Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 team - Ferrari
prije Turske borili su se za P5 kako sam danas prati FP3 mislim da ce se boriti tek za P8,jos problemi sa hidraulikom opet danas...neznam gdje je tu napredak,razumijem da drugi nisu sjedili prekrštenih ruku al svejedno,ipak je to Ferrari,vidjecemo u kvalama al cisto sumnjam...
Alonsista hasta la muerte..
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Mercedes je sigurno brzi 0.3-0.5 sec od Ferrari-ja u kvalkrugu.Ferrari ce imati pune ruke posla da budu ispred Renault-a.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Ferrari = izgubljeni u vremenu i prostoru
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Istanbul, 7 May – The sun finally shone on the Istanbul Speed Park this morning, as Sebastian Vettel posted the fastest time in the third and final free practice session for the Turkish Grand Prix, round 4 of the Formula 1 World Championship. The German Red Bull driver lapped in 1.26.037 to beat the Mercedes of Michael Schumacher (1.26.038) and the other Red Bull of Mark Webber (1.26.404.) The two Ferraris of Fernando Alonso (1.26.819) and Felipe Massa (1.26.883) were eighth and ninth respectively. The team focussed on qualifying, using new front and rear wings and front brake ducts on both cars: as a precaution, the engine on Felipe’s car is being changed, while Fernando’s will undergo a careful check before going out on track again for qualifying which starts at 14h00.

-
- Navijam za: Alonso
RBR i McL uopće se nisu približili štoviše još više zaostaju a Mercedes ih je pretekao a i Renault nije daleko od toga. Mislim da je na 3. treningu Petrov bio brži od obadvojice. Sveukupno smiluj se Bože pa daj kišu.
- ivan mesar
- Navijam za: ferrari
ove godine su kvale za ferrari najveca muka nikako da odvoze jedan cisti krug onej pravi ferrarijev da bog da bude kise ali nismo mi te srece
-
- Veteran
danas nema kise ako bog da padne sutra za vrijeme trke,teško nama kad molimo za kišu,našta je Ferrari pao...

- _dreamer_
- Rezervni vozač
ovo za sada izgleda jaaako jaaako dobro... vidjecemo sta ce donijeti q3... Massa neobjasnjivo spor
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- _dreamer_
- Rezervni vozač
cuvao set mekanih guma jer je potrosio u prva dva dijela previseNitrous Oxide Systems je napisao/la:Alonso solidan u kvalifikacijama danas, massa se izgubio u prijevodu
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Bravo Nando ,ipak smo se priblizili.
-
- Veteran
povlacim sve komentare od prije,ovo je igledalo dobro,vidjecemo kakav ce biti race-pace sutra al sve u svemu dobro je,neki napredak je ipak bio...

- Dero
- Profesionalni vozač
Vidi se pomak, ipak su upgradeovi donijeli par stotinki prema RB dok smo s Mclarenom tu negdje u vremenima.
Jedini je problem sto je i Mercedes napravio korak naprijed
Jedini je problem sto je i Mercedes napravio korak naprijed

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Sutra ako opet ne uprskaju sa taktikom moglo bi se doći bar do postolja ako ništa više.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Posto je taj bolid 150B verzija, i stize jos radikalnih upgradova u Barci, mislim da cemo jos bit i blize, i najavili su da bi to mogao bit pobjednicki bolid od Kanade - Ferrari plan to have a winning car by Canadian Grand Prix

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
F1NAC je napisao/la:Posto je taj bolid 150B verzija, i stize jos radikalnih upgradova u Barci, mislim da cemo jos bit i blize, i najavili su da bi to mogao bit pobjednicki bolid od Kanade - Ferrari plan to have a winning car by Canadian Grand Prix
samo da ne bude kasno...
- -ferrari-F1-
- Početnik
dok god ima matematickih sansi, nije gootovoAlonso-champ je napisao/la:F1NAC je napisao/la:Posto je taj bolid 150B verzija, i stize jos radikalnih upgradova u Barci, mislim da cemo jos bit i blize, i najavili su da bi to mogao bit pobjednicki bolid od Kanade - Ferrari plan to have a winning car by Canadian Grand Prix
samo da ne bude kasno...
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- F1NAC
- Moderator
evo nekih slika
http://img836.imageshack.us/img836/6661/d11tur757.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img268.imageshack.us/img268/9521/d11tur738.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://spontoncristiano.files.wordpr...immagine-2.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://spontoncristiano.files.wordpr...a-immagine.png" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i graf kvala ove godine

http://img836.imageshack.us/img836/6661/d11tur757.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img268.imageshack.us/img268/9521/d11tur738.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://spontoncristiano.files.wordpr...immagine-2.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://spontoncristiano.files.wordpr...a-immagine.png" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i graf kvala ove godine

- ostoja
- Navijam za: McLaren
Hahahaha,ako je tebi ovo dobro onda pretpostavljam da navijaš za RB.Šta je ovdje dobro.Molite se da pada kiša,kao da će ovi ostali voziti na slikovima,pa tek ako kiša padne kakvi su ovi vaši u garažama smotani ima da prođete ko bosi po trnju.Ja ne da sam nezadovoljan,ja sam prenezadovoljan ovakvim razvojem situacije u Ferrariju.Alonso-champ je napisao/la:povlacim sve komentare od prije,ovo je igledalo dobro,vidjecemo kakav ce biti race-pace sutra al sve u svemu dobro je,neki napredak je ipak bio...![]()

-
- Veteran
pametni,kisu smo zeljeli prije kvala al nakon kvalifikacija vidjeo se pomak Ferrarija,ti to naravno nevidis jer si navijac McM ,sigurno nisi ni vidjeo da je McM napravio korak nazad,jer je Alonso izmedju oba njih,a dobro znamo da su u Kini bili obojica pred njim,znaci sve u svemu pomak je bio naprijed,dok ti nisi dao nijedan argumenat da nisu napravili pomak naprijed...vidim da si kod vecine ljudi na ignore pa mi je tu sve jasno,tako da ides i kod mene jer si provokator i nista drugo...ostoja je napisao/la:Hahahaha,ako je tebi ovo dobro onda pretpostavljam da navijaš za RB.Šta je ovdje dobro.Molite se da pada kiša,kao da će ovi ostali voziti na slikovima,pa tek ako kiša padne kakvi su ovi vaši u garažama smotani ima da prođete ko bosi po trnju.Ja ne da sam nezadovoljan,ja sam prenezadovoljan ovakvim razvojem situacije u Ferrariju.Alonso-champ je napisao/la:povlacim sve komentare od prije,ovo je igledalo dobro,vidjecemo kakav ce biti race-pace sutra al sve u svemu dobro je,neki napredak je ipak bio...![]()
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Nemoj misliti da je on navijac McLarena. Uostalom pola foruma ga ima na ignore listi. Ne obaziri se previse na to sto napise. 

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Konačno jedna dobra utrka!
Valjda su našli pravi put sada.
Valjda su našli pravi put sada.
Avanti FER, Avanti!!!
- Barry
- Test vozač
jos taj flexy wing da vidimo
valjda nisu bez razloga sakrivali kameru
i da pokusamo okusiti pobjedu ove sezeno 

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- F1NAC
- Moderator
odlicna trka za ferrari danas(Mclaren iza 30 sekundi). Vidi se napredak, drzimo se s RB i sad u Barci idemo u napad na 1.