Utrke 2011 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Re: VN Monaka, Circuit de Monaco, 26.-29.5.2011.

Post Postao/la fenomeno »

odlična utrka..

Red Bull - Sa samo 1 i to lošim zaustavljanjem u boksu Vettel uspia pobijedit i izdržat napade,Webber opet loš start, ali uspia uhvatit ipak 4.misto na kraju

Ferrari - Alonso dobar start,spasia ga prvi SC,inače mislim da nebi moga bit iznad 3.mista,Massa solidan no dvoboj s Hamiltonom mu uništia utrku

McLaren - Mislim da je Button zaslužia pobjedu, ali loš tajming ulaska u boks ga košta pobjede, za Hamiltona burna utrka, prvo dvoboj sa Schumijem, odlična prestizanja,s Massom kriv, ali poslije je opet prestiza na stazi i tako doša do čak 6.mista

Renault - Heidfeld solidno, Petrov u kaosu ipak otiša u ogradu

Mercedes - osim 2 poteza Schumija ostalo blago rečeno razočarenje

Sauber - tj.Kobayashi fantastičnom taktikom do 5.mista

Force India - Sutil ipak 7.na kraju, odličan danas

Williams - dobri danas, Maldonado 5 krugova prije kraja osta bez bodova
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Još jedna "šupčinska" pobjeda Vettela...safety car i mijenjanje guma ga je spasilo,Alonso je bija u naletu i bija je brži,i vjerojatno bi ga stiga na stazi da nije bilo ove nesreće Petrova,prekida,safety cara i mijenjanja guma.Bez obzira na to koliko je teško preticat u Monte Carlu,ali je moguće,u Devot zavoju,i u Mirabeauxu pred onaj U zavoj.
Btw,Hamilton bi triba prominit ime u Arnold Schwarzenegger :badgrin: terminira je i Massu i Maldonada.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Spretni Pajkan je napisao/la:Još jedna "šupčinska" pobjeda Vettela...safety car i mijenjanje guma ga je spasilo,Alonso je bija u naletu i bija je brži,i vjerojatno bi ga stiga na stazi da nije bilo ove nesreće Petrova,prekida,safety cara i mijenjanja guma.Bez obzira na to koliko je teško preticat u Monte Carlu,ali je moguće,u Devot zavoju,i u Mirabeauxu pred onaj U zavoj.
alonso je visio više od 10 krugova iza i nije mogao preteć vettela,još je imao i relativno friškije gume.ovo je fantastična pobjeda vettela,majstorski vozio na jednom setu guma,nije ni trenutka popustio pod pritiskom.al eto,dok svi pričate da je on loš vozač,dečko sigurno ide prema svom drugom naslovu
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

vidc je napisao/la:
Spretni Pajkan je napisao/la:Još jedna "šupčinska" pobjeda Vettela...safety car i mijenjanje guma ga je spasilo,Alonso je bija u naletu i bija je brži,i vjerojatno bi ga stiga na stazi da nije bilo ove nesreće Petrova,prekida,safety cara i mijenjanja guma.Bez obzira na to koliko je teško preticat u Monte Carlu,ali je moguće,u Devot zavoju,i u Mirabeauxu pred onaj U zavoj.
alonso je visio više od 10 krugova iza i nije mogao preteć vettela,još je imao i relativno friškije gume.ovo je fantastična pobjeda vettela,majstorski vozio na jednom setu guma,nije ni trenutka popustio pod pritiskom.al eto,dok svi pričate da je on loš vozač,dečko sigurno ide prema svom drugom naslovu
Svaka njemu cast, no kakvu pilu vozi, nista se drugo od njega ni ne ocekuje. I Hami i Alonso bi jednakim koracima hitali ka tituli da imaju tako nadmocno auto.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

_dreamer_ je napisao/la: Svaka njemu cast, no kakvu pilu vozi, nista se drugo od njega ni ne ocekuje. I Hami i Alonso bi jednakim koracima hitali ka tituli da imaju tako nadmocno auto.
uvijek iste priče.tko je ikad osvojio išta u autu koji nije među bar dva najbrža?dobri auti uglavnom dođu u ruke dobrim vozačima.svi smo mislili da je button smeće od vozača do 2009., onda je dobio dobar auto i pokazao da zna voziti,sad u mclarenu pokazuje da je jako dobar vozač.nikad nije bilo niti će ikad biti da je vozač sam zaslužan za svoj uspjeh,naravno da mora imati auto i ekipu iza sebe.al evo,jedan webber ne može ni stalno biti drugi,dakle nije samo do auta,treba taj auto i voziti i mali ga vozi fantastično
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Nisan ni rekao da je LOŠ vozač.Ostaje samo da vidimo je li TOLIKO velik kakvim se predstavlja.Osvojio je naslov,ali ima se on još pokazati kakav je u situacijama kad mora loviti protivnike na stazi.Po meni objektivno nije bolji vozač ni od Alonsa ni od Hamiltona,a dobar dio bodova može uvelike zahvaliti Adrianu Neweyu i Red Bullu.Opet,kažem,ne kažem da je loš vozač,da je ne bi ni osvojio naslov,a da li je objektivno najbolji današnjice,ostaje da još vidimo.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
ice_man
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ice_man »

