Ferrari-BiH je napisao/la:Schumy.d je napisao/la:Nemam šta zamjeriti Realu večeras. Odigrali su dobru utakmicu, borili se do kraja, dobro pritiskali, ali nije išlo.
Očekivao sam više od Kake i Ozila, danas su bili nevidljivi. Ne znam zašto je počeo sa Higuainom... mislim da bi bolje rješenje u napadu bio Benz. Albiol isto pliva puno.
A s druge strane, odlična igra zadnjih veznih Lassa i Xabija. Danas su dobro držali veznu liniju.
Sudac je bio ok, ali kako kaže Ferrari-BiH, neke odluke su mu bile poprilično čudne i meni nerazumljive.
Ja sam trenirao kosarku, pa ne znam bas striktno kako je u nogometu, ali pitam se, ako igrac pada nekontrolisano i slucajno zakaci protivnika, je li to faul???
Upravo to gledam sad, vidim nitko ne spominje. Pa u najmanju ruku, ako je ono stvarno faul, onda je prije toga prekršaj na Ronaldu. Dakle, ili gol za Real, ili faul na Ronaldu. No dobro, izuzev ovoga i još par čudnih odluka, sasvim sam zadovoljan suđenjem danas. Sad se pak moram složit s kolegom Slash-em, Adebayor se na terenu ponaša doslovno kao životinja, sam udara i ne gleda i zbilja ne znam koji je razlog njegovom takvom ponašanju. Ono danas je stvarno užas.
Al me onaj Mascherano iznerviro kad se bacio nakon Diarrinog starta. Vidi se na snimci da je Diarra udario loptu, pa Mascherano gleda suca, i onda se baca i jauče. Niti 15 sekund poslije je bio na nogama i nateravao suca po terenu. Pa mislim stvarno.
Kaka se nije previše vidio, ali sam presretan što je dobio šansu. On je kreirao najveću Realovu šansu u 1.poluvremenu kad je dao fantastičnu loptu Cristianu u prostor. Higuain je skroz pao, ali nadam se da će se uskoro vratit.
I za kraj sam ostavio samo odabir najboljih igrača kod "mojih", a to su po meni bili Iker i Lass, koji je odigrao fantastično. Bez i najmanjeg prigovora, puno lopti osvojio (i to ne u dvobojima sa bezveznjacima, već Messiju), sve ih lijepo zadržao, predribljao. Jednostavno odličan.

Barci čestitke

, trenutno su bolja ekipa, ali naglašavam riječ trenutno. Jel, ja samo čekam iduću famozu Mourinhovu "drugu sezonu", u kojoj će u jednoj uigranoj ekipi biti Ronaldo, Kaka, Benzema, Ozil, Higuain, Di Maria. Uh, jedva čekam.