Barcelona je ovdje 1:1 odigrala, tako da se može vidjeti koliko je Real zapravo kvalitetno jučer odigrao.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
mislim 2 gola ispred malogSchumy.d je napisao/la:Sad je Ronaldo opet na vrhu za Pichichi?
Iniestina trenirka definitivnoSchumy.d je napisao/la:Messi i Pique su najjači...
Kraft potpisao za Herthu!!Scuderia je napisao/la:Razlika je 4 godine.Schumy.d je napisao/la: Pa zato jer je mlađi, a nije ništa lošiji od Neuera, čak dapače.![]()
Ja ipak mislim da će Neuer u Bayern.
Sto se tice ovog bolda, eto vidis, zasto ga ne zelim u Bayernu... Bayern vec ima golmana koji je dobar, te koji ce u buducnosti biti jos bolji.... ( Kraft)
Nigdje on ne ide.Es ist gut möglich, dass der Wechsel von Manuel Neuer zum FC Bayern München an den Mondpreisen von Schalke 04 scheitert.
ocit je razlog tome..luka_kimi je napisao/la:Malo je reć razbili. Gledajući utakmicu stekao sam dojam da je Real doslovno odigrao s pola gasa. To mi je najgore, protiv Barcelone se useru, a sposobni su odigrati ravnopravnu utakmicu s njima,
Cestitke i s moje straneChuck Norris je napisao/la:Čestitke Barci na tituli![]()
![]()
A šta sam ti ja rekao.Scuderia je napisao/la:Na moju veliku zalost, Neuer dolazi u Munchen.
Ukupna cijena:50M€.
Dolazi golman, koji je po kvaliteti malo bolji od covjeka koji napusta Bayern bez odstete.Schumy.d je napisao/la: A šta sam ti ja rekao.
Pa Neuer je dobar ima briljantnih obrana ali i glupih reakcija tako da ima mjesta za napredak.Schumy.d je napisao/la:A šta sam ti ja rekao.Scuderia je napisao/la:Na moju veliku zalost, Neuer dolazi u Munchen.
Ukupna cijena:50M€.
Imamo mi Marcela. Ovaj nije bolji od njega sigurno.Scuderia je napisao/la: A da stvar bude bolja....
KLIK
No, ipak nije sve tako sivo, vjerujem da ce Mou reci da mu treba.![]()
Kakve to veze ima?Schumy.d je napisao/la: Imamo mi Marcela. Ovaj nije bolji od njega sigurno.
Više treba Bayernu nego Realu.Scuderia je napisao/la: Ali... ja i dalje stojim iza toga da ne treba Bayernu....jer vec imaju covjeka koji je za tu poziciju "kao stvoren".
Treba misliti na "centralu"...
Ne treba. Ima Bayern igraca koji je bolji od njega, te koji je medju najboljima na toj strani... Philip Lahm. ( a to mu je i prirodna pozicija)Schumy.d je napisao/la: Više treba Bayernu nego Realu.
Ali dobar je igrač.
Dobro, za to se slažem, ali koga desno dovesti?Scuderia je napisao/la: Ne treba. Ima Bayern igraca koji je bolji od njega, te koji je medju najboljima na toj strani... Philip Lahm. ( a to mu je i prirodna pozicija)
Radije neka kupe nekoga za tu desnu stranu, da se Lahm moze vratiti na svoju pravu poziciju.
Hm... mozda da pokucaju na vrata Tottenhama, te pokusaju s Corlukom ...Schumy.d je napisao/la: Dobro, za to se slažem, ali koga desno dovesti?![]()
Opet trebate u shopping, a Lahm može i desno jako dobro odigrati, a Coentrao bi dobro zauzeo svoju poziciju u Bayernu.
Pa ne znam zašto si ti tako protiv Neuera i Coentraoa. Neće vas ta 2 igrača oslabiti, to je sigurno.Scuderia je napisao/la: Hm... mozda da pokucaju na vrata Tottenhama, te pokusaju s Corlukom ...![]()
Iz Bundeslige mi pada napamet jos onaj Andreas Beck....