Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Bad-Boy
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Formula 1 team - McLaren
Kako su ga tjerali išš išš hahahah
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a sta dok lewis nije naisao na priliku da mu "uleti" drzao ga je isto i to jako volim, a ne da jave, lewis is faster than you....SRV je napisao/la:Trebalo se i ranije desiti. Button je samo kocio Hamiltona.
McLaren u <3
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...nadao sam se da će oba biti na postolju i to je trebalo ostvariti...tako da nisam baš do kraja oduševljen ovim raspletom...sretan zbog pobjede no gorak okus zbog Buttona - morali smo danas imati oba na postolju...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Da,fair play borba,a ne ko Massina izjava "We have no team orders..." a onda znamo svi što je biloMcLewis je napisao/la:a sta dok lewis nije naisao na priliku da mu "uleti" drzao ga je isto i to jako volim, a ne da jave, lewis is faster than you....SRV je napisao/la:Trebalo se i ranije desiti. Button je samo kocio Hamiltona.

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Svaka čast momcima u boxu!
Kad su uzeli poklopac motora dolje a 5min je ostalo do zatvaranja boxa ja sam se već oprostio sa 3. startnom pozicijom i samo sam se nadao da će Lewis barem vozit pa makar krenuo iz pit lane-a. Na kraju je uspio kojih10-15sec prije izaći iz boxa. Huh, to je bilo knap.
Svaka im čast!

Kad su uzeli poklopac motora dolje a 5min je ostalo do zatvaranja boxa ja sam se već oprostio sa 3. startnom pozicijom i samo sam se nadao da će Lewis barem vozit pa makar krenuo iz pit lane-a. Na kraju je uspio kojih10-15sec prije izaći iz boxa. Huh, to je bilo knap.
Svaka im čast!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
-
- Profesionalni vozač
Problem je sto je Button bio prespor, imao je istu strategiju kao Hamilton, ali pogotovo u zadnjem stintu na prime gumama je pao i nije mogao pratiti Hamiltona.Toon Army je napisao/la:...nadao sam se da će oba biti na postolju i to je trebalo ostvariti...tako da nisam baš do kraja oduševljen ovim raspletom...sretan zbog pobjede no gorak okus zbog Buttona - morali smo danas imati oba na postolju...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Evo LINK! za one koji imaju Expat Shield pa nek si pogledaju kako je to izgledalo par sekundi prije isteka vremena za izlazak iz pit lanea. Panika na sve strane, frajeri trgaju paprirnate maramice, po podu benzin proliven, svi trče okolo, psuje se...
Sad mi to izgleda komično prije nešto malo više od 4 sata baš i nije...
U izborniku ispod videa skrolajte skroz desno i odaberite predzanji video.

U izborniku ispod videa skrolajte skroz desno i odaberite predzanji video.

-
- Početnik
- Navijam za: Mclaren-Mercedes
F1NAC je napisao/la:ma nije bilo nis posebno ovaj se otvorio u prvom zavoju ovaj malo trznuo i amen
Nije bilo lagano jer taj zavoj je podosta zeznut jer se lagano može otići široko tako da ga Hamilton nije niti htio trznut nego mu je na trenutak pobjego prednji kraj, ali je odlično to odradio. Isto tako sam siguran da se Button branio kolko je mogao, ali je pametan i zna kad treba odustat i uzet bodove inače Button je po tome vrlo sličan Prostu.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ove majice se nisu nosile od prošlogodišnje VN Belgije! Nedostajale su mi ovakve fotke. 

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Hamilton na kineskom ima duplo više znakova od Buttona.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ono kod Buttona prvi znak je od AndroidaDani je napisao/la:Hamilton na kineskom ima duplo više znakova od Buttona.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Pa za Buttona stave samo znak za dugmeDani je napisao/la:Hamilton na kineskom ima duplo više znakova od Buttona.

Ne mogu da vjerujem da ovo pišem, ali drago mi je da je danas McLaren uzeo pobjedu. Vraća nadu da ova sezona neće biti one man show. Svaka čast Hamiltonu za vožnju.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
White ButtonOne and only je napisao/la:Pa za Buttona stave samo znak za dugmeDani je napisao/la:Hamilton na kineskom ima duplo više znakova od Buttona..
Ne mogu da vjerujem da ovo pišem, ali drago mi je da je danas McLaren uzeo pobjedu. Vraća nadu da ova sezona neće biti one man show. Svaka čast Hamiltonu za vožnju.

