Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la spacedoc »

prvo agresivnost je ok ali vozit koda voziš tenk i ljude izbacivat sa staze ako ih ne može proč je ...
Prvo je masu malo polomio prije tunela pa onda u tunelu otjerao na dio staze bez gripa gdje ovaj skrenuo u njega ili zbog gripa ili da uzvrati . A ovo drugo je bilo čisto izbacivanje sa staze. Da se mene pita a ne ja bi kad netko tako nekog izbaci pred kraj utrke s npr 2. Mjesta da mu se uzmu ti bodovi i da se dodijele onom kog je izbacio . A i skoro je i schumia izbacio
slika
sennacher
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Ja mislim da sve ovo što se jučer događalo s Hamiltonom se ne bi trebalo smiriti samo tako (iako će tako biti) i da je vrijeme da se postavi pitanje kakvu F-1 želimo i kakvu želi FIA koja izmišlja npr. DRS kako bi makar umjetno narastao broj pretjecanja, a onda s druge strane dijeli kazne za prometne prekršaje.
Ako je Monte Carlo uska staza na kojoj se ne smije pretjecati bez kazne ili incidenta, onda se postavlja pitanje koliko je uopće prihvatljiva za današnju F-1 (već godinama), iako se zna zašto se F-1 tamo vozi (a izgubile su GP neke prave staze poput Imole, Austrije...)
Ako gledamo samo trkaću putanju ona je uvijek vrlo uska koliko god staza bila široka, pa bi po toj teoriji pretjecanja bila nemoguća na bilo kojoj jer uvijek onaj naprijed (prema ovakvim pravilima) može birati idealnu liniju i braniti se da je bio na trkaćoj putanji.
Dobar je primjer pretjecanje Schumachera od strane Hamiltona, MSC se branio koliko je mogao, ali kad je vidio da je to nemoguće ostavio je mjesta također koliko je god mogao. Stoga zamjeram Hamiltonu na onom mahanju jer se iz drugog kuta vidjelo koliko se MSC na granici borio da ne poljubi ogradu jer nije forsirao trkaću putanju zbog njega.
Zatvaranje u svrhu obrane je meni sasvim OK, ali mora biti pravovremeno. Mislim da je Massa prije Loewsa zakasnio sa zatvaranjem, iako ne namjerno, jednostavno je zakasnio, Hamilton je već bio unutra, došlo je do kontakta i to su utrke. Ne treba kriviti ni Massu što je ranije otišao lijevo, to je jednostavno pokušaj obrambene putanje dok je mnogo brži bolid bio iza njega. Iako je totalno pogriješio u tunelu, kad je vidio da je izgubio idealnu liniju trebao je popustiti da se ne razbije.
I Maldonado je malo zakasnio sa zatvaranjem, u stvari uopće nije zatvarao već je vozio korektno trkaćom putanjom, ali tako se vozi kad nema nikoga iza, a ne kad si pod napadom. Da je išao obrambenom putanjom Hamilton se uopće ne bi uspio zavući pored njega, opet kontakt, Maldonado out, ali Hamilton nije mogao znati tko će u tom kontaktu bolje ili lošije proći. Po meni, opet trkaći incident, ne krivim nijednog, ali se Maldonado trebao bolje pobrinuti za svoju poziciju.
Ne znam zašto se Hamilton uspoređuje s Montoyom koji je bio totalni siledžija, Hamilton je agresivan ali daleko sofisticiraniji vozač. O izjavama ne bih, jer me više zanima F-1 kao utrka nego "Red Carpet"-tema, a i bila je afektu što se vidi po trenutku kad je dana.
I ne znam zašto se i ovdje mora spominjati Vettel koji niti ima veze s temom, niti raspravom, niti s ovim incidentima...
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

spacedoc je napisao/la:prvo agresivnost je ok ali vozit koda voziš tenk i ljude izbacivat sa staze ako ih ne može proč je ...
Prvo je masu malo polomio prije tunela pa onda u tunelu otjerao na dio staze bez gripa gdje ovaj skrenuo u njega ili zbog gripa ili da uzvrati . A ovo drugo je bilo čisto izbacivanje sa staze. Da se mene pita a ne ja bi kad netko tako nekog izbaci pred kraj utrke s npr 2. Mjesta da mu se uzmu ti bodovi i da se dodijele onom kog je izbacio . A i skoro je i schumia izbacio
Massu nije Hamilton izbacio. Massa je već na ulazu u tunel otišao užasno široko. Nažalost ali replay sa Hamijovog bolida nismo vidjeli. Da jesmo vidio bi sito što sam i ja vidio. Kad su ulazili u tunel Massa je otišao skroz lijevo do zida. Ja sam isprva mislio da je to neki zaostali vozač, a onda nije pustio gas i vratio se na trkaću liniju jer nije htio izgubiti poziciju i završio u zidu. Massino izbacivanje nema apsolutno nikakve veze s Hamijem, osim u slučaju da mu je možda guma pukla u kotaktu prije. No za to bi već čuli.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Kakav lik je ovaj Hamilton... :thumbdown: :zid:
Ajd, sve mogu progutati, ali reći da su Maldonado i Massa smiješni i glupi vozači je tako jadno do bola.

