Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la: Pa ne znam zašto si ti tako protiv Neuera i Coentraoa. Neće vas ta 2 igrača oslabiti, to je sigurno. :)

P.S.
Ovo za Sahina šta si napisao je istina, ali treba uzeti i u obzir da bi Kaka mogao napustiti Real, Gago isto tako, za Lassa ima ponuda, Canales će sigurno na posudbu. Tako da ćemo vidjeti tko ostaje od tih veznih.
Nece. ali...

Neuer- " Otjerao Krafta" ( navodnici ) - koji je tu negdje kao i on.
Coentrao - eventualnim dolaskom, Bayern bi izgubio 20-25M€, gledajuci nepotrebno...

I sad.... dolazimo do ovog....
Prema medijima, Bayern ima na raspolaganju 60M€.

60-18-25-3 = 14
Gdje je tu kvalitetan stoper? ;)
Gdje je back-up za dvojac Robbery? ;)

Kuzis?

Sto se tice Reala... Da, Kaka bi mogao otici, vjerovatno u Englesku, jer sam citao da njegova majka veli da idu u Englesku, Canales, mogao bi takodjer otici, ali na posudbu, to bi bio dobar potez, Lass po meni nece nigdje, jednostavno ne vjerujem da ce ga Mou htjeti pustiti, ( moze biti da se zaljubio u njega :D :D ), jer ako se ne varam, imao je Real navodno ponudu za Lassa, e sad se tocno ne sjecam, da li u zimskom periodu, ili prosle godine u ljetnom, Gago, jebote, sta on jos igra za Real.... :shock: Eto, mogao bi on napustiti, i onda ti ostanu: Sahin,Khedira,Alonso Lass....

I vise nego dovoljno po pitanju zadnjih veznih....
I opet kada pogledas, Sahin je u najlosijoj situaciji od ove 4--orke, jer su ovi vec godinu dana zajedno. Citam, ide sa nestrpljenjem u Real.... Ne moze mu nitko garantirati da ce igrati....Ali dobro, vrijeme ce sve pokazati.

AMC pozicija ( da, znam, FM :vragolan: ) bi mogao biti onda problem, jer bi samo jedan covjek mogao ostati na toj poziciji Ezil. Naravno, sve to pada u vodu, ako se ne dogodi niti jedan od mojih scenarija.... :p
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: AMC pozicija ( da, znam, FM :vragolan: ) bi mogao biti onda problem, jer bi samo jedan covjek mogao ostati na toj poziciji Ezil. Naravno, sve to pada u vodu, ako se ne dogodi niti jedan od mojih scenarija.... :p
Tko zna, možda Kaka ostane...
A i Altintop je na vratima Reala.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Niko ne spominje Mandžu,svaka čast,danas 2 gola i izvukao Wolfsburg od ispadanja =D>
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Tko zna, možda Kaka ostane...
A i Altintop je na vratima Reala.
Da mi je samo znati, gdje ce on u obrani igrati.... :?
Dosadilo mu grijati klupu u Bayernovu klupu, hoce Realovu za promijenu.... :D :D

--
Nista od drugog mjesta, na kraju treci.... Jbg. mislim da je Bayern mogao lijepo na drugo mjesto, da su prije maknuli Van Gaala.
Mario Gomez-najbolji strijelac Bundeslige. =D>
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Da mi je samo znati, gdje ce on u obrani igrati.... :?
Dosadilo mu grijati klupu u Bayernovu klupu, hoce Realovu za promijenu.... :D :D
Altintop obrana? :shock:
Pa nije on obrambeni igrač. A u Bayernu je zaslužio više šansi jer je dobar igrač.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Altintop obrana? :shock:
Pa nije on obrambeni igrač. A u Bayernu je zaslužio više šansi jer je dobar igrač.
Da, obrana ( ne klasnicna, naravno), on je prvenstveno obrambeni igrac, koji moze odigrati ofenzivno. ( slucaj kada je neuspiesno mijenjao Robbena)
Hahaha, zasluzio je... imao je on svojih prilika...I dok nije dosao Robben, nije se uspio probiti u prvih 11, meni dovoljno.
Da je tako dobar, ostao bi u Bayernu, ponudili bi mu oni novi ugovor. Zamisli face.... ne zeli sjediti na klupi Bayerna, prevelika konkurencija, a u Realu kao nije....hahahahaha :lol: :lol:

:bye:

EDIT.
Hoeneß izjavio da su zainteresirani i za Vidala, a s obzirom da je doticni izjavio da ugovor nece produziti za Apotekarima, treba vidjeti da li ce doci u Bayern. Navodno se i Barcelona zanima za njega.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Villareal - Real Madrid 1:3
Strijelci: Ronaldo 2, Marcelo

