Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Strani nogomet

Post Postao/la luka_kimi »

Chuck, znaš osnove fizike, jel tako? Prošao si svu školu već, zreo si čovjek, logično se nameće ovaj zaključak. Alves je udario loptu u isto vrijeme kad i Pepe, samo što je Pepe zbog položaja svoje noge puno čvršće išao na tu loptu udarivši je jače nego Alves. Zbog energije koja se prenosi kroz loptu Alves je zapravo pao zbog udarca u loptu, a ne zbog udarca o Pepeovu nogu. Ne kažem da je Alves odglumio udarac, nego je udario po lopti koju je istovremeno udario Pepe. Kraj priče. Btw., ponovno kažem, ne vidim razlog za spominjanje Realovog načina igre. Dakle, igrali su kukavički i zaslužili su crveni karton i poraz?
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

oke, eliminiraj pepea i taj crveni, dodaj ******* (umetni koji god pogrdni naziv, svakom na odabir) adebayora koji je zasluzio ne crveni, vec crni karton i definitivnu promjenu sporta i dodjes na isto..

aposlutno to sto kazes - igrali su kukavicki i zasluzili poraz..

ljigavac ima momcad i pol, odlicne i dobre ofenzivce, prva utakmica polufinala doma i on se odluci naravno za njegovih 7 defenzivaca.. rezultat ne moze nikako bit drukciji nego ovaj..

btw, udario on loptu il zrak il samo zakvacio ovom nogu, okrznuo, pomilovao, sto god - na takav se nacin ne oduzima lopta niti se ne pokusava, zna se sto je dopusteno u nogometu, sto ne.. onakav potez se ne moze opravdat nikako i nikad..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la:
Onda je ovo crveni karton, jel tako? ;)
Jedina je razlika u tome da je u ovom slučaju bilo kontakta, a u Alvesovom nije.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la: I daj Bože da Mourinho ostane zauvijek u Realu jer čovjek je najbolji trener ikada.
nzm al meni je ovo stvarno smiješno. Real igra sa 7 obrambenih igrača, ne može preć centar, ima loptu u nogama 28% Nije to samo sad protiv Barce nego uvijek kad je na drugoj strani neka jaka ekipa, to je jednostavno mourinhov stil. I to je vama super?? :? Pa što se nije prije par godina govorilo kako real treba igrat samo napadački i atraktivno. Pa mi onda tu jedna stvar nije jasna: Schuster i Capello su osvojili naslov s realom, i unatoč tome smijenjeni su zbog toga jer su igrali pre neatraktivno, 'a kraljevski klub ne smije igrati tako'. Eto tako je bilo prije par godina. A sad se pojavi čovjek pod kojim real igra neatraktivno, igra sa 7 braniča (to čak ni capello nije prakticirao), a bome i rezultati su jednaki (čak i slabiji) nego što su bili pod schusterom i capellom i dok se njih pljuvalo i izbacilo, mourinha navijači (a i gazda reala) kolko vidim obožavaju i ništa mu zbog takve igre ne prigovaraju. E sad, jel mi može tko objasnit u čemu je caka? Jesu li to u realu spustili ljestvicu, il odjednom sad real više ne teži atraktivnoj igri ili što... :?
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:
Jedina je razlika u tome da je u ovom slučaju bilo kontakta, a u Alvesovom nije.
A šta da ti kažem,nego ili da se praviš slijep ili si zaista slijep,sve se jasno vidi

http://www.jutarnji.hr/uefa-odlucila-po ... ha/942385/

Sad će biti da se cijeli svijet urotio protiv njega :biggrin:
Red je da napokon tog klauna kazne za sve ispade ali novčano a ne nekom suzpenzijom jer želim da još dugo bude trener Reala :biggrin:
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 28 tra 2011, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
...put u raj nije posut ružama...
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

Schumy.d je napisao/la:
A šta da ti kažem,nego ili da se praviš slijep ili si zaista slijep,sve se jasno vidi
gledaj mu stopalo kak se neprirodno pomakne tj. kad ga noga udari ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:A šta da ti kažem,nego ili da se praviš slijep ili si zaista slijep,sve se jasno vidi
Kao prvo, nisi mi odgovorio gdje si vidio kontakt između Alvesa i Pepea.
Kao drugo, ja nisam slijep, jasno se vidi da se položaj kostobrana na Pepeovoj nozi mijenja.
Kao treće, ajmo reć da ni ovdje nije bilo kontakta, a onda te ja pitam po čemu je ovaj faul drugačiji od Pepeovog?

