Ma nije meni uopce zbog pozicije, ovo je žestok presedan debila iz FIA, pa nemožes kazniti vozača zbog napravljenog kontakta prilikom preticanja. Ne znam di da krenem sa nabrajanjima duela koji su i gore zavrsili i na kraju nikom nije bilo ništa...King iCool je napisao/la:Šta se toliko uzrujavate pa ostaje tu gdje je i završio na utrci.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dero
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Fernando Alonso
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
To je sad nebitno.Kakvu poruku šalju vozačima sa ovom kaznom?Je li žele da sad vozači iza ne pokušavaju pretjecati ako nisu 100% sigurni u čist prolaz.King iCool je napisao/la:Šta se toliko uzrujavate pa ostaje tu gdje je i završio na utrci.

...put u raj nije posut ružama...
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
OVO!47 je napisao/la:To nije bitno, stvar je nekog načela, da se kažnjava trkaći incident, nešto što bi trebalo biti normalno u ovom sportu.King iCool je napisao/la:Šta se toliko uzrujavate pa ostaje tu gdje je i završio na utrci.
Službena prića je da se potiču preticanja i borbe, i onda FIA napravi ovako nešto.
Valja očekuju samo pretjecanje sa kersom i DRS-om na ravnici? pff, onda mogu slobodno gledati CART i NASCAR...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Apsolutno! Da je izašao SC 2 kruga prije kraja, kazna od 20 sekundi bi značila "100 mjesta". Ovaj kriterij mi se ne sviđa...47 je napisao/la:To nije bitno, stvar je nekog načela, da se kažnjava trkaći incident, nešto što bi trebalo biti normalno u ovom sportu.King iCool je napisao/la:Šta se toliko uzrujavate pa ostaje tu gdje je i završio na utrci.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
omajgad koji idiotizam zasto zasto zasto !?!!? koji vrag se mota tim ljudima po glavi jesu papali neke droge mozda ???

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Arienrhod
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda Alonsa i vidca
- Kontakt:
Za FIA-u bi najbolje bilo da ih postavi u kocije s konjima, pa da se onda utrkuju. Ili jos bolje da naprave bolide na daljinsko upravljanje, pa da oni sami izreziraju preticanje s joystickom kako im odgovara. A KERS i DRS mi i izgleda kao neka simulacija preticanja kad se iskoristi. Alonskovo i Ham utrkivanje i izgleda realno, i u tome i je čar. Mislim da su njih obojica takodjer u soku.
- Dero
- Profesionalni vozač
Znači sada nije dovoljno kada napravis pogresku i ostanes bez prednjeg krila i to što moras u boks sada za nagradu jos dobis i 20 sec kazne.
Baš me zanima koliko ce FIA biti dosljedna u ovom debilizmu jer ja prestajem gledat ovaj cirkus ako ovo pređe u naviku...
Baš me zanima koliko ce FIA biti dosljedna u ovom debilizmu jer ja prestajem gledat ovaj cirkus ako ovo pređe u naviku...
- gagi_1
- Navijam za: Schumacher
Dero je napisao/la:Znači sada nije dovoljno kada napravis pogresku i ostanes bez prednjeg krila i to što moras u boks sada za nagradu jos dobis i 20 sec kazne.

"Being second is to be the first of the ones who lose."
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Jel ovo nekakvo dijete kaznilo ovo dvojicu ili kaj??? Da im nije promakla ona 0 iz 10.aprila...?? Mislim katastrofa... Ovu kaznu je smislio netko tko nije u zivotu sjeo ni na simulaciju pa jadan ne zna da se prednje krilo ne vidi iz perspektive vozaca... Preeeelose... Nakon ovakve utrke... Sramota!!!
Kaj se tice Nanda i Hamija... Svaka cast obojici, jednostavno trkaci incident... Desi se
Kaj se tice Nanda i Hamija... Svaka cast obojici, jednostavno trkaci incident... Desi se
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
recimo u BTCC su rigorozna pravila oko kontakta, možeš se laktat i lagano bubnut auto ali ako on radi tvog kontakta izađe iz putanje sljedi drive through ili ako ste prošli ciljem padaš tu poziciju koju si nepravilno stekao. Ali ako udariš nekog pa ideš sebi na štetu, nikom ništa. Ne vidim zašto ovi penali za Alonsa kao što mi nije jasno na istoj stazi 2002. godine zašto je Montoya dobio drive through zabivši se Schumaher u njega?

