Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Re: Simulacije vožnje
probao sam FIA GT mod za kojeg zvjerko kaže da je dobar.
Evo i ja kažem dobar, nema one vrtuljak fizike što mi je najvažnije
Auti svi isti iz GTR2 igre pa čak je sve i fizika ista iz GTR2 samo je kočenje možda za mrvicu bolje nego u gtr (realnije). Skužio sam to po jednom autu koji sam preko 500krugova furo na jednoj stazi u GTR2 pa kad sam birao isti auto i stazu u rFc bilo je razlika u kočenju (al zanemarivo).
Inače nisam ljubitelj GT klase vozila al ove mogu progutat
ne volim ta ogromna krila na tim autima što otežavaju borbu na stazi.
Evo vi koji ne volite starudije vozit, skinite i probajte ovo pa možemo jednom online nabacit. Link je na 70. stranici u Armaninievom postu gdje reklamira onu češku stranicu
Evo i ja kažem dobar, nema one vrtuljak fizike što mi je najvažnije

Auti svi isti iz GTR2 igre pa čak je sve i fizika ista iz GTR2 samo je kočenje možda za mrvicu bolje nego u gtr (realnije). Skužio sam to po jednom autu koji sam preko 500krugova furo na jednoj stazi u GTR2 pa kad sam birao isti auto i stazu u rFc bilo je razlika u kočenju (al zanemarivo).
Inače nisam ljubitelj GT klase vozila al ove mogu progutat

Evo vi koji ne volite starudije vozit, skinite i probajte ovo pa možemo jednom online nabacit. Link je na 70. stranici u Armaninievom postu gdje reklamira onu češku stranicu

- Armanini
- Svjetski prvak
poljska cale poljska 
evo da se ne pretegnete od trazenja :
http://games.on.net/file/10598/FIA_GT_Mod_for_rFactor" onclick="window.open(this.href);return false;
moramo i lotuse jednom prodjirat..

evo da se ne pretegnete od trazenja :
http://games.on.net/file/10598/FIA_GT_Mod_for_rFactor" onclick="window.open(this.href);return false;
moramo i lotuse jednom prodjirat..
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Pa tu su i ostale klase baš kao u GTR2: GT, NGT, G2, G3 pa kome šta paše.Ćale od Lewisa je napisao/la:...
Inače nisam ljubitelj GT klase vozila al ove mogu progutatne volim ta ogromna krila na tim autima što otežavaju borbu na stazi.
...
Fizika je gotovo ista kao u GTR2 sa nekim razlikama npr tamo porschea 993 (2003 gt klasa) nisam mogao smisliti, a ovdje je stvarno super za voziti ... usporedio sa eliseom na Cadwellu i gotovo da nema razlike u postignutim vremenima GTR2 vs rFactor. Sve u svemu ovo i je GTR2 za rf sa nekim sitnicama koje mi se više sviđaju u ovom modu u odnosu na originalni naslov (promjene u setupu se više osjećaju u ponašanju auta) ...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Evo i mene. Nije me bilo dugo jer na kraju ipak nisam nadogradio komp (nije mi se isplatilo jer je bio banana) nego kupio novi.
Evo već probao gtr2 i rf, sve na full detalje i ide glatko ko po špagi, uf koja uživancija.
Sad treba sve nanovo instalirat, staze, modove..
Večeras vjerojatno neću moć vozit, al vidimo se sutra ako bude šta.. baš sam se zaželio vožnje, tjedan dana nisam ni taknuo volan.

Evo već probao gtr2 i rf, sve na full detalje i ide glatko ko po špagi, uf koja uživancija.
Sad treba sve nanovo instalirat, staze, modove..
Večeras vjerojatno neću moć vozit, al vidimo se sutra ako bude šta.. baš sam se zaželio vožnje, tjedan dana nisam ni taknuo volan.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
ajde kimi da si i ti konačno rješio stroj, tek sad me strah koliko ćeš bit brz 
Evo jedan vid gdje sam testirao 993 GT2 na Poršovoj test stazi Weissach (sporija verzija), staza je odlična za hotlapanje i traženje limita auta. Volim na ovakvim stazama gledat realnost moda i rad ovjesa preko gobastih djelova, te ono što mi se najviše sviđa na stazama kad iz jednog zavoja dođeš naglo na kočenje u sasvim suprotan zavoj pa se desi to da zna pobjeć (izgubit se) auto na kočenju. Staza nije za online, možda jedino s fićama.
ja sam se malo zatrpao s modovima, neznam za vas kako stojite al iskreno kad otvaram server neznam šta ni gdje...
ono što mislim da je zanimljivo za vozit imam:
AE86 CLUB, DRM, DTM 1994, F1 classic, FIA GT, HGTC, Lotus Elise&Exige, TCL, Super touring
možda bi trebalo napravit reda i odredit kad što igrat
još jednom za one koji nemaju AE86 - link

Evo jedan vid gdje sam testirao 993 GT2 na Poršovoj test stazi Weissach (sporija verzija), staza je odlična za hotlapanje i traženje limita auta. Volim na ovakvim stazama gledat realnost moda i rad ovjesa preko gobastih djelova, te ono što mi se najviše sviđa na stazama kad iz jednog zavoja dođeš naglo na kočenje u sasvim suprotan zavoj pa se desi to da zna pobjeć (izgubit se) auto na kočenju. Staza nije za online, možda jedino s fićama.
ja sam se malo zatrpao s modovima, neznam za vas kako stojite al iskreno kad otvaram server neznam šta ni gdje...
ono što mislim da je zanimljivo za vozit imam:
AE86 CLUB, DRM, DTM 1994, F1 classic, FIA GT, HGTC, Lotus Elise&Exige, TCL, Super touring
možda bi trebalo napravit reda i odredit kad što igrat
još jednom za one koji nemaju AE86 - link

- Armanini
- Svjetski prvak
kimi long time..
ajd sad ces konacno ko pravi.. a ne da se mucis sa svakom drugom stazom
a evo te i u mom sigu
cale bas to sto kazes.. mozda bi jos dodao supru mkv..
probao sam malo fia gt.. mod ko mod je oke, jako lijepo napravljen, more auta, sve 5.. samo ogroman minus sto ne radi sa real feelom tako da sumnjam da cu ga se navozit..
ajd sad ces konacno ko pravi.. a ne da se mucis sa svakom drugom stazom

a evo te i u mom sigu

cale bas to sto kazes.. mozda bi jos dodao supru mkv..
probao sam malo fia gt.. mod ko mod je oke, jako lijepo napravljen, more auta, sve 5.. samo ogroman minus sto ne radi sa real feelom tako da sumnjam da cu ga se navozit..
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
taj mod je odličan, pred 2 godine je čak bio aktualan na serverima i vozači na serveru su se neki put djelili u 2 grupe. Drifteri i trkači.Armanini je napisao/la: mozda bi jos dodao supru mkv..
Takvih luđaka je bilo koji su driftali u dvoje, ja sam bio oduševljen kad sam vidio što izvode. Auto sam po sebi ima drift pedigre, samo što mu je nos dosta težak pa htio ne htio moraš tjerat bok.
Samo je jedan problem ja taj mod u originalu nisam više nigdje našao za skinut, kad sam reinstalirao windowse izgubio sam ga i sve što sam kasnije skinuo je bilo bez veze. Auti na sebi imaju neko bještavilo a unutra ne vidim retrovizore, samo crnina s nekom crvenom točkom. Nešto s grafikom su zeznuli na modu.
ako je ovo mod o čemu pričam

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ćale od Lewisa je napisao/la:taj mod je odličan, pred 2 godine je čak bio aktualan na serverima i vozači na serveru su se neki put djelili u 2 grupe. Drifteri i trkači.Armanini je napisao/la: mozda bi jos dodao supru mkv..
Takvih luđaka je bilo koji su driftali u dvoje, ja sam bio oduševljen kad sam vidio što izvode. Auto sam po sebi ima drift pedigre, samo što mu je nos dosta težak pa htio ne htio moraš tjerat bok.
Samo je jedan problem ja taj mod u originalu nisam više nigdje našao za skinut, kad sam reinstalirao windowse izgubio sam ga i sve što sam kasnije skinuo je bilo bez veze. Auti na sebi imaju neko bještavilo a unutra ne vidim retrovizore, samo crnina s nekom crvenom točkom. Nešto s grafikom su zeznuli na modu.
ako je ovo mod o čemu pričam
Jel se to meni cini ili su ove dvije pedale od MOMA i nadograđeno kvacilo ?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Armanini
- Svjetski prvak
fantasticno!
finac, dobro ti se cini.. samo sumnjam da je momo volan jer no way da bi ga ovako mogao drzat sa mizernim lockom moma..
al kolko gume pusti frajer.. pravi driftevi..
finac, dobro ti se cini.. samo sumnjam da je momo volan jer no way da bi ga ovako mogao drzat sa mizernim lockom moma..
al kolko gume pusti frajer.. pravi driftevi..
- F1NAC
- Moderator
cuo bis u pozadini kako skripi da je momo XD

- Haris KTM
ovaj je bash lud, koliko je morao voziti ovu stazu da je bez greske odvozi, svaka cast, recimo ja se ovak izivljavam na onom subaru wrc modu, sta nocas planirate, mozda a86 

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
otvaram server u 20:00h
mod:Super touring
staze: Snetterton2005, Donington park, brno
IP:31.147.84.34
mod:Super touring
staze: Snetterton2005, Donington park, brno
IP:31.147.84.34

- F1NAC
- Moderator
- Haris KTM
ja cu nocas preskociti, sinoc sam malo zakasnio, jedva docekao rst utrke, pa onda kriva verzija moda, odem skine i dodjem ponovo a onda restart odmah, nisam stigao nasuti gorivo i tak da nisam vozio 2 kruga svega, jedva docekam mod i onda ga ne vozim, pozz
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Haris@ ja kad otvaram uvjek stavim 40-60min treninga za svaku stazu i kad to odvozimo ne ponavljam više trening zbog jednog ili 2 igrača koji ulaze naknadno u zadnji čas. Nije fer prema svima ostalima da se vozi još pogotovo ako je staza koju svi dobro poznaju, pokušajte doć na vrijeme ili pričekat sljedeću stazu 
Jučer nas je bilo samo 4 al akcije nije falilo
večeras otvaram DRM mod (320T vs Lancia) s GP79 trackpack-om.

Jučer nas je bilo samo 4 al akcije nije falilo
večeras otvaram DRM mod (320T vs Lancia) s GP79 trackpack-om.

- Haris KTM
ma ne ne sve u redu, samo kontam kad sam bio unutra, i reko da ode samo da promjenim mod na 1.o, vratim se ti nama upalio race, nisam stigao ni nasuti gorivo, ali sve je to razlog jer nisam dosao na vrijeme, tako da se uklapam prema vama, samo furajte, pozz
- F1NAC
- Moderator
awesome fajtovi
najlepsi mi je u essesu 

- Armanini
- Svjetski prvak
haris dogodi se..
meni pred cca tjedan dana slicna situacija gdje sam jedva docekao stazu, odvezao lijepa vremena na treningu, pun elana za utrku
i izbaci me netom prije utrke.. nisam uspio brzo upalit igru natrag, i mos ga jebat.. tko je unutra, unutra je 
ja i dalje ponavljam da je najjednostavnije da u takvim slucajevima samo cimnemo na mob, a posto smo internacionalni
team speak i rjesena stvar..
meni pred cca tjedan dana slicna situacija gdje sam jedva docekao stazu, odvezao lijepa vremena na treningu, pun elana za utrku

ja i dalje ponavljam da je najjednostavnije da u takvim slucajevima samo cimnemo na mob, a posto smo internacionalni

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
otvaram server u 20:25h
mod: DRM
auti: 320T vs Lancia
staze:Watkins glen, zandvoort itd.. iz GP79 trackpakca
IP: 31.147.87.27
evo jedan HOT LAP od mene s najvećom beštijom iz F1 91 S-R moda, ima dosta greškica i neki djelovi s rezervom al stvarno je gušt tjerat F1 po ringu, vrijeme: 6:14.329
gume su već bile dosta potrošene jer sam iz 7. kruga uspio ulovit to vrijeme s medium gumama sve krugove prije ili sam izletio ili falio
mod: DRM
auti: 320T vs Lancia
staze:Watkins glen, zandvoort itd.. iz GP79 trackpakca
IP: 31.147.87.27
evo jedan HOT LAP od mene s najvećom beštijom iz F1 91 S-R moda, ima dosta greškica i neki djelovi s rezervom al stvarno je gušt tjerat F1 po ringu, vrijeme: 6:14.329
gume su već bile dosta potrošene jer sam iz 7. kruga uspio ulovit to vrijeme s medium gumama sve krugove prije ili sam izletio ili falio

- Haris KTM
ovo je prejak mod, vozio sam ga sa deckima iz crotema lige, na stazi Kyalami, prava moc ga je voziti, samo ko uzme Williams stvarno je najbrzi, pa onda McLaren pa Ferrari, ostali timovi nemaju sanse, medjutim ima F1 SR 1991 LE mod u kojem su svi jednaki mada je veci gust voziti HE, evo jedne moje borbe 1991 HE, ja sam crveni, pustao sam gas da bude napetije a na kocenju se vidi koliko je mod vrtljiv, kad god budete vozili ove bestije ja moram biti tu...samo treba voziti staze iz tog doba, kyalami, adelaide, silverston itd
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
slažem se da je mod prejak al ja sam odustao od online vožnje tog moda (i općenito f1). Prevelike su razlike u bolidima a možda bi se našla 2-3 bolida koja su skoro jednaka po performansama i ostalom samo što su ta 2 ona najslabija i jedva vožljiva tako da bi od 10 igrača 2-3 završavala trku. Vozili smo 7 dana taj mod i ništa vrijedno sjećanja. Ili si brži sekudnu ili sporiji.
fino ste se vi naganjali samo je ovo s dozom rezerve, za dvoboj s f1 modom (realnim modom) trebaju se nać 2 experta koja će vozit na limitu i poznavat do te mjere mod da ostanu si blizu jedan drugom kroz zavoje unutar 0.400 s tim da ovaj iza ide protiv tog da nema dovoljno downforca (ako kužiš šta mislim reć). To mi je gušt gledat, kad vozač iza izlazi s više gasa a na volanu posla da neznaš ni sam kako si preživio izlaz iz zavoja.
Ja vozim čest taj mod na nekim stazama kad se zaželim brzine. Za online pitaj Mansella, Čuleta i neznam dali još tko vozi većinom f1 modove.
Daj mi reci jeli taj Kyalami iz nekog trackpacka, ako je daj mi molim te link od tog trackpacka.
Predlažem ako ima zainteresiranih za time trial da nabacimo. Da bude pošteno (bez kraćenja) uzet neke hillclimb staze. Mod neki malo žešći poput F1 i deri ispod minute
.
fino ste se vi naganjali samo je ovo s dozom rezerve, za dvoboj s f1 modom (realnim modom) trebaju se nać 2 experta koja će vozit na limitu i poznavat do te mjere mod da ostanu si blizu jedan drugom kroz zavoje unutar 0.400 s tim da ovaj iza ide protiv tog da nema dovoljno downforca (ako kužiš šta mislim reć). To mi je gušt gledat, kad vozač iza izlazi s više gasa a na volanu posla da neznaš ni sam kako si preživio izlaz iz zavoja.
Ja vozim čest taj mod na nekim stazama kad se zaželim brzine. Za online pitaj Mansella, Čuleta i neznam dali još tko vozi većinom f1 modove.
Daj mi reci jeli taj Kyalami iz nekog trackpacka, ako je daj mi molim te link od tog trackpacka.
Predlažem ako ima zainteresiranih za time trial da nabacimo. Da bude pošteno (bez kraćenja) uzet neke hillclimb staze. Mod neki malo žešći poput F1 i deri ispod minute

- Haris KTM
ne znam drug, ovo je staza koju sam snikuno sa njihovog portala pa cu ti zalijepiti link ako bude josh radio, a mi smo vozili 1991 HE i fkt je bilo razlike, ali to je bilo samo testiranje pa onda i nije bilo tako bitno, ali bilo je puno puno fajtova, ja vec vozim je F1 ligi ali ne voli f1 vozit, veliki sam ljubitelj i puno pratim i citam o f1 ali nije mi je gust voziti, jedino recimo ovako neke starte modove ranijih sezona te imas sa volanom posla, na izlazu, na kocenju, jednostavno nikad se ne mozes opustiti, gledam i tvoj video, voznja je do jaja, i na ravnom dijelu gas stisnes jednostavno bolid kao da odskoci...
Ima F1 SR 1991, 1992 i 1993 LE (league edition) izjednaceni bolidi, cesto vozim na public serverima ali ne mozes uvjek pogodit stazu koja je tamo, te voze sa assistima, jednostavno kad se zazelim, odvalim koji krug na ovoj stazi, koja je odlicna ali zadnji S zavoj je malo blesav a ostalo je bash ono pravo, da ne duljim evo link jer nebi bilo lose vozit i DRM na njoj...

https://rs99l35.rapidshare.com/#!downlo ... |30946|R~0
Ima F1 SR 1991, 1992 i 1993 LE (league edition) izjednaceni bolidi, cesto vozim na public serverima ali ne mozes uvjek pogodit stazu koja je tamo, te voze sa assistima, jednostavno kad se zazelim, odvalim koji krug na ovoj stazi, koja je odlicna ali zadnji S zavoj je malo blesav a ostalo je bash ono pravo, da ne duljim evo link jer nebi bilo lose vozit i DRM na njoj...

https://rs99l35.rapidshare.com/#!downlo ... |30946|R~0
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
dobra ideja, al onda moramo uzet stazu gdje nema ni teoretske šanse za sijeć, kako bi bilo pošteno, long beach npr. (iz 79 trackpacka)... ili nešto dugačko, onaj najduži lienz npr.Ćale od Lewisa je napisao/la: Predlažem ako ima zainteresiranih za time trial da nabacimo. Da bude pošteno (bez kraćenja) uzet neke hillclimb staze. Mod neki malo žešći poput F1 i deri ispod minute.
to smo već jednom igrali ovdje na forumu, samo je gtr2 bio, i zanimljivo je bilo.

- Vuksa_KC
- Veteran
Sorry ljudi kaj me nema, jednostavno ne stignem...long story. Uživajte!!