Da, baš...tomidix je napisao/la: Nije istina, zamrnut je razvoj radi smanjenja troskova koji su bili ogromni...
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Schumy.d
- Legenda

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Fernando Alonso
- tomidix
- Test vozač

- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Zapravo, nisam stavljao point na razlog vec na period zamrzavanja...
http://www.hrsport.net/vijesti/302232/a ... ra?print=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao sto vidis planirano je da do 1.6. svi predaju svoje specifikacije motora... Renaultov RS26 tada je bio najjaci motor... Do kraja godine to mjesto je preuzeo Ferrarijev motor i razvoj je zamrznut tek na kraju godine...
A ta dominacija Ferrarija o kojoj pricas... na to cu samo tebe citirat.. Da, baš...

To je sigurno radi onih 4 naslova 2005. i 2006. godine... To je sigurno ona dominacija kad im 2005. u Indianapolisu Renault i McM nisu mogli prismrdit (svi znaju zasto), a na svim ostalim utrkama 2005. godine su potuceni do koljena... Odluka o zamrzavanju donesena je nakon sezone 2005... Dakle ne lupetaj..
http://www.hrsport.net/vijesti/302232/a ... ra?print=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao sto vidis planirano je da do 1.6. svi predaju svoje specifikacije motora... Renaultov RS26 tada je bio najjaci motor... Do kraja godine to mjesto je preuzeo Ferrarijev motor i razvoj je zamrznut tek na kraju godine...
A ta dominacija Ferrarija o kojoj pricas... na to cu samo tebe citirat.. Da, baš...
To je sigurno radi onih 4 naslova 2005. i 2006. godine... To je sigurno ona dominacija kad im 2005. u Indianapolisu Renault i McM nisu mogli prismrdit (svi znaju zasto), a na svim ostalim utrkama 2005. godine su potuceni do koljena... Odluka o zamrzavanju donesena je nakon sezone 2005... Dakle ne lupetaj..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
Ajd pogledaj tko je bio konstruktorski prvak od 99-04... o toj dominaciji ja pričam na koju se ti tako smiješ.tomidix je napisao/la:Zapravo, nisam stavljao point na razlog vec na period zamrzavanja...
A ta dominacija Ferrarija o kojoj pricas... na to cu samo tebe citirat.. Da, baš...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- tomidix
- Test vozač

- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ta dominacija o kojoj ti pricas je vec bila prekinuta tada kad je odluceno o zamrzavanju... I to je nakon te dominacije Ferrari dobio samarcinu i od Renaulta i od McMa pa nisu bili niti 2.... No da se vratimo malo na temu, nije bilo potrebno nikakvo zamrzavanje s FIA-ine strane, dovoljni su bili El Nano i R25...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- mr no recall
- Navijam za: M Schumacher
Nakon što se izdrkate i naspavate te sutra upalite komp primjeti će te da su vam postovi ajmo reć glupi 
cuore sportivo
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Nije loše,iako je izgledalo drugačije ipak ponovo brži od Masse
Ali ipak ono što je bitnije sporiji od Vettela ali jako blizu.Ne mogu vjerovat da ću ovo reći ali nadam se da sutra kiše neće biti
Ali ipak ono što je bitnije sporiji od Vettela ali jako blizu.Ne mogu vjerovat da ću ovo reći ali nadam se da sutra kiše neće biti
...put u raj nije posut ružama...
- _dreamer_
- Rezervni vozač

- Navijam za: Alonso
haha, i ja se nadam suhom vremenu jer vjerujem da i po suhom mogu uzeti utrku. Bitno je da ferrarijevci sutra naprave dobar timski posao na startu, da ostanu na 2-3, posto ne vjerujem da ce neki od njih uspjeti da pretekne vettela na samom startu.
Sto se tice toga da je alonso na prljvoj strani, mislim da to uopste na ovoj stazi nije problem, jer se dosta prolazi i tom "prljavom" stranom, pogotovo u kvalama gdje je putanja do cilja tom stranom kraca. A ako kisa bude prije padala, svakako ce oprati stazu pa i nece biti neke razlike... Vidjet cemo, ja se nadam dobroj utrci i pobjedi nanda, a volio bi da massa bude drugi.
Sto se tice toga da je alonso na prljvoj strani, mislim da to uopste na ovoj stazi nije problem, jer se dosta prolazi i tom "prljavom" stranom, pogotovo u kvalama gdje je putanja do cilja tom stranom kraca. A ako kisa bude prije padala, svakako ce oprati stazu pa i nece biti neke razlike... Vidjet cemo, ja se nadam dobroj utrci i pobjedi nanda, a volio bi da massa bude drugi.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso only
Kako su promjenili kvacilo na Ferrariju,Alonso starta odlicno tako da sam prilicno siguran da uzima Vettela odmah na startu.
No to i nije tako bitno na ovoj stazi ,jer ako si brzi proci ces ionako ,tako da se ne treba previse riskirati u prvom zavoju.
No to i nije tako bitno na ovoj stazi ,jer ako si brzi proci ces ionako ,tako da se ne treba previse riskirati u prvom zavoju.
-
mantikor
MA Alonso mora u prvom zavoju prec Vettela , snaga Ferrarija kad je on pun goriva, i probat' napravit prednost ako to bude moguce. Jer netreba podcenit RB a pogotovo kak bude odmicala trka i budu lakše.
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
Q. Barcelona start tomorrow?
FA: Barcelona or Monaco is okay. I think in both cases I overtook one Red Bull so it's okay.