- F1NAC
- Moderator
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Kazna je naprosto

Teski, madafakin retarded bullshit!
Mislim objesnjavati zasto je ova kazna za Alonsa krajnji debilizam je isto tako spustati se na razinu debilizma FIA-e kojoj ocito nije jasno zasto je ovakva kazna kretenizam.
Prejadno!

Teski, madafakin retarded bullshit!
Mislim objesnjavati zasto je ova kazna za Alonsa krajnji debilizam je isto tako spustati se na razinu debilizma FIA-e kojoj ocito nije jasno zasto je ovakva kazna kretenizam.
Prejadno!

- Schumy.d
- Legenda
E moj Alonso, ovo danas ti stvarno nije trebalo. Šteta, mogao je do postolja, ali napravio je početničku pogrešku i sad su mu dodali kaznu i znači da mu je Malezija uništena.
Hamilton je imao problema sa gumama i bilo je pitanje vremena kad će ga Alonso proći. Mislim da je mogao pričekati da dođe na 2 ravnice na startu i tamo da prođe pokraj Lewisa umjesto da se gura. Svejedno mu je Button bio predaleko.
Ali, dobro, ne radi ovakve greške često pa mu možemo i oprostiti.
Hamilton je imao problema sa gumama i bilo je pitanje vremena kad će ga Alonso proći. Mislim da je mogao pričekati da dođe na 2 ravnice na startu i tamo da prođe pokraj Lewisa umjesto da se gura. Svejedno mu je Button bio predaleko.

- F1NAC
- Moderator
Schumy.d je napisao/la:E moj Alonso, ovo danas ti stvarno nije trebalo. Šteta, mogao je do postolja, ali napravio je početničku pogrešku i sad su mu dodali kaznu i znači da mu je Malezija uništena.
dobio je glupu kaznu al srecom nije izgubio nis

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Schumy.d
- Legenda
Izgubio je postolje glupom greškom.F1NAC je napisao/la: dobio je glupu kaznu al srecom nije izgubio nis

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Kazna je za: NO COMMENT.
FIA

FIA

- Dero
- Profesionalni vozač
Glavni razlog sudara ubiti je to što nije mogao preteći LH na ravnici zbog potrganog DRSa pa je morao reskirati kroz zavojeSchumy.d je napisao/la:E moj Alonso, ovo danas ti stvarno nije trebalo. Šteta, mogao je do postolja, ali napravio je početničku pogrešku i sad su mu dodali kaznu i znači da mu je Malezija uništena.
Prije nego što netko kaže da je trebao biti strpljiv, LH je bio u problemima, bla bla ...sjetite se da u tom trenutku Alonso nije znao što se događa sa Hamiltonom i normalno da ga je probao što prije preteci
- Schumy.d
- Legenda
Prošao bi ga sigurno i bez DRS-a. Prošao bi ga i već prije na ravnici da Lewis nije mijenjao smjer par puta i nije mu Fernando mogao ostati u zavjetrini dovoljno dugo.Dero je napisao/la: Glavni razlog sudara ubiti je to što nije mogao preteći LH na ravnici zbog potrganog DRSa pa je morao reskirati kroz zavoje
Prije nego što netko kaže da je trebao biti strpljiv, LH je bio u problemima, bla bla ...sjetite se da u tom trenutku Alonso nije znao što se događa sa Hamiltonom i normalno da ga je probao što prije preteci
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Bravo Dero... Alonso je probao na ravnom dijelu, nije bio ni blizu... sacuvao je kers za prvo sljedece moguce mjesto, ispucao ga... Ali je zavoj takav da jednostavno pod full gasom nije mogao ranije otici desno... Ne bih rekao da je glupa greska, ovo je bilo ako prode prode...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
-
- Veteran
Prošao bi ga sad to znamo mi,ali nije on tada znao u kakvom su stanju Lewisove gume,a i tada je još možda i Button bio dohvatljiv pa ga je se pokušao što prije rješiti.Što bi rekli nečiji drugi navijačiSchumy.d je napisao/la:Prošao bi ga sigurno i bez DRS-a. Prošao bi ga i već prije na ravnici da Lewis nije mijenjao smjer par puta i nije mu Fernando mogao ostati u zavjetrini dovoljno dugo.Dero je napisao/la: Glavni razlog sudara ubiti je to što nije mogao preteći LH na ravnici zbog potrganog DRSa pa je morao reskirati kroz zavoje