Meni isto je drago za Hamiltona,uplašija san se da sezona neće bit dosadna procesija,a ne samo da neće bit,nego možda bude najuzbudljivija u zadnjih 5 godina.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
mclaren vrhunski danas! osim buttonova pozdrava rb-u (svratija po besplatni energetski napitak, nisu dali, đubrad škrta XD), taktika predobra, vožnja i borba među timskim kolegama = world class!
- gringo73
Times piše da je McLaren spreman ponuditi 100 miliona funti obojici vozača da ostanu do 2017! Link na Planetf1

-
- Profesionalni vozač
Wow, znaci da su vrlo zadovoljni s njima. A sigurno im ide na ruku i to sto su obojica Britanci.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pa naravno da su zadovoljni, jer se vidi kako lewis i jenson timski fantasticno suradjuju.... mislim da imamo jednu od jacih postava koja se odlicno slaze i suradjuje....
McLaren u <3
- gringo73
Čitam kako je nedjelja bila puna zbivanja u našoj momčadi... Počelo je, kao što znamo, s problemom na Lewisovom bolidu. Prvu put je upalio i radio kako treba, a drugi put (kad je trebao napustiti boks pred početak trke) problemi. Bez poklopca je došao na grid gdje su radovi nastavljeni i problem uspiješno riješen. Start trke odličan, dolazi 13. krug kada Button ne prima poruku iz boksa da na kraju 13. kruga uđe na mjenjanje guma. Button ulazi u 14. krugu i radi onu grešku (ulazak u boks RBR-a) kojim gubi 2 sekunde i poziciju od Vettela. Hamilton koji je trebao ići na promjena guma u 14. krugu mora odradit još jedan krug i ide u 15 krugu, ali taj zadnji krug je već bio s gumama koje su dale svoje (2 sekunde sporije od prethodnog) i sa svim tim i on gubi poziciju od Masse. Do tada je još uvijek u planu da se trka odveze s 2 ulaska u boks. Hamiltonov taj drugi stint je na onim novim gumama. S njima se planiralo dosta duže voziti... I onda dolazi do promjene strategije i momčad odlučuje preći na strategiju 3 ulaska u boks. Tako Hamiltonovo najočuvanije gume "propadaju" u stintu od 10 krugova. I tada ide 2. ulazak u boks i treći stint na kojem moraju stisnit do daske. Tako je i bilo. 13 krugova jurnjave na tim gumama i ostaje kraj na tvrđoj komponenti; Buttonu 18 i Hamiltonu 17. Vettel je trebao odvesti 25 krugova na tvrđoj i to je bilo to. Za Buttona nije jasno zašto je pred kraj "izgubio" zadnje gume...

- Dani
- Legenda
Možda je previše nježan sa njima bio. 

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Centurion
- Test vozač
ima li informacija hoće li McLaren kopirati savitljivo krilo?????
a i mislim da bi oni trebali poboljšati brzinu u zavojima, pravac je dobar, odličan,
ali vidjeli smo koliko je RedBull brži u zavojima... uspjeli su u kvalifikacijama nadoknaditi ravnine
a i mislim da bi oni trebali poboljšati brzinu u zavojima, pravac je dobar, odličan,
ali vidjeli smo koliko je RedBull brži u zavojima... uspjeli su u kvalifikacijama nadoknaditi ravnine
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
tomica je napisao/la:Evo što direktor McLarena misli o Red Bullu
ima pravo covjek. Sa zadnjom recenicom se slazem .

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Centurion
- Test vozač
hahahahaha, slično razmišljanje kao i Hamilton: "Tvornica pića"F1NAC je napisao/la:tomica je napisao/la:Evo što direktor McLarena misli o Red Bullu
ima pravo covjek. Sa zadnjom recenicom se slazem .
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
da nema 'takvih' koji povremeno blesnu i naprave smesnim timove kojima je 'utrkivanje njihova osnovna djelatnost' niti bi mi imali sta zanimljivo da gledamo niti bi te ekipe kojima je 'utrkivanje njihova osnovna djelatnost' imale sa kime da se trkaju vec bi njih par vozile u krug
i ne vidim sto mcm ima problem sa rb (osim ako ih ne boli toliko sto ih tvornica pica dere ko ........) i po cemu je red bull reno losija varijanta od beneton renoa recimo?
i ne vidim sto mcm ima problem sa rb (osim ako ih ne boli toliko sto ih tvornica pica dere ko ........) i po cemu je red bull reno losija varijanta od beneton renoa recimo?