Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
šumi f1
Ja sam: Vozač
Navijam za: sumija

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la šumi f1 »

DALI NETKO UOPCE ZNA DALI JE ŠUMI VOZIO NA TVRDIMA ILI MEKANIM GUMAMA MENI SE NEKAKO PRICINILO DA JE NA TVRDIMA
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

šumi f1 je napisao/la:DALI NETKO UOPCE ZNA DALI JE ŠUMI VOZIO NA TVRDIMA ILI MEKANIM GUMAMA MENI SE NEKAKO PRICINILO DA JE NA TVRDIMA

bogami nije ti se dobro pricinilo :biggrin: :biggrin:
Alonsista hasta la muerte..
šumi f1

Post Postao/la šumi f1 »

tad je stvarno star ja sam njegov veliki fan ali ocito je da nemoze da vozi vidjet cemo još par utrki ali se bojim da je to to
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

loše kvalifikacije,nadam se da će utrku odvozit dostojnu bolida kojeg vozi,inače bi se trebao dobro zamisliti oko svega ovog šta radi
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Schumi očito više nije dovoljno dobar u kvalama, u utrci tako-tako, izgleda da se još uvijek zna dobro snaći prilikom starta. Vjerujem da je još uvijek jako koristan u razvoju bolida, a Mercedes je sasvim solidno napredovao. Najviše me čudi da u utrci u suradnji s Brawnom nema više čudesnih taktičkih poteza kao nekad.
Ali nije fer drvljem i kamenjem na Scumija radi prošlosti i mislim da je dobro da bude u F1 što duže. Očito je da čovjek jednostavno voli utrke jer novaca mu ne treba i danas zarađuje barem 10x manje nego nekad. Samo ni ne daje kao nekad 100-120 %, kad se povlačio naveo je i obiteljske razloge, očito je sad negdje na sredini - vozi jer mu je to u krvi, ali ponekad navrati i doma ženu i djecu pogledat.
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

barem je stigao u Q3 ako ništa više a i mislim da je mogao bez problema imat 1:25.8 i startati 5 ali šta je tu je . A i mislim da ima veliki doprinos u razvoju bolida
slika
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

i u dobru i u zlu motherfucker!!! :P
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Izrarzto me nerviraju komentari nekih likova koji misle da su nevjerovatno pametni, i oni gledajući sve to na TV-u zavaljenih guzica u foteljama govore da netko laže, da su izjave koje daje glupost, opravdanje i da mu sve nije trebalo... dežurni dušebrižnici i pametnjakovići....
Kaj nekog boli k*r*c jel njemu to trebalo.. zašto mu nebi trebalo? Njegova je stvar oće se on utrkivat. Jel brz kao kad je imao 22. godine? Možda i nije, kog briga. One koji iskreno navijaju za njega sigurno ne dira previše. Ono kaj je trebao u svojoj karijeri je napravio.
A za pametnjakoviće, lik je u P3 vozio 1.26.0, znači u uvijetima gdje je staza bila sporija od onih u kvalama. Da bi u Q3 išao 1.26.6.. znači 6 desetinki sporije.
Oni koji imaju nešto mozga u glavi, koji nisu klinci ili koji imalo poznaju formuli 1, znaju da situacije u kojima na posljednjem treningu bolid ide odlično a u kvalama ta brzina naprosto nestane ili se ne uspije izvući iz setupa kao što se to napravilo na posljednjem treningu nisu rijetke.

Sad dal je on u suradnji sa inžinjerima u potrazi za još boljim setupom i još kojom desetinkom nešto sprčkao na autu pa se napravio korak nazad umjesto koraka naprijed ne može nitko od nas znat.
Činjenica je, uspoređujući vremena da taj auto nije išao onako kako je išao nekoliko sati prije. Zašto nije, to nek on i inžinjeri koji su plaćeni za to shvate.

Ja mu samo mogu poželjeti standardan start, bez dodira i oštećenja, a to bi značilo 3-4 pozicije naprijed na kraju prvog kruga.

EDIT:

Michael, what is the magic paddle?

Michael: “If we told you that, then it wouldn't be magic! But it is a device on the steering wheel which assists Nico and I with the quick operation of some settings. And that's about all I can tell you.”
Michael is faster than you!!
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Prije izlaska na stazu u Q3, vidjelo se kako nešto maše rukom nekome u boksu, očito je več tada upozoravao na nekakv problem. Sigurno da svi imamo prevelika očekivanja od njega, al treba biti i realan. Ako uhvati podium u ovoj i idućoj sezoni to će biti odličan rezultat. On se više nema kome dokazivati, on je najveći i tako će i ostati. Schumi je svetinja!!
fiuman
Navijam za: schumacher vettel

Post Postao/la fiuman »

ovakvi rezultati su samo dali povoda njegovim dežurnim kritičarima da ga pljuju još više...ali čovjek je sve do sada napravio i osvojio, i on je ovdje radi sebe, jer voli utrkivanje, a ne radi nas, tako da pustimo čovjeka da uživa, a ako nešto napravi tim bolje, pravim navijačima ovi njegovi razultati neće umanjiti sliku o njemu
kreja
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la kreja »

cijeli dan jucer citam samo neko bljuvanje po njemu,napokon jedan normalan post..
da onbude zadnji u svakoj utrci do kraja sezone on ce za mene uvjek biti najveci i to mi nitko osporit ne može
i zato ljudi gledajte svoje fanove i pljujte o njima koliko hocete a gazde se okanite
LewisF1
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la LewisF1 »

Dobro je Michael odvozil. Prvi put u Q3 i vidi se poboljšanje iz utrke u utrku. Još pokoju utrku i boril bu se za postolje.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ajd barem nema glupih izlika.jednostavno nije imao gripa.na 3.slobodnom treningu vozi 1.26.0,a u q3 pola sekunde sporije,još kaže da je krug na treningu postavljen s više goriva nego što ga je imao u q3.kaže nije imao grešaka,s autom je sve u redu...možda jednostavno set guma nešto lošiji bio,tko će ga znat.činjenica je da mu je utrka puno jača strana od kvalifikacija pa bi danas mogao do 5. mjesta recimo.
i nek je više skinuo glupi osmijeh s lica,više volim kad je ozbiljan i ljut,to je pravi Schumacher
šumi f1

Post Postao/la šumi f1 »

šumija neki nevole iz jednostavnog razloga jer je covijek osvojio sve šta se osvojiti da i zato je ŠUMI ŽIVUCA LEGENDA a njegovi navijaci su sretni šta se vrato da vozi jer to je jako velika hrabrost i volja vidi se da voli to šta radi to je još jedan dokaz da je NAJBOLJI pa makar da se i bori za 8-10 mjesto
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Upravo je rekel (BBC)da je s autom sve bilo u redu te da ga je greska u zavoju 1 kostala guma i tu je razlog losih kvalifikacija.
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Danas ga je svatko prelazio kako se sjetio. :shock:

2006. se oprostio sa Sinatrinom pjesmom "My Way", a sada mislim da bi mu trebalo pustiti ovu pjesmu:

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

NHF navijaci, ali ovo je definitivno jedna od najlosijih njegovih predstava ikada.
slika
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Loša utrka, šteta za situaciju sa Petrovom, da je pustil Petrov bi se vrlo vjerojatno prekočil i Schoo bi ostal ispred njega, nakon toga je sve otišlo nizbrdo.. i gume i auto ... Kaj reći? Nadam se boljem ...
Svi vi koji ste jedva čekali da se GAZDA posklizne evo vam - sad je vaše vrijeme, ja budem uz njega pa taman da ga i Virgin/HRT/bilo ko pretiče. ;)
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Zar nije Schu kazao lani da je cilj 8. naslov prvaka? Je li gospodo?
Ne da neće uhvatit 8. naslov, već ga razvaljuje prosječan vozač u istom bolidu.
Jednostavno, bilo bi vrijeme da se pokupi.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
šumi f1

