Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Više se i ne sjećam kakav je bio, bio sam pod prevelikim stresom/adrenalinomKing iCool je napisao/la: Zapravo Slash je sve rekao u jednom postu...Slash, za onaj prvi post ti treba dignuti spomenik! Znao sam da će biti obrisan ali imam screenshot.
Na ovo sam ciljal...Slash je napisao/la:Više se i ne sjećam kakav je bio, bio sam pod prevelikim stresom/adrenalinomKing iCool je napisao/la: Zapravo Slash je sve rekao u jednom postu...Slash, za onaj prvi post ti treba dignuti spomenik! Znao sam da će biti obrisan ali imam screenshot..
Nego, da poentiram: ''If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver. Because we are competing, competing to win, not to come, 2nd, 3rd, 4th. Sometimes you get it wrong, sure, it's impossible to get it right every time.'' - Ayrton Senna
Zanimljivo mi je kako na ovom forumu ima gomila nominalnih fanova i štovatelja Ayrtona Senne, koji s druge strane pljuju i napadaju jedinog vozača u današnjoj F-1 koji na stazi prakticira Senninu filozofiju.
Nije stvar voliti ili ne voliti nekoga, koliko sam puta priznao neku gresku od strane Alonsa kada su svi ostali navijaci tu na forumu govorili da nije kriv. Isto tako ova situacija s Hamiltonom, iskreno mislim da je kriv i da treba pobrati kaznu, a izjava pred novinarima je zbilja zalosna, pogotovo radi cinjenice kada pomislim da je sazreo dovoljno, totalno me razuvjeri.Dani je napisao/la:Zato jer ne vole Hamiltona, već nekog drugog. Do prve prilike kada će njihov miljenik napraviti slično.Zanimljivo je kako je Rixcpa dao sliku već stisnutog Lewisa, a ne trenutka kada je Massa zaspao ostavio mu "gap" za napad.
uhm, uzeo si sliku dosta kasnu, zašto nisi uslikao ranije, on je JAKO RANO ušao u zavoj,Ricxpa je napisao/la:Toliko o Massinom skretanju. P.S. - da i meni su neki clanovi pali u ocima, Gringo jedini objektivan, kao i inace
[ http://i90.photobucket.com/albums/k257/ ... led-23.jpg ]
vidc je napisao/la:po meni nije zaslužio nijednu kaznu.situacija s massom je čista,druga stvar je što je massa pokušavajući se obranit kasno kočio i sjebao svoje prednje krilo što je ga možda i zajebalo u tunelu.sa maldonadom ista stvar kao sa schumacherom.hamilton dosta brži,stisno da pretekne a ovaj vozio kao da nema nikoga pored njega,a hamilton je već imao unutrašnju stranu tako da je maldonado trebao popustiti kao što je schumacher popustio (tu se vidjelo iskustvo schumacher-a,ostavio je taman toliko prostora da lewis može proć,a opet ga je malo stisnuo da to ne bude tako lako,i onda kažu schumacher ovakav-schumacher onakav).
e sad,ono što mi se ne sviđa su ove izjave vruće glave iako ga donekle razumijem,ali trebao je prešutjeti nekako i dati sutra intervju kad je malo mirniji.
Ajd kolega, sad za ozbiljno.Arai je napisao/la: I najbitnije:
POGLEDAJ KAD SKREĆE ONAJ HRT ISPRED MALDONADA, PA POGLEDAJ KAD SKREĆE MALDONADO I POD KOJIM KUTEM UZIMA TAJ ZAVOJ!!!
VIDI SE DA JE SKRENUO PUNO PRIJE DA ZATVORI HAMILTONA!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MLtXdVbe ... ture=feedu[/youtube]
Zato više odjebite s tim da mu je Hamilton uništio utrku.
Dani je napisao/la:Samo da dodam da je Šumi na to istom zavoju u prvom krugu prošao Hamiltona, koji ga nije zatvarao. Ako netko ima snimku neka stavi. Mogao se i on napraviti "Massom" pa srediti i njemu i sebi utrku.
a kako da dodje u zavoj nego malo direktnije kad je maldonado na trkacoj liniji ali mu to ne daje za pravo da prije skrece u zavoj..... isto kao i massa... bas si neznam kako da to nazovem, F1 neuk et.....Schumy.d je napisao/la: Ajd kolega, sad za ozbiljno.
Pogledaj molim te putanju auta ispred Maldonada i onda tu putanju usporedi sa Hamiltonovom i Maldonadovom. Pa očito je da Maldonado ima bolju liniju, a i logično je da u zavoj ideš s vanjske strane, a ne ovako predirektno kao Hamilton.![]()
Ove komentare o atraktivnosti neću komentirati. Ja sam uvijek za atraktivnost, ali samo tamo gdje je ona moguća. Tamo gdje je potrebno nekog izgurati da se prođe ja ne smatram atraktivnosti, nego gluposti. A Hamiltonu nije prvi put da radi takve glupe manevre, sviđalo se to vama ili ne.
