Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
McLewis
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren i Mercedes

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la McLewis »

Sanel je napisao/la:Evo da i jedan navijač Alonsa kaže svoje mišljenje :D
Doista nema govora o puštanju gasa Hamiltona, Alonso je bio vidno brži, a zbog brzine nije mogao dovoljno skrenuti udesno da zaobiđe Hamiltona, uz to još je i ovaj zatvarao tu stranu što je potpuno u skladu sa pravilima o branjenju pozicije. Realno, Alonso se preračunao malo, vjerojatno ni on sam nije očekivao da će baš toliko brži biti od Lewisa. Da je Alonso pustio gas nebi ga mogao proći, ovako je išao do kraja što je po meni dobar potez, do sada je vozio presigurno pa su ga mnogi optuživali da je pičkica i da nije dovoljno agresivan, vrijeme je da dokaže suprotno, ovaj puta je to rezultiralo sudarom, drugi puta neće.

Nego jel zna tko šta je bilo sa Lewisom da je morao opet u boks tri kruga prije kraja? Možda bi sačuvao koju poziciju da je ostao, imao je veliku prednost ispred Masse
svaka cast, pametan govor :)
valjda su gume bile tatalno rasulo kaze on, i da je to odlucio raniji prvi ulazak u box....
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

imao je istrosene gume , nisu pruzale vise preformansi mislim
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Vec bi mi to čuli od Alonsa da je Hamilton nesto krivo napravio^^, radite pobunu gdje je nema
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Slažem se. Umjesto da krenemo zajedno protiv "Dark side" bikova mi se šoramo međusobno. Ajde za 7 dana Kina. Tamo je Ham uvijek bio dobar.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Dero je napisao/la:Vec bi mi to čuli od Alonsa da je Hamilton nesto krivo napravio^^, radite pobunu gdje je nema
Da. Ali svi ovi koji pišu kontra su radili pobunu u Bahreinu 2008. gdje je isto tako nije bilo.
Avanti FER, Avanti!!!
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

Dani je napisao/la:Slažem se. Umjesto da krenemo zajedno protiv "Dark side" bikova mi se šoramo međusobno. Ajde za 7 dana Kina. Tamo je Ham uvijek bio dobar.

2007?
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

The Greatest je napisao/la:
Da. Ali svi ovi koji pišu kontra su radili pobunu u Bahreinu 2008. gdje je isto tako nije bilo.
Eh, to i je problem; sve puno zlopamtila s obje strane. Svaki put kad krene rasprava me članovi foruma podsjete na te ''diskutabilne'' situacije. Ja ih se ne sjećam 90%.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Dani je napisao/la:Slažem se. Umjesto da krenemo zajedno protiv "Dark side" bikova mi se šoramo međusobno. Ajde za 7 dana Kina. Tamo je Ham uvijek bio dobar.
kad nema sljunka na ulazu u boxevima hahahahha, salim se ocekujem bolji nastup....
McLaren u <3
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

zizi je napisao/la:

2007?
2007. da se nije dogodilo to šta se dogodilo pobijedio bi. Zbog jedne glupe greške ne može se reć da mu nejde staza. To je kao da zbog 2008. u boksu kažemo da mu ne ide Kanada, a od 3 starta tamo svi su bili sa pole-a, i 2 pobjede, bilo bi 3 da se isto nije dogodilo to što se dogodilo.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pole i najbrži krugovi. Jedina mrlja je ulazak u boks bio.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

ne bi sad ode ispada neki Hamiltonov mrzitelj,ali on u Kanadi nema nijedan najbrži krug....

@ Slash-je si li 100% uvjeren da bi on da se ono nije dogodilo u boksu prestiga i Kubicu i Raikkonena
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

fenomeno je napisao/la:ne bi sad ode ispada neki Hamiltonov mrzitelj,ali on u Kanadi nema nijedan najbrži krug....

@ Slash-je si li 100% uvjeren da bi on da se ono nije dogodilo u boksu prestiga i Kubicu i Raikkonena
Ne mogu bit 100% siguran, ali činjenica je da je vladar te staze - 2007. je napravio više od pola sekunde brže vrijeme od drugog, s tim je tad bilo kalkulacija u količinama goriva u kvalifikacijama, i od prvih 5 je bio najteži. 2010. prvi je prekinuo kvalifikacijsku dominaciju RBR-a opet pole-positionom tamo. Plus to što je pobjedio usprkos ogromnoj potrošnji guma na toj stazi - a znamo da mu čuvanje guma nije jača strana.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Hamilton je kažnjen sa 20 sekundi! Razlog je mjenjanje pravca, više puta nego je to dozvoljeno, u obrani pozicije.
To znači da je plasiran ispod Kobayashija.
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Hamilton ljut zbog taktičke pogreške

