Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
XELESSAR je napisao/la:KAKVA POBJEDA!!!! SA ZADNJEG NA PRVO; KRUG PRIJE KRAJA!
a pritom izbaci 2 najbolja vozača današnjice XD a likaaa
Ma bio je ..Barry je napisao/la: kako je koba 2
piki pipol ..damjan.cule je napisao/la:meni je dosadna...Vettel opet 1., SC svakih 10-15 minuta...i tako već 4h
Veli Chuck Norris i bi tako ..Chuck Norris je napisao/la:Velikio sr... za utrku Button nakon svega će još i na postolju završiti
FIA 1Chuck Norris je napisao/la:Ne znam kako vam ovo može biti dobra utrka.Procesija iza SC,loša utrka čiji dojam mi ne može popraviti ni da je pobjednik rješen pola kruga prije kraja
Sutra mami moram kupiti staklo od vitrine... Webberu saljem racunMiran je napisao/la:kakva utrka!!!!!!!!!!!! izgubio sam glas navijajuči za postolje SCHUMIIIIAAA!!!! Al idući put! TO JE FORMULA 1!!
Loša je tebi jer je tvoj pulen odletio. Ja ne pamtim bolju utrku, stalno prevrati, izljetanja, preticanja... Malo više objektivnosti.Chuck Norris je napisao/la:Ne znam kako vam ovo može biti dobra utrka.Procesija iza SC,loša utrka čiji dojam mi ne može popraviti ni da je pobjednik rješen pola kruga prije kraja
Losa je trka jer ju je FIA sje*ala, nema to veze tko je izletio, a tko pobijedio.luka_kimi je napisao/la: Loša je tebi jer je tvoj pulen odletio. Ja ne pamtim bolju utrku, stalno prevrati, izljetanja, preticanja... Malo više objektivnosti.
Baš,oteglo se "ko teravija",šta kažu u BosniWalter je napisao/la:Konačno završi!
Drago mi je da je Button pobijedio, bolje i on nego Vettel.
Iako ovo ne znači puno za borbu za naslov.