Stručnjak je napisao/la:infuzijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ovdje ima ljudi koji dosta kvalitetno postaju zato te molim te da nas poštediš sa ovakvim upisima!! Zašto postaš i po 3 posta za redom gdje apsolutno ništa nisi rekao i zašto se to tolerira? :roll:

Isprika ostalima zbog off topica!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

vidc je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la: Svaka njemu cast, no kakvu pilu vozi, nista se drugo od njega ni ne ocekuje. I Hami i Alonso bi jednakim koracima hitali ka tituli da imaju tako nadmocno auto.
uvijek iste priče.tko je ikad osvojio išta u autu koji nije među bar dva najbrža?dobri auti uglavnom dođu u ruke dobrim vozačima.svi smo mislili da je button smeće od vozača do 2009., onda je dobio dobar auto i pokazao da zna voziti,sad u mclarenu pokazuje da je jako dobar vozač.nikad nije bilo niti će ikad biti da je vozač sam zaslužan za svoj uspjeh,naravno da mora imati auto i ekipu iza sebe.al evo,jedan webber ne može ni stalno biti drugi,dakle nije samo do auta,treba taj auto i voziti i mali ga vozi fantastično
Vozi fantastično nema se šta reći =D>
Ali isto treba reći da je ovaj bolid dominantniji nego F2004
...put u raj nije posut ružama...
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Bila je dobra trka iako sam se prepao da će biti dosadno.
Nažalost Alonso nije pretekao Vettela ali i drugo mejsto je dobro kad vidiš rezultate na prošlim trkama.
slika
mcLuke
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mcLuke »

Vettelu se sve poklapa! Dok ga malo u boksevima zaustave mora se desiti nešto njemu u korist. Ne može to dugo trajati.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Zadovoljan sam drugim mjestom Ferrarija. Mislim da nema smisla otpisivati prvenstvo jos uvijek. Dosta ima do kraja i lako netko moze upasti u rezultatsku krizu. Prvih pet i dalje po meni ima izgledne sanse, bez obzira na Vettelov plus od 2 pobjede (bodovno). Speaking of Monaco, uzbudljivo i napeto, bilo je i preticanja i stvarno dobar prijenos. Hamilton mozda je malo pretjerao u slucaju s Maldonadom, ipak treba se staviti i u poziciju Maldonada i cinjenice da je imao jako lijep broj bodova dok se nije desio sudar. Mislim da ce ga kazniti nekim dodatnim vremenom.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Ricxpa je napisao/la:Zadovoljan sam drugim mjestom Ferrarija. Mislim da nema smisla otpisivati prvenstvo jos uvijek. Dosta ima do kraja i lako netko moze upasti u rezultatsku krizu. Prvih pet i dalje po meni ima izgledne sanse, bez obzira na Vettelov plus od 2 pobjede (bodovno). Speaking of Monaco, uzbudljivo i napeto, bilo je i preticanja i stvarno dobar prijenos. Hamilton mozda je malo pretjerao u slucaju s Maldonadom, ipak treba se staviti i u poziciju Maldonada i cinjenice da je imao jako lijep broj bodova dok se nije desio sudar. Mislim da ce ga kazniti nekim dodatnim vremenom.
Ako ga kazne s 20 sekundi onda nije nis izgubio ostaje na svojoj poziciji ja mislim ..
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ricxpa je napisao/la:. Hamilton mozda je malo pretjerao u slucaju s Maldonadom, ipak treba se staviti i u poziciju Maldonada i cinjenice da je imao jako lijep broj bodova dok se nije desio sudar. Mislim da ce ga kazniti nekim dodatnim vremenom.
Ako gledamo realno situaciju, kad je kimi spucal par krugova prije kraja sutila i onda se je mozda kimi trebal staviti u sutilovu poziciju. Ali naglasavam Kimi nije onda bio kaznjen. Sad ak ga kazne sve jedno, ovu trku Hamilton treba cim prije zaboraviti i misliti kak biti bolji u kanadi
Darkness rises when silence dies
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

