Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Centurion
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Centurion »

McRambo je napisao/la:byronf1:
"It was confirmed to me this morning that the reason Lewis couldn't overtake Vettel in Spain was that the gear ratios weren't long enough ..."
http://twitter.com/#!/byronf1/status/72938082399297537
kkao god bilo i da mu je bio podešen auto savršeno, u zavoju 9 bi mu Vettel pobjegao, i onda bi ga morao pratiti cijelu startnu ravninu,
i kad bi taman došao do njega, došao bi i zavoj 1, i onda bi opet Vettel pobjegao kroz zavoje...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

"It was confirmed to me this morning that the reason Lewis couldn't overtake Vettel in Spain was that the gear ratios weren't long enough ..."
Sad se da o tome raspravljati kao i uvijek,ali činjenica je da RBR ima prednost u kvalama a samim time i poziciju na stazi ako se na startu ništa posebno ne desi...Hamilton je za sada samo jedamput uspio doći ispred Vettela (start u Kini) i imati poziciju na stazi i tu prednost je odma iskoristio. Ja mislim da je važno doći nekako ispred kažiprsta a dalje je onda sve jednostavnije...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ovo objašnjava to što je lewis imao najbrži zadnji sektor (2 desetinke brži od red bullova na utrci) jer su u zadnjem sektoru spori zavoji.kraće brzine daju bolje ubrzanje iz sporih zavoja.zato je se hamilton i uspijevao približiti svaki put pred kraj kruga,ali nedovoljno da bi napao vettela.u svakom slučaju,lewis je super odvozio,kao i vettel koji je bio pod velikim pritiskom.ova utrka daje nadu da red bull i nije nedostižan i da se mclaren,pogotovo ovaj u hamiltonovim rukama može uključiti u borbu za naslov
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Čestike Hamiju, ali pogotovo inžinjerima Mclarena.
Nisam fun Mclarena ali mi je ipak drago da su se BAREM oni približili red bull-u i to će nadam se, zakuhati malo stvari!
Samo neka se trkaju.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Imamo razloga za veselje. Lewis je bio najbrži u prvom sektoru, ali je onda upao u promet, bit će u svakom slučaju zanimljivo i mislim da neće biti Vettel više onako dominantan, očekujem da se za pole bore Alonso-Hamilton-Rosberg-Button-Vettel-Webber.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Slash je napisao/la:Imamo razloga za veselje. Lewis je bio najbrži u prvom sektoru, ali je onda upao u promet, bit će u svakom slučaju zanimljivo i mislim da neće biti Vettel više onako dominantan, očekujem da se za pole bore Alonso-Hamilton-Rosberg-Button-Vettel-Webber.
Jep, Hamilton je brz i auto izgleda da funkcionira odlicno. U fp1 je svaki put kad je odvozil prva dva sektora odlicno upal u 3 u guzvu
Darkness rises when silence dies
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Hamilton je uvijek bio dobar u Monacu, a i sad dobro izgleda.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

“It’s fantastic out there: I love the track, I love the weather. It’s a beautiful place to be. I’m enjoying every lap I drive - and I’ve got the best view of the whole of Monaco when I’m in the car! I’m very happy to be here - I’m really pleased with the balance of the car and I kept out of trouble, but it’s going to be close here. You quickly get used to DRS and KERS Hybrid, but you’re only really on it for the pit straight and up the hill; you tend not to use it through the slower sections. Maybe I’ll find a few more places to use it for qualifying - but I’ll keep that in my pocket! I just love driving the car here - it’s the best thing I’ve ever done! It’s so exciting - you can’t afford to make mistakes, the car feels amazing when you’re jumping from kerb to kerb, and there’s no room for error. I want to win this grand prix!”

Ukratko, fraer je nabrijan :D ! Što može značiti samo jedno: pobjeda ILI DNF :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Centurion
Test vozač
Test vozač

Slash je napisao/la:“It’s fantastic out there: I love the track, I love the weather. It’s a beautiful place to be. I’m enjoying every lap I drive - and I’ve got the best view of the whole of Monaco when I’m in the car! I’m very happy to be here - I’m really pleased with the balance of the car and I kept out of trouble, but it’s going to be close here. You quickly get used to DRS and KERS Hybrid, but you’re only really on it for the pit straight and up the hill; you tend not to use it through the slower sections. Maybe I’ll find a few more places to use it for qualifying - but I’ll keep that in my pocket! I just love driving the car here - it’s the best thing I’ve ever done! It’s so exciting - you can’t afford to make mistakes, the car feels amazing when you’re jumping from kerb to kerb, and there’s no room for error. I want to win this grand prix!”

Ukratko, fraer je nabrijan :D ! Što može značiti samo jedno: pobjeda ILI DNF :D.
To je govor kao u starim danima :D, jedva čekam utrku, koliko sam primjetio, vozio je on odlične sektore, ali nikada nebi ih ukomponirao,
npr vozi najbrži prvi, pa vrlo brzi drugi i treći, ili upadne u neku gužvu itd... a kako god bilo, jedva čekam subotu i nedjelju :D
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Slash je napisao/la:“It’s fantastic out there: I love the track, I love the weather. It’s a beautiful place to be. I’m enjoying every lap I drive - and I’ve got the best view of the whole of Monaco when I’m in the car! I’m very happy to be here - I’m really pleased with the balance of the car and I kept out of trouble, but it’s going to be close here. You quickly get used to DRS and KERS Hybrid, but you’re only really on it for the pit straight and up the hill; you tend not to use it through the slower sections. Maybe I’ll find a few more places to use it for qualifying - but I’ll keep that in my pocket! I just love driving the car here - it’s the best thing I’ve ever done! It’s so exciting - you can’t afford to make mistakes, the car feels amazing when you’re jumping from kerb to kerb, and there’s no room for error. I want to win this grand prix!”

To je pravi Lewis kakvog ga poznajemo. Prvo mjesto ili ništa :D Zna se da u Monacu nije bitna aerodinamika kao drugdje.
Kvalifikacije budu super, još samo da ih toliko bude unutar pola sekunde. Monaco je super iako nema prestizanja.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

slažem se da na ovoj stazi treba ić na pobjedu ili ništa, Fetelj (kako kažu rusi) ako utekne na duplo bodova do pola sezone gotovo je s borbom za naslov.
Ovdje bi Fetelj mogao završit trku na 5. poziciji ili niže (nadam se), to znači da bi ga pobjeda Lewisa itekako uzdrmala.
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ćale od Lewisa je napisao/la:slažem se da na ovoj stazi treba ić na pobjedu ili ništa, Fetelj (kako kažu rusi) ako utekne na duplo bodova do pola sezone gotovo je s borbom za naslov.
Ovdje bi Fetelj mogao završit trku na 5. poziciji ili niže (nadam se), to znači da bi ga pobjeda Lewisa itekako uzdrmala.
Da, došao bi mu na ''samo'' 26. :D

EDIT: I to u slučaju da Fetlj odustane XD.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

HAMILTON CONCERNED BY TORO ROSSO
Lewis Hamilton has accused Toro Rosso of employing devious tactics and called for penalties to be applied should they continue.

Hamilton claims Jaime Alguersuari and Sebastien Buemi deliberately held him up as he pursued Sebastian Vettel over the closing stages of Sunday's Spanish Grand Prix.

The 26-year-old believes the duo from Toro Rosso, who like Red Bull are aided by energy drinks billionaire Dietrich Mateschitz and are effectively viewed as a feeder team, comfortably allowed Vettel through before slowing him down.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

F1NAC je napisao/la:HAMILTON CONCERNED BY TORO ROSSO
Lewis Hamilton has accused Toro Rosso of employing devious tactics and called for penalties to be applied should they continue.

Hamilton claims Jaime Alguersuari and Sebastien Buemi deliberately held him up as he pursued Sebastian Vettel over the closing stages of Sunday's Spanish Grand Prix.