Poanta je u tome da je Hamilton bio s unutarnje strane zavoja, i sad bila to putanja ili ne on ima prednost jer će prije skrenuti u taj zavoj.Schumy.d je napisao/la: Ajd kolega, sad za ozbiljno.
Pogledaj molim te putanju auta ispred Maldonada i onda tu putanju usporedi sa Hamiltonovom i Maldonadovom. Pa očito je da Maldonado ima bolju liniju, a i logično je da u zavoj ideš s vanjske strane, a ne ovako predirektno kao Hamilton.![]()
Ove komentare o atraktivnosti neću komentirati. Ja sam uvijek za atraktivnost, ali samo tamo gdje je ona moguća. Tamo gdje je potrebno nekog izgurati da se prođe ja ne smatram atraktivnosti, nego gluposti. A Hamiltonu nije prvi put da radi takve glupe manevre, sviđalo se to vama ili ne.
"I went up the inside of Maldonado and you can see on the [TV] screen that he turned in a good car length too early to stop me overtaking him and he crashed into me.
kad je to jedno ime konstantno i pokusavalo proci prema naprijed, kako ce neko bit u incidentu ak nije pokusao pretjecat...One and only je napisao/la:Ne znam zašto pojedinci misle da se jedan vozač mora maknuti drugom ako ovaj ima brže auto ili je trenutno brži na stazi? Najnormalnije je da će ga probati zatvoriti, a Massa se (po mom mišljenju) previše puta kukavički micao da bi izbjegao sudar u svojoj karijeri. Kada probaš proći nekoga ko se neće pomaknuti "na mišiće" na stazi kakva je MC sudar je neizbježan.
Hamilton inače vozi agresivno i to je super za gledanje i generalno super za sport. Međutim mora postojati jedna granica. Svi vozači imaju se pravo utrkivati po istim pravilima. Kada se jedan vozač ponaša bahato i misli da samo on ima pravo da se utrkuje i da svi treba da se sklone kad on ide onda ga svakako treba malo smiriti. U većini incidenata danas na stazi jedno ime je bilo konstantno. I sad se svi trebamo napraviti glupi i reći: "ma to je samo slučajnost"?
Kada se ponašaš glupo, loše stvari ti se dešavaju. Tako je to u životu.
A ova zajebancija da ga kažnjavaju suci zato što je crn vjerujem da nema trunke ozbiljnosti u sebi, ali je izjavljena u nemoguće lošem trenutku. Trebalo bi ga poslati u Ferrari na PR instrukcije
Pa ali zašto je onda isto tako i Massa mislio da će se njemu Hamilton pomaknuti dok je bio ga prestizao sa unutarnje strane? Zar je to razlog da se uljeta prerano u zavoj, kako bi se obranilo, makar koštalo drugoga ili sebe pozicije?One and only je napisao/la:Ne znam zašto pojedinci misle da se jedan vozač mora maknuti drugom ako ovaj ima brže auto ili je trenutno brži na stazi? Najnormalnije je da će ga probati zatvoriti, a Massa se (po mom mišljenju) previše puta kukavički micao da bi izbjegao sudar u svojoj karijeri. Kada probaš proći nekoga ko se neće pomaknuti "na mišiće" na stazi kakva je MC sudar je neizbježan.
Hamilton inače vozi agresivno i to je super za gledanje i generalno super za sport. Međutim mora postojati jedna granica. Svi vozači imaju se pravo utrkivati po istim pravilima. Kada se jedan vozač ponaša bahato i misli da samo on ima pravo da se utrkuje i da svi treba da se sklone kad on ide onda ga svakako treba malo smiriti. U većini incidenata danas na stazi jedno ime je bilo konstantno. I sad se svi trebamo napraviti glupi i reći: "ma to je samo slučajnost"?
A ova zajebancija da ga kažnjavaju suci zato što je crn vjerujem da nema trunke ozbiljnosti u sebi, ali je izjavljena u nemoguće lošem trenutku. Trebalo bi ga poslati u Ferrari na PR instrukcije
OK, ajmo pogledat te "iste" situacije.Centurion je napisao/la:Dani je napisao/la:Samo da dodam da je Šumi na to istom zavoju u prvom krugu prošao Hamiltona, koji ga nije zatvarao. Ako netko ima snimku neka stavi. Mogao se i on napraviti "Massom" pa srediti i njemu i sebi utrku.
0:45
A drugi su (osim vodećeg) žarko željeli ostati na svojim mjestima bez ikakvih ambicija da se popenju u poretku?McLewis je napisao/la:kad je to jedno ime konstantno i pokusavalo proci prema naprijed, kako ce neko bit u incidentu ak nije pokusao pretjecat...One and only je napisao/la:Ne znam zašto pojedinci misle da se jedan vozač mora maknuti drugom ako ovaj ima brže auto ili je trenutno brži na stazi? Najnormalnije je da će ga probati zatvoriti, a Massa se (po mom mišljenju) previše puta kukavički micao da bi izbjegao sudar u svojoj karijeri. Kada probaš proći nekoga ko se neće pomaknuti "na mišiće" na stazi kakva je MC sudar je neizbježan.