebati će vremena za uhodavanje i slaganje ekipe. Za početak je bitno da imamo F1, a kasnije ćemo nastojati postaviti sve više standarde!
nadam se da je i to što je slika čista samo na NET tv-u, a na ostalima je mutna=ne vide se baš vremena, samo stvar "prvih mačića"
isto se nadam da će se još koje televizije priključiti (ekonomičnost+pokrivenost)
ugl puno uspjeha i što više dobronamjernih i što manje zlonamjernih kritika vam želim
- zarakf1
- Navijam za: Fernando Alonso
ljudi ovo je malo offtopic ali ima li tko snimke dvaju slobodnih treninga-naravno s našim komentatorima jer sam bil u školi pa nisam stigel pogledat 

- vuk
Najsportskiji grad na svitu pa neće prenositi F1. Di je sada gradonačelnik našeg velog mista da malo odriši kesu i pokaže da je za ljude kako se prizentaje, ajde Kerume rješi tu siću za nas obične smrtnike barem da imamo igara kad nema kruha!arkaj je napisao/la:Eto izgleda da TV jadran neće platiti 20 000 Eura za sezonu. Pa to je za poludit

- gringo73
Ja sam gledao 2. trening na TV Jadranu, ne znam kako ti nisi...vuk je napisao/la:Najsportskiji grad na svitu pa neće prenositi F1. Di je sada gradonačelnik našeg velog mista da malo odriši kesu i pokaže da je za ljude kako se prizentaje, ajde Kerume rješi tu siću za nas obične smrtnike barem da imamo igara kad nema kruha!arkaj je napisao/la:Eto izgleda da TV jadran neće platiti 20 000 Eura za sezonu. Pa to je za poludit

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GiUhi3Ob ... r_embedded[/youtube]

- vuk
TO , BRAVO za Tv Jadran, povlačim prijašnji post, sorry mr. gradonačelnik!!!!!
-
- Navijam za: Mclaren
Što se tiče prijenosa, kao što je već rečeno svaka čast, iznenađen sam i malim brojem reklama nadam se da će tako biti i u buduće iako znam da je to veći dio prihoda kreator mediji koji su se jako potrudili da nam omoguće gledanje jednog od najgledanijih sportskih događaja na svijetu. Jergović vrhunski Dijaković će se s vremenom popraviti, sada smo mirni tri godine, jedva čekam emisiju prije utrke pa da se dojam oko F1 u RH kompletira.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Još da je voditeljica te emisije uoči utrke zgodna
neću joj zamjerit eventualne greške 

Michael is faster than you!!
- limach
- Navijam za: Williams i Nico Rosberg
Teško bi se onda na trku fokusirao
.

-
- Navijam za: Jenson Button
Ana TenžeraIgor18 je napisao/la:Još da je voditeljica te emisije uoči utrke zgodnaneću joj zamjerit eventualne greške

barem takva je izjava Štetnera
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
nije čudo kaj se nema za prijenos f1
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako ... 46219.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako ... 46219.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
jos i da blazicko dođe na lokalce komentirat i digne onu napetost 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Zaljubil sam sezaggy je napisao/la:Ana TenžeraIgor18 je napisao/la:Još da je voditeljica te emisije uoči utrke zgodnaneću joj zamjerit eventualne greške
http://www.index.hr/images2/AnaTenzera- ... -300px.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://dalje.com/slike/slike_3/r1/g2008 ... 8115_3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=SxD1fdJt7xo" onclick="window.open(this.href);return false;
barem takva je izjava Štetnera

Kog briga oće znat jel ono u McLarenu Hamilton ili Mika Hakknen il jel se kaže Liuzzi ili Luizzi

Michael is faster than you!!
-
- Navijam za: F1
http://www.evarazdin.hr/lokalne-televiz ... bez-vtv-a/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Navijam za: Michael Schumacher
Ovo što je već napravljeno, je velika stvar... sve ostalo je bonus... puno sreće...dmj je napisao/la:Kod svih uključenih u prijenose ovo je bilo uskakanje u program iz faze neizvjesnosti hoće li ma čega uopće biti i intenzivnog pregovaranja na svim stranama u produkciju u roku od praktički nekoliko sati. Slobodno kritizirajte, čitamo i pratimo, ali u prva dva vikenda nemojte očekivati čuda, trebati će vremena za uhodavanje i slaganje ekipe. Za početak je bitno da imamo F1, a kasnije ćemo nastojati postaviti sve više standarde!

- gringo73
Ma da, sama pomisao da imamo SVE slobodne treninge, UŽIVO, na našem jeziku...to nisam zamišljao ni u bližoj budućnosti, a kamoli sadašnjosti. Sve ove stvarčice na koje neki imaju prigovore, potpuno su bezazlena stvar. Sve u svemu, super stvar za prave (i one kriveberni je napisao/la:Ovo što je već napravljeno, je velika stvar... sve ostalo je bonus... puno sreće...dmj je napisao/la:Kod svih uključenih u prijenose ovo je bilo uskakanje u program iz faze neizvjesnosti hoće li ma čega uopće biti i intenzivnog pregovaranja na svim stranama u produkciju u roku od praktički nekoliko sati. Slobodno kritizirajte, čitamo i pratimo, ali u prva dva vikenda nemojte očekivati čuda, trebati će vremena za uhodavanje i slaganje ekipe. Za početak je bitno da imamo F1, a kasnije ćemo nastojati postaviti sve više standarde!![]()

-
- Navijam za: Alonso
Napokon potvrđeno:
http://www.index.hr/sport/clanak/eksklu ... 46133.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Split i okolicu će prenosit TV jadran! Potvrđeno od strane sportskog urednika televizije!
http://www.index.hr/sport/clanak/eksklu ... 46133.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Split i okolicu će prenosit TV jadran! Potvrđeno od strane sportskog urednika televizije!
-
- Navijam za: Michael Schumacher
Već su ujutro prenosili drugi trening...jere je napisao/la:Napokon potvrđeno: