Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel
eh eh.. priznali mi to ili ne, zene su te koje imaju zadnju 

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
A zavisi kako gdje vecinom tako je kod onih sto se boje zena kad mu kaze sjedi on legne od strahaArmanini je napisao/la:eh eh.. priznali mi to ili ne, zene su te koje imaju zadnju

Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Baš mi ga je danas bilo žao, za vrijeme drugog slobodnog treninga je izgledao kao (tužni) klinac kojem starci nedaju da se voza u onim električnim autekima (kvazi đipovi) kao i svi klinci jer ipak je bio zločest i potrgao je jednog prošlog puta. 
Zato mi se čini da sutra nećemo gledati McLaren na samom vrhu, ali samo ako sve bude u savršenom redu sa bolidom nakon popravka.

Zato mi se čini da sutra nećemo gledati McLaren na samom vrhu, ali samo ako sve bude u savršenom redu sa bolidom nakon popravka.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Na prošloj utrci (Kina) je spomenuto kako stručnjaci smatraju da je Vettel najbolji u korištenju KERS-a. Onda meni nije jasno zašto ga nije koristio do kraja u obrani od Hamiltona. Jedno vrijeme u kadru prijenosa bila je grafika obojice u tim trenucima - Vettel završi krug s pola iskorištenog KERS-a, a Hamilton ga je iskoristio potpuno, tada ulaze u novi krug kojeg obojica počinju sa 100 %.
Ispada da ga Hamilton daleko bolje koristi. Ili Vettel ni nije do kraja forsirao (riskirao) obranu jer je bio mnogo sporiji i ona je očito bila nemoguća? Ako je tako, onda je Vettel očito sazrio u odnosu na prošlu sezonu i u tom pogledu - bolje 18 bodova nego nula što u njegovoj situaciji u poretku uopće nije loše.
Ispada da ga Hamilton daleko bolje koristi. Ili Vettel ni nije do kraja forsirao (riskirao) obranu jer je bio mnogo sporiji i ona je očito bila nemoguća? Ako je tako, onda je Vettel očito sazrio u odnosu na prošlu sezonu i u tom pogledu - bolje 18 bodova nego nula što u njegovoj situaciji u poretku uopće nije loše.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Možda nema toliki kapacitet, ili jednostavno zbog stila vožnje nije uspio napuniti kers? Ili zbog sigurnosti. Vjerojatno ako se previše isprazni baterija dolazi do kvara 8 prekida rada ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
ne kontam o cemu pricate i odakle vam te informacije kad rb kers nije radio u dosadasnjim trkama sem nesto kratko fetelu u kini?
na osnovu cega su ti 'strucnjaci' zakljucili da vetel dobro koristi kers?
na osnovu cega su ti 'strucnjaci' zakljucili da vetel dobro koristi kers?
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Seb je danas došao do 13 pobjede i izjednačio se sa Coulthardom te Ascariem. Od aktivnih vozača ispred njega su Hamilton (15), Alonso (26) te Schumacher (91). Kako je uraganski krenio, mogao bi već ove godine stići Hamiltona.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Spanjolska i Monako, eto ga izjednacenog sa Hamiltonom.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
glupe su mi usporedbe njegovih pole positiuona sa ayrtonovim jer ovaj covjek vozi fantastican auto i uz to ima prosjecnog vozaca za timskoga kolegu......
dobar je to stoji ali mislim da ogromnu ulogu ima bolid u njegovim uspjesima....
dobar je to stoji ali mislim da ogromnu ulogu ima bolid u njegovim uspjesima....
McLaren u <3
-
- Navijam za: Ferrari
nemojte ga odmah dizat u nebesa sa svim slavnim vozačima ... taj je tek krenuo sa pobjedama ... mali neće dugo isto kao hamilton ... samo polako oni pravi će se filtrirat ... treba vidjet kavi će rezultati biti kada mu zaprijeti konkurentan bolid i kad ne bu išlo sve po špagi ... tad se vidi tko je kakav vozač, šablonu zna svatko dobro odvest!
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Slažem se da su to glupe usporedbe, to su radili sa Schumacherom, mislim i sa Alonsom, pa sa Hamiltonom, to valjda služi samo da novinari imaju o čemu pisatMcLewis je napisao/la:glupe su mi usporedbe njegovih pole positiuona sa ayrtonovim jer ovaj covjek vozi fantastican auto i uz to ima prosjecnog vozaca za timskoga kolegu......

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Profesionalni vozač
Mislim da ce se bilo ko sloziti s tim da vise vrijedi Hamiltonova jedna pobjeda u Kini nego sve tri Vettelove ove sezone. Momku je jednostavno bilo prelagano, moze mu se jedino priznati pouzdana voznja, bez ikakvih glupiranja ili gresaka.
- Silver_Neelsen
- Navijam za: Nikoga
Iskreno, nisam pobornik nikakvog blaćenja ili išta slično, no ne sviđa mi se sveukupno gledano borba za "vrh." Nekako to Vettel samo krstari do prvog mjesta. Naprimjer, Turska, super utrka, ali od 2. mjesta na dolje. Borbu za prvo mjesto sam otpisao nakon nekoliko krugova i to mi se nikako ne sviđa. Kvari mi dojam utrke maksimalno. Ono, nabrijan sam na neka prestizanja, odlične borbe kroz boks kotač uz kotač, ali kada na kraju tih par krugova prikažu pobjednika koji je anonimno došao do prvog mjesta, lagano sam nekako obeshrabren i razočaran.
Mislim, svaka čast Red Bullu, definitivno su kao momčad napredovali maksimalno i sada podsjećaju na jednu drugu momčad koja je godinama dominirala. No, gledanje kvalifikacija i utrke mi je nekako postalo isprazno iskustvo, izuzev Kine. Još su mi FP 1 i 2 zanimljiviji skoro. Eto, mali rant, nije namijenjen protiv Vettela, jer kao vozač je stvarno dobar, barem u ovom odličnom bolidu koji ima. Neka pobjeđuje, ali brate, daj da bude interesantno
)
Mislim, svaka čast Red Bullu, definitivno su kao momčad napredovali maksimalno i sada podsjećaju na jednu drugu momčad koja je godinama dominirala. No, gledanje kvalifikacija i utrke mi je nekako postalo isprazno iskustvo, izuzev Kine. Još su mi FP 1 i 2 zanimljiviji skoro. Eto, mali rant, nije namijenjen protiv Vettela, jer kao vozač je stvarno dobar, barem u ovom odličnom bolidu koji ima. Neka pobjeđuje, ali brate, daj da bude interesantno

- homersimpson
- Početnik
Možda ako gledaš na nekakvu neizvjesnost nikako po prikazanoj vožnji jednog ili drugog. Isto tako se može reći da su i utrke u kojima nije pobjeđivao MSc u doba svoje ere u Ferrariju zanimljivije od ostalih gdje je pobjeđivao.SRV je napisao/la:Mislim da ce se bilo ko sloziti s tim da vise vrijedi Hamiltonova jedna pobjeda u Kini nego sve tri Vettelove ove sezone. Momku je jednostavno bilo prelagano, moze mu se jedino priznati pouzdana voznja, bez ikakvih glupiranja ili gresaka.
RedBull je već drugu sezonu dominantna momčad s tim da Webber to dosad nije znao iskoristiti, istina utrke su bile dosadne po pitanju pobjednika ali nebi se složio da su bile dosadne sveukupno gledajući.
-
- Profesionalni vozač
Rekao sam da mu je bilo prelagano. Nije imao pritisak cak ni timskog kolege koji u teoriji raspolaze istim autom.
Ja isto recimo MSC-u ne cijenim 2002. ili 2004. Priznajem mu recimo vise 2006. kad se borio za titulu. Ni Hamiltonu ne bih cijenio titulu pod takvim uvjetima. (Ocito navijam za McLaren, zato to i kazem.)
Ja isto recimo MSC-u ne cijenim 2002. ili 2004. Priznajem mu recimo vise 2006. kad se borio za titulu. Ni Hamiltonu ne bih cijenio titulu pod takvim uvjetima. (Ocito navijam za McLaren, zato to i kazem.)
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Slažem se. To je bila zaslužena pobjeda. Ne kažem da Vettelove nisu zaslužene, ali... Nekako to sve prelagano izgleda. Red Bull je jednostavno suludo brz auto. Ja bih ga htio gledat kako starta iz sredine. Da vidimo šta onda može.SRV je napisao/la:Mislim da ce se bilo ko sloziti s tim da vise vrijedi Hamiltonova jedna pobjeda u Kini nego sve tri Vettelove ove sezone. Momku je jednostavno bilo prelagano, moze mu se jedino priznati pouzdana voznja, bez ikakvih glupiranja ili gresaka.
Avanti FER, Avanti!!!
- Centurion
- Test vozač
Jednostavno bolid im je savršenstvo, mislim da su to bile 2 godine prije 2010 koje su trebale da red bull dođe do tog mjesta, i jednostavno taj bolid bez goriva je kao avion... ali da, slažem se, Kina je bila odlična... a i Hamilton je dokazao da Red Bull nije nepobjediv... i slažem se da je Vettel-u jednostavno prelagano. Baš me zanima kako bi vozio u Indycar-uThe Greatest je napisao/la:Slažem se. To je bila zaslužena pobjeda. Ne kažem da Vettelove nisu zaslužene, ali... Nekako to sve prelagano izgleda. Red Bull je jednostavno suludo brz auto. Ja bih ga htio gledat kako starta iz sredine. Da vidimo šta onda može.SRV je napisao/la:Mislim da ce se bilo ko sloziti s tim da vise vrijedi Hamiltonova jedna pobjeda u Kini nego sve tri Vettelove ove sezone. Momku je jednostavno bilo prelagano, moze mu se jedino priznati pouzdana voznja, bez ikakvih glupiranja ili gresaka.
- homersimpson
- Početnik
Pa došao mu kolega sa 18-tog na 3, očito mogu puno.
Tek toliko da bude jasno, naravno da mislim da je Hamilton došao potpuno zasluženo do pobjede no isto tako zasluženo je pobjeđivao i Vettel, doduše uz veliku pomoć samog bolida ali tako stvari stoje danas i to je to. Da je pomalo dosadno - dosadno je - ako se gleda po pitanju pobjednika nadajmo se da će ta dominacija malo opasti i da će se dogoditi pokoji kiks pa da drugi dio sezone bude opet zanmljiviji od sadašnje situacije - prošla godina će se teško ponoviti, no možda hoće ali s manjim brojem pretendenata na naslov.
Tek toliko da bude jasno, naravno da mislim da je Hamilton došao potpuno zasluženo do pobjede no isto tako zasluženo je pobjeđivao i Vettel, doduše uz veliku pomoć samog bolida ali tako stvari stoje danas i to je to. Da je pomalo dosadno - dosadno je - ako se gleda po pitanju pobjednika nadajmo se da će ta dominacija malo opasti i da će se dogoditi pokoji kiks pa da drugi dio sezone bude opet zanmljiviji od sadašnje situacije - prošla godina će se teško ponoviti, no možda hoće ali s manjim brojem pretendenata na naslov.
- Kenny
- Legenda
Čovjrk ima najbolji bilod iskorištava to kako može i to je na kraju normalno

-
- Profesionalni vozač
To i govorim, njegovo je samo da ne radi nekakve greske, jedino ga one mogu kostati pobjede.
- Stručnjak
- Navijam za: Ferrari Alonso Massa
mali zna vozit, al ne baš toliko...
na njegovu sreću, upao je u auto koje je konkurentno tj nadomoćno u odnosu njegove konkurente pa onda ne postaje tako teško vozit auto koje je brže za pola sekunde+ od ostatka svijeta...
na njegovu sreću, upao je u auto koje je konkurentno tj nadomoćno u odnosu njegove konkurente pa onda ne postaje tako teško vozit auto koje je brže za pola sekunde+ od ostatka svijeta...
Život bez brzine nije život
- Kenny
- Legenda
Po čemu si to zaključio?Stručnjak je napisao/la:mali zna vozit, al ne baš toliko...

-
- Legenda
Kad se samo sjetim da - da nije bilo famoznog dvostrukog difuzora - dečko bi, po svemu sudeći, s 23. godine jurio prema svom trećem naslovu...
Samo neka se trkaju.
- Centurion
- Test vozač
pa sigurno je iznad prosijeka, ali na razini alonsa i hamiltona nije...Kenny je napisao/la:Po čemu si to zaključio?Stručnjak je napisao/la:mali zna vozit, al ne baš toliko...
njegova se brzina zasniva većinom na jako brzom autu i dobrim kvalifikacijama,
a to vidimo po tome kako se on brani kada ga netko prelazi (u ovom primjeru možemo samo kad ga je Hamilton napao, jedva je nešto napravio, a rekao je na press konferenciji da je napravio sve što je mogao)
a nezahvalno je reći da ne zna prelaziti pošto nije bio u situaciji takvoj...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
protiv hamiltona nije mogao nista zbog guma koje su bile u losijem stanju nego lewisove, ali mislim da njegovi pokusaji pretjecanja webbera u turskoj i buttona u belgiji pokazuju kako nije toliko fenomenalan....Centurion je napisao/la:pa sigurno je iznad prosijeka, ali na razini alonsa i hamiltona nije...Kenny je napisao/la:Po čemu si to zaključio?Stručnjak je napisao/la:mali zna vozit, al ne baš toliko...
njegova se brzina zasniva većinom na jako brzom autu i dobrim kvalifikacijama,
a to vidimo po tome kako se on brani kada ga netko prelazi (u ovom primjeru možemo samo kad ga je Hamilton napao, jedva je nešto napravio, a rekao je na press konferenciji da je napravio sve što je mogao)
a nezahvalno je reći da ne zna prelaziti pošto nije bio u situaciji takvoj...
McLaren u <3