u postavkama možeš ja mislim podić auto i malo ovjest omekšat, jer ja kako znam nordschleifa je dosta grbava na nekim mjestima pa je dobro podvozje važno!Ćale od Lewisa je napisao/la:hvala!Stručnjak je napisao/la:
mogu reć da je lijepa vožnja koju si odvozio, samo koristi više rubnike tj napadaj ih, jer ulaziš baš"clean" u zavoje, što nije loše al' da malo napadaš agresivnije rubnike, brže naravno bi ima vrime, al sve u svemu, dobra vožnja, svaka čast!
s ovim autom teško je napadat i pokušat se penjat po rubnicima jer su visoki 20tak cm a auto je nizak ispred oko 6.5cm i iza 8cm tako da bi penjanje loše završilo. Tamo gdju su plitke pasice sam koristio
Evo da još jednom vidiš radi se o ovom autu koji i bez rubnika struše cestom (penjanje na rubnik rezultira laganim preticanjem stražnjeg kraja).
složio sam jedan vid od prekjučer kad smo se ganjali po Bathurstu, uloge su na kraju videa
ja uvijek kad vozim malo omekšam ovjes, čisto da mi ne odskače auto, a obavezno napast rubnike, a rFactor baš i nije nešto dizajnira tu stazu kao realnu, pa tako i rubnike na nekim mjestim... U GT5 sa svakim autom možeš bez problema napast agresivnije rubnike, al' očito tu je drugačije.
kako god, vožnja super i samo nastavi tako