Post Postao/la šumi f1 »

kowalski je napisao/la:Zar nije Schu kazao lani da je cilj 8. naslov prvaka? Je li gospodo?
Ne da neće uhvatit 8. naslov, već ga razvaljuje prosječan vozač u istom bolidu.
Jednostavno, bilo bi vrijeme da se pokupi.
boli te šta šumi vozi ili šta???jednostavno te nesvacam
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Rosberg sigurno nije prosječan vozač. Siguran sam da će jednog dana bit prvak ako bude imao konkurentan auto.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

utrka za zaboraviti,što prije.možda da se nije sjebo u dvoboju s rusom bi i bilo nešto od njega.međutim,već to što je ga rus napao govori da je renault bio brži od schumachera,a rosberg se borio s mclarenima.ovakve stvari se nisu prije dešavale,pa ni u danima kad nije vozio najbolji auto,primjerice 1998.,2005. izvlačio je dobre rezultate uvijek. sigurno se nije dešavalo da je u kvalifikacijama vozio pola sekunde sporiji krug nego na slobodnom treningu
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

@šumi f1

Boli me to što ga pretječu poluamateri poput Petrova.
Boli me to što ne može proći kraj drugog bolida bez da ga zakači.
Boli me to što Rosberg vodi 4-0 u kvalifikacijama.
......

Ja pratim F1 od '97., Sch je uvijek bio top vozač, prvi ili drugi, a sada se sramoti.
Da, sramoti se jer je cilj bio naslov prvaka, a on nije u stanju pobijediti onu curicu
od momčadskog kolege.

E vidiš, ja ne shvaćam ove što ga brane. Valjda volite gledati omiljenog vozača kako cirkulira oko 10-og mjesta. Sorry, ali meni to nije napeto.
Zadnja izmjena: kowalski, dana/u 08 svi 2011, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

matrix_23 je napisao/la:Rosberg sigurno nije prosječan vozač. Siguran sam da će jednog dana bit prvak ako bude imao konkurentan auto.
Što sezona više odmiče, sve sam uvjereniji da je Schu katastrofalan, pa ga Rosbergu nije neki problem pobijediti.
anteprimorac
Navijam za: Alonso

Post Postao/la anteprimorac »

kowalski je napisao/la:
matrix_23 je napisao/la:Rosberg sigurno nije prosječan vozač. Siguran sam da će jednog dana bit prvak ako bude imao konkurentan auto.
Što sezona više odmiče, sve sam uvjereniji da je Schu katastrofalan, pa ga Rosbergu nije neki problem pobijediti.
Nisam navijač Schumachera ali ne mogu shvatiti ljude koji su bili ljubomorni na njega da sad ga blate kad mu ne ide dobro. Mercedes je dobar u kvalama ali je u utrci katastrofa, možda da je na kvalama ostvario bolju poziciju možda bi puno bolje prošao na utrci ali šta je tu je.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ja sam se prošle sezone i ove toliko nasladio na njegove neuspjehe/loše rezultate da mi ga je već počelo malo bit žao i želim mu da se bori bar za 5. mjesto gdje realno taj bolid može ić a vjerojatno i više po vašem mišljenju. Ako je Rosberg običan vozač po vama znači da bi isti bolid u rukama nekih od aktualnih prvaka potegnuo i mrvicu brže. Ja poštujem Schumahera kao vozača samo mu zamjeram što je dobar dio mog praćenja F1 trka učinio dosadnim.
Trenutno Rosberg ima 2.5x više bodova, ako tako nastavi do kraja sezone će bit slika cca Rosberg=100, Schumaher=25. Opet se vraćam na pitanje što Brawn vidi u tome?
Zašto trati jedno mjesto u tako ozbiljnoj momčadi
slika
Odgovori