Lewis svoj run na super soft gumama nije odvozil a ima manje od 1sec zaostatka. Mislim da je to sasvim o.k i da je bolid konkurentan. Imamo sutra šanse za pole u to sam siguran!Slash je napisao/la:Nekak imam dojam da McLaren skriva karte danas cijeli dan...
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - McLaren
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Jel to Mclaren ima nekog novog sponzora, ili se meni to samo čini?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Verizon tel. provajder, zajedno sa Vodafonom su u poslu u SADu i Kanadi pa malo reklameKenny je napisao/la:Jel to Mclaren ima nekog novog sponzora, ili se meni to samo čini?
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Misliš na Verizon na straznjem krilcu? Negdje sam procitao da Vodafone ima 45 % udjela u toj telekomunikacijskoj kompaniji pa vjerovatno stavili Verizon za Kanadu jer tamo nema vodafonea(Mreže) mislim.Kenny je napisao/la:Jel to Mclaren ima nekog novog sponzora, ili se meni to samo čini?
Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 10 lip 2011, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Vodafone ima 45% udjela u VerizonuF1NAC je napisao/la:Misliš na Verizon na straznjem krilcu? Negdje sam procitao da ta tvrtka ima 45 % udjela u McLarenu nisam baš siguranKenny je napisao/la:Jel to Mclaren ima nekog novog sponzora, ili se meni to samo čini?
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
da zabrljao sam, sam ispravio poslijeDero je napisao/la:Vodafone ima 45% udjela u VerizonuF1NAC je napisao/la:Misliš na Verizon na straznjem krilcu? Negdje sam procitao da ta tvrtka ima 45 % udjela u McLarenu nisam baš siguranKenny je napisao/la:Jel to Mclaren ima nekog novog sponzora, ili se meni to samo čini?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Je danas je Mclaren malo bil samo zatajan, nisu vozili na supersoft kaj me iznenadilo. Po prvi put su blokirali kameru kad su provjeravali Hamiltonov bolid neznam ali u svako slucaju nadam se sutra borbi za prvi startni red.
Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Evo, sad čitam tek izjave, zbog crvenih zastava nisu ni isprobavali ''low-fuel runs'', a oba vozača su jako zadovoljna kako se puni auto ponaša.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
Sumnjam da su ovo bili skroz puni auti,Slash je napisao/la:Evo, sad čitam tek izjave, zbog crvenih zastava nisu ni isprobavali ''low-fuel runs'', a oba vozača su jako zadovoljna kako se puni auto ponaša.
ali ako jesu, ovo je zvjerska forma, samo 8 desetinki iza ostalih...
- elder
- Svjetski prvak
A budemo vidli danas kak budeCenturion je napisao/la:Sumnjam da su ovo bili skroz puni auti,Slash je napisao/la:Evo, sad čitam tek izjave, zbog crvenih zastava nisu ni isprobavali ''low-fuel runs'', a oba vozača su jako zadovoljna kako se puni auto ponaša.

- Slash
- Veteran
Evo citat:elder je napisao/la:A budemo vidli danas kak budeCenturion je napisao/la:Sumnjam da su ovo bili skroz puni auti,Slash je napisao/la:Evo, sad čitam tek izjave, zbog crvenih zastava nisu ni isprobavali ''low-fuel runs'', a oba vozača su jako zadovoljna kako se puni auto ponaša.
JB: “We didn’t do any low-fuel running on the Supersoft because of the two red flags, so we just filled the car up and sent it out at the end of the afternoon. It’s pleasing that the car felt pretty good on high-fuel.''
LH: “Our long-run pace is pretty good; the speed is there. It looks very close once again between Red Bull, Ferrari and ourselves, so we’ll work on qualifying, get the car nicely dialled in and then I’ll keep my fingers crossed.''
Tako da, stvari nisu tako crne kako se čine pogledom na time-tablove s treninga.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- McRambo
Ne brinite, danas će Lewis garant uhvatit pole. Pa makar kasnije morao gurati auto do boxa 
U slučaju da zid šampiona uzmakne, za skidanje Vettela zadužen je Pedro!
Naprijed McLaren "to infinity... and beyond"

