Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: NOVOSTI - Svibanj
imaj respekta.. rubinjo je maskota danasnje formule i nemoj tako lupat po njemu..
a i prije sezone se pricalo o opasnosti navedene situacije, nauceni dogadjajem prosle godine u webberovom letu preko kove..
a i prije sezone se pricalo o opasnosti navedene situacije, nauceni dogadjajem prosle godine u webberovom letu preko kove..
- mr no recall
- Navijam za: M Schumacher
Ma oću reći da je ovo njegovo ćorak da je to izjavilo par "bitnih" vozača možda bi se nešto i poduzeloArmanini je napisao/la:imaj respekta.. rubinjo je maskota danasnje formule i nemoj tako lupat po njemu..
cuore sportivo
- Cuky
- Moderator
Nije se strašno promijenila staza. Jedino što ja mogu primjetiti je da je 1. zavoj malo usporen, tj. više se nemožesjeć preko rubnika jer su postavili žuti ležeći policajac sa unutrašnje strane (nešto kao u monzi crveni u prve dvije šikane).Ćale od Lewisa je napisao/la:A1 ring=RedBull ring, nadomak F1 (autosport.hr)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Nije se strašno promijenila staza. Jedino što ja mogu primjetiti je da je 1. zavoj malo usporen, tj. više se nemožesjeć preko rubnika jer su postavili žuti ležeći policajac sa unutrašnje strane (nešto kao u monzi crveni u prve dvije šikane).damjan.cule je napisao/la:Ćale od Lewisa je napisao/la:A1 ring=RedBull ring, nadomak F1 (autosport.hr)
prvi zavoj se i nije toliko kratio koliko se siroko islo na svaltnu zonu lijevo na prvom zavoju.....
evo za usporedbu...
McLaren u <3
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
staza je super i bilo bi lijepo da se vrati u kalendar
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Jedna od najljepših staza. E, kada bi barem ušla u kalendar.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- kowalski
- Rezervni vozač
A1 je klasik.
Nadam se da će izbaciti jedno od "uličnih" sranja i vratiti ovo natrag.
Nadam se da će izbaciti jedno od "uličnih" sranja i vratiti ovo natrag.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ne vjerujem da će se vratiti Austrija u kalendar, ne vjerujem da će se vraćati neke bivše staze.
Dolazi Rusija, nova staza u Teksasu i možda još neke za koje ne znam.
Dolazi Rusija, nova staza u Teksasu i možda još neke za koje ne znam.
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
a mogao bi to red bull pogurat, ipak bi mateschitz htio domaći grand prix 

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
negdje je čini mi se bila ova novost al evo i na hrv
Momčadi ne žele testiranja tijekom sezone (autosport.hr)
...svi su protiv uvođenja testiranja samo Ferrari ZA
Previše ulazaka u boksove u Formuli 1? (autosport.hr)
...čini se kako idu sve toplije i brže staze vozači su sve više protiv novih guma i DRS-a
...čini se kako idu sve toplije i brže staze vozači su sve više protiv novih guma i DRS-a

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ćale od Lewisa je napisao/la:negdje je čini mi se bila ova novost al evo i na hrv
ako su prosle godine u kanadi isli 2 put u box s onakvim gumama, kako ce bit ove godine kad je option supersoft a prime soft ..?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Armanini
- Svjetski prvak
to ni meni nije bas jasno.. prosle godine se soft raspadao kao cokolada, a kako ce tek to izgledat ove?
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- Armanini
- Svjetski prvak
bas citam kako momcadi ne zele testiranja i .. mah.. i izjava hornera kako nije potrebno jer oni imaju vec sada dobar balans.. ono wtf??
jedan je samo istinski pravi tim trenutno u formuli, zna se koji
ajd i mcm je tu naravno, al oni se izgleda ne mjesaju previse u pisanje buducnosti f1, barem ne za sad..
jedan je samo istinski pravi tim trenutno u formuli, zna se koji

ajd i mcm je tu naravno, al oni se izgleda ne mjesaju previse u pisanje buducnosti f1, barem ne za sad..
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...dodatni troškovi većini momčadi su sada posljednja stvar koja im treba tako da ih treba shvatiti...lova koju crveni "ne bi ni osjetili" su većini "nedostižni"...više setova guma i "duži" petak bi bio sasvim dovoljan za ostatak ove sezone...i mene poprilično iznenađuje neutralan pristup Mcl svemu ovome - vjerojatno gledaju kako vjetrovi pušu i odabrat će njima najbolji...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- homersimpson
- Početnik
Ima li tko kakvih saznanja glede ovog posjeta?

- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ma McL se "duri" i drži sa strane i vraća ferariju što ih prije par godina nisu podržali kad su oni tražili promjene već će čekati kaj se bude dogodilo i onda iskorisiti na najbolji način što već budeToon Army je napisao/la:...dodatni troškovi većini momčadi su sada posljednja stvar koja im treba tako da ih treba shvatiti...lova koju crveni "ne bi ni osjetili" su većini "nedostižni"...više setova guma i "duži" petak bi bio sasvim dovoljan za ostatak ove sezone...i mene poprilično iznenađuje neutralan pristup Mcl svemu ovome - vjerojatno gledaju kako vjetrovi pušu i odabrat će njima najbolji...
- Armanini
- Svjetski prvak
Toon Army je napisao/la:...dodatni troškovi većini momčadi su sada posljednja stvar koja im treba tako da ih treba shvatiti...lova koju crveni "ne bi ni osjetili" su većini "nedostižni"...više setova guma i "duži" petak bi bio sasvim dovoljan za ostatak ove sezone...i mene poprilično iznenađuje neutralan pristup Mcl svemu ovome - vjerojatno gledaju kako vjetrovi pušu i odabrat će njima najbolji...
nije bas tako posto slabije momcadi uvijek kukaju kako je njima najteze upravo zbog nemogucnosti testiranja..
za rbr izjavu je sasvim logicno zasto..
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...negdje sam pročitao (mislim autosport) da bi ih to dovelo u nezgodnu situaciju jer bi morali zaposliti nove vozače i sl. - nešto kao "na nove troškove nismo računali" - u svakom slučaju mišljenja sam da bi bilo glupo za vrijeme sezone nešto tako "radikalno" mijenjati...uvijek sam za to da im daju za vrijeme petka prije trke cijeli dan i nekoliko setova guma pa nek se ganjaju i uštimavaju...a i zašto "ići na mlin" jednoj ekipi pa bili to i talijani...sumnjam da će taj "prijedlog" proći usred sezone...Armanini je napisao/la:nije bas tako posto slabije momcadi uvijek kukaju kako je njima najteze upravo zbog nemogucnosti testiranja..Toon Army je napisao/la:...dodatni troškovi većini momčadi su sada posljednja stvar koja im treba tako da ih treba shvatiti...lova koju crveni "ne bi ni osjetili" su većini "nedostižni"...više setova guma i "duži" petak bi bio sasvim dovoljan za ostatak ove sezone...i mene poprilično iznenađuje neutralan pristup Mcl svemu ovome - vjerojatno gledaju kako vjetrovi pušu i odabrat će njima najbolji...
za rbr izjavu je sasvim logicno zasto..
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Ma to Berni morao doc platit neke dugove kaj je jos Slavica tu napravila, ono da mu ne uleti nasi utjerivaci i kamatarihomersimpson je napisao/la:Ima li tko kakvih saznanja glede ovog posjeta?
[ http://i290.photobucket.com/albums/ll26 ... 171841.jpg ]

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
možda došao po novce za prijenos? O_ohomersimpson je napisao/la:Ima li tko kakvih saznanja glede ovog posjeta?
[ http://i290.photobucket.com/albums/ll26 ... 171841.jpg ]
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
FIA modificira pravila
Sada ćemo svi vidjeti koliko je stvarno Red Bull brz bez te mape motora u kvalifikacijama.
Sada ćemo svi vidjeti koliko je stvarno Red Bull brz bez te mape motora u kvalifikacijama.
Avanti FER, Avanti!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Da, iako će imat utjecaja na skoro sve momčadi. "Blown diffuser" je po meni trebalo zabranit prije početka sezone, jer sad mi je malo bezveze. Stalno forsiranje smanjenja troškova i onda promjena tehničkih pravila "usred" sezone, opet promjene koje će koštati momčadi...djeluje kao lutanje (ili prevelik pritisak nekih momčadi na FIA-uThe Greatest je napisao/la:FIA modificira pravila

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Mislim da će sada kvale biti neizvjesnije.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu