Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
mcLuke
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la mcLuke »

Bilo je svašta. Odlična utrka. Gume su još jednom odradile svoje u odnosu taktika. Lewis i njegov tim ipak uče nešto iz pogrešaka. Savršeno!
(ipak nije sve gotovo :D)
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Taktika je pokazala svoje, nadajmo se da će ih biti još ukoliko McLaren ne uspiju dovesti u potpunosti na razinu RB, ili bolje. Dobra borba.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

svaka čast, nisam mislio da će taktika uspjeti (inače sam pesimist)
ali eto, uspjeloooo :D,
prvi koji je uspio skinuti Vettela sa trona ove sezone...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Centurion je napisao/la:svaka čast, nisam mislio da će taktika uspjeti (inače sam pesimist)
ali eto, uspjeloooo :D,
prvi koji je uspio skinuti Vettela sa trona ove sezone...
sve je to super, ali na iducoj utrci garant u Q3 svi idu vozit jedan krug i cuvat gume za utrku....
McLaren u <3
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

je čuvao ih je i heifild i puno njih, pa je petrov napravio show....
Bad-Boy
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la Bad-Boy »

Odlicna utrka pravi trkač :D
Kako je samo Vettela presao
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Čestitke! srce, gas i asvalt...nema čuvaj (doduše malo ga muče gume al još jednom se pokazalo ko je rejser)

Volio bi samo vidjeti kako je više od 7sec izgubio u pola kruga ili je grafika nešto slagala. Kad ga je pretekao Vettel, Hamilton je već bio u problemima s gumama i još ostao krug više. Preuzeo je vodstvo i u tom trenutku je pisalo 1.Ham +7.xxx 2.Mass da bi od cilja do ulaska u boks ga prešao Massa. Zar je moguće da si 8 sec sporiji po krugu kad gume odu? Pa brže bi išao s intermediima, nisu mi još nikako jasne te gume.
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

Bad-Boy je napisao/la:Odlicna utrka pravi trkač :D
Kako je samo Vettela presao
Pa iskreno nije ništa toliko spektakularno, sve je to bila taktika,
imao je svježije gume, naravno da će biti brz, ovo nije raspored snaga bolida,
ali ipak pokazuje da smo PUNO bliže nego ostale momčadi... čak i kada je
Vettel imao istrošene gume, jedini koji mu se uspio ozbiljno približiti je Hamilton...
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Čestitke! srce, gas i asvalt...nema čuvaj (doduše malo ga muče gume al još jednom se pokazalo ko je rejser)

Volio bi samo vidjeti kako je više od 7sec izgubio u pola kruga ili je grafika nešto slagala. Kad ga je pretekao Vettel, Hamilton je već bio u problemima s gumama i još ostao krug više. Preuzeo je vodstvo i u tom trenutku je pisalo 1.Ham +7.xxx 2.Mass da bi od cilja do ulaska u boks ga prešao Massa. Zar je moguće da si 8 sec sporiji po krugu kad gume odu? Pa brže bi išao s intermediima, nisu mi još nikako jasne te gume.
Koma gume u odnosu na Brigdestone, a to je i meni bilo čudno i nadao sam se da će pokazati što je bilo, kad ono ništa.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Prava taktika McLarena donijela je pobjedu.Svaka čast,nije bez veze bila ona "alibi izjava",kako su neki protumačili,da je čuva gume za utrku i svjesno žrtvova pole position.Pobjeda je bitna,čak mi je drago jer će učinit prvenstvo zanimljivijim,i nije Vettel odmah previše odmaglija,već san se boja posli prve 2 utrke da bi to mogla bit procesija od prvenstva,ali izgleda da će tu još bit vatreno.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Zweki je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Čestitke! srce, gas i asvalt...nema čuvaj (doduše malo ga muče gume al još jednom se pokazalo ko je rejser)

Koma gume u odnosu na Brigdestone, a to je i meni bilo čudno i nadao sam se da će pokazati što je bilo, kad ono ništa.
ma jadne su i gume i drs meni ali sta je tu je, na kraju je dobro ispalo... ali nije mi to onaj lewis dok obilazi kojega volim gledat....
McLaren u <3
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Da,ove gume su katastrofa,pogotovo nakon šta dosegnu taj "cliff",pa se brzo moraju prominit.Puno je bolje bilo,IMO,prije sa Bridgestonom i Michelinom.Na kraju priče ispada da je Webberova taktika da se prvo stave tvrde gume,pa u zadnjih 10ak krugova meke,pokazala najboljom.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Centurion
Test vozač
Test vozač

McLewis je napisao/la:
Zweki je napisao/la:

ma jadne su i gume i drs meni ali sta je tu je, na kraju je dobro ispalo... ali nije mi to onaj lewis dok obilazi kojega volim gledat....
DRS je +, odličan je, ali nevolim Pirellija... stvarno su im odvratne gume, taman kad se vozač približi nekom drugom, i krene agresivnije, počne mu se mrviti guma i padne brzina...
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

DRS je dobra stvar ali da ga smiju svi koristit, prelako se vamo prolazilo s njime.... kao da bolid dobije jos jedan kers hahahaha
McLaren u <3
enesp_27
Navijam za: Ferarri

Post Postao/la enesp_27 »

