Mada mislim da će Lewis biti nabrijan kao nikada da dohvati bar postolje. Kakva propuštena prilika

Ajde bar možda Botun sutra nešto napravi.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
znajući njegov ritam i njegovo trošenje guma nemoguće je za očekivati 1 zaustavljanjeKing iCool je napisao/la:Lewis sutra nema šta izgubiti i mislim da bi momci morali reskirati sa strategijom i pokušati ga provući sa 1 zaustavljanjem pa šta bude...nadam se najboljem ali Monaco je takva staza da niti Kers niti DRS ne pomažu puno. Da je bilo koja druga staza u pitanju šanse za podij bi još uvijek bile solidne jer naš race pace je jako dobar ali šta ti to znači kad si iza sporijeg bolida a nemaš mjesta da ga prođeš...
Ti to ozbiljno?tinaz je napisao/la:Kako me živcira FIA, ajme, mislim, naviknula sam već do sad na to da im je Mclaren prvi na tapeti za kažnjavanje, ali kad je riječ o ferrariju, nema tu priče, al bila kakva kazna dok su pustili Massu na Lewisa, al bila kakva kazna dok su Alonsu preko radija pričali na talijanskom, još je i sam Jergović komentiral da ima sad FIA materijala za kažnjavanje, ali naravno da ne, i još mislim da je bilo jedno riskantno puštanje Alonsa u boksu, ak se ne varam, ali, naravno, nikome ništa. Fuj FIA!
aha,dakle u redu je dok se kažnjava u svrhu toga da se prvenstvo učini zanimljivim...nema gluplje stvari za mene.vettel+red bull trenutno razvaljuju konkurenciju i ako su zaslužili da osvoje naslov u 7.mjesecu onda je što se mene tiče sasvim u redu da to i naprave.postoje drugi načini ako se već želi izjednačiti prvenstvo,kao npr.vraćanje testiranja ,ali bernie i f1 timovi to ne žele pa stoga ne vidim razloga da se (ne)kažnjavanjem pokušava umjetno izjednačiti prvenstvoSlash je napisao/la:Da, al' tom odlukom su ubili ono malo nade za poluzanimljivost ovog prvenstva - mrvicu je skratio šikanu, a s obzirom na okolnosti, mogli su tu i zažmirit. Naravno, odluka takva kakva je je opravdana, samo Bernie ne bude baš sretan kad mu gledanost padne nakon 1. trećine sezone za 60%.
Djelomično se slažem, ali ovo danas je bilo umjetno ''odizjednačavanje'' prvenstva jer je, realno, Hamilton trebao biti na poleu. I onda nije dosta šta je spletom okolnosti 7., nego ajmo ga još iza bacit pa ubit bilo kakvu nadu za ikakav tračak zanimljivosti.vidc je napisao/la:aha,dakle u redu je dok se kažnjava u svrhu toga da se prvenstvo učini zanimljivim...nema gluplje stvari za mene.vettel+red bull trenutno razvaljuju konkurenciju i ako su zaslužili da osvoje naslov u 7.mjesecu onda je što se mene tiče sasvim u redu da to i naprave.postoje drugi načini ako se već želi izjednačiti prvenstvo,kao npr.vraćanje testiranja ,ali bernie i f1 timovi to ne žele pa stoga ne vidim razloga da se (ne)kažnjavanjem pokušava umjetno izjednačiti prvenstvoSlash je napisao/la:Da, al' tom odlukom su ubili ono malo nade za poluzanimljivost ovog prvenstva - mrvicu je skratio šikanu, a s obzirom na okolnosti, mogli su tu i zažmirit. Naravno, odluka takva kakva je je opravdana, samo Bernie ne bude baš sretan kad mu gledanost padne nakon 1. trećine sezone za 60%.
a jebi ga,nesreća Pereza nije ničija odluka,to je jednostavno nesreća i Lewis je tu zbog pogrešne taktike izgubio šansu za pole position,desi se svakome.istina da je ovo poništenje kruga još dodalo "soli na ranu" svemu tome al svaki put kad se nešto ovako desi ja se nadam da je to početak dosljednosti FIA-e...Slash je napisao/la: Djelomično se slažem, ali ovo danas je bilo umjetno ''odizjednačavanje'' prvenstva jer je, realno, Hamilton trebao biti na poleu. I onda nije dosta šta je spletom okolnosti 7., nego ajmo ga još iza bacit pa ubit bilo kakvu nadu za ikakav tračak zanimljivosti.
Tako da, generalno se slažem s tobom kolega, ali s obzirom na današnje okolnosti i s obzirom na to da presjecanjem te šikane nije apsolutno ništa zaradio što se tiče vremena, mislim da je moglo proći i bez ove odluke...
Ma njegovi navijači su navikli da on dobiva opomene a ne kazneDero je napisao/la:Ti to ozbiljno?tinaz je napisao/la:Kako me živcira FIA, ajme, mislim, naviknula sam već do sad na to da im je Mclaren prvi na tapeti za kažnjavanje, ali kad je riječ o ferrariju, nema tu priče, al bila kakva kazna dok su pustili Massu na Lewisa, al bila kakva kazna dok su Alonsu preko radija pričali na talijanskom, još je i sam Jergović komentiral da ima sad FIA materijala za kažnjavanje, ali naravno da ne, i još mislim da je bilo jedno riskantno puštanje Alonsa u boksu, ak se ne varam, ali, naravno, nikome ništa. Fuj FIA!
I ovo nije kazna, samo ponistenje toga kruga kao sto je igor rekao
Ssoft gumama treba jedan krug da se dobro zagriju, sam je rekel da je dal maxsimum kaj je mogel ali jednostavno nije islo. Veli da mu je auto klizil na svakom zavoju. Jebi ga desavaju se takve stvari.hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Istina, najveća prilika mu je start, a zatim malo taktike dobre i malo sreće i ja također mislim da je 5, mjesto sasvim realno.
Ali mi i dalje nije jasno zašto je odvezao tako spori krug, dali je bio potresen Perezovom nesrećom ili nešto drugo??
pazite vi taj video, kao da je namjerno presjekao šikanu, nije niti usporavao, malo se vidi da je zakočio prednji desni kotač ali to još prije nego što je išao prvi zavoj udesno,Dero je napisao/la:Ti to ozbiljno?tinaz je napisao/la:Kako me živcira FIA, ajme, mislim, naviknula sam već do sad na to da im je Mclaren prvi na tapeti za kažnjavanje, ali kad je riječ o ferrariju, nema tu priče, al bila kakva kazna dok su pustili Massu na Lewisa, al bila kakva kazna dok su Alonsu preko radija pričali na talijanskom, još je i sam Jergović komentiral da ima sad FIA materijala za kažnjavanje, ali naravno da ne, i još mislim da je bilo jedno riskantno puštanje Alonsa u boksu, ak se ne varam, ali, naravno, nikome ništa. Fuj FIA!
I ovo nije kazna, samo ponistenje toga kruga kao sto je igor rekao
a ma gledaj, Hamiltonu se treba baš SVE POSLOŽITI danas da bi bio dobar ishod,tomidix je napisao/la:Nije sve gotovo... Eventualni safety car u ranoj fazi utrke... Prvih 3-6 krugova hamiltonu bi mogao dosta ici na ruku...
Ne razumijem zasto ga otpisujete... Ako je Alonso prosle godine dosao do bodova sa zacelja... Hamilton lako moze do dobrog rezultata ovdje ako se poklopi... Ovo je Monaco... Lutrija