Ronaldo je zabio 2 vrhunska slobodnjaka danas i upisao se u povijest španjolske lige. Srušio je rekord Sancheza i Zarre po broju zabijenih golova u španjolskoj ligi unutar jedne sezone.
Danas je zabio svoj 39. gol u ovoj sezoni u Primeri!! :klanjanje: =D>

Svaka čast!!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Fenomenalni Ronaldo! Real na El Madrigalu tukao Villareal sa 3:1, strijelci Marcelo i Ronaldo dvaput, oba puta iz slobodnjaka. Fantastični golovi! Barcelona opet kiksala, stići ćemo ih do kraja. :D
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
kreja
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la kreja »

ja ipak mislim da je ovo ronaldov 38 a ne 39 gol...
Schumy.d
Legenda
Legenda

kreja je napisao/la:ja ipak mislim da je ovo ronaldov 38 a ne 39 gol...
Prema Marci je ovo njegov 39. gol, a ona dodjeljuje Pichichi trofej.
Kako god, nevjerojatna brojka. Zadnje 3 utakmice = 9 golova. :thumbup:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Liverpool izgubio na Anfieldu 2:0 od Tottenhama te umanjio šanse za Europu slijedeće sezone.
Evo jednog zanimljivog komentara sa Eurosporta:"What a surprise. Liverpool lose and Howard Webb is the­ ref. I'm not a Liverpool fan, just a disgruntled­ fan of football who knows when a ref is bent."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Dani je napisao/la:Liverpool izgubio na Anfieldu 2:0 od Tottenhama te umanjio šanse za Europu slijedeće sezone.
Evo jednog zanimljivog komentara sa Eurosporta:"What a surprise. Liverpool lose and Howard Webb is the­ ref. I'm not a Liverpool fan, just a disgruntled­ fan of football who knows when a ref is bent."
Nisam gledao utakmicu, ali sam vidio golove, i onaj od Vaarta je bio zbilja dobar.
Koji je Liverpool trenutno? ( jbg. ne pratim Premiership)
Koliko bodova imaju ostali koji se bore za Europu?
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Sada su bod iza Tottenhama i jedna tekma je do kraja. Liverpool igra protiv Aston Ville ,a Modrić i ekipa protiv Birminghama. Po onome kaj sam gledao Tottenham je sretno pobijedio.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Dani je napisao/la:Sada su bod iza Tottenhama i jedna tekma je do kraja. Liverpool igra protiv Aston Ville ,a Modrić i ekipa protiv Birminghama. Po onome kaj sam gledao Tottenham je sretno pobijedio.
Hm.. i Liverpool i Tottenham moraju igrati na pobjedu, drugo nista ne dolazi u obzir. U maloj prednosti po meni je ipak Tottenham, mislim da je Birmingham " laksi " protivnik nego Aston Villa. Ma da se nikad ne zna, lopta je okrugla, i igra se 90.minuta.
Jedan klub nece vidjeti "Europu. "Steta, volio bi da i Liverpool i Tottenham igraju u Europi, bolje oni nego onaj City, koji ce imati priliku igrati u Ligi Prvaka. :roll: (ako prodju kvalifikacije, naravno)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Jedan klub nece vidjeti "Europu. "Steta, volio bi da i Liverpool i Tottenham igraju u Europi, bolje oni nego onaj City, koji ce imati priliku igrati u Ligi Prvaka. :roll: (ako prodju kvalifikacije, naravno)
City ako dobije Stoke u utorak, seli na 3. mjesto i izravan plasman u LP. Tada Arsenal igra kvalifikacije.
U zadnjem kolu i City i Arsenal imaju teške protivnike, tako da će biti zanimljivo pratiti i taj dvoboj. Arsenal ide na noge Fulhamu, a City Boltonu.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: City ako dobije Stoke u utorak, seli na 3. mjesto i izravan plasman u LP. Tada Arsenal igra kvalifikacije.
U zadnjem kolu i City i Arsenal imaju teške protivnike, tako da će biti zanimljivo pratiti i taj dvoboj. Arsenal ide na noge Fulhamu, a City Boltonu.
:shock: A da? :shock:
U jbte. navijam onda za Stoke,a u zadnjem kolu za Bolton; jer ne mogu smisliti Man City.... :? :x
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Izgleda da će Real produljiti ugovore sa Ramosom i Pepeom. Kako pišu španjolski mediji, Pepe će produžiti na 4, a Ramos na 6 godina.
Ovo bi bio jako dobar posao uprave. :thumbup:

A u međuvremenu u 6. mjesecu legende Reala i Bayerna će odigrati humanitarni meč za Afriku na Bernabeuu

Veterani Real Madrida: Alfonso Perez, Fernando Sanz, Ruben de la Red, Amavisca, Butragueno, Buyo, Chendo, Contreras, Dani Garcia Lara, Figo, Helguera, Ivan Perez, Karembeu, Julio Llorente, Mijatovic, Morientes, Ramis, Redondo, Santillana, Šuker, Zinedine Zidane.

Veterani Bayerna: Augenthaler, Aumann, Brehme, Breitner Butt, Elber, Helmer, Junghans, Kagl, Kovač, Kreuzer, Makaay, Munch, Nerlinger, Pflungler, Reuter, Rummenigge, Sagnol, Paulo Sergio, Tarnat.
Scuderia
Moderator
Moderator

Kako Butt moze igrati, kada ima jos vazeci ugovor s Bayernom ? :roll:
Gdje su tu Kahn,Scholl, Bixente, Klinsmann, Matthaeus ? :roll:
Steta, da se igra malo blize, npr. u Munchenu, isao bi, ovako nista....

Kada sam vec kod Bayerna, navodno su se dogovorili sa Boatengom, dobio bi ugovor na 4 godine, samo jos treba srediti stvari oko ostete sa "Gradjanima".

Ne znam sta da kazem... :roll:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Danas su na rasporedu 2 prijateljske tekme prije finala kupa uefe. :)

18h - Zenit vs Bayern
19h - Real Murcia vs Real Madrid (humanitarna)
20:45h - Porto vs Braga

Pa eto, ako netko ima slobodnog vremena za nogomet pogledati preko neta.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

slika

stavio alonso 3 0 za barcu :lol:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:Drugo pojačanje Reala: Altintop
Pojačanje?
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Pojačanje?
Zašto ne?
Igrač doveden za 0 €, a neće se buniti zato jer je zamjena. I to sasvim pristojna zamjena.

Mislim da je Altintop podcijenjen igrač. Sigurno nije top klasa, ali nije ni loš.
Bolje nego da su iskeširali 40 milijuna za neko pojačanje koje bi s nakon 2 utakmice na klupi izrazilo nezadovoljstvo i narušilo stanje unutar ekipe. Takvo nešto Realu ne treba, a s obzirom da će neki igrači otići, potrebno je pojačati klupu za iduću sezonu. Ovaj potez je upravo to.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Pojačanje?
Zašto ne?
Igrač doveden za 0 €, a neće se buniti zato jer je zamjena. I to sasvim pristojna zamjena.

Mislim da je Altintop podcijenjen igrač. Sigurno nije top klasa, ali nije ni loš.
Bolje nego da su iskeširali 40 milijuna za neko pojačanje koje bi s nakon 2 utakmice na klupi izrazilo nezadovoljstvo i narušilo stanje unutar ekipe. Takvo nešto Realu ne treba, a s obzirom da će neki igrači otići, potrebno je pojačati klupu za iduću sezonu. Ovaj potez je upravo to.
Slazem se sa Schumy.d

Altintom nit' smrdi nit' mirise...a posto je nije ni los :biggrin:

I da...
Tevez bi da mijenja sredinu, htio bi u Primeru...pa...bujrum brate :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: Slazem se sa Schumy.d

Altintom nit' smrdi nit' mirise...a posto je nije ni los :biggrin:

I da...
Tevez bi da mijenja sredinu, htio bi u Primeru...pa...bujrum brate :biggrin:
Tevez bi bio odličan, ali ja bih radije pare bacio u dovođenje Hulka iz Porta. To je pre*eben igrač.
Al opet, kud s njima svima... :biggrin:

EDIT:
Real Madrid - Almerija 8:1 =D> =D> =D>
Strijelci: Ronaldo 2, Adebayor 3, Benzema 2, Joselu

Kakva utakmica... stvarno ljepotica za kraj sezone. :thumbup:
Čestitke Ronaldu na sad službeno srušenom rekordu sa 41 golom u sezoni (ili 40 svejedno). Zadivljujuća brojka, a Real je i prešao brojku 100 u zabijenim golovima u Primeri.

Real igra lijepo, brzo i efikasno i baš uživam gledajući ovu momčad. Nadam se da se iduće sezone neće bojati igrati protiv Barce jer su pokazali da ju mogu dobiti sa ovakvom igrom. Uostalom, mogu svakoga dobiti. Nadam se da će Kaka ostati, Carvalho, Ozil i Di Maria su se pokazali fantastičnim pojačanjima, Ronaldo je u životnoj formi, Benzema proradio kako treba...
Napokon se momčad neće drastično mijenjati. :)

Zaboravio sam spomenuti, ovo je bila zadnja utakmica Dudeka u Realovom dresu!! Hvala na 4 godine u Realu! =D>

EDIT 2:
Još jedan igrač u Realu - Jose Callejon!!

Riječ je o bivšem igraču Reala koji je ovu sezonu odradio u Espanyolu.
Odgovori