FA: Barcelona or Monaco is okay. I think in both cases I overtook one Red Bull so it's okay.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- _dreamer_
- Rezervni vozač

- Navijam za: Alonso
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ww6njCJl ... re=related[/youtube]
Cual emociones del comentador, simplemente incredible... que se repita manana, por favor Dios
Cual emociones del comentador, simplemente incredible... que se repita manana, por favor Dios
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Spretni Pajkan
- Početnik

- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Danas san vatreni navijač Alonsa xD ,ajmoooooooo!!!!Skini plavušana!
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Centurion
- Test vozač

- Navijam za: Hamiltona
znajući početnu formu Ferrarija na samom startu utrke ja isto navijam za njega, a i očekujem da će ga prestić,Spretni Pajkan je napisao/la:Danas san vatreni navijač Alonsa xD ,ajmoooooooo!!!!Skini plavušana!
ALI, onda im forma opadne pri kraju utrke, tako da se nadam da će nešto poći Red Bullu u krivo, da se ponovno zabije u zid kao prekjučer
-
Alonso-champ
- Veteran

ako danas starta kao zadnje dvije utrke,bice svasta,ovamo i Massa dobro starta pa nek ga i on skine(Vettla),vise nam ne treba
naravno da i tako ostane do kraja 
Alonsista hasta la muerte..
-
dino_alonso
- Navijam za: Fernando Alonso i Renault
Katastrofalna taktika, upropastena utrka za Alonsa, ako bude nastavka.
Nadam se da grijesim.
Nadam se da grijesim.
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Ali nekako je spor po kisi. Cudno. Neka barem on pobijedi kad vec Hamilton ne moze
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
Alonso-champ
- Veteran

bas e,znali su da ce od 15 do 20 kruga da se ulije kao iz kabla a oni ga zovu u box,cccccccc dokle vise.....
-
Chuck Norris
- Veteran

Loše loše
A ja ne mogu shvatiti zašto je onako spor bio
A ja ne mogu shvatiti zašto je onako spor bio
...put u raj nije posut ružama...
-
Alonso-champ
- Veteran

- Spretni Pajkan
- Početnik

- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Za sad loše,ali vidit ćemo,nije ni Hamilton ima neki briljantni početak u Kini,pa je pogođenom strategijom dobio momentum,koji ga je dovea do pobjede.Za sad mi i Massa izgleda bolje od Alonsa,ali ovo je Montreal i potopni uvjeti,tako da je svašta moguće.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
-
Djekson
- Navijam za: Felipe Massa
Eto vam kiša....
-
Alonso-champ
- Veteran

nije problem u kisi vec u strategiji FerrarijaDjekson je napisao/la:Eto vam kiša....
-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Ovaj Button je smiješan vozač.
Što doduše ne umanjuje činjenicu da je Alonso danas bio očajan i vrlo loš po kiši od samog starta, plus standardno blentavi pitt wall... ne može završit dobro.
Što doduše ne umanjuje činjenicu da je Alonso danas bio očajan i vrlo loš po kiši od samog starta, plus standardno blentavi pitt wall... ne može završit dobro.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso only
Presao je Buttona, koji ga nije vidio u ogledalu zbog spreja,i Button mu se cak izvinio na presici.Nije moglo bolje zavrsiti ,ovo je jednostavno prokleta godina i Kanada bi bila tocka na i za ovu sezonu.Vettel ode jos 18 bodova I Alonsu i Hamiltonu a mislim da Button ne moze priprijetiti.