Jeste kolko sam cital u petak na 1 i 2 slobodnom treningu budu ih testiraliCenturion je napisao/la:eee da nije išao u prvih par zavoja tako usko, možda bi i bili na pole-position-u,ELESSAR je napisao/la:usporedba kval. krugova ham i buttona
[http://www.youtube.com/watch?v=hli55BcQYhY]
kao što sam rekao, bolid ima snage, to je bila pogreška Hamiltona...
najavili su nove dijelove za kinu, koje će tamo testirati, pa ćemo vidjeti koliko će biti od koristi
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Formula 1 team - McLaren
Darkness rises when silence dies
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Kaj ih nisu testirali sada na treninzima u Maleziji ali ih nisu odlučili koristit jer nisu još provjereni?elder je napisao/la:Jeste kolko sam cital u petak na 1 i 2 slobodnom treningu budu ih testiraliCenturion je napisao/la:eee da nije išao u prvih par zavoja tako usko, možda bi i bili na pole-position-u,ELESSAR je napisao/la:usporedba kval. krugova ham i buttona
[http://www.youtube.com/watch?v=hli55BcQYhY]
najavili su nove dijelove za kinu, koje će tamo testirati, pa ćemo vidjeti koliko će biti od koristi
Ili sam ja nekaj krivo pročital
Michael is faster than you!!
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
ne znam, ja govorim ono što sam ja pročitao,Igor18 je napisao/la:Kaj ih nisu testirali sada na treninzima u Maleziji ali ih nisu odlučili koristit jer nisu još provjereni?elder je napisao/la:Jeste kolko sam cital u petak na 1 i 2 slobodnom treningu budu ih testiraliCenturion je napisao/la: eee da nije išao u prvih par zavoja tako usko, možda bi i bili na pole-position-u,
moguće je...
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Istina, odustali su od tih delova u Maleziji, ali će pokušat ponovo za Kinu.Centurion je napisao/la:ne znam, ja govorim ono što sam ja pročitao,Igor18 je napisao/la: Kaj ih nisu testirali sada na treninzima u Maleziji ali ih nisu odlučili koristit jer nisu još provjereni?
moguće je...
http://www.autosport.com/news/report.php/id/90630" onclick="window.open(this.href);return false;

- elder
- Svjetski prvak
Evo Interview Martin Whitmarsh
http://www.grandprix.com/ns/ns23126.htm ... ndprix.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i odgovora kaj je bilo sa dijelovima kaj su testirali u maleziju u petak:
Q: Will you have new parts in China and can you catch Red Bull?
We will have new parts and, yes, I think we can. But they won't stand still. We'll look at the new floor package and new exhaust and see how we can make that work. We've got some experiments to do which we haven't defined yet but we'll be doing some things on Friday in China.
Q: Why did you not use it here in Malaysia?
Some elements of it were used but you are concentrating on trying to win a race and when you are developing a car there is always a conflict there. We thought we had a fairly respectable package that we at least had one race distance on and we thought we should back off to that and do some more work with the floor in China and hopefully make some more progress.
http://www.grandprix.com/ns/ns23126.htm ... ndprix.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i odgovora kaj je bilo sa dijelovima kaj su testirali u maleziju u petak:
Q: Will you have new parts in China and can you catch Red Bull?
We will have new parts and, yes, I think we can. But they won't stand still. We'll look at the new floor package and new exhaust and see how we can make that work. We've got some experiments to do which we haven't defined yet but we'll be doing some things on Friday in China.
Q: Why did you not use it here in Malaysia?
Some elements of it were used but you are concentrating on trying to win a race and when you are developing a car there is always a conflict there. We thought we had a fairly respectable package that we at least had one race distance on and we thought we should back off to that and do some more work with the floor in China and hopefully make some more progress.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...prema sadašnjoj situaciji to se čini i vrlo ostvarivo...malo je tenzija u samoj momčadi i naizgled vlada velika međusobna ljubav ali i međusobni respekt - suradnja i međusobna podrška su uključeni...stvar je samo u tome da se situacija već nakon jedne trke može drastično promijeniti...a tada zbogom bez obzira na ugovore (koji se možda i potpišu)...Forza je napisao/la:McLaren lineup good for ’five more years’
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
u biti da... za jednu veliku momčad, imaju praktički savršenu postavu... 100% britansko
- Mika_bar
- Početnik
Virtualni krug u MP4-26 na stazi Shanghai International circuit:
http://mclaren.com/page/take-a-lap-arou ... -circuit-2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mclaren.com/page/take-a-lap-arou ... -circuit-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- mrd
- Profesionalni vozač
Dobra vremena za mclaren u p2, iako mi se ne sviđa atmosfera u timu.
"Well, the word from McLaren is that they are not sure if the updates have worked and will now decide whether to run it on Saturday".
Lewis says: "My gut feeling is that it is not an improvement [and] that the Red Bulls are very, very quick this weekend".
Button added: "I'll be surprised if we can fight for pole position in qualifying as they look very fast."
"Well, the word from McLaren is that they are not sure if the updates have worked and will now decide whether to run it on Saturday".
Lewis says: "My gut feeling is that it is not an improvement [and] that the Red Bulls are very, very quick this weekend".
Button added: "I'll be surprised if we can fight for pole position in qualifying as they look very fast."