EDIT: meni je isto bilo čudno da će proć ovaj put tako lako to mjenjanje putanje al ako se ne varam istu stvar je i Petrov napravio samo ispred Petrova je bio Heidefeld pa se možda smatra da su oba bila u napadu na vozača ispred. Massa je prošao ispred pa se nema tko žalit niti se šta Petrovu odbijat ali bar upozorenje bi mogo dobit :)
Zadnja izmjena: Ćale od Lewisa, dana/u 10 tra 2011, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Hamilton ljut zbog taktičke pogreške
Ne mislim da mu je kontakt sa Alonsom dodatno uništio utrku, kao što piše u članku. Gubio je brzinu bez obzira.
Malo mi je čak i žao, dobro je odradio kvale, mislio sam da će pasti okršaj sa Vettelom.
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

gringo73 je napisao/la:Hamilton je kažnjen sa 20 sekundi! Razlog je mjenjanje pravca, više puta nego je to dozvoljeno, u obrani pozicije.
To znači da je plasiran ispod Kobayashija.
sasvim zasluženo, nakon što mu se prošle godine progledalo kroz prste više puta nego što je normalno, bilo bi apsurdno da je ovo opet očigledno kršenje pravila prošlo bez kazne
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Za ovo je kažnjen...

To su vidjeli i kaznili ga, dobro... A pazi Vettela na startu... Koliko je puta ono promijenio smjer?
slika
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Arai je napisao/la:Za ovo je kažnjen...
http://www.youtube.com/watch?v=L61_AevsjMs" onclick="window.open(this.href);return false;

To su vidjeli i kaznili ga, dobro... A pazi Vettela na startu... Koliko je puta ono promijenio smjer?
http://www.youtube.com/watch?v=YpDiBXcf-RU" onclick="window.open(this.href);return false;
OK, no Start je ipak delikatna situacija... Tom logikom je sigurno makar 10 vozaca prekrsilo pravilo...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Dero je napisao/la:Nije da flejmam i prije svega ovo je cisti trkači incident

sada nakon ponovno pogledane snimke ovo u trenutku sudara nije zvuk motora pod punim gasom ali nisam vidio telemetriju
Isto tako Alonso je bio preblizu Hamiltona te te jednostavno nije imao kontrolu bolida
Također, trkaći incident i mislim da je kazna Alonsu nepotrebna.
Žao mi je ovih forumaša iz sekte "sljedbenici Nevena Novaka", koji čuju i šta se ne čuje, vide i šta se nije dogodilo, a telemtrija im nije potrebna...oni jednostavno ZNAJU da je Hamilton (uvijek) kriv za kontakt. :p
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

_dreamer_ je napisao/la: OK, no Start je ipak delikatna situacija... Tom logikom je sigurno makar 10 vozaca prekrsilo pravilo...
Da tu imaš pravo, ali svi ostali su nekoga napadali, dok je jedino Vettel bio taj koji se mogao samo braniti, ne i napadati budući da nikoga nema ispred. Kad se nekoga napadaš imaš pravo promijeniti smjer koliko puta želiš; potpuno čista situacija što se mene tiče.
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Ja bih baš volio viditi telemetriju Hamiltona, iako sam mislim da nije pustio gas.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ma ovo vec prerasta u cirkus, kad se kaj god desi hamilton je kriv ili je to bilo namjerno. A za ovu kaznu od 20 sec sad, pa jeba li mu pas najbolje je da ga je pustil ispred i gotovo cemu braniti poziciju. Kaznu nisu trebali ni Hamilton ni Alonso dobiti. Jer ja neznam kaj bi oni htjeli nemses barniti poziciju nesmes preticavati.

Slazem se sa gringo73 Alonsova kazna je nepotrebna, jer prema tom standardu Weber je trebal posle godine biti kaznjen i u Australiji i u Singapuru.
Darkness rises when silence dies
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Vrluda po stazi malo previše. To je činjenica. Ali i FIA ima dvostruka mjerila. Vettel je prošle godine startao prerano u Japanu, pa ništa.

A pogledajte šta je Webber radio i nije bio kažnjen...

A Alonsova kazna je toliko besmislena da nema smisla o njoj govoriti.
Avanti FER, Avanti!!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Al meni taj zakon nije jasan, hamilton je isel bolje prema sredini da ima vise opcija, nije naglo mjenjal smjer kaj se kaznjava, ali bitno da da je FIA njega kaznila. Ja jos nemogu oprostiti FIA-ji Spa kad je hamilton isto bez razloga dobil 25sec kazne. Sramota
Darkness rises when silence dies
gagi_1
Navijam za: Schumacher

Post Postao/la gagi_1 »

ma ova kazna je prava glupost. neznam sta ova gospoda u FIA-i zele. trkaci incident je trkaci incident. sta sada svakoga ko nesto zezne i slucajno dodirne drugog cemo kazniti??? to je apsurdno. zele pretjecanja a svojim postupcima navode vozace da upravo to ne rade.
ovdje nikoga nije trebalo kazniti. ako se dokaze da je ham kocio, pustio gas ili stogod onda ok, kazni njega. mada mislim da ham nije napravio nista od ovog o cemu se ovdije diskutira
"Being second is to be the first of the ones who lose."
Odgovori