Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Mansell
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Mansell »

Haris KTM je napisao/la:mod vam je katastrofa, vidim da je modigikovani RFT al nesto ste dirali i u fiziku, ovaj RFT 2010 je slab mod ali ovaj vash je fini MG naspram njega...

P.S. kako da se na ovoj temi prijavim za test session...vidim samo teme vozaca...

Usput moze neko staviti tu stazu od sinoc sto ste vozili, svaku noc mi se desi da nemam neke a koju moram traziti van ovog foruma
VLM_Rouen_Les_Essarts_v101 - mislim da to nije ova od sinoc
Mozes doc na server i bez registriranja jer je to public server.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

vuksa mačak, probija se u pola kruga do 2. mjesta.
mod jednostavno RASTURA! takve borbe nisam nigdje vidio do sad :D
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

cale standardno :)

samo.. pusti malo i motore da se cuju, nema lijepse pjesme :)
rFactor F1 HR server Info
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

vuksa se probio na drugo al na prvo je naletio na beton :p i taj fajt za prvo mjesto nisi stavio u video :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Haris KTM

Post Postao/la Haris KTM »

dobra borba, mislim sve borbe, extra vozite, staza je extra, mislim da je ovo brno pa makar, zivim za osjecaj bliske borbe i jednakosti koliko toliko bar sto se auta tice, ali za ovaj mod treba imati volju i da se u njemu nadjes...
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Haris KTM je napisao/la:dobra borba, mislim sve borbe, extra vozite, staza je extra, mislim da je ovo brno pa makar, zivim za osjecaj bliske borbe i jednakosti koliko toliko bar sto se auta tice, ali za ovaj mod treba imati volju i da se u njemu nadjes...
Tako je Harise staza je extra;)

Jaooo finne, dok si u elementu, nema šanse pored xD...a tek pored Ćaleta...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

meni je gušt vozit defanzivu jedino ako sam u sendviču onda ne, jer se moram odlučit dali želim napast sporijeg ispred ili se branit od ovog iza. Nemoguće je čuvat rep i napadat istovremeno. Ovaj mod je otporan na udarce pa pruže extra borbe. Auto je moguće izbacit iz putanje jedino ako ga pukneš u ćošak 'guzice' (u zavoju) a kod BMW-a je i tad malo teže ga izbacit jer mu zadnja vuča drži rep "težim".

Večeras u 19:30 otvaram DRM opet, staza=Birmingham (ne Superprix) za one koji nemaju na str 53
Ograničit ću na 10 igrača server jer jučer od laga jedva sam vozio, tako potrudite se doć na vrijeme da ne moram radit vam mjesta na serveru. :)
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Mene neće bit, sorry:/
Haris KTM

ajd super @Cale, idem je skinuti, a ako budes rotirao neku da bude isto sa 53 strane pls, evo nocas ce samnom dvojica doci ako mogu, vidimo se na serveru
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

IP:31.147.64.40
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

nema me veceras vidimo se jutre :D
slika
Haris KTM

nije vam fer ovo, pukla mi je konekcija i cekam kraj utrke, skoro 10 min i pratim krug za krugom koliko ima do kraja i onda restartujete samo na novi RACE bez cekanja u warmu, pozz
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Haris KTM je napisao/la:nije vam fer ovo, pukla mi je konekcija i cekam kraj utrke, skoro 10 min i pratim krug za krugom koliko ima do kraja i onda restartujete samo na novi RACE bez cekanja u warmu, pozz
To je inace opce standardni problem tako da se vise nitko od nas ne uzbudjuje kad se tak nesto desi.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Haris KTM je napisao/la:nije vam fer ovo, pukla mi je konekcija i cekam kraj utrke, skoro 10 min i pratim krug za krugom koliko ima do kraja i onda restartujete samo na novi RACE bez cekanja u warmu, pozz

hahahahahahahahahah welcome to the club :D :D :D
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sorry Haris :)
najprije nestao tvoj kolega iz potpisa pa ti, pa sam pomislio da ste odustali. Moram počet prebacivat na warmup :D
Sutra stvaljam filter na Lanciu i 320T tako da budemo izjednačeni. Na ovoj stazi smo slučajno bili izjednačeni jer je staza komplicirana inače ona 3 auta prozuje ko vlak.
Kuzma je strašan vozač ;)

evo jedan brzi krug s 320T na Birmingham-u. U trci sam išao više od pola sekunde brže nego što sam kad sam lovio najbolje vrijeme. Jednostavo kad je netko ispred mene i kad se radi o lovu za prvu poziciju dajem sve od sebe da mu se makar približim. Ne moram bit brži po krugu dovoljno da mi je auto na jednom djelu staze brži potrudit ću se i slomit se za volanom da mu dođem bliže kod tog djela. Ovdje sam ganjao jednog brzog vozača ovog moda koji vozi dvjestotinjak konja jači bimer. Da je bila neka druga staza nebi ga zadržao ni dalekozorom :D
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ona staza Mišeluk što je Čule postavio link par stranica prije, ... jeli tko to probao?
Ja sam jučer skinuo i danas počeo testirat al imam problem, umjesto livade (trave) vidim samo bjelu boju (kao snjeg) i zeleni grmovi po njoj. Brda su bjela a cesta i ostali objekti su OK. Staza je super samo to bode za oči i iritira tako da ne mogu furat. Ovo nije prvi put, imam sve skupa oko 4 staze koje imaju isti prob, umjesto trave "snjeg". Zbog čega se to dešava?

Otvaram server u 20h
Mod: DRM
Auti: BMW 320T vs Lancia
staze: Oran park lidar(link str 53.) i Monza (default)
IP: 31.147.70.128
Zadnja izmjena: Ćale od Lewisa, dana/u 29 tra 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ne bih znao..
probaj promjenit detalje..
mozda i drugi direct x..
neke imaju problema ako nisu full detalji..

btw, odlican izbor za veceras :)

can't wait..
slika
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Ne mogu da skinem ovaj oran park lidar... Pise mi nesto download limit reached...

ev snasao sam se... a mrcine, 68mb staza :D
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

viva meštri! Ce bit nesto veceras? Ja se iskreno nadam da cu uspit doc ;D
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

nego ca da ce :)

i ajmo obavezno ove dve staze veceras..

zandvoort i watkins glen..

mislim da su obje iz gpc79 packa..

koje je ludilo sa caprijem.. zandvoort cijeli drugi sektor zavoji u 4. sa punim gasom, pa i do 5.-e :)

bili su i 320 i mogu uz bok sa caprijem..
jasno ako u capriju sjedi netko "malo" sporiji doduse :)
al mogao bi pustit i njega.. maknut samo m1 i porscha..
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

već smo odustali od bstc-a? :? :D prvo ga svi hvale, odličan ovo ono, a već odustali od njega, nismo ga vozili ni dva tjedna...
ako se večeras bude vozio bstc dolazim, ako bude ovaj drugi ne, neda mi se skidat opet više od 500MB (i tko zna koliko ima kad se raspakira), na hard disku mi kronično ponestaje mjesta...

Mans, kada počinje delo liga? Sad ovih dana bih napokon trebao malo nadogradit komp, pa ću moć i u f1 guštat bez trokiranja i slabog fps-a. :biggrin: Pa kad to obavim, priključio bih vam se, ako još ima mjesta...
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Mjesta jos ima naravno. Nezna se jos kad ce bit pocetak ali smo vec poceli sa testiranjima. Evo kako stoje stvari trenutno sa predsezonskih testiranja:
slika
Svi su dobrodosli.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

nazalost od mene nis..

ni slucajno nemojte vozit te staze danas :)
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Evo videa ukratko kaotične trke jučer na Monzi s DRM modom.
Ja sam ovaj bijelo-crveno-plavi BMW s brojem 4, Armanini je Crno-bijela Lancia i _dreamer_ je crvena Lancia (bio je kratko čini mi se Haris al ne sjećam se je li vozio).
Uglavnom startam 4. (ima stvarno brzih igrača) izborim se za 1. poziciju i onda me bubne onaj balkanac s francuskim nickom. Okrenem se na krov, nastavim pičit dalje pa se okrenem zbog Armaninia jer je izazvo nešto na izlazu iz šikane i na kraju u zadnjem zavoju Armanini spuca "francuza" koji se vraćao iz pjeska 300m prije cilja i ja dođem do pobjede, nisam ni sam vjerovao dok nisam prošo ciljem :D Arma mogo si do pobjede da si ga uspio izbjeć, super si vozio moram te pohvalit!
btw imao je i dreamer jedan odličan fajt :)
neznam ko je onaj tip koj je odjednom s Lanciom počeo razvaljitav. Prošao je mene i 'swa' (zlatni bimer) ..i to kako, ko Kobayasi je uletio kraj nas u prvu šikanu. Ja vjerujem da ni sam nije svjestan kako je uspio zakočit i to izvest, al svaka mu dala. Kasnije je tebe Arma prešo pa izletio široko, da mu je i tebe uspjelo to bi bilo 3 mjesta u zadnjem krugu. Lik je baš odjednom razvalio.
Ja neznam zašto al moj bimer gubi užasno performanse. Nakon 2 i pol kruga kao da nema turbine, od 3. brzine pa dalje jedva poteže. Ne pregrijava mi se motor niti ga vrtim skroz u crveno. Nije mi jasno.
Pederi su mi isključili zvuk od videa jer je ono njihovo sranje prepoznalo pjesmu :evil:

@ K1M1 -nismo odustali od Super Touring nego je trenutno ovaj mod hit, puni su serveri ko šipak. Moram nadogradit malo komp pa da maknem limit od 10 playera jer bi nas bilo i 20 pošto neki čekaju i 10min da se ubace među 10 (pitaj Harisa :D)

-večeras teško da budem mogo vozit, pošto je sutra kiša dogovor je pao da se od večeras počne slavit i feštat prvi maj :biggrin:
(tko ima DRM neće mu bit dosadno, servera ko u priči)
slika
Haris KTM

Nisam vozio, tek malo pred kraj, cekao sam pola sata da neko izidje da imam mjesta za uletit na server, a onda cim sa upao, pocinje RACE i nisam htio kvarit nekom utrku, zato sam ostao i gledao @Cale vozacinu, kad je vodio, neki francuz ga spuca sa cak trece pozicije, gledao sam kako se bendzo koprca u travi a onda nastavlja kao zadnji, probija se iz kruga u krug i na zadnjoj krivini u zadnjem krugu probija se na prvo mjesto i pobjecuje, veliko BRAVO, mod je premocan samo bi volio recimo kad su brze staze da se stave brza auta, volio bi sinoc svog caprija oprzit ali morao sam lanciu derat...jedva cekam ponovno iskupljanje, nocas me nema jer cu malo do grada a onda sutra slavlje 1 maja, znaci tek u pon, naravno ako prezivim livadu janjetine i rijeku pive ;-)
slika
Odgovori