The 26-year-old believes the duo from Toro Rosso, who like Red Bull are aided by energy drinks billionaire Dietrich Mateschitz and are effectively viewed as a feeder team, comfortably allowed Vettel through before slowing him down.
Pa da ti budem iskren nebi me nis cudilo da je tak, Hamiltonu su par put zatvorili put kad ih je obilazil za krug
Darkness rises when silence dies
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

To je točno da su ga zatvarali, primjetio sam to još na utrci. Ali oni ga nisu niti približno koliko jedan od Virgina ili HRT-a u krugu kad se najviše približio Vettelu. Baš mu je jedan od tih slabih ušao u putanju u 2 zavoja.
Mislim da svejedno Vettela nebi uspio prestići, imao je dovoljno vremena poslije. Jednostavno je imao manje downforca u brzim zavojima i nije mu se mogao približiti.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Centurion
Test vozač
Test vozač

mcLuke je napisao/la:

To je točno da su ga zatvarali, primjetio sam to još na utrci. Ali oni ga nisu niti približno koliko jedan od Virgina ili HRT-a u krugu kad se najviše približio Vettelu. Baš mu je jedan od tih slabih ušao u putanju u 2 zavoja.
Mislim da svejedno Vettela nebi uspio prestići, imao je dovoljno vremena poslije. Jednostavno je imao manje downforca u brzim zavojima i nije mu se mogao približiti.
slažem se, točno se sjećam da onaj zadnji kompleks zavoja da je jedan od HRT-a nije se htio maknuti već je još štoviše, jako usporio i tek se na ciljnoj ravnini bio maknuo...
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Ja smatram da je upravo promet spasio Vettela od Hamiltona, šteta.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Ipak ga ne bi prosao, zadnjih 10 krugova je bio uvijek na 0.5s, ali nedovoljno. I ja se slazem da je izgubio pokoju sekundu zaobilazeci bolide za krug, ali to nije toliko bitno jer je bio brzi od Vettela u tom dijelu utrke, stigao bi ga bez obzira na sve.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2607 ... to-vettel/" onclick="window.open(this.href);return false;

hm,malo bahato,ali ok.kad tako tvrdi,volio bih da to pokaže u narednim utrkama.
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

vidc je napisao/la:http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2607 ... to-vettel/

hm,malo bahato,ali ok.kad tako tvrdi,volio bih da to pokaže u narednim utrkama.
Da, čini se bahato, ali nažalost, istina je. Vettel već bježi 41 bod, a jedini tko ga je zaustavio i jedini koji je imao i druge pokušaje da ga zaustavi je Lewis. Samo čekamo par kišnih utrka i sve se to promijeni!
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

mcLuke je napisao/la: Da, čini se bahato, ali nažalost, istina je. Vettel već bježi 41 bod, a jedini tko ga je zaustavio i jedini koji je imao i druge pokušaje da ga zaustavi je Lewis. Samo čekamo par kišnih utrka i sve se to promijeni!
Zašto bi sed sa kišnim trkama nešto moralo promjenit?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Nekako mi se prošle godine dominacija Red Bulla činila manjom čim je palo par kapi. (Australija, Kina, Turska, Belgija, Koreja) :D
Tek tako imam filing da će se po kiši prednost malo smanjiti. Ovo sad u Turskoj i Španjolskoj su bili idealni uvjeti za njih.
Centurion
Test vozač
Test vozač

xD onda nam se ne piše baš dobro, globalno zatopljenje će smanjiti količinu kiše xD
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

mcLuke je napisao/la:Nekako mi se prošle godine dominacija Red Bulla činila manjom čim je palo par kapi. (Australija, Kina, Turska, Belgija, Koreja) :D
Tek tako imam filing da će se po kiši prednost malo smanjiti. Ovo sad u Turskoj i Španjolskoj su bili idealni uvjeti za njih.
Istina da su po kiši imali problema, možda su uspjeli sredit nešto po tom pitanju, ali čisto sumnjam
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Centurion je napisao/la:xD onda nam se ne piše baš dobro, globalno zatopljenje će smanjiti količinu kiše xD
baš ove godine?
http://www.youtube.com/watch?v=6nShKMP7 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori