Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- EdijanH
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 team - Ferrari
Naravno, nije baš da vjerujem u tu vijest i primio sam je sa dozom suzdržanosti... Ali... Već jako, jako, jako dugo vremena sanjam o tome i nadam se tomu, good guy Stefano nije ni po čemu opravdao svoju poziciju i odavno već zamišljam Flavia u crvenom odijelu... Ipak, on je energičan, arogantan, drzak i uporan... Stefano je u najmanju ruku nesposoban, kukavica i jako loš poznavalac posla i poslovnih taktika... Bilo je raznih priča, ali samo Flaviovi rezultati trebaju govoriti o njegovoj vrijednosti, a ne ovo-ono, a Flavio definitivno ima jakih godina u karijeri... Meni je to lično san još od kako je Fernando u Ferrariju, mislim, ako se razmišlja u korist ekipe, onda bih ja volio i Stefana, ali Stefano ni u kom slučaju nije doprinio ništa, pa se logičnim redosljedom sanja odlazak Stefana, azamjena koju sam priželjkivao je definitivno Flavio... Naravno, nemora značiti da je istina, ali meni bi se velika želja ostvarila i vjerujem da bi Flavio svojim režimom vratio Ferrari gdje mu je i mjesto!
WELCOME!
WELCOME!
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ima tu i negativnih strana npr. da na čelo najdugoviječnije momčadi u f1 zasijedne čovjek koji je pred 2-3 godine napravio jedan od najvecih skandala u povijesti f1. Po mom misljenju sigurno sposobniji od Domenicallija al neznam jel ferrari zeli negativni publicitet.
Živi bili pa vidjeli!!!
Živi bili pa vidjeli!!!
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
- Armanini
- Svjetski prvak
dobro zboris..deda je napisao/la:Ima tu i negativnih strana npr. da na čelo najdugoviječnije momčadi u f1 zasijedne čovjek koji je pred 2-3 godine napravio jedan od najvecih skandala u povijesti f1. Po mom misljenju sigurno sposobniji od Domenicallija al neznam jel ferrari zeli negativni publicitet.
Živi bili pa vidjeli!!!
upravo tako i ja gledam na to..
zato i nisam da dodje..
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Ferrari za sada jako dobro izgleda i doista se čini konkurentan.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Ovo je već značajan pomak i stvarno su dobri, Alonso je brz i imam osjećaj da kad poželi odveze brz krug. Nisam baš puno obraćao pažnju šta je novo od dijelova, ako neko zna molio bi ga da nam prenese i kaže. Uživao sam na današnjim treninzima, Avanti Ferrari, AvantiSanel je napisao/la:Ferrari za sada jako dobro izgleda i doista se čini konkurentan.

AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
novi difuzor i novo straznje kriloFerarist je napisao/la:Ovo je već značajan pomak i stvarno su dobri, Alonso je brz i imam osjećaj da kad poželi odveze brz krug. Nisam baš puno obraćao pažnju šta je novo od dijelova, ako neko zna molio bi ga da nam prenese i kaže. Uživao sam na današnjim treninzima, Avanti Ferrari, AvantiSanel je napisao/la:Ferrari za sada jako dobro izgleda i doista se čini konkurentan.![]()

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Ok. Hvala ti Finac, svaka čast. Znači ništa još od prednjeg flexi krila i novog aerodinamičkog paketa? auuuuuuu kad još to stave pa gdje če nam biti kraj hahahaha, super.F1NAC je napisao/la:novi difuzor i novo straznje kriloFerarist je napisao/la:Ovo je već značajan pomak i stvarno su dobri, Alonso je brz i imam osjećaj da kad poželi odveze brz krug. Nisam baš puno obraćao pažnju šta je novo od dijelova, ako neko zna molio bi ga da nam prenese i kaže. Uživao sam na današnjim treninzima, Avanti Ferrari, AvantiSanel je napisao/la:Ferrari za sada jako dobro izgleda i doista se čini konkurentan.![]()

AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
- f.alonso
- Navijam za: alonso
http://scarbsf1.wordpress.com/2011/06/1 ... -roll-bar/" onclick="window.open(this.href);return false;
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
aero paket stize za silverstoneFerarist je napisao/la:Ok. Hvala ti Finac, svaka čast. Znači ništa još od prednjeg flexi krila i novog aerodinamičkog paketa? auuuuuuu kad još to stave pa gdje če nam biti kraj hahahaha, super.F1NAC je napisao/la:novi difuzor i novo straznje kriloFerarist je napisao/la: Ovo je već značajan pomak i stvarno su dobri, Alonso je brz i imam osjećaj da kad poželi odveze brz krug. Nisam baš puno obraćao pažnju šta je novo od dijelova, ako neko zna molio bi ga da nam prenese i kaže. Uživao sam na današnjim treninzima, Avanti Ferrari, Avanti![]()
![]()
![]()

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- _dreamer_
- Rezervni vozač
Otavljeno za Silverstone, vjeorvatno jer ovdje ne donosi mnogo, a ostavljeno da se jos usavrsava... Ovdje se znalo da ce Ferrari biti jak, uz Monzu bi im ovo trebala biti ponajjaca staza u kalendaru, po mom skromnom misljenju. No to ne znaci da je Ferrari napredovao, napredak cemo vidjeti tek u Engleskoj...Ferarist je napisao/la:
Ok. Hvala ti Finac, svaka čast. Znači ništa još od prednjeg flexi krila i novog aerodinamičkog paketa? auuuuuuu kad još to stave pa gdje če nam biti kraj hahahaha, super.![]()
![]()
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- ivan mesar
- Navijam za: ferrari
ferrari opet brz mislim da se puno radilo na bolidu i evo rezultata ,kao i prosle godine ferrari se budi u pola sezone sada treba nadoknaditi losi pocetak i sutra po pobjedu alonso i massa izgledaju dobro samo da bude dobra taktika i sutra imamo pobjedu go ferrari
-
- Veteran
naravno da se radujem ovome ali pomislim na Monaco,i tamo je bio najbrzi Ferrari sa Alonsom ali na kvalama ode Red Buul sa Vettlom skoro za sekundu
malo bi jos sacekao sa pol-om i pobjedom ali naravno ljepo je vidjeti da su oba Ferrarija u prve tri

malo bi jos sacekao sa pol-om i pobjedom ali naravno ljepo je vidjeti da su oba Ferrarija u prve tri

Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
Upravo tako,Iako vjerujem da je Ferrari ovdje puno konkurentniji nego na dosadašnjim stazama i dalje je veliki zaostatak za RB i ove rezultate treba uzeti sa rezervomAlonso-champ je napisao/la:naravno da se radujem ovome ali pomislim na Monaco,i tamo je bio najbrzi Ferrari sa Alonsom ali na kvalama ode Red Buul sa Vettlom skoro za sekundu![]()
...put u raj nije posut ružama...
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ipak sam mišljenja da je razlika kanade i monaka velika što se tiče forme i odnosa ferrari - rbr. Jednostavno je vidljivo po vožnjama na treninzima da je to drukčije, a i massa je svojevrsni pokazatelj forme ferrarija. Treba napomenuti da je ferrari izuzetno brz na tvrdim gumama a to bi moglo donijeti prevagu. Možda još nije to to za pobjedu, ali ni u monaku nije alonso bio daleko, a ako se ovdje još malo približi onda je svašta moguće
- _dreamer_
- Rezervni vozač
Fernandu danas ne treba 1 mjesto, mislim da bi za pobjedu bilo dovoljno i drugo. I za razliku Monaca, ovdje se moze preticati... 

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Izgleda da je Ferrari ipak smanjio "gap" u odnosu na bikove i da su osjetno brzi od Mclarena. 

-
Massa dosta brz , znaci Ferrari dobar , drzim palceve racunam na prva 3 mesta s Alonsom ....
- _dreamer_
- Rezervni vozač
O Boze, ovo je bilo blizu.
-
sve je odlicno ... Massa tu blizu , napokon .. Sutra vrlo izgledna i pobeda .... jedva cekam
- mr no recall
- Navijam za: M Schumacher
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Bolje nego što sam se nadao, drugo i treće mjesto.
Biće sutra zanimljivo.
Biće sutra zanimljivo.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
-
- Veteran
Dobro je al nekako se ne mogu oteti dojmu da je Alonso mogao bolje.Muči ga čini mi se 2. sektor
...put u raj nije posut ružama...
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Wuhu, sutra pobjeda sigurna ko kuća. Danas digo 240 kuna na kladionici, vettel pole, alonso top3. Sutra 100 kuna na alonsa stavljam