- Centurion
- Test vozač
malo pesimizma nikome ne šteti, ja mislim da još ovu utrku nećemo biti konkurentni sa Red Bullom ali da ćemo biti jako blizu,mrd je napisao/la:Dobra vremena za mclaren u p2, iako mi se ne sviđa atmosfera u timu.
još prošlu utrku je Hamilton (a i Button) mogao ići brže od Vettela kad je htio, ali je problem bio u gumama...
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
A očito su problemi s balansom:mrd je napisao/la:Dobra vremena za mclaren u p2, iako mi se ne sviđa atmosfera u timu.
Lewis -"We've been struggling a little bit with the set-up. It doesn't feel like the car's performing in all the areas we expected: we need to see whether the issue with the car's balance is down to the upgrade or just an unsatisfactory set-up"
Jenson - "If we sort out the balance tomorrow, we'll be closer to Red Bull."

- Centurion
- Test vozač
znači da ima još prostora za popravak ^^gringo73 je napisao/la:A očito su problemi s balansom:mrd je napisao/la:Dobra vremena za mclaren u p2, iako mi se ne sviđa atmosfera u timu.
Lewis -"We've been struggling a little bit with the set-up. It doesn't feel like the car's performing in all the areas we expected: we need to see whether the issue with the car's balance is down to the upgrade or just an unsatisfactory set-up"
Jenson - "If we sort out the balance tomorrow, we'll be closer to Red Bull."
inače, pitanje, dali su na ovom dijelu koristili nove dijelove ili su ih ipak odbacili?
zato što ako su koristili nove, onda su ova vremena odlična za pola dana podešavanja