Očito si ti slijep ako vidiš kontakt kod Pepea i Alvesa, a ovdje ga ne vidiš. Nisi nimalo realan kolega. ;)
Vidiš ono šta želiš vidjet.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Clip sam stavio što je neko rekao ako je Pepeov start za crveni da je i ovo
Ni blizu,ni slično ja jednostavno ne mogu vjerovati da neko opravdava Pepeov start,kad se takvi startova što prije rješimo s nogometnih terena to će nam ovaj sport biti sve ljepši za gledat.Za ovakve startove kao što je Pepeov djelio bi par utakmica da se dozove pameti
Po nekom vašem shvaćanju da Eduardu nije pukla kost Talor bi trebao dobiti žuti

Takve igrače kao Taylor,Pepe,J.Buljat....oštro kažnjavati jer ovakvi startovi nisu slučajnost nego njihov način igre i shvaćanje nogometa..

I zaista ne želim više rječi trošiti na suđenje ove utakmice,dragi navijači Reala tražite krivca na pogrešnu mjestu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ovo ni nije start jer NEMA KONTAKTA!
Pa visoka noga prema glavi se ne sudi kao crveni karton, a kamo li ovo.

Ti uspoređuješ Taylora koji je startao na Eduardovu STAJNU nogu sa ovim startom u kojem je Pepe očito išao na loptu i nije ni dirnuo Alvesa. Krasna usporedba... :roll:
A u čemu je razlika između ova 2 starta koja si naveo?
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ronaldo o Messiu
"Kamo sreće da sam ja imao takve šanse u situaciji u kojoj bi mi imali igrača više. Tada je sve puno lakše."
Zaista je puno lakše provozati 5 igrača nego 6
Netko je ljubomoran na najboljeg igrača :D

Obavezno pročitati,manje više puno stvari dobro rečeno
Pacakov komentar
Naime, da Uefa zaista ima posebnu "agendu" da Barcelona MORA doći do finala, onda ne bi bilo odluka, niti jedne jedine, koje su na štetu Barcelone. Lani je Barcelona zaista oštećena protiv Intera, više nego Inter protiv Barcelone. Prije famoznog susreta na Stamford Bridgeu, Barcelona je oštećena na Nou Campu. Nije upitno je li Barcelona imala i sreće sa suđenjem – imala je, ne treba to posebno dokazivati. No, da Uefa zaista želi vidjeti isključivo Barcelonu u finalu, onda ne bi bilo situacija gdje je baš Barcelona oštećena. Onda nikada ne bi bio nepriznat pogodak za 2:0 lani protiv Intera, jer "to je bilo u Uefinom interesu", zar ne? Onda bi bio isključen i Adebayor, zar ne? Onda bi Pepe puno prije dobio žuti karton, zar ne?

I zato je Mourinhova osuda i pljuvačka na Guardioline titule krajnje nekorektna, nesportska i nekolegijalna. Da se Guardiola želi spuštati na Portugalčevu razinu, onda bi mu uzvratio na isti način – "nadam se da će i Mourinho osvojiti jednu čistu Ligu prvaka". Jer, Portugalac je prigodno zaboravio kako je 2003. nepriznat apsolutno regularan pogodak Paula Scholesa protiv njegovog Porta (je li tada Porto imao zaštitu Uefe i Unicefa?), zaboravio je svaku situaciju kada su suci išli njemu na ruku. A takvih je situacija bilo puno, baš kao i onih obrnutih.
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

Schumy.d je napisao/la:

pa da, ovo je faul, vidi se udarac u pepeovu desnu nogu, iako je refleksno pepe već bija u letu jer je očekiva udarac, .... i dobija ga je

Barcelona ima navodno najbolju školu... glumačku da, ostalo je diskutabilno...

