hahahahha ajde da se malo nasmijemo dok je ova stanka...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ne znam. Da sam na njihovom mjestu, ne bih previse pricao po medijama, da se ne ponovi sezona 2010. Jer ako se kojim slucajem ponovi, ovi iz Njemacke, nece biti nimalo zadovoljni sa svojom ekipom. Mogle bi " padati glave " u ekipi. Bolje neka sute i rade svoj posao, za dva mjeseca ce se vidjeti njihov trud zalaganje i ostalo.Toon Army je napisao/la:Nico je poprilično uvjeren da će u predstojećoj sezoni dohvatiti koju pobjedu. Po njemu Mercedes GP radi veliki napredak i zadovoljan je sa budućim bolidom...
NICO KLIK
na f1 today su totalno drugi podaci za odvožene krugovekowalski je napisao/la:Massa 51, Perez 60, Ricciardo 24, Hamilton 37, Webber 38, Petrov 14, Trulli 35, Rosberg 41, Glock 1, Maldonado 2, Sutil 1
Najbrži krug mu je 1m24.805s, trenutno je zadnji s preko 4 sec zaostatka za Massom
Ovo je s Autosporta, live je ponovo freemajstor iz maranella je napisao/la:na f1 today su totalno drugi podaci za odvožene krugovekowalski je napisao/la:Massa 51, Perez 60, Ricciardo 24, Hamilton 37, Webber 38, Petrov 14, Trulli 35, Rosberg 41, Glock 1, Maldonado 2, Sutil 1
Najbrži krug mu je 1m24.805s, trenutno je zadnji s preko 4 sec zaostatka za Massom
End of day 1 in jerez.Gearbox problem stopped me in the end.few issues but still many laps which was good.Complicated with KERS buttons +all
kakva je vijest?? Ne valja linkELESSAR je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news
zanimljivu vijest pronađem na isključivo nogometnom portalu?!?!?!
a nedavno je u Vecernjem listu pisalo da Hamiltonide u Red-bull...iiako ne vjerujem u tu pricu!limach je napisao/la:http://www.index.hr/sport/clanak/nezado ... 46759.aspx
ma ne, alonso dolazi vetelu da ga nauči kako je brži od njegaIgor18 je napisao/la:Ma kakav Rosberg. Ja sam čuo da Takuma Sato dolazi
Ja mislim da je "logičnije" težit mjestu u boljoj momčadi...jer tamo su izgledi za osvajanje titule ipak bliži. Primjer Masse koji skoro postao prvak jer su se stvari tako posložile.deda je napisao/la:Mozda Nico nezeli zauvijek bit drugi vozac?!
Mnogi su si tako uproastili karijeru npr. Barichello, Massa...
To me navelo na vijecno pitanje jel bolje bit drugi vozac u jakoj momčadi il je bolje bit prvi u slabijoj?
Slažem se u potpunosti.gringo73 je napisao/la: Ja mislim da je "logičnije" težit mjestu u boljoj momčadi...jer tamo su izgledi za osvajanje titule ipak bliži. Primjer Masse koji skoro postao prvak jer su se stvari tako posložile.
A jednostavno pravi vozač si neće nikad dozvolit da je druga violina dok je za neradnike bez ambicije ili netalentirane kalunove poput Irvina to dobra situacijafankiđoe je napisao/la: Slažem se u potpunosti.
Tu je ipak bolje drugi u Rimu, nego prvi u provinciji.
Meni na pamet prvi padne Eddie Irvine 1999.
Rosberg under no illusions over progress
By Edd Straw and Pablo Elizalde Friday, April 15th 2011, 02:07 GMT
Nico Rosberg says he is under no illusions about the pace of his Mercedes team, the German conceding it will be very hard for his squad to move up the field.
"I'm not worried, but it's going to be very difficult to move far up from where we are," said Rosberg, who is yet to score a point after the first two races.
"We are not extracting everything from the car and that's what we need to work on. We are still lacking pace compared to where we want to be, so it's a combination of both."
Mercedes started the season with high hopes - talking up its chances of fighting for race wins - but its pace has been far from that of the leading squads.
Rosberg admitted he has been shocked by the lack of competitiveness of his car.
"I'm very surprised at where we are because we are such a strong team led by Ross [Brawn]," he said. "It's surprising to be where we are at the moment and I don't have an explanation why."
The German said there is not specific target for the team now, other than to make progress towards the front.
"Well, Ferrari is quite a way behind them, so the aim is to progress. There is no specific aim.
"We need to get the updates working properly and the car working properly - the rear wing isn't working properly - so when we get everything to work, we will see where we are."