Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Simulacije vožnje
odličan je mod gušt se ganjat baš uživam
:D večeras nešto ? ja dojdem oko 8 i po iz skole cca

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Haris KTM
ja bi nocas probao ovaj mod, samo neznam koju verziju vozite, vjerujem zadnju, ali ako je neko dobre bolje da skinem staze i mod i da vam se pridruzim nocas, naravno ako mogu...jer ne znam dal vozite prvenstvo koje ste zapoceli ili opet cisto zabave radi...
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
decki samo da vas pozdravim..
uzeo sam si mali odmor opcenito, a to znaci offline
za koji dan se pridruzim..
vidim opet fwd
uzeo sam si mali odmor opcenito, a to znaci offline

za koji dan se pridruzim..
vidim opet fwd

- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Pretpostavljam da aludiras na moj post, pa da ti kratko odgovorim drugar. U svijetu komercijalnihi igara postoji razlika izmedju arkadnih IGARA i simulacija. RFactor je simulacija voznje npr f1 bolida. No znajuci voziti formulu tako sto sjedis ispred kompijutera ti bas i ne daje previse iskustva kad sjednes u istu na pravoj stazi. To sto isti taj rfactor ocigledno nudi veliki izbor pri sastavljanju setupa itd, te sto ga vozaci koriste, ne znaci da je isti bas simulator u pravom smislu te rijeci. Dovoljna ti je samo izjava Fernanda Alonsa koji je rekao da je taj rfactor obicna igrica u poredjenju s Mclarenovim simulatorom, koji su oni razvili za svoje potrebe...Haris KTM je napisao/la:kako sam alergican kad neko napise igru a naslov teme simulacija voznje, rf pro koriste f1 u svojim simulatorima i opet neko naziva igrom, izasao je novi NFS pa pilajte to na gamepad
Dakle, za mene je rfactor jedna veoma dobra pc igra ili ti simulacija. Simulacija u smislu koji ti pokusavas da predstavis sigurno nije. Isto tako ije ni obicna igrica, no ja to nisam nigdje ni tvrdio, vec si mi ti to bukvalno izvukao iz nekog svog konteksta.
sorry za offtopic
P.S. Dajte ljudi recite gdje skidate te modove. Ja imam samo ovaj f1rf 2010... Hocu i ja da vozim malo s rajom.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Haris KTM
jesi kad vidio da treniraju vozaci na NFS-u, necemo se raspravljati ali kazem ti da sam pravim hardware-om mozes postici dosta realnosti, dok sa nfs il vozio u simulatoru ili pak u sobi sa gamepadom razlika je samo sto te trese i okrice u mjestu, nego imas skoro sve na
http://rfactorcentral.com/
ovdje imas isto more modova
http://xtremefactor.es/foro/viewforum.php?f=17" onclick="window.open(this.href);return false;
ali najbolje je da skines i vozis ono sto ti decki ovdje napisu, ja sam probao puno puno modova ali nisam se na nekima potrudio dovoljno te sam ih ocijenio kao lose a vidim da se ovdje vodi dobra borba bash na njima, ljubitelj sam RWD modova i jedan od najbolji mi je AE86 CLUB 2.00 i Megane Trophy 2.02, al ima recimo endurance modovi GT ALL i Endurance Series SP1 by Enduracers su mi vrh za taj vid voznje, a ipak najveci gust mi je voziti WRC Subaru 1.2 0.95 taj mod je jednostavno za izivjeti se na sebi, volanu i stazi
http://rfactorcentral.com/
ovdje imas isto more modova
http://xtremefactor.es/foro/viewforum.php?f=17" onclick="window.open(this.href);return false;
ali najbolje je da skines i vozis ono sto ti decki ovdje napisu, ja sam probao puno puno modova ali nisam se na nekima potrudio dovoljno te sam ih ocijenio kao lose a vidim da se ovdje vodi dobra borba bash na njima, ljubitelj sam RWD modova i jedan od najbolji mi je AE86 CLUB 2.00 i Megane Trophy 2.02, al ima recimo endurance modovi GT ALL i Endurance Series SP1 by Enduracers su mi vrh za taj vid voznje, a ipak najveci gust mi je voziti WRC Subaru 1.2 0.95 taj mod je jednostavno za izivjeti se na sebi, volanu i stazi

- _dreamer_
- Rezervni vozač
Hvala Hare, evo skinucu taj megane, vidim da ima i servera sa mnogo ljudi, znaci da je sigurno dobar... (a meraka, povecao mi se download speed na 2 mb/sec, nema vise peglanja oko downloada)
- F1NAC
- Moderator
_dreamer_ je napisao/la:Hvala Hare, evo skinucu taj megane, vidim da ima i servera sa mnogo ljudi, znaci da je sigurno dobar... (a meraka, povecao mi se download speed na 2 mb/sec, nema vise peglanja oko downloada)
kolega trenutno furamo ovaj mod http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ars%201998" onclick="window.open(this.href);return false; skini verziju 1.5 za staze ce ti cale unapriejd kad otvori server dat link od staza

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
otvorit ću server u 20:55h
mod: Super touring cars 1998 v1.55
staze: default
IP:31.147.80.114
mod: Super touring cars 1998 v1.55
staze: default
IP:31.147.80.114

- F1NAC
- Moderator
- _dreamer_
- Rezervni vozač
takodjer, idem do teretane prvo da se nabildam za voznju... valjda ne bude prekasno kad se vratimF1NAC je napisao/la:dođem malo kasnije

- Haris KTM
- _dreamer_
- Rezervni vozač
meni stalno pise current session closed...
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Cuky
- Moderator
Evo ljudi jedna odlična staza iz susjedstva
Mišeluk:
DOWNLOAD
SS-ovi:
http://img263.imageshack.us/g/71514552.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Video (AI za volanom)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=atlwWfh- ... r_embedded[/youtube]
Mišeluk:
DOWNLOAD
SS-ovi:
http://img263.imageshack.us/g/71514552.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Video (AI za volanom)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=atlwWfh- ... r_embedded[/youtube]
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
_dreamer_ je napisao/la:takodjer, idem do teretane prvo da se nabildam za voznju... valjda ne bude prekasno kad se vratimF1NAC je napisao/la:dođem malo kasnije

- _dreamer_
- Rezervni vozač
Hahah, dobar dobar... Nego, hoce li mi neko mozda objasniti nesto ako mu nije mrsko? Sinoc sam dosao oko 10 h na net i pokusavao barem pola sata da udjem u igru, no citavo vrijeme mi je govorilo da je session closed, dakle da je utrka... Mene sad interesuje jel vi to vozite utrku sa pravo puno krugova ili kako? bas me inznerviralo sto nisamo mogao da udjem, pa sam onda morao da igram s nekom manje gotivnom rajom 

- Vuksa_KC
- Veteran
Trka je oko 6-10 krugova, i to je gotovo nakon nekih 15 min. No, čim završimo jednu, odmah ide druga i zaboravimo staviti na trening da bi drugi mogli ući (to zato jer je jako dobro utrkivanje i svi jedva čekaju restart:)). Zato se probaj pridružiti čim Ćale objavi da je server otvoren. U protivnom, napiši ovdje na forumu da želiš ući, netko će se sjetiti pogledati (valjda:)) da vidi jel tko čeka. Dobro, dok se server otvori ima još nekih pola sata do 45 min treninga pa ide trka, ali dođi čim prije da se upoznaš bolje sa autom i stazom. Ako misliš i češće voziti, dodaš nekoga na msn._dreamer_ je napisao/la:Hahah, dobar dobar... Nego, hoce li mi neko mozda objasniti nesto ako mu nije mrsko? Sinoc sam dosao oko 10 h na net i pokusavao barem pola sata da udjem u igru, no citavo vrijeme mi je govorilo da je session closed, dakle da je utrka... Mene sad interesuje jel vi to vozite utrku sa pravo puno krugova ili kako? bas me inznerviralo sto nisamo mogao da udjem, pa sam onda morao da igram s nekom manje gotivnom rajom
- F1NAC
- Moderator
Vuksa_KC je napisao/la:Trka je oko 6-10 krugova, i to je gotovo nakon nekih 15 min. No, čim završimo jednu, odmah ide druga i zaboravimo staviti na trening da bi drugi mogli ući (to zato jer je jako dobro utrkivanje i svi jedva čekaju restart:)). Zato se probaj pridružiti čim Ćale objavi da je server otvoren. U protivnom, napiši ovdje na forumu da želiš ući, netko će se sjetiti pogledati (valjda:)) da vidi jel tko čeka. Dobro, dok se server otvori ima još nekih pola sata do 45 min treninga pa ide trka, ali dođi čim prije da se upoznaš bolje sa autom i stazom. Ako misliš i češće voziti, dodaš nekoga na msn._dreamer_ je napisao/la:Hahah, dobar dobar... Nego, hoce li mi neko mozda objasniti nesto ako mu nije mrsko? Sinoc sam dosao oko 10 h na net i pokusavao barem pola sata da udjem u igru, no citavo vrijeme mi je govorilo da je session closed, dakle da je utrka... Mene sad interesuje jel vi to vozite utrku sa pravo puno krugova ili kako? bas me inznerviralo sto nisamo mogao da udjem, pa sam onda morao da igram s nekom manje gotivnom rajom
ne slusaj njega ne pomogne ti ni da cijeli forum zaspamas znam iz iskustva

- _dreamer_
- Rezervni vozač
Moze, danas nije na rasporedu teretana...F1NAC je napisao/la:Vuksa_KC je napisao/la:Trka je oko 6-10 krugova, i to je gotovo nakon nekih 15 min. No, čim završimo jednu, odmah ide druga i zaboravimo staviti na trening da bi drugi mogli ući (to zato jer je jako dobro utrkivanje i svi jedva čekaju restart:)). Zato se probaj pridružiti čim Ćale objavi da je server otvoren. U protivnom, napiši ovdje na forumu da želiš ući, netko će se sjetiti pogledati (valjda:)) da vidi jel tko čeka. Dobro, dok se server otvori ima još nekih pola sata do 45 min treninga pa ide trka, ali dođi čim prije da se upoznaš bolje sa autom i stazom. Ako misliš i češće voziti, dodaš nekoga na msn._dreamer_ je napisao/la:Hahah, dobar dobar... Nego, hoce li mi neko mozda objasniti nesto ako mu nije mrsko? Sinoc sam dosao oko 10 h na net i pokusavao barem pola sata da udjem u igru, no citavo vrijeme mi je govorilo da je session closed, dakle da je utrka... Mene sad interesuje jel vi to vozite utrku sa pravo puno krugova ili kako? bas me inznerviralo sto nisamo mogao da udjem, pa sam onda morao da igram s nekom manje gotivnom rajom
ne slusaj njega ne pomogne ti ni da cijeli forum zaspamas znam iz iskustvatrebas imat srece ako ne u padnes na vrijeme
inace moze danas oko 9 voznja?

Inace, ne brinite o tome da cu vam praviti nekih problema tj smetati na stazi. Kulturno se ja sklonim kad moram haha...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 19 tra 2011, 18:04, ukupno mijenjano 2 puta.
- Vuksa_KC
- Veteran
Da, i ja bi kasnije malo.
- Armanini
- Svjetski prvak
_dreamer_ je napisao/la:
Moze, danas nije na rasporedu teretana...Inace, da malo razjasnim situaciju oko sebe. Vidim da su ovdje sve sami prekaljeni vozaci... Ja sam sto se tice virutalne voznje vozac od prekjucer (bukvalno), dok karting vozim vec redovno duze vrijeme. Dakle, ne ocekujem da vam budem konkurentan u pocetku, jer sam trenutno sigurno makar 3-4 sec sporiji po krugu... Fali mi naravno i konstantnosti. No to ce se vrlo brzo popraviti, nadam se (pogotovo ako ne mjenjate stalno staze na serveru)...
Inace, ne brinite o tome da cu vam praviti nekih problema tj smetati na stazi. Kulturno se ja sklonim kad moram haha...
daj nemoj me je* da necu vise bit najsporiji

moram brzo zavrsit farbanje sobe dok je jos vruce

mislim da cu se preksutra pridruzit..
- F1NAC
- Moderator
_dreamer_ je napisao/la:F1NAC je napisao/la:Moze, danas nije na rasporedu teretana...Vuksa_KC je napisao/la:
ne slusaj njega ne pomogne ti ni da cijeli forum zaspamas znam iz iskustvatrebas imat srece ako ne u padnes na vrijeme
inace moze danas oko 9 voznja?
Inace, da malo razjasnim situaciju oko sebe. Vidim da su ovdje sve sami prekaljeni vozaci... Ja sam sto se tice virutalne voznje vozac od prekjucer (bukvalno), dok karting vozim vec redovno duze vrijeme. Dakle, ne ocekujem da vam budem konkurentan u pocetku, jer sam trenutno sigurno makar 3-4 sec sporiji po krugu... Fali mi naravno i konstantnosti. No to ce se vrlo brzo popraviti, nadam se (pogotovo ako ne mjenjate stalno staze na serveru)...
ne sekiraj se cemo te mi gurat

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
otvaram server u 20:10
mod: Super toruing cars 1998 v1.55
staze: Norisring08 i Hidden Valley (obje staze tko nema ima link na 53. stranici ove teme)
IP:31.147.80.112
mod: Super toruing cars 1998 v1.55
staze: Norisring08 i Hidden Valley (obje staze tko nema ima link na 53. stranici ove teme)
IP:31.147.80.112

- _dreamer_
- Rezervni vozač
gdje se kopiraju staze, u koji folder. izbacuje me stalno jer nemam stazu...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 19 tra 2011, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
rFactor\GameData\Locations_dreamer_ je napisao/la:gdje se kopiraju staze, u koji folder