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Evo šta je Alonso izjavo za kaznu koju je dobio

Ovo boldovano se neće dopasti FIA i Charlie-u"It doesn't change positions, so there is no a big drama," he said. "I finished sixth in the race anyway, and it was a race incident. I tried to overtake, we touched each other and unfortunately I broke the front wing and had to pit again, and I lost the podium possibility. But in the next race I will try again.

- Dero
- Profesionalni vozač
Ja samo kazem zasto je probao prestici Lewisa u zavoju.Schumy.d je napisao/la: Prošao bi ga sigurno i bez DRS-a. Prošao bi ga i već prije na ravnici da Lewis nije mijenjao smjer par puta i nije mu Fernando mogao ostati u zavjetrini dovoljno dugo.
Alonso nikako nije mogao znati da ce na kraju tog kruga Hamilton biti isto tako spor i u istim problemima kao i na početku, koliko Alonso zna možda je Hamilton u tom trenutku bio u krizi sa gumama ili nešto.
Ipak nije prestizao HRT da može propuštati prilike i čekati "najsigurnije" mjesto za prestizanje
-
- Veteran
Preduhitrio si me,upravo sam mislo to isto citirati isto boldati.Za taj boldani dio moram se poslužiti "facebook riječnikom" Sviđa mi seF2004_the_best_ever je napisao/la:Evo šta je Alonso izjavo za kaznu koju je dobio
Ovo boldovano se neće dopasti FIA i Charlie-u"It doesn't change positions, so there is no a big drama," he said. "I finished sixth in the race anyway, and it was a race incident. I tried to overtake, we touched each other and unfortunately I broke the front wing and had to pit again, and I lost the podium possibility. But in the next race I will try again.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
malo im je rekao, ja bi kenjao na radio dok me nebi s sudcima spojili pa da njima izpič....F1NAC je napisao/la:rekao im je pravo This is bullshit !
nema logike, bio je pola bolida ispred, Schumaher ga gurne - izbije ga iz putanje gdje ga pola grida prođe i uz to sve još bude kažnjen. Sjećajući se tih sezona odmah se iživciram jer imam dojam da je sve išlo na ruku Schumaheru, od sudaca pa dalje...
Montoya se vjerojatno neće nikad vratit upravo zbog F1 kakva je, a i on se blago rečeno ne uklapa u ovu novu generaciju vozača (papučara). On je bio 'vozač na steroidima', takvi se više ne rađaju a i kad dođu do F1 brzo ih pripitome i dresiraju.

-
- Veteran
"I am happy with this race: not with the result but because we were finally competitive, capable of fighting wheel to wheel for a place on the podium. This is further motivation for the forthcoming race in China. We were not lucky: if the moveable rear wing had worked all the time, I could easily have passed Hamilton down the straight, but instead we had to fight hard. He defended very well and, unfortunately, we touched: that broke my wing and I had to come back into the pits to change it, thus losing any chance of getting to the podium. These things happen: today went badly for me, but another time we will have better luck. Here, the car seemed capable of managing the tyres really well which meant I could fight with the others. With the package we have today, we cannot fight for the win, but I hope that changes soon. In Shanghai, we realise we can expect another difficult weekend. We will have something new, but we don't know how much progress it will see us make. Everyone knows that, at the moment, we just have to grit our teeth and that's what we will do. There is still a long way to go in the championship and we must leave nothing to chance."