- elder
- Svjetski prvak
Kolko sam cital na formula1.com i na bbc pitanje je odluke koje ce nove dijelove korisitit a koje ne. Odluku budu donjeli nakon pregleda podataka iz FP1 i FP2. Tak da budemo sve vidili ujutro na FP3 i naravno u qulif.Centurion je napisao/la: znači da ima još prostora za popravak ^^
inače, pitanje, dali su na ovom dijelu koristili nove dijelove ili su ih ipak odbacili?
zato što ako su koristili nove, onda su ova vremena odlična za pola dana podešavanja
- darky
- Profesionalni vozač
novi crveni kombinezoni ?
- Centurion
- Test vozač
McLaren NIJE SPOR, naprotiv brz je, ovo što Vettel radi je gotovo nemoguće, ulije koji Red Bull u tanker i onda vozi ko lud.
Kada pogledate druge vozače, nitko mu se nije približio, PA ČAK NI NJEGOV KOLEGA WEBBER.
A da se vratim McLarenu, da primjetio sam i ja, imaju nove kombinezone, a i još u prošloj utrci je Hamilton na svojem imao nacrtanu crnu panteru ili šta li...
Kada pogledate druge vozače, nitko mu se nije približio, PA ČAK NI NJEGOV KOLEGA WEBBER.
A da se vratim McLarenu, da primjetio sam i ja, imaju nove kombinezone, a i još u prošloj utrci je Hamilton na svojem imao nacrtanu crnu panteru ili šta li...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a sta im to znaci??? crveni kombinezoni, pise santander na bijelom, mijesao sam ih sa ferrarijem hahahaha
McLaren u <3
- darky
- Profesionalni vozač
znači da polako srebrna odlazi
znači vjerojatno više love od vodafona, manje od trokrake zvijezde
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
gledam i ja koji bog je to mislio da je ferrarijevac usao u McLaren 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ja nebi da srebrena odeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........darky je napisao/la:znači da polako srebrna odlazi
McLaren u <3
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Opet 8 desetinki zaostatka, znači brzina koja se javila u Maleziji nije bila pravovaljana. Nije niti mogla biti kad tamo nisu koristili upgrade koji su mislili da će koristiti. Hamilton je bio u pravu kad je rekao da je Red Bull tamo bio sporiji u odnosu na Australiju, a da McLaren nije bio ništa
brži. Sve se opet vratilo na staro kako su se tempereture smanjile. U Maleziji je Red Bull zbog povećane potrebe za hlađenjem bio nešto sporiji
zbog izgubljenog downforcea, a McLaren nije trebao dodatno hladiti bolid i oni nisu izgubili ništa brzine. Od tud taj puno manji zaostatak. Znači u sljedećim utrkama (ako se bolid ne značajno ne ubrza) nemamo šanse za pole i nagledat ćemo se Vettela kako obara rekorde staza, barem neko vrijeme...
EDIT:
Crveni kombinezoni su tu zato što Hugo Bossa slavi 30 godina suradnje s McLarenom. I u Australiji i u Maleziji su ima drugačije kombinezone, nekakva tigar im je bio na leđima.
brži. Sve se opet vratilo na staro kako su se tempereture smanjile. U Maleziji je Red Bull zbog povećane potrebe za hlađenjem bio nešto sporiji
zbog izgubljenog downforcea, a McLaren nije trebao dodatno hladiti bolid i oni nisu izgubili ništa brzine. Od tud taj puno manji zaostatak. Znači u sljedećim utrkama (ako se bolid ne značajno ne ubrza) nemamo šanse za pole i nagledat ćemo se Vettela kako obara rekorde staza, barem neko vrijeme...
EDIT:
Crveni kombinezoni su tu zato što Hugo Bossa slavi 30 godina suradnje s McLarenom. I u Australiji i u Maleziji su ima drugačije kombinezone, nekakva tigar im je bio na leđima.
Zadnja izmjena: Arai, dana/u 16 tra 2011, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.

- Centurion
- Test vozač
ja gledam gledam, pokažu lewisov auto, onda njega u autu i mislio da mi pozlilo pa da vidim različite boje xDF1NAC je napisao/la:gledam i ja koji bog je to mislio da je ferrarijevac usao u McLaren
- mrd
- Profesionalni vozač
Mislim da su im to specijalni kombinezoni za ovaj gp. Barem što se zmaja tiče, za crvenu boju ne znam. Inače, ako se ne varam cela ta priča sa novim lookom je povodom godišnjice partnerstva sa hugom bossom.

- Centurion
- Test vozač
ah ništa, nakon ove utrke (koja mislim da će rezultat biti sličan kao i Malezija, znači da opet nećemo vidjeti Hamiltona i Buttona u prvoj 3. nego samo nekog od njih dvojice),
treba uzeti nešto elastično i početi praviti prednje krilo xD
treba uzeti nešto elastično i početi praviti prednje krilo xD
- Dani
- Legenda
Ma kaj brijete. Pa tek treba utrka krenuti. Ne može vettel voziti svaki krug tako na nož. A ako ode kers....
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.