Spretni Pajkan je napisao/la:Da,ove gume su katastrofa,pogotovo nakon šta dosegnu taj "cliff",pa se brzo moraju prominit.Puno je bolje bilo,IMO,prije sa Bridgestonom i Michelinom.Na kraju priče ispada da je Webberova taktika da se prvo stave tvrde gume,pa u zadnjih 10ak krugova meke,pokazala najboljom.
uopce nisi upravu bas te gume su strava stvar jer svatko ima sansu,a ne dva put u box i koju poziciju si uhvatio na toj ces i ostat pogotovo ako si prvi po tome bi samo jedna mocad"red bull " bi pobjeđivala jer iskreno imaju najbolji bolid u ovom trenutku ovako lewis iskoristio sansu =D> =D> =D>
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

enesp_27 je napisao/la:
Spretni Pajkan je napisao/la:Da,ove gume su katastrofa,pogotovo nakon šta dosegnu taj "cliff",pa se brzo moraju prominit.Puno je bolje bilo,IMO,prije sa Bridgestonom i Michelinom.Na kraju priče ispada da je Webberova taktika da se prvo stave tvrde gume,pa u zadnjih 10ak krugova meke,pokazala najboljom.
uopce nisi upravu bas te gume su strava stvar jer svatko ima sansu,a ne dva put u box i koju poziciju si uhvatio na toj ces i ostat pogotovo ako si prvi po tome bi samo jedna mocad"red bull " bi pobjeđivala jer iskreno imaju najbolji bolid u ovom trenutku ovako lewis iskoristio sansu =D> =D> =D>
je iskoristio je ali nevolim pobjede taktika nego vozaca......
McLaren u <3
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

McLewis je napisao/la:
enesp_27 je napisao/la:
je iskoristio je ali nevolim pobjede taktika nego vozaca......
Pobijedila je taktika ali i u velikom postotku i vozač. Imao je super start i odmah je prošao Vettela. I onda su se kasnije zaredala pretjecanja Buttona, Masse, Rosberga i na kraju Vettela. I mislim da je samo Massu prošao uz pomoć DRS-a, a moglo bi se reći da čak niti to budući da mu se s DRS-om približio pa ga prošao na ciljnoj ravnini. Nikako ova pobjeda nije samo taktička, Button je imao istu taktiku ali možda čak i bolju poziciju u utrci budući da je ima prednost ulaska u boks, a završio je četvrti. I sam Lewis veli da je ovo jedan njegovi najboljih nastupa.
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

a nije ni palio gume danas, što je značajno
Centurion
Test vozač
Test vozač

darky je napisao/la:a nije ni palio gume danas, što je značajno
jeeee, zadnji dio, kad je imao tvrde gume, bio je iza Masse i pokušao ga je preteći na onoj predzadnjoj dugoj ravnini (ako se ja dobro sjećam)
bio je blizu ali je išao sa vanjske strane pa je bio zakočio jače i onda je lijepi dim izašao :D
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

darky je napisao/la:a nije ni palio gume danas, što je značajno
Mislim da su ljudi stekli malo pogrešan dojam što se tiče Hamiltonovih paljenja guma u Maleziji. Tamo je spalio jedan set softa u kvalama, pa je u utrci morao voziti na starim, potrošenim gumama i naranvno da će ih dokrajčiti. Tu je kvaka, naravno neku ulogu igra i temperatura staze ali presudan faktor su bile stare gume. U prava dva stinta s friškim gumama mogao je sasvim solidno pratiti Vettela, brzina mu je pala tek kasnije kada je vozio na starim gumama.
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Napokon da je netko uspio zaustavit Lewisa.
Hm.. niste mi baš jasni.. Pa da nije tih guma nebi ni bilo ovako gusti poredak, bile bi procesijske utrke kao što je to nekoliko vozača izjavilo. Neizvjesnost do 15 kruga onda promijeniš gume i do kraja se samo vozikaš .
Ovako uzbudljive utrke rezultat je novih guma, sve ovo što vas je oduševilo danas i prije tjedan dana rezultat je novih guma.
Ja sam osobno oduševljen, jer nam se vratila ta zanimljivost koje do prošle sezone nije bilo.
Doći će one staze koje su za ubit dosadne, ali te gume učinit će ih zanimljivijima. I ekipa u boxu sad ima važniju ulogu, ti taktičari mogu osvojiti utrku ili je upropastiti (kao što to crveni tabor radi).

On topic. Bravo za Hamija, nadam se da će uspjet stisnut Vettela, da se mali ne osjeća ugodno. Još da se Mečka približi pa i Ferrari i onda ćemo imati pravu potjeru, uhvatite bikove :D
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 17 tra 2011, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Michael is faster than you!!
IH!

Post Postao/la IH! »

Odlicna voznja,samo onako kako on zna. Ostro,agresivno i sa jako malo kompromisa.

Svaki onaj koji cijeni pravoga vozaca barem djelomicno mora simpatizirani i postovati i Hamiltona,pa bez obzira za koju ekipu navijao.

Pobjeda je tu idemo dalje =D>
slika
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

Jel bilo danas nekog novog dizajna na kombinezonima?
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Jako me iznenadila izjava Christian Horner, poslje trke koju je dao BBC-u. Veli da su Hamiltona propustili, a ne da je prestigel Vettela. Nek da su ga samo propustili :) ali nek im bude
Darkness rises when silence dies
Centurion
Test vozač
Test vozač

elder je napisao/la:Jako me iznenadila izjava Christian Horner, poslje trke koju je dao BBC-u. Veli da su Hamiltona propustili, a ne da je prestigel Vettela. Nek da su ga samo propustili :) ali nek im bude
KAKO NISKOOOOO,
nevjerujem da je istina pošto Vettel nije mogao pratiti hamiltona zadnjih 4 kruga, nabio je prednost od 5 sekundi...
Odgovori