Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
matrix_23
Ja sam: Vozač
Navijam za: M. Schumachera

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la matrix_23 »

Iz utrke u utrku samo neka opravdanja, do kada više? Istina, imao je grešku, ali on je jedini krivac zašto danas nije otišao dalje, nema tu opravdanja. Ajd barem je u 107%...
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

matrix_23 je napisao/la:Iz utrke u utrku samo neka opravdanja, do kada više? Istina, imao je grešku, ali on je jedini krivac zašto danas nije otišao dalje, nema tu opravdanja. Ajd barem je u 107%...
ma daj, shumaher se ne utrkuje već rosberg
schumaher pod okriljem "utrkivanja" razvija bolid za rosberga, a uživa u svom hobiju
BTW, svi bacate drvlje i kamenje na MS, i nitko ne kaže da je rosberg kriv za nešto (što je najvažnija uloga MS da bude gromobran i skine novinare sa vrata rosbergu)
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ne znam,ovo ne liči na schumachera od prije 10 godina.mislim,samo treba pogledat kvalifikacije iz suzuke 2000. godine i borbu s hakkinenom,pa svaki krug je savršen i razlike se brojale u stotinkama.a ovo danas,strašno...
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ma kaj bi ga Rosberg kido. Pa Gazda ima duplo više bodova od njega :D hehe
Danas greška Schumachera. Događa se ali ipak netipično za njega :( Bit će teško sutra u utrci ali optimizam daje činjenica da je uvjerljivo najbolji starter i da na startu može dobiti nekoliko pozicija i do kraja kruga ugrabit što bolju poziciju a kasnije kaj bude.
A matrix_23- 107 % se gleda za Q1.. to bi se prije moglo reći za Webbera, taj je u društvu velikana HRT-a, Lotusa i Virgina.

Ak netko nađe snimku Schumacherovog kruga molio bi da stavi.
Michael is faster than you!!
Saša
Navijam za: USF1

Post Postao/la Saša »

vidc je napisao/la:ne znam,ovo ne liči na schumachera od prije 10 godina.mislim,samo treba pogledat kvalifikacije iz suzuke 2000. godine i borbu s hakkinenom,pa svaki krug je savršen i razlike se brojale u stotinkama.a ovo danas,strašno...
biće da se još nije naviknuo na ovaj sistem kvalifikacija, muči ga gužva na stazi a i one tvrde gume u q2 ???
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ono vrijeme iz Q1 bilo bi dovoljno za 7. mjesto u Q3... Eto kolko ga je usro onim izlaskom na tvrđim gumama i onom greškom :D
Ima da sutra na startu pojede sve oko sebe!!! I da na onoj ravnini iskoristi mercedesov motor!! Sutra ne priznajem loš rezultat :D
matrix_23

Igor18 je napisao/la:A matrix_23- 107 % se gleda za Q1.. to bi se prije moglo reći za Webbera, taj je u društvu velikana HRT-a, Lotusa i Virgina.
Ma znam burki, to sam rekao iz ljutnje i razočaranja...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Schumacher o kvalifikacijama...
KLIK-njemacki link
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

matrix_23 je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:A matrix_23- 107 % se gleda za Q1.. to bi se prije moglo reći za Webbera, taj je u društvu velikana HRT-a, Lotusa i Virgina.
Ma znam burki, to sam rekao iz ljutnje i razočaranja...
Gledaj to s pozitivnije strane, Mercedes je napokon pokazao da ima potencijal u tom autu. I ovaj rezultat je nastao zbog pogreške vozača, bolje i to nego da je do samog auta...
Evo kaj kaže Schumacher.
The biggest waste of time I was in the penultimate corner," says the Kerpen, who slipped violently in the decisive round. "I want to brake very late, but have to slow down the tail. The car came across, I lost a lot of time. That was me. I do not expect that the car has something to do with it. If in the last minute will take his time yet, then can these things happen. "

"I hope for a good start . That will be crucial, "Schumacher said with a view of the race . "Overtaking is possible here, strategy is very important, so that the normal position can take. I hope that tomorrow I will succeed." Clear: Schumacher wants Grand Prix at least finish the sixth.
Prijevod je sa google chrome

EDIT: Ili ipak sam preuranio :(
Sa autosporta

DRS glitch hurts Schumacher again

Michael Schumacher said another problem with his Mercedes' DRS cost him the chance to join team-mate Nico Rosberg in the top five on the Chinese Grand Prix grid.

While Rosberg gave Mercedes a breakthrough fourth place, Schumacher will start only 14th, as the moveable wing system continued to prove unreliable on his car.

"What a shame for me today as we have clearly demonstrated this weekend that as a team we have improved a lot," said the former champion. "Nico proved that strongly with his fourth place which was our realistic target.

"I didn't quite get my lap together in Q2 and since then we have found out that my rear wing was not functioning correctly as I was braking into Turn 14.

"I am obviously hoping to have a strong start and that we have good race pace tomorrow so I can hopefully make up some positions."

Team boss Ross Brawn said he was disappointed that Schumacher had been unable to show what he could really do.

"The car has been much better this weekend and both drivers were in a good position going into qualifying today," Brawn said.

