Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- kowalski
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
Re: Formula 1 team - Ferrari
Ferrari bi lagano mogao krenuti s razvojem bolida za 2012.
Realno, ova sezona za njih je gotova.
Realno, ova sezona za njih je gotova.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
-
- Navijam za: ferrari
Fantastičan start Alonsa, to pokazuje koliko je moćan i talentovan vozač.
Ferrari je s ovom utrkom otišao 2 koraka unazad i slobodno se mogu pozdraviti s ovom sezonom, jer s onako mlitavim Massom neće moći ni konstruktorski broj 5 i 6 zadržati.
Ferrari je s ovom utrkom otišao 2 koraka unazad i slobodno se mogu pozdraviti s ovom sezonom, jer s onako mlitavim Massom neće moći ni konstruktorski broj 5 i 6 zadržati.
Forza FERRARI
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Odličan start utrke, krajnji rezultat loš. Na mekšim gumama smo i ličili na nešto. Na tvrđim je to bila havarija.
Nadajmo se boljem nastupu u Monacu.
Nadajmo se boljem nastupu u Monacu.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Sto se konstruktorske titule tice, poprilicno je gotovo, ali Alonso jos ima nekakve sanse.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Kad god Ferrari mora da koristi mekše gume u Q1 nema tu dobrog rezultata.
Treba sačekati još Monako i Kanadu a ako ne bude dobrog rezultata na tim utrkama treba se okrenuti sljedećoj sezoni. Međutim biće teško napraviti dobar bolid i za sljedeću sezonu jer se pravila neće mnogo mjenjati a naravno Domenikali će ostati na čelu momačadi.

Treba sačekati još Monako i Kanadu a ako ne bude dobrog rezultata na tim utrkama treba se okrenuti sljedećoj sezoni. Međutim biće teško napraviti dobar bolid i za sljedeću sezonu jer se pravila neće mnogo mjenjati a naravno Domenikali će ostati na čelu momačadi.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
na zadnje dvije kvalifikacije hamilton na tvrđoj komponenti radi vrijeme ko alono na mekojF2004_the_best_ever je napisao/la:Kad god Ferrari mora da koristi mekše gume u Q1 nema tu dobrog rezultata..
definitivno im nekaj ne štima u setingu
možda su puno nade polagali u zadnje krilo, ali nije im dobilo dozvolu za upotrebu
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Zao mi je Nanda,uzasno mi je zao.Izbiti na celo pred svojom publikom,voditi 20 krugova,da bi potom zaostao cijelo krug je ogromna sramota za Ferrari.
Ne znam kad je Ferrari bio obidjen za cijeli krug ali je to ogromna pljuska.
i ne znam o kakvom zadnjem krilu govorite da je zbog to ga sto je banirano Ferrari toliko los,pa sam Ferrari je izjavio da ta sitnica nije donosila vise od jedne do dvije desetinke.
Ferrari je potpuno zalutao u razvoju i nazalost sezona je zavrsena za Nanda i Ferrari.
Ne znam kad je Ferrari bio obidjen za cijeli krug ali je to ogromna pljuska.
i ne znam o kakvom zadnjem krilu govorite da je zbog to ga sto je banirano Ferrari toliko los,pa sam Ferrari je izjavio da ta sitnica nije donosila vise od jedne do dvije desetinke.
Ferrari je potpuno zalutao u razvoju i nazalost sezona je zavrsena za Nanda i Ferrari.
- Dero
- Profesionalni vozač
Gledajuci Ferrarijevu propast na hard komponenti nekako jedva čekam sljedeci vikend Monaco i SUPERSOFT i SOFT odabir^^
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
odlican start majstora al ova utrka mi je definitivno dala doznanja da se sa ovom sezonom treba oprostiti,jer obici nas za jedan krug,to je necuveno...
Alonsista hasta la muerte..
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Ako se ne varam bilo je to kad je Alonso u Renaultu za cijeli krug obišao Michaela u FerrarijuAlonso Fernando je napisao/la:Ne znam kad je Ferrari bio obidjen za cijeli krug ali je to ogromna pljuska.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
bilo je i 2009eSanel je napisao/la:Ako se ne varam bilo je to kad je Alonso u Renaultu za cijeli krug obišao Michaela u FerrarijuAlonso Fernando je napisao/la:Ne znam kad je Ferrari bio obidjen za cijeli krug ali je to ogromna pljuska.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ovo je katastrofalno oba ferrarija za cijeli krug
momci nazad u maranello i iskemijat nove dijelove dok nije kasno