U slučaju da zid šampiona uzmakne, za skidanje Vettela zadužen je Pedro!
Naprijed McLaren "to infinity... and beyond"
-
- Profesionalni vozač
Gledao sam FP3 i ocito je da je McLaren iza svih na ovoj stazi. Ne znam sta im se desilo, ali sporiji su od Red Bulla, Ferrarija i Mercedesa. Uzasno sporo. Treci sektor pola sekunde sporiji!
Ovaj vikend se mogu nadati tek pokojem bodu.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
mozda riskiraju sa wet- sutupom???SRV je napisao/la:Gledao sam FP3 i ocito je da je McLaren iza svih na ovoj stazi. Ne znam sta im se desilo, ali sporiji su od Red Bulla, Ferrarija i Mercedesa. Uzasno sporo. Treci sektor pola sekunde sporiji!
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
Neznam, prvi sektor uredu drugi i treci po pol sekunde sporiji. Nebi ja jos nikoga odpisival, ko zna kaj jeSRV je napisao/la:Gledao sam FP3 i ocito je da je McLaren iza svih na ovoj stazi. Ne znam sta im se desilo, ali sporiji su od Red Bulla, Ferrarija i Mercedesa. Uzasno sporo. Treci sektor pola sekunde sporiji!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Gledo sam engleski streaming i spominjali su neke probleme s kočnicama. Nisam siguran koliko je to utjecalo na ishod treninga, ali izgleda da u low fuel krugovima zaostaju za RBR-om, Ferrarijem i Rosbergom. Činilo se da Hamilton stvarno pokušava sve, ali auto ne sluša baš najbolje. Nadam se da će se srediti do kvala, da bar još jedan vozač pokuša bikovima život zagorčat.SRV je napisao/la:Gledao sam FP3 i ocito je da je McLaren iza svih na ovoj stazi. Ne znam sta im se desilo, ali sporiji su od Red Bulla, Ferrarija i Mercedesa. Uzasno sporo. Treci sektor pola sekunde sporiji!

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Slash
- Veteran
Za sad tako izgleda, ALI, nikad se ne zna. Malo mi je sumnjivo da smo bili tako blizu RB-u na ''njihovoj'' stazi, a na ''našoj'' da su ONI tolko brži od nas. Sumnjivo jako.SRV je napisao/la:Gledao sam FP3 i ocito je da je McLaren iza svih na ovoj stazi. Ne znam sta im se desilo, ali sporiji su od Red Bulla, Ferrarija i Mercedesa. Uzasno sporo. Treci sektor pola sekunde sporiji!
Možda nam je kvalifikacijski set-up u banani, a u utrci budemo najbrži; što po meni na ovoj stazi uopće nije loše, jer će se s DRS-om preticanje bit pi*kin dim.
Bumo vidli za sat i 50 minuta.
-
- Profesionalni vozač
McLaren jako lose koristi DRS, tako da tu nije spas. A dzaba i to ako su po krugu sekundu sporiji. Imam jako los osjecaj za kvale.
- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
dajte šta vam je ljudi, vi na temelju treninga procjenjujete brzinu. McLaren je vjerovatno više goriva imao nego drugi. Nemogu biti odjednom 1 sec sporiji od RBR.
Nemorate se ništa brinuti niti je Mercedes, niti je Ferrari brži, samo me brine RBR.
Nemorate se ništa brinuti niti je Mercedes, niti je Ferrari brži, samo me brine RBR.
- Slash
- Veteran
Ti znaš nešto što mi ne znamo?Bara993 je napisao/la:dajte šta vam je ljudi, vi na temelju treninga procjenjujete brzinu. McLaren je vjerovatno više goriva imao nego drugi. Nemogu biti odjednom 1 sec sporiji od RBR.

Nadam se da si u pravu, ali iskreno, sumnjam.
- Bara993
- Početnik
Lewis i Jenson su sami izjavili jučer da je race pace odličan,Slash je napisao/la:Ti znaš nešto što mi ne znamo?Bara993 je napisao/la:dajte šta vam je ljudi, vi na temelju treninga procjenjujete brzinu. McLaren je vjerovatno više goriva imao nego drugi. Nemogu biti odjednom 1 sec sporiji od RBR.
Nemorate se ništa brinuti niti je Mercedes, niti je Ferrari brži, samo me brine RBR.![]()
Nadam se da si u pravu, ali iskreno, sumnjam.
Lewis je rekao boksu da se osjeća brzim(možete provjerit na McLarenovoj stranici),
na trećem treningu gube u svim sektorima po 0.3, znaci da su isli s puno goriva,
i imaju skoro najmanji top speed, vjerovatno su vozili s kišnim setupom.
Tako da nevidim razlog za brigu.
- elder
- Svjetski prvak
Ne padne li danas kisa za vrijeme kvalifikacija, imam neki ludi osjecaj da Mclaren nebude isel u Q3 na Ssoft vec na soft
-
- Profesionalni vozač
Ferrari definitivno izgleda brzi. Pogledaj samo Massu.Bara993 je napisao/la:dajte šta vam je ljudi, vi na temelju treninga procjenjujete brzinu. McLaren je vjerovatno više goriva imao nego drugi. Nemogu biti odjednom 1 sec sporiji od RBR.
Po meni je Alonso jedini koji moze Vettelu sutra uskratiti pobjedu. Naravno ne i pole.
- Slash
- Veteran
Evo, Whitmarsh veli da nemaju brzinu i da spremaju auto za mokru utrku.
- Bara993
- Početnik
reče Whitmarsh da će najvjerovatnije ići na kvalifikacije sa kišnim setupom.