Kako je reka Mourinho: "Barca je fantastična momčad... ali šta im triba ovo, suci i sve..."

a komentar da real igra defanzivno, i da je pepe idiot i neinteligentan igrač?
pa sinko, real je ove sezone od 50 igra 3 defanzivne utakmice, 16., 20. i 27. Travnja, redom protiv barcelone... kako bi inače da 8 komada Levanteu i ima prosjek od 2ipo gola po utakmici?
a pepe samo protiv barce dobije zadatak da igra ultra čvrsto, i odma je panjina!!?!? da, jer KAO NAVIJAČ BARCE NE GLEDAŠ REAL PA NE ZNAŠ NIŠTA NI O JEDNOM IGRAČU! ja bar znam da barca ne igra ovako prljavo protiv manjih momčadi,
a pepea se boje svi u barci jer se nisu naigrali kraj njega, i jedan je od najinteligentnijih stopera na svijetu, koliko god prljav izgleda...

Barca je trenutno bolja momčad, amen. Real na otvoreno nema šanse, a na ovaj način su li-la. i barca je glumom pokazala da se boji reala i u prolaz dalje. objektivno, vjerujem da bi barca prošla bez kartona, al svejedno... ovo je sramota za nekog ko se brči i ističe kao đentlmenski klub...
na gornjem videu se vidi da su provociranjem ponajviše arbeloe, pa ostalih, pokušali iznuditi crveni, pa će im bit lakše... to je bila njihova strategija i nadmudrili su mourinha u tome, nek se ponose.... možda se nakon ove utakmice napokon uvedu naknadne kazne za glumu i iznuđivanje prekršaja...
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Najjače šta se ovo g**no javlja u vezi simuliranja. To je ono što me najviše drajva da mu se poserem u grob. Što pre.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ixxt3nVO ... re=related[/youtube]
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

Slash je napisao/la:Najjače šta se ovo g**no javlja u vezi simuliranja. To je ono što me najviše drajva da mu se poserem u grob. Što pre.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ixxt3nVO ... re=related[/youtube]
Neznam sta bi rekao nego #-o
Pa udaranje po nogi,guranje s leđa,udaranje u facu to je tebi simuliranje....
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

tomica je napisao/la:
Neznam sta bi rekao nego #-o
Pa udaranje po nogi,guranje s leđa,udaranje u facu to je tebi simuliranje....
Daj molim te. Frajer DOSLOVNO roni. Onaj Supermen Dive mi je najjači.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Citiram sam sebe... :roll: :biggrin:
Post od neki dan...
Scuderia je napisao/la:
Sir Ferguson je rekao prije tekme " No " , no ja sam siguran da ima spremnu ponudu za Neuera, te on odlazi tamo, a Gea moze jos malo pricekati, sta mu fali u A.Madridu? - apsolutno nista, neka pece zanat.
Navodno ce ManU ponuditi 27M€ za Neuera. :D
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Evo šta Židak kaže
A kada je isključen Pepe, na sceni su ostali samo Leo Messi i Xavi, nogometaši kakve nema niti jedan klub na svijetu. Messijev dribling za drugi gol, kada se probijao kroz obrambene igrače Reala kao kroz štapove, remek-djelo je u eri gladijatorskog nogometa, kada je nemoguće provući loptu kroz dvojicu igrača. Messi ju je provlačio kroz - četvoricu! Njegov slalom je najljepši detalj ovogodišnje Lige prvaka, ali i najveća pljuska Cristianu Ronaldu, koji je utakmicu odigrao za nulu. Ronaldo ipak ne zaslužuje usporedbe s Messijem, argentinski patuljak je dimenzija više, on je Božja čestica današnjeg nogometa.
Debakl Mourinhove filozofije
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la: Daj molim te. Frajer DOSLOVNO roni. Onaj Supermen Dive mi je najjači.
Ajd molim te ti šuti. Tvoja se cijela momčad baca u bazen pa seri njima u grob. ;)
A zašto Židak nije pisao ništa poslije kupa. Tamo je Ronaldo bio najbolji igrač i zasjenio Messija.
Stvar utakmice do utakmice. Messija u LP nije uopće bilo dok su snage bile ravnopravne, a nakon isključenja je uspio zabiti ta 2 gola. Tko zna, šta bi bilo da Real ima igrača više tako da usporedbe mu baš i ne idu.
Činjenica je da je Ronaldo bio najbolji igrač Manchestera i sada je najbolji igrač Reala što je pokazatelj njegove kvalitete dok Messija trebamo vidjeti kakav je bez dvojca Xavija i Inieste i bez ovako uigrane momčadi. ;)
Primjer toga je reprezentacija.