elder je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:. Hamilton mozda je malo pretjerao u slucaju s Maldonadom, ipak treba se staviti i u poziciju Maldonada i cinjenice da je imao jako lijep broj bodova dok se nije desio sudar. Mislim da ce ga kazniti nekim dodatnim vremenom.
Ako gledamo realno situaciju, kad je kimi spucal par krugova prije kraja sutila i onda se je mozda kimi trebal staviti u sutilovu poziciju. Ali naglasavam Kimi nije onda bio kaznjen. Sad ak ga kazne sve jedno, ovu trku Hamilton treba cim prije zaboraviti i misliti kak biti bolji u kanadi
Neosporiva cinjenica jest da (u slucaju Hamiltona)

1) odlicno preticanje Schumachera
2) preticanje Masse i izazivanje sudara - kaznjen
3) preticanje Maldonada i izazivanje sudara - trebao bi biti kaznjen

Hoce li ga kazniti s dodatnim vremenom ili ekstra pozicijama u Kanadi, sasvim mi je nebitno ali neke stvari trebaju imati mjeru, oba spomenuta preticanja su bila opasna i bila su isforsirana i ishod je bio da su i Massa i Maldonado izgubili dobar broj bodova radi Hamiltona. Uvijek sam za utrkivanje i atraktivna preticanja ali uspoređivanje današnje vožnje Hamiltona s jednim Sennom i s nekakvim ''utrkivanjem'' je suludo. Neka mu zalijepe kaznu pa da slijedeci put dobro promisli prije nego sto nekoga doslovno izgura sa staze.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ricxpa, jesi ti gledao Sennu kako vozi. ja jesam njegov fan, ali imao je on više ovakvih sudara pa su ga isto tako napadali.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Dani je napisao/la:Ricxpa, jesi ti gledao Sennu kako vozi. ja jesam njegov fan, ali imao je on više ovakvih sudara pa su ga isto tako napadali.
Ako Sennu pamtis po sudarima onda vjerojatno nismo gledali istog.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Kad niko nije još evo želim pohvalit kamuijevu voznju danas. Šteta što ga je webber pretekao bilo bi super 4. mjesto al i ovako je odlicno :) GO KAMUI
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ricxpa je napisao/la:
Dani je napisao/la:Ricxpa, jesi ti gledao Sennu kako vozi. ja jesam njegov fan, ali imao je on više ovakvih sudara pa su ga isto tako napadali.
Ima još jedan Senna ali nisam mislio na njega. Ne pamtim ga po sudarima, već po nečem drugom, brzini i karizmi, ali... Ako si stvarno gledao utrke kao što veliš onda ne možeš ne sjetiti se Suzuke 88. i 89., . Belgija 87. To se zove želja za pobjedom.

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Inače su Vet, Alo i But danas prestizali pod SC-om, ono kad su se Alguersuari i Petrov zabili u zid,a Sutil je bio samo na felgi svi suga prošli...znam,Sutil je imao problem ali svejedno...SC je već bio deployed
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ako neko ima link za download utrke ili za online gledanje molio bih da mi posalje na PP
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Imas online arhivu na BBC iPlayer-u. Samo ti treba neki vid maskiranja IP adrese (kao sto je Expat Shield) da ih zavaras da si u UK. U principu isto kao i za njihov online stream sa BBC1 kanala.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

SRV je napisao/la:Imas online arhivu na BBC iPlayer-u. Samo ti treba neki vid maskiranja IP adrese (kao sto je Expat Shield) da ih zavaras da si u UK. U principu isto kao i za njihov online stream sa BBC1 kanala.
Znam da ima negdje, znam maskirati IP, ali ne mogu pronaci nikako video :?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Ricxpa je napisao/la:
http://www.streetfire.net/video/f1-ayrt ... 191354.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Senna je trebao da Prost ne završi utrku, to je napravio. Oni koji slave Sennu, a proklinju Hamiltona su po mom mišljenju licemjeri (ako nećemo još dalje od današnje utrke).
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Stručnjak
Navijam za: Ferrari Alonso Massa

Post Postao/la Stručnjak »

taman putujem u Canadu za 5/6 dana, pa možda i u montreal odem na utrku :D
Život bez brzine nije život
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Stručnjak je napisao/la:taman putujem u Canadu za 5/6 dana, pa možda i u montreal odem na utrku :D
you lucky bastard! :D (zavidan)
Zaključano