Kimi the best je napisao/la:
Da je Massa pobedio u Nemackoj, razlika izmedju njega i Alonsa bi bila 24 boda,
A kolika bi razlika bila između Masse i vodećeg u tom trenutku?
Kimi the best je napisao/la:
nista sto jedna trka ne bi mogla da nadomesti, znaci vec na pola sezone i u trenutku kada bi i Massa imao gotovo identicne sanse za titulu kao i Alonso, oni odredjuju prvog vozaca
kao prvo massa apsolutno nije imao šanse za naslov,kao druga Massa je do tada redovno gubio od Alonsa,i na ovoj utrci je samo slučajnošću bio ispred
Kimi the best je napisao/la: Jako je diskutabilno i da li je Massa pustio Kimija u Brasilu, ako pogledas Massine krugove nakon boxa i pre ulaska u box, tesko je reci da je pustao gas, a te stvari se ne rade ako hoces nekog da propustis, jos sa takvom taktikom duzeg ostajanja na stazi i prolaskom kroz box Kimi je vec pobedio Massu u Francuskoj te godine, i jos ako pogledamo kako je Ferrari izvodio propustanja narednih godina( Kimi Massu na stazi, Massa Alonsa na stazi). Naravno Massa bi svakako morao da propusti Kimija, to stoji.
NHF,ali mislim da je potpuno jasno da je Massa propustio Kimia,samo su to izveli na puno ljepši način neko u Njemačkoj
Kimi the best je napisao/la:Da se vratimo na temu, nemam ja apsolutno nista protiv da je Alonso prvi vozac, niti to smatram necim losim, niti su mi te titule, pobede prvih vozaca manje vredne nego ovih drugih. Jedino sto nije u redu koristiti Massu kao pokazatelja forme izmedju Alonsa i Kimija jer su okolnosti bile potpuno drugacije.
Kako su okolnosti drugačije?
Massa drugu sezone nemože primirisati ni blizu Alonsu,što nije bio slučaj s Kimiem