Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Michael Schumacher
Razlog = sponzori
- Stručnjak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari Alonso Massa
Igore, nemaju mi oni šta objašnjavat, upućen sam dovoljno oko toga 
edit.

edit.
paaaaaa, ako gledamo generalno ima i za tu mista definitivnodeda je napisao/la:Razlog = sponzori
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 16 tra 2011, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: koristi opciju uredi, ako zelis nesto nadodati
Razlog: koristi opciju uredi, ako zelis nesto nadodati
Život bez brzine nije život
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
E pa sad ili nikad..
Auto radi, Schoo je nabrijan iza je u poredku i dobar start te guranje kroz poredak bi značilo da je sve ok.. Mora pokazati dobru utrku!!!
Nadam se postolju naravo
Auto radi, Schoo je nabrijan iza je u poredku i dobar start te guranje kroz poredak bi značilo da je sve ok.. Mora pokazati dobru utrku!!!
Nadam se postolju naravo

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Mogla bi biti dobra utrka za Šumija. Ako napravi dobar start, na novim je gumama (ima set mekih pretpostavljam) a i Merc očito ima brzinu.
Tako da, ako ništa nadam se nekoj akciji dobroj
Tako da, ako ništa nadam se nekoj akciji dobroj

-
- Navijam za: Michael Schumacher
Pa on je samo 14 ako mercedes nesto sklepa uz malo srece dobrih guma. Moze biti i na postolju!!Pobjeđivao je i on sa 16 mjesta!!
-
- Navijam za: Ferarri
ma u super je poziciji hehehehe,sve gori i gori...

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
nepotreban, flejmerski post razine osnovnoškolca..enesp_27 je napisao/la:ma u super je poziciji hehehehe,sve gori i gori...![]()

- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
ma koliko ti to negiro, šumi je sve losiji i losijiDodi_napalm je napisao/la:nepotreban, flejmerski post razine osnovnoškolca..enesp_27 je napisao/la:ma u super je poziciji hehehehe,sve gori i gori...![]()
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
sad opet drs...a ja opet mislim da je problem u njemu i da ga on prekasno isključi,tj.prekasno vrati krilo u normalan položaj i onda nema vremena da se uspostavi downforce i bolid počne bježat na stražnjem dijelu i usere cijeli krug.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
koliko znam , dok sam pratio australiju na BBC, komentatori su rekli da se DRS automatski zatvara čim vozač stane na kočnicu tak da ako je to istina a ne vidim zašto bi govorili neistinu,vozač nema apsolutno nikakve krivice što se tiče zatvaranja krila 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
onda ima još više smisla jer schumacher jako kasno koči i da bi to mogao biti problem...kako god,uvijek neke glupe izlike,vrijeme je da sastavi kvalifikacije kako treba i da se prestane sramotit.danas da je normalno odvozio bio bi 5.,samo normalno,očekivano 2-3 desetinke sporiji krug od rosberga i imao bi sigurno 5.mjesto.Domi je napisao/la:koliko znam , dok sam pratio australiju na BBC, komentatori su rekli da se DRS automatski zatvara čim vozač stane na kočnicu tak da ako je to istina a ne vidim zašto bi govorili neistinu,vozač nema apsolutno nikakve krivice što se tiče zatvaranja krila
imam osjećaj da će sutra najebat na startu i ćao đaci
nadam se da sam u krivu
- 7Times
- Navijam za: MSC
Danas nije radio DRS i bio je blokiran iza Saubera.
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Odlična utrka Schumia, šteta što je tek 14 bio na kvalifikacijama, imam osjećaj da je mogao možda i do postolja da je bio u top 7 na startu. Na kraju 0,4 iza Alonsa, taman je falio jedan krug. Kakav start opet, daleko najbolji od svih.
Zadnja izmjena: matrix_23, dana/u 17 tra 2011, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
majstor dokazuje da nema svih onih problema u kvalama, mogao bi skupa s Rosbergom biti konkurentan za postolja 
Mercedes me jako , kao vjerujem i većinu iznenadio dobrom formom usprkos lošim najavama

Mercedes me jako , kao vjerujem i većinu iznenadio dobrom formom usprkos lošim najavama

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Odlican start,majstorska pretjecanja imao ih je 10-tak
U 7-8 krugova skinuo Alonsu 9.5 sec.
Da je bar bilo jos 2-3 kruga
U 7-8 krugova skinuo Alonsu 9.5 sec.
Da je bar bilo jos 2-3 kruga

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Gazda je imao ok utrku danas. Start kao i uvijek odlican, bas sam uzivao gledajuci borbu MS-FA, nadam se samo, da ce Mercedes rijesiti te probleme koje imaju u kvalifikacijama, pa da ga vidimo jos bolje plasiranog u samoj utrci. 

- Igor18
- Veteran
Mislim da je danas napravio odličan posao i odvozio odličnu utrku.
Ljudi na forumu koji razumiju formulu i nisu klinci mogu zaključiti da Schumacher vjerovatno nije na razini koju je imao u svoje zlatno doba ali je još uvijek jedan od najboljih vozača na gridu, i kada ima donekle konkurentan auto to može i pokazati.
Danas je Mercedes u njegovim i Rosbergovim rukama bio konkurentan automobil, još uvijek nešto iza McLarena i Red Bulla ali automobil koji napreduje i ima potencijala. Naročito ohrabruje činjenica da nisu imali nikakvih updateova od početka sezone nego su jednostavno iz utrke u utrku bolje upoznavali bolid i popravljali određene stvari. Očekujem da će nakon ove stanke biti puno jači.
A kaj se tiće Schumija, start je kao uvijek vrhunski, tu je najveći majstor, daleko najveći od svih danas na gridu. Borbe i preticanja bile su sve do jedne fenomenalne, pokazuje da ima u njemu žara, i to puno!! Sada se pokazuje koliki peh je bio jučer na kvalama, možemo samo nagađati šta i kako bi današnja utrka završila da nije bilo onog DRS kvara i da je startao tamo oko Rosberga.
Napisao sam jučer da "danas ne priznajem lošiji rezultat" a s obzirom na poziciju na gridu jako sam zadovoljan i vožnjom i pozicijom na kraju.
Da je bio još 1 krug prošao bi i Alonsa.
Ljudi na forumu koji razumiju formulu i nisu klinci mogu zaključiti da Schumacher vjerovatno nije na razini koju je imao u svoje zlatno doba ali je još uvijek jedan od najboljih vozača na gridu, i kada ima donekle konkurentan auto to može i pokazati.
Danas je Mercedes u njegovim i Rosbergovim rukama bio konkurentan automobil, još uvijek nešto iza McLarena i Red Bulla ali automobil koji napreduje i ima potencijala. Naročito ohrabruje činjenica da nisu imali nikakvih updateova od početka sezone nego su jednostavno iz utrke u utrku bolje upoznavali bolid i popravljali određene stvari. Očekujem da će nakon ove stanke biti puno jači.
A kaj se tiće Schumija, start je kao uvijek vrhunski, tu je najveći majstor, daleko najveći od svih danas na gridu. Borbe i preticanja bile su sve do jedne fenomenalne, pokazuje da ima u njemu žara, i to puno!! Sada se pokazuje koliki peh je bio jučer na kvalama, možemo samo nagađati šta i kako bi današnja utrka završila da nije bilo onog DRS kvara i da je startao tamo oko Rosberga.
Napisao sam jučer da "danas ne priznajem lošiji rezultat" a s obzirom na poziciju na gridu jako sam zadovoljan i vožnjom i pozicijom na kraju.
Da je bio još 1 krug prošao bi i Alonsa.
Michael is faster than you!!
-
- Navijam za: Ferarri
povlacim sve sve sto sam napisao ,schumi je bio odlican i da je utrka trajala jos 1 krug preteko bi i Alonsa..-ferrari-F1- je napisao/la:ma koliko ti to negiro, šumi je sve losiji i losijiDodi_napalm je napisao/la:nepotreban, flejmerski post razine osnovnoškolca..enesp_27 je napisao/la:ma u super je poziciji hehehehe,sve gori i gori...![]()
sve u svemu forma im se dize prema gore, jos samo da shumi dobro vozi u tom Q2 i bi ce dobar jer stvaro naj najbolje starta

- Igor18
- Veteran
Ako ima negdje snimka starta molim da stavite.
I nekad mi stvarno nisu jasni režiseri prijenosa. Schumacher već nekoliko utra zaredom starta fenomenalno, dobije 5 pozicija u 5 zavoja a oni ne pokažu to...
I nekad mi stvarno nisu jasni režiseri prijenosa. Schumacher već nekoliko utra zaredom starta fenomenalno, dobije 5 pozicija u 5 zavoja a oni ne pokažu to...
Michael is faster than you!!
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Pazite alonsov DRS
- Bad-Boy
- Navijam za: Lewis Hamilton
Prevarant,ocekujem kaznu...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
matrix_23 je napisao/la:Pazite alonsov DRS

bio sam to primjetio na utrci ali sam mislio da sam poludio ili šta li pošto niti Mladen niti Goran to nisu komentirali...
u svakom slučaju nevjerujem da je kvar pošto kvar nemože biti xD to su objašnjavali...
jedini kvar u DRS-u je kad se nemože uključiti a ne isključiti ^^
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
NAPOKON DOBRA - ODLIČNA - UTRKA !!!!
Na po kooon !!!
Bilo je i vrijeme da pokaže ko je Gazda!!
Još da se skockaju za vrijeme kvalifikacija i on je na postoljima redovan gost.
Na po kooon !!!
Bilo je i vrijeme da pokaže ko je Gazda!!

Još da se skockaju za vrijeme kvalifikacija i on je na postoljima redovan gost.

-
- Navijam za: SCH
Jos treba massu kaznit jer je pregazio liniju pri izlasku iz boxa