"It's a shame for Michael this afternoon as it didn't quite work out with the red flag and then his rear wing malfunctioned at the end of his crucial lap costing valuable time."
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 16 tra 2011, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Jebo ih DRS u guzicu. Bez obzira na to, i dalje smatram da je pogreška kaj su i njega i rosberga slali prvo na tvrdim gumama.
Ovako kad riskiraš do zadnjih sekundi dogode ti se takve stvari i više nemaš vremena za popravak
matrix_23

I to dva brza kruga na tvrdim gumama, ne kužim čemu to. Sviđa mi se što je Schu ljut sam na sebe i treba bit.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

možda ga to raspizdi pa nam priušti lijepu utrku i puno dvoboja na stazi
fiuman
Navijam za: schumacher vettel

Post Postao/la fiuman »

Pozdrav...zanima me kako uvijek problemi s schumacherovim DRS om, u čem je kvaka??? kad kod drugih normalno funkcionira
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

A bilo je na prošloj utrci mislim nekoliko problema i kod ostalih ekipa. Alonsu u onom dvoboju s Hamiltonom nije radio npr.
Na prošlim kvalama u Maleziji DRS na Schumacherovom bolidu nije radio kak treba u Q2 također u brzom krugu, dok na Rosbergovom u Q3.
Jučer nije bilo problema na Mercedesima, u Q1 također.. Izgleda da je Q2 uklet za Schumacherov bolid.
Što je šteta, jer Mercedes (u ovom slučaju schumacherov) imao je lijepu priliku za odličan rezultat jer izgleda da su sasvim ravnopravni sa Ferrarijem, Webber je nisko u poretku, Heidfeld također, Petrov 10... Znači otvarala se lijepa prilika..
conordoo
Navijam za: MS i 46

Post Postao/la conordoo »

je kome palo na pamet da ako ga posalju u Q3 prvo na mekim a onda na tvrdim gumama da utrku mora startat na tvrdim... a i ovaj prekid ga je kostao jednog kruga garant
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

conordoo je napisao/la:je kome palo na pamet da ako ga posalju u Q3 prvo na mekim a onda na tvrdim gumama da utrku mora startat na tvrdim... a i ovaj prekid ga je kostao jednog kruga garant

vjerovatno bi za pretpostavit bilo da bi najbrze vrijeme (svoje) odvezo s meksima i onda bi na njima morao startat bez obzira uzeo on poslije tvrde i postavio sporije vrijeme
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

conordoo je napisao/la:je kome palo na pamet da ako ga posalju u Q3 prvo na mekim a onda na tvrdim gumama da utrku mora startat na tvrdim... a i ovaj prekid ga je kostao jednog kruga garant
uopce ne kuzim ovu konstataciju...kaj si htio reci...pa nema veze koje gume koristis ranije ili kasnije,vec iskljucivo to na kojima napravis bolje vrijeme...
prekid mu sigurno nije koristio(rizik koji moras prihvatit),ali nije ni mnogima jos pa su se ipak kvalificirali...
vuk

Post Postao/la vuk »

Što greška Rossa ,što Schumija na kočenju, pa malo DRS-a , sve skupa ove iznimke iliti izlike postaju izgleda PRAVILO. Bojim se da ćemo ubuduće biti sretni ako vidimo samo jednu grešku, a ne hrpu odjednom. Ross Brawn neprepoznatljiv , vođenje ekipe užasno-šlamperaj.
Stručnjak
Navijam za: Ferrari Alonso Massa

Post Postao/la Stručnjak »

da je osta u Ferrariu sad bo vozija za sami vrh, a ne, mora se on pravit balvan i ić na"nepregledan"teritoriji, pa i neka mu!

Inače veliki sam obožavatelje lika i djela Šumija!
Život bez brzine nije život
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Stručnjak je napisao/la:da je osta u Ferrariu sad bo vozija za sami vrh, a ne, mora se on pravit balvan i ić na"nepregledan"teritoriji, pa i neka mu!

Da si malo upućen znao bi zašto nije ostao u Ferrariju. 8)
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

A cuj nakon 2009-te i dominacije Brawna naravno da je mislio da je doso u pobjednicku momcad, no u medjuvremenu su zabranjeni dd i jos neke stvari pa se prica uvelike promjenila. Jedino mi nije jasno kak ga mali Nico tak "pere"?
A nis bas ni siguran da bi mu i Ferrari pomogo protiv ovak nadmočnog RBR-a!?
Zadnja izmjena: deda, dana/u 16 tra 2011, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Stručnjak
Navijam za: Ferrari Alonso Massa

Post Postao/la Stručnjak »

Igor18 je napisao/la:
Stručnjak je napisao/la:da je osta u Ferrariu sad bo vozija za sami vrh, a ne, mora se on pravit balvan i ić na"nepregledan"teritoriji, pa i neka mu!

očito insam, aj mi objasni molim =D>
edit.
Brawn je svoje odsvira ako se mene pita. U Ferrariu je ima sve, nudili su mu treći bolid, još da je osta nekim slučajem massu bi izgura, što nebi bilo ništa novo, al dosta bi bio konkurentniji nego sad, u to sam uvjeren!
Život bez brzine nije život
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

deda je napisao/la:A cuj nakon 2009-te i dominacije Brawna naravno da je mislio da je doso u pobjednicku momcad, no u medjuvremenu su zabranjeni dd i jos neke stvari pa se prica uvelike promjenila. Jedino mi nije jasno kak ga mali Nico tak "pere"?
A nis bas ni siguran da bi mu i Ferrari pomogo protiv ovak nadmočnog RBR-a!?

Ovo danas je bio plod nesreće, ali da Nico ima jedno 0.3 desetniki ima, a imao bi i više da se ne podilazi Schumiju. Riješit će ga se na kraju sezone u to sam siguran ili će ga ostavit kao nekog iskusnog da razvija bolid inače ne vidim razloga. ;)
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Stručnjak je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:

očito insam, aj mi objasni molim =D>
Nek ti objasne dečki koji su u "ferrarijevom taboru".
Ovim putem pozdrav "uvijek elegantnom" sve najgore mu želim :biggrin:
Odgovori