A u ovom intervjuu je količina izrečenih gluposti ogromna tako da sam jedva poslušao ove 3 minute.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Igor18 je napisao/la: Sa Schumacherom je prošao na silu ali sve u svemu odlično pretjecanje. Ali tu je isto tako bilo sreće jer je tamo bio Schumacher koji je vidio da ovaj ide na silu i da ako se jednostavno ne makne da će završiti u ogradi... Uostalom isti trenutak napisao sam " da je umjesto Schumachera neki drugi vozač obojca bi završili u ogradi".. Što se i dogodilo.. djelomično, završio je samo jedan
Sad s odmakom razmišljam, možda je Schumi u onom pretjecanju bio kooperativan kao što je Hamilton bio prema njemu u Loewsu, prvi krug. Vraćanje "usluge". ;)
slika
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

Neznam ja gdje ste vi (90 % forumaša koji su postali u ovu temu nakon utrke) vidjeli da se Massa naguravao u tunelu. Ja sam gledao istu utrku i snimku nekoliko puta i nisam ništa vidio. To je vidio samo Jergović u svojoj glavi na temelju team radio poruke, a naivci prihvatili. Jergović ima pomalo selektivno pamćenje kad kometira utrke i treba ga uzeti s velikom rezervom.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Hamilton je jucer iz trke izbacio Massu (Felipe je izletio zbog posljedica sudara sa Hamiltonom!) i Maldonada, kojima je ovo bila najbolja voznja ove sezone...da sam na njihovom mjestu ja bi poludio nakon sudara!
S druge strane, Hamilton je bio preoptimistican u oba slucaja, ali i to je dio utrkivanja. Na kraju krajeva, sam je sebi najvise nastetio. Bez tih sudara bi vjerojatno bio bolje plasiran na kraju trke (4.-5.).

Rezime: mislim da ne treba pretjerano kaznjavati takve stvari (znaci svaki moguci kontakt) jer cemo onda imati sterilnu F1, bez ikakvih napada, a za vece prekrsaje ima i boljeg lijeka od danasnjih kazni. Vec sam jednom davno bio napisao: u drugoj polovici 90-ih su koristili sistem u kojem su se "zbrajali" prekrsaji, i nakon odredjenog broja prijestupa bi vozacu jednostavno bilo zabranjeno voziti jednu trku (Villeneuve, Suzuka 1997.) - ja bi taj sistem vratio u danasnju F1. ;)
Zadnja izmjena: Piquet20, dana/u 30 svi 2011, 11:16, ukupno mijenjano 2 puta.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Arai je napisao/la:Kao prvo, za sve neupućene, ovo sam "it's cuz i'm black..." bila je šala!! Da ste gledali live interwiev to bi znali !! Kao drugo, svaka mu čast na ovakvoj iskrenoj izjavi iako će je sutra 100% požaliti i ispričati se. Hvala Bogu da imamo ovakve situacije u kojima su vozači iskreni a ne izmanipulirani raznim PR sranjima tipa: I gave my best, we try to push and push i slične gluposti !

I najbitnije:

POGLEDAJ KAD SKREĆE ONAJ HRT ISPRED MALDONADA, PA POGLEDAJ KAD SKREĆE MALDONADO I POD KOJIM KUTEM UZIMA TAJ ZAVOJ!!!
VIDI SE DA JE SKRENUO PUNO PRIJE DA ZATVORI HAMILTONA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MLtXdVbe ... ture=feedu[/youtube]

Zato više odjebite s tim da mu je Hamilton uništio utrku.

Prvo isprika ako je netko već napisao ovo što ću ja sada napisat, nisam uspio detaljno temu pogledat.
Drugo, ajd ti malo pogledaj bolje tu snimku. Kod ulaska u zavoj ko je ispred, Hamilton ili Maldonado?? Naravno, Maldonado je ispred, i to za više od pola bolida, dakle on ima prednost u zavoju. To što je Hamilton išao na kartu da će se ovaj u**ati u gaće i maknuti to je druga stvar. Čovjek je vozio svojom putanjom, bio je ispred i Hamilton ga je pobrao.

I neznam zašto ti putanju uspoređuješ sa HRT-om. Ako si gledao utrku mogao si vidjet da svi u prvi zavoj skreću malo ranije jer se staza sužava kako ide prema zavoju. To što HRT nema gripa pa skreće kad uhvati to je druga priča.

I da, Hamilton je uništio utrku Maldonadu i kazna je zaslužena.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
blekii
Prvak F1 kladionice 2010.
Prvak F1 kladionice 2010.

Post Postao/la blekii »

Schumy.d je napisao/la:
Kakav lik je ovaj Hamilton... :thumbdown: :zid:
Ajd, sve mogu progutati, ali reći da su Maldonado i Massa smiješni i glupi vozači je tako jadno do bola.

A u ovom intervjuu je količina izrečenih gluposti ogromna tako da sam jedva poslušao ove 3 minute.

Meni je ovaj video potpuno šokirajući, nemogu virovat da neko može tako govorit javno o kolegama s kojima se utrkuje, mogu svhatit da je isfrustriran cijelim vikendom, ali neke stvari su nedopustive, kao i napad na pit crew koja je istina napravila grešku, ali to se ne iznosi u medije tako...

Gledajući video bez utrke ispada da Lewisa neko namjerno kažnjava konstantno, te da se on jadan slomi dok nekog pređe, a onda mu njegovi mehničari i to zajebu i drugi vozači se zabijaju u njega jer znaju da će on dobit kaznu... [-X

Ako se sjećamo prošle sezone Alonso je imao peh sa sudačkim odlukama par utrka za redom, ali izjave nisu bile niti približno ovakave...
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

James Hunt je napisao/la:Hamilton je bio preoptimistican u oba slucaja, ali i to je dio utrkivanja. Na kraju krajeva, sam je sebi najvise nastetio. Bez tih sudara bi vjerojatno bio bolje plasiran na kraju trke (4.-5.).
da se nije nabacio na Massu završio bi vjerovatno 8. jer bi teško prešao Massu i Webbera regularno, možda 6. (Sutil i Kobayashi). Nakon kazne vratio se na 9. mjesto i da nije bilo sudara teško da bi se daleko dogurao osim toga imao je sreću jer Petrov nije mogao van pa je zbog crvene zastave osatao na stazi u suprotnom morao bi odustati zbog zadnjeg krila i izgubio bi sve. Ovako se našao na 7. mjestu i onda izgurao Maldonada.
Dakle kad ovako pogledaš vidiš da si ustvari nije uopće naštetio već je zaradio par mjesta, no sve je to trla baba lan...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

pa ovo je upravo što tražite zar ne? to fali F1, psovanje pičkaranje, kefanje na stazi, bacanje kamenja! ...sad kad to dobivamo u minimalnim dozama ljudi kažu da je primitivac, da je bio na njegovom mjestu Montoya ovaj intervju bi izgledao mnogo drugačije a i kamerman bi dobio po nosu vjerojatno.

Ja jesam protiv sudara i izbacivanja vozača al da onda za svih jednako vrijedi.
slika
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

Uopće nema smisla govorit ko je u pravu, hamilton ili massa-maldonado... bla bla... oni koji inače ne komentiraju lewisa, su došli sad samo da zapapre mclarenovcima... i ko dica sad...
činjenica je da Alonso i Button u zadnjih 20 krugova nisu ni jednom pokušali napast vettela pošteno, ko hamilton ostale...
činjenica je da to niko nije cilu sezonu...
i dok se lewis jedini kolje na stazi, ostali praktički samo gledaju kako im dugoprstić bježi na 70-80 bodova, a fia se brine da mali crni isto ne prismrdi, pa nakon 6-7 utrka,vettel je prvak, i možemo svi prestat gledat formulu jer 90% NAVIJAČA OTPADA NA FERARRI, MCM i MERC....pa će se oni pitat zašto pada gledanost... i opet uvodit pravila, ovakva i onakva... možda da zabrane momčadima da imaju Adriana Neweya... o.O
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Mozda da vrate 10 8 6 5 4 3 2 1 bi bilo manje vjerojatno da ce vettel biti prvak... ovako je vec napola osvojio prvenstvo... A hami je jedini koji ima dovoljno dobar bolid i dovoljno je dobar vozac da prismrdi malom švabi... Ili je barem jedini tako mislio...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ćale od Lewisa je napisao/la:pa ovo je upravo što tražite zar ne? to fali F1, psovanje pičkaranje, kefanje na stazi, bacanje kamenja! ...sad kad to dobivamo u minimalnim dozama ljudi kažu da je primitivac, da je bio na njegovom mjestu Montoya ovaj intervju bi izgledao mnogo drugačije a i kamerman bi dobio po nosu vjerojatno.

Ja jesam protiv sudara i izbacivanja vozača al da onda za svih jednako vrijedi.
Ne znam ko je za bacanje kamenja, ja sigurno nisam..
Ja sam za akciju i pretnecanja, ali i za poštovanje suparnika.. Pretjecanje onda kada je to moguće. I dečki koji voze Williams imaju svoju utrku, neke svoje navijače i sponzore.. Zašto su oni manje vrijedni i zanemareni jer je to Hamilton, on je kao jedini koji može neš Vettelu, a utrku prije i nije pokazao takvu agresivnost...šta je radio u Barceloni, na stazi koja ipak nudi nešto više mjesta od monaca, nije uletavo Vettelu kao jučer.. ustvari nije ništa napravio... mi bi akciju, pa i ako se netko zbog toga sudari, izgubi dragocjene bodove i njima nasušno potrebne novce...
Ja jesam za akciju, ali ne pod svaku cijenu. Akcija je i kad se frajer u sporijem bolidu odlično brani, na stazi koja ga favorizira i na mjestu na kojem je u normalnim okolnostima gotovo nemoguće normalno proći...
Michael is faster than you!!
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

damjan.cule je napisao/la: Prvo isprika ako je netko već napisao ovo što ću ja sada napisat, nisam uspio detaljno temu pogledat.
Drugo, ajd ti malo pogledaj bolje tu snimku. Kod ulaska u zavoj ko je ispred, Hamilton ili Maldonado?? Naravno, Maldonado je ispred, i to za više od pola bolida, dakle on ima prednost u zavoju. To što je Hamilton išao na kartu da će se ovaj u**ati u gaće i maknuti to je druga stvar. Čovjek je vozio svojom putanjom, bio je ispred i Hamilton ga je pobrao.

I neznam zašto ti putanju uspoređuješ sa HRT-om. Ako si gledao utrku mogao si vidjet da svi u prvi zavoj skreću malo ranije jer se staza sužava kako ide prema zavoju. To što HRT nema gripa pa skreće kad uhvati to je druga priča.

I da, Hamilton je uništio utrku Maldonadu i kazna je zaslužena.
Prednost u zavoju ima onaj vozač koji vozi po unutarnjoj strani zavoja, a to je u ovom slučaju Hamilton. To što je Maldonado ispred ne daje mu pravo da skreće u zavoj ko idiot i kao da Hamilton nije tamo. Vidi se da je skrenuo puno ranije u taj zavoj samo da bi zblokirao Hamiltona i ako je neko nekoga pokupio onda je to Maldonado Hamiltona, pa daj pogledaj tko je u koga skrenuo.
Što se tiče HRT-a... Pogledaj i ostale bolida na stazi i usporedi kad su oni skretali u taj zavoj a kad je skrenuo Maldonado. Pogledaj Ferrari, McLaren i Red Bull (ili i oni nemaju gripa i skreću kad im "uhvati") i vidjet ćeš da je Maldonadovo skretanje u zavoj došlo za dužinu bolida ranije nego obično a cilj mu je bio zaustaviti Hamiltona.
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Arai je napisao/la:
Prednost u zavoju ima onaj vozač koji vozi po unutarnjoj strani zavoja, a to je u ovom slučaju Hamilton. To što je Maldonado ispred ne daje mu pravo da skreće u zavoj ko idiot i kao da Hamilton nije tamo. Vidi se da je skrenuo puno ranije u taj zavoj samo da bi zblokirao Hamiltona i ako je .
Onda tom logikom i Button je na startu zatvarao Alonsa kao što ti kažeš ko idiot

hajde reci mi onda prošle prošle godine u Singapuru dodir Webbera i Hamiltona ko je kriv?
...put u raj nije posut ružama...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

hamilton onako direktnom putanjom ne znam kak je mislio i mogao proć... takvom putanjom taj zavoj završavaš u zidu.. pretpostavljam jer mi se činilo predirektnim taj ulazak u zavoj

EDIT: Završavam u ovoj temi s utrkom u monacu..
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Igor18 je napisao/la: Ne znam ko je za bacanje kamenja, ja sigurno nisam..
Ja sam za akciju i pretnecanja, ali i za poštovanje suparnika.. Pretjecanje onda kada je to moguće. I dečki koji voze Williams imaju svoju utrku, neke svoje navijače i sponzore.. Zašto su oni manje vrijedni i zanemareni jer je to Hamilton, on je kao jedini koji može neš Vettelu, a utrku prije i nije pokazao takvu agresivnost...šta je radio u Barceloni, na stazi koja ipak nudi nešto više mjesta od monaca, nije uletavo Vettelu kao jučer.. ustvari nije ništa napravio... mi bi akciju, pa i ako se netko zbog toga sudari, izgubi dragocjene bodove i njima nasušno potrebne novce...
Ja jesam za akciju, ali ne pod svaku cijenu. Akcija je i kad se frajer u sporijem bolidu odlično brani, na stazi koja ga favorizira i na mjestu na kojem je u normalnim okolnostima gotovo nemoguće normalno proći...
Nitko nije manje vrijedan niti veličam nekog više nekog manje već samo kažem da treba kažnjavat jednako. Ove godine Barichello u Australiji kad je uništio trku Rosbergu na jednak način popio je kaznu i sada Hamilton dvije a prošle godine je bilo x takvih slučajeva pa čak neki koji su okrenuli igru u prvenstvu pa nikome ništa. Samo me to smeta.
Hamilton je ovaj put malo pretjerao, osjećao se bržim, imao brži bolid od vozača ispred i htio je napred. Dobro da je tako, da je poput Buttona sad bi bio daleko iza Vettela pa čak i Webbera. Da staza nema zidove do ovakvih stvari nebi došlo sigurno, jer kad postoji zid onda postoji zid i u vozačevoj glavi da ne koristi stazu do crte već skreće ranije kako nebi okreso zid na izlazu ili prošao centimetar blizu. Kako Jergović kaže to je Monte Carlo i svašta je za očekivat.
A što se tiče prošle trke Hamilton je dao sve od sebe da se zadrži ili pokuša napast Vettela. Vidio si sam da RB jednostavno napravi pola sek razmaka u prvom sektoru. I da je pokušao mu uletit u prvom zavoju nebi napravio ništa samo bi ga Vettel zaobišao. Jedino bi ga uspio ozbiljno napast da se vozilo još 5-10 krugova pa da gume počnu slabije držat.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ćale od Lewisa je napisao/la:pa ovo je upravo što tražite zar ne? to fali F1, psovanje pičkaranje, kefanje na stazi, bacanje kamenja! ...sad kad to dobivamo u minimalnim dozama ljudi kažu da je primitivac, da je bio na njegovom mjestu Montoya ovaj intervju bi izgledao mnogo drugačije a i kamerman bi dobio po nosu vjerojatno.
Pa zar je tebi normalno kad si krivac za 2 sudara reći da su sudionici tih istih sudara koji su izvukli deblji kraj smiješni i glupi?
Prepotentno u svakom slučaju. Bolje da se ispričao tim vozačima, a ne ovo izigravanje.
Arai je napisao/la: Prednost u zavoju ima onaj vozač koji vozi po unutarnjoj strani zavoja, a to je u ovom slučaju Hamilton. To što je Maldonado ispred ne daje mu pravo da skreće u zavoj ko idiot i kao da Hamilton nije tamo. Vidi se da je skrenuo puno ranije u taj zavoj samo da bi zblokirao Hamiltona i ako je neko nekoga pokupio onda je to Maldonado Hamiltona, pa daj pogledaj tko je u koga skrenuo.
Što se tiče HRT-a... Pogledaj i ostale bolida na stazi i usporedi kad su oni skretali u taj zavoj a kad je skrenuo Maldonado. Pogledaj Ferrari, McLaren i Red Bull (ili i oni nemaju gripa i skreću kad im "uhvati") i vidjet ćeš da je Maldonadovo skretanje u zavoj došlo za dužinu bolida ranije nego obično a cilj mu je bio zaustaviti Hamiltona.
Opet ti po svojemu... :doubt:
Pa otkud ti ta glupost da vozač s unutarnje strane zavoja ima prednost? Ima ju samo ako je u ravnini sa drugim vozačem, a Hamilton je bio IZA Maldonada. Prednost prolaska kroz zavoj ima vozač koji je ISPRED.
Pa šta je trebao otvoriti vrata Hamiltonu i reć mu:"Ajd uguzi se ispred mene, samo ti daj", svaki normalan vozač će zatvoriti zavoj, a Hamilton treba znati kad ima mjesta za bolid, a kad nema. Ovo jučer je bilo pretjerivanje.
Ista situacija je bila na startu kad je Alonso napao Buttona s unutarnje strane, ali je skužio da nema mjesta, prikočio i ušao nakon Buttona u zavoj. Da se probao provući, završio bi jednako kao Lewis.
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 30 svi 2011, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Schumy.d je napisao/la:
Pa zar je tebi normalno kad si krivac za 2 sudara reći da su sudionici tih istih sudara koji su izvukli deblji kraj smiješni i glupi?
Prepotentno u svakom slučaju. Bolje da se ispričao tim vozačima, a ne ovo izigravanje.
Je li se ikad koji Ferrarijev vozac isprical kome kada se je tresnul s njim, je li se Schumaher ispričal villeneuve kad se je namjerno zabil u njega da ga izbaci. Nisam htel ovo povlaciti ali idete mi na jetra vec s tim.
Darkness rises when silence dies
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Još je mlad. Isfrustruiran, ovo ono. Vjerujem da će se ohladiti za par dana i iskreno se ispričati, i Massi i Maldonadu i navijačima i Fia-i. Mislim, razumijem da je netko obožavatelj Hamiltona. Ali braniti ga sada.... ????
Samo neka se trkaju.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:
Njega su ulovili u pravom trenutku prije nego se smirio i prije nego mu je tim napunio usta pristojnošću. Iskreno ja ovo cjenim, čut pravo mišljenje vozača. Kad bi svi oni imali muda pa rekli o svakome pojedinačno što misle vjerujem da bi svi mjenjali mišljenje o svakom u roku odmah. To je ono što fali F1 ... svi su oni "frendovi" van staze i glumci al dok se utrkuju tu puca adrenalin i pravi osjećaji te misle drugačije jer su svi neprijatelji. Kad jedan drugom stanu na žulj sve se promjeni. Da je drugačije i da nema osjećaja ovaj sport ne bi ga ni gledao. F1 se puno promjenila isto tako nebi me čudilo da Hamilton za par godina ode iz F1 cirkusa.
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Arai je napisao/la:Prednost u zavoju ima onaj vozač koji vozi po unutarnjoj strani zavoja, a to je u ovom slučaju Hamilton. To što je Maldonado ispred ne daje mu pravo da skreće u zavoj ko idiot i kao da Hamilton nije tamo. Vidi se da je skrenuo puno ranije u taj zavoj samo da bi zblokirao Hamiltona i ako je neko nekoga pokupio onda je to Maldonado Hamiltona, pa daj pogledaj tko je u koga skrenuo.
Ovo je tvoje misljenje... Po meni prednost ima onaj koji je blizi apexu zavoja i uz to prolazi trkacom (citaj bržom) putanjom... Ovdje je blizi bio maldonado, uz to je vozio sasvim normalno kao da nema nikoga pored jer realno i nije bilo... Hamilton je bio pola bolida iza... Da pretocimo u cestovni promet.. Kriv je uvijek onaj iza... Dakle hamilton.. A sad, je li za to zasluzio kaznu... Da jer je kriv, ne jer ce prvenstvo uskoro biti negledljivo posto malog svabu nitko nemre zaustavit... Sveukupno ne... Eto, otprilike tako nekako...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ćale od Lewisa je napisao/la: Njega su ulovili u pravom trenutku prije nego se smirio i prije nego mu je tim napunio usta pristojnošću. Iskreno ja ovo cjenim, čut pravo mišljenje vozača. Kad bi svi oni imali muda pa rekli o svakome pojedinačno što misle vjerujem da bi svi mjenjali mišljenje o svakom u roku odmah. To je ono što fali F1 ... svi su oni "frendovi" van staze i glumci al dok se utrkuju tu puca adrenalin i pravi osjećaji te misle drugačije jer su svi neprijatelji. Kad jedan drugom stanu na žulj sve se promjeni. Da je drugačije i da nema osjećaja ovaj sport ne bi ga ni gledao. F1 se puno promjenila isto tako nebi me čudilo da Hamilton za par godina ode iz F1 cirkusa.
Znači tebe netko izbaci iz utrke i onda ti taj isti kaže da si smiješan i glup. To je pravo mišljenje?
Šta bi onda tek ostali trebali reć za Lewisa nakon recimo Brazila 2007. ;)
Odgovori