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
a Briatorea su svi popljuvali kad je reko u Australiji da se okrenu prema 2012...
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Ferrari-BiH
- Veteran
Donijeli su dijelove, nisu radili skrstenih ruku...ali kako znamo iz 2009. FIA dopusta tominaciju prvih 6 utrka, a tek poslije i ostali mogu biti konkurentniF1NAC je napisao/la:ovo je katastrofalno oba ferrarija za cijeli krugmomci nazad u maranello i iskemijat nove dijelove dok nije kasno

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Dero
- Profesionalni vozač
Alonso je nakon izgubljene pozicije od Webbera samo dozirao na bolidu onoliko koliko je bilo potrebno, stoga ovaj zaostatak za cijeli krug i nije realno stanje. Odstojanje između njega i veselog Mercedesovog dua je u zadnjih 20 krugova bio konstantan stoga nije bilo potrebe za forsiranjem.
No, bolidu kronično nedostaje downforcea a ponašanje bolida na hard komponenti je tragikomično.
Baš me zanima radna temperatura hard guma u Ferrarija i u ostalim momčadima. Meni se čini da oni nikako nemogu postici optimalnu temperaturu na ovoj komponenti što bi mogla biti posljedica "nježnosti" koja je ostala od proteklih dizajnova bolida.
No, bolidu kronično nedostaje downforcea a ponašanje bolida na hard komponenti je tragikomično.
Baš me zanima radna temperatura hard guma u Ferrarija i u ostalim momčadima. Meni se čini da oni nikako nemogu postici optimalnu temperaturu na ovoj komponenti što bi mogla biti posljedica "nježnosti" koja je ostala od proteklih dizajnova bolida.
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
Alonso never thought win was possible
A šta ćeš, sad će se ponovno na auto žaliti iako je bio dobar gotovo polovicu utrke... zapravo njegova najveća pogreška je
ono zadnje rano mijenjanje guma...
A šta ćeš, sad će se ponovno na auto žaliti iako je bio dobar gotovo polovicu utrke... zapravo njegova najveća pogreška je
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ne razumijem šta hoćeš da kažeš...Centurion je napisao/la:Alonso never thought win was possible
Najveća pogreška mijenjanje guma? Jesi li uopće vidio u kakvom je stanju bio auto danas? Tip je vozio odlično. Ferrari je loš i to je to.
Avanti FER, Avanti!!!
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ovo što voze bi se trebalo nazvati FIAT (godište 2000 i niže)...u ozbiljnim ste problemima...sada treba neka genijalnost da se izvućete no bojim se (u stvari sam sretan) jer ne vidim u vašem timu takvu osobu...živio nama Luca Cordero di Montezemolo i njegova ekipa još 100 godina!!!The Greatest je napisao/la: Najveća pogreška mijenjanje guma? Jesi li uopće vidio u kakvom je stanju bio auto danas? Tip je vozio odlično. Ferrari je loš i to je to.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ne auto nije dobar,to smo vidjli čim je Vettel prošao ispred kako je prednost drastično rasla.Vettel i Hamilton su mogli puno brže dok su bili iza AlonsaCenturion je napisao/la:Alonso never thought win was possible
...put u raj nije posut ružama...
- Centurion
- Test vozač
auto nije krš, kompetentan je na početku utrke, e sad da Ferrari nešto iskemija i napravi za sredinu i kraj utrke...
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/F1WnninwiLc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- Dani
- Legenda
Kolega pink kaj je to?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Centurion
- Test vozač
http://www.youtube.com/embed/F1WnninwiLc" onclick="window.open(this.href);return false;Dani je napisao/la:Kolega pink kaj je to?
neki BMW motorčić ^^
- Barry
- Test vozač
realno kompetentan je dok se nalazi ispred nekoga i to samo u slucaju fernanda i soft guma.. cim produ ispred to je vec zaostatak...Centurion je napisao/la:auto nije krš, kompetentan je na početku utrke, e sad da Ferrari nešto iskemija i napravi za sredinu i kraj utrke...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- ivan mesar
- Navijam za: ferrari
opet jedna losa utrka alonsov start odlican ali poslije druge zamjene guma katastrofa mislim da ferrari ima najvise problema u drugom djelu utrke jer kada se pogleda turska i spanjalska pocetak i sredina odlicni ali kraj sramota nisam mogao gledati kako ga vettel prelazi za jedan krug a prije 25 su bili u borbi za prvo mjesto nesto se mora promjeniti jos cemo vidjeti poslije monaca i kanade sta ce biti a massa isuse boze nemam vise rijeci za njega webber i button su ga presli lakse neko da prelaze hispanije bez ikakvog otpora bez volje.. a sta cemo nadati se boljem