Rio Ferdinand: "Ako me ikad vidite da me iznesu na nosilima i onda se netom poslije vratim na travnjak i počnem trčati, dajem dopuštenje svima da me razvale startom s dvije noge".
:thumbup:
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Schumy.d je napisao/la: Ajd molim te ti šuti. Tvoja se cijela momčad baca u bazen pa seri njima u grob. ;)
A gdje sam reko da se ''moja'' momčad NE baca? :?:
Samo sam reko da je ovaj (ne želim mu ni ime izgovarat) licemjerno govno, kak ima obraza drugima prigovarat, a isti je takav ako ne i gori. Puj.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:Messija trebamo vidjeti kakav je bez dvojca Xavija i Inieste i bez ovako uigrane momčadi. ;)
Primjer toga je reprezentacija.
Kao Ronaldo nije imao dobrih suigrača u ManU i sad u Realu

Messi se nije vidio do crvenog?Asistencija Xaviu ili u Valenciji asistencija Pedru...Neusporedivi,svaka čast Ronaldu ali Messi je jednu razinu iznad
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Messi se nije vidio do crvenog?Asistencija Xaviu ili u Valenciji asistencija Pedru...Neusporedivi,svaka čast Ronaldu ali Messi je jednu razinu iznad
Ne kažem da nije imao suigrače, ali nije imao Xavija i Iniestu, pogotovo ne u Manchesteru koji nema pravog kreativca već par godina.

A ja mislim da je Messi dobro zaustavljen u ovim utakmicama. Nije se puno naigrao.
Jbg, sa igračem manjem protiv Barce je jako teško.

Messi je odličan, ali Ronaldo je jedini igrač koji se može s njim usporediti, ono kako je odigrao u kupu bilo je sjajno. Normalno da ne može pružiti najbolje od sebe kad igraju defanzivno. Čim se otvore, tu se vidi koliko je Ronaldo dobar.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

@Chuck i Shumy.d - mislim da ste krenuli krivim putem...uspoređivati njih je nepotrebno jer su se jedan i drugi već dokazali i definitivno spadaju u današnji vrh...ono o čemu se može govoriti je trenutna forma svakog od njih...a osobnonosti obojice ovdje isključimo - nogometno znanje niti kod jednog nije upitno...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Messi je bio jedan od gorih igrača na terenu dotad. Baš sam ga pratio i imao je 6 izgubljenih lopti u izravnim duelima (najviše sa Lasom i Pepeom). Asistencija Xaviju bila je jedina stvar koju je napravio, baš sam jednog frenda pital šta je s Messijem. Nije ga se vidjelo dok je Real igrao s 11 igrača. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ovako nešto je bilo za očkivati,i to je ono u čemu pričam.Ni igračima a ni navijačima neće se sviđati ovakav stil igre ako ovako nastavi igrati protiv jačih protivnika
"Želim li igrati u tako defenzivnoj postavi? Ne, ali moram ispunjavati ono što trener od mene traži", izjava je koju je novinarima dao Portugalac nakon utakmice.
U španjolskom dnevniku El Paisu izašla je još jasnija kritika upućena Mourinhu:
"Nisam zadovoljan našim sustavom igre. Ali što mogu? Moram poštivati trenerove zamisli."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la:@Chuck i Shumy.d - mislim da ste krenuli krivim putem...uspoređivati njih je nepotrebno jer su se jedan i drugi već dokazali i definitivno spadaju u današnji vrh...ono o čemu se može govoriti je trenutna forma svakog od njih...a osobnonosti obojice ovdje isključimo - nogometno znanje niti kod jednog nije upitno...
To se slažem, ali reći da se Ronaldo ne može usporediti s Messijem je banalna stvar.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Odgovori