Evo starta.7Times je napisao/la:Ima li negdje GAZDIN start?
http://vodpod.com/watch/5959211-f1-mala ... race-forum" onclick="window.open(this.href);return false;
Na 4:19 počinje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Evo starta.7Times je napisao/la:Ima li negdje GAZDIN start?
Evo i intervju nakon utrkeDodi_napalm je napisao/la:Bravo Igore na to sam mislil.
Dakle Gazda ima forze itekak ali auto je los, strasno.
Čudno mi je da ga to ništa ne uznemirava( ili to dobro skriva) da je ovo 98-a vjerujem da bi već poludio od frustracija jer je ipak rođeni pobjednik.Igor18 je napisao/la:Evo i intervju nakon utrkeDodi_napalm je napisao/la:Bravo Igore na to sam mislil.
http://vodpod.com/watch/5959254-bbc-f1- ... schumacher" onclick="window.open(this.href);return false;
Ak niš drugo, smiješak je tu
"Kuha" on u sebi, vjeruj mi, samo sto eto, godine su tu, a i iskustvo da ne pokaze to u javnosti.Morgan Freeman je napisao/la:
Čudno mi je da ga to ništa ne uznemirava( ili to dobro skriva) da je ovo 98-a vjerujem da bi već poludio od frustracija jer je ipak rođeni pobjednik.
Stariji, mudriji, iskusniji. Vjerovatno nije baš najzadovoljniji trenutnim stanjem al to je primjer kako se odrađuju obveze prema novinarima.Morgan Freeman je napisao/la:Čudno mi je da ga to ništa ne uznemirava( ili to dobro skriva) da je ovo 98-a vjerujem da bi već poludio od frustracija jer je ipak rođeni pobjednik.Igor18 je napisao/la:Evo i intervju nakon utrkeDodi_napalm je napisao/la:Bravo Igore na to sam mislil.
http://vodpod.com/watch/5959254-bbc-f1- ... schumacher" onclick="window.open(this.href);return false;
Ak niš drugo, smiješak je tu
Ja cu se zadovoljit sa samo još jednim naslovomV3GI je napisao/la:Moram priznati da mi je draze ga gledati 8 pa da odere momcadskog kolegu nego 5-6 dok je momcadski na postolju
jos prije sam rekao(ali od ponovljanja glava ne boli) ja si zamisljam ovako 1 godina uhodavanje , 2 godina razvali momcadskog ,3 godina naslov , 4 godina naslov,5 godina naslov, 125 pobjeda i 10 naslova......
Schumacher: We have to unlock our potential
Michael Schumacher says Mercedes will work hard to unlock the potential of the new W02
Michael Schumacher insists there is more to come from the Mercedes GP team once it unlocks the true potential of its W02 after a tough start to 2011.
Despite impressive in the latter stages of pre-season testing, Mercedes failed to finish the season opener in Australia and then scored just two points thanks to Schumacher's ninth place in Malaysia – with team-mate Nico Rosberg managing only twelfth.
After a below par season in 2010, Mercedes had hoped to bounce back to form in 2011 and Schumacher said the team had to work hard to resolve its current issues and make progress up the order.
“Well it is natural or obvious that we had other expectations,” he said. “We have spoken about the reasons why a certain performance was not able to be delivered. That is where we are but in Formula One it is not the first time it has happened to me that things do not go to expectations. It is what it is and the only way to go forward is to work off your problems and that is what we are about to do right now.
“We learned more and more about the car [in Malaysia]. Naturally timing after Malaysia to China there is a very short amount of time available and it is not the case that we have major upgrades for this event. We will have for other events. It is more actually to understand the car and pull out the true and complete potential. There is more potential than we have been able to show, but we haven't yet found the tweak to make use of it.”
The seven-time champion added that there wasn't just one area that the team was focusing on when it comes to improving the W02, with work ongoing in a number of areas.
“You know, the secret of Formula One is not one particular area,” he said. “It is always paying attention to all kinds of details. There are less important areas, absolutely, but we kind of try to figure out all the little bits and pieces and get them working.
“It is an on-going process I am afraid. But when the going gets tough the tough get going.”
Da ima još jedno 30-ak godina potencijala, pa onda neka proba vozit Le Mans i Daytonu možda i pobjedi...darky je napisao/la:joj da ne meljite gluposti
ako je Paul Newman sa 54 mogao osvojiti 24 sata lemana, a sa 70 godina je vozio za pobjedničku momčad 24 sata daytone, onda je schumaher još dječarac i za njega ima dosta vremena da pobijedi koji puta
osim toga utrke nisu samo pobjeđivanje, već i porazi
stoga "kvazi navijači" vratite se u pelene i šutite![]()
žalosna je stvar da ja koji ne podnosim schumahera moram ga braniti...![]()
![]()
pffff
možda njega netko "uzme"... , pardon pa već je, Kamui i to 3 puta!vuk je napisao/la:Pa ja bih bio zadovoljan ove godine sa Monacom ili Imolom.
zašto ne?
ma nek uzme imolu... kad je niko od vozača, pa ni bernie, sigurno neće ove godine...
"We've had a good working day here during the first outings on the Shanghai track. We have changed our working approach this weekend, and I think this has paid off. We concentrated mainly on high fuel loads, and it seems we can find the set-up better than starting from low fuel. The long runs were good in my view which is clearly an improvement on the first two races. There is room for further improvement so I look forward to understanding what we can achieve in qualifying."
Kak je obečavajućaV3GI je napisao/la:Na ovoj utrci ocekujem prvo Gazdino postolje...
Forma je obecavajuca.
Ako je forma skocila sa DNF na 9.mjesto onda si samo misli sta je sljedece ciljIgor18 je napisao/la:Kak je obečavajućaV3GI je napisao/la:Na ovoj utrci ocekujem prvo Gazdino postolje...
Forma je obecavajuca.DNF i 9. mjesto
![]()
Istina forma ima uzlaznu putanju, znači u nedjelju neko 6-7 mjesto