Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Armanini »

morate shvatit da je to nasa praksa, ne samo dinama vec i repke.. koju god smjesnu momcad dobijemo kao protivnika unaprijed se odluce isprike i tako pripreme podlogu za u njihovim ocima opravdano objasnjenje kad izgube..

ista stvar sa gruzijom.. pa koji se onda k mislis ic borit u nekom natjecanju ako dizes neke sulude ekipe u nebesa..
presmijesno i preotuzno..
rFactor F1 HR server Info
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la:
"PODCJENJUJEMO protivnike u 2. pretkolu, a baš sam u Makedoniji pričao s Mitreskim, koji je u Neftchiju iz Bakua, gdje igra Mpenza, a žele dovesti Aleksandra Hleba. Oni su jedna od mina na koju možemo naletjeti.", rekao je Kruno Jurčić
Joj, Kruno jedeš govna... već se traže izlike za eventualan neuspjeh.
Sve osim pobjede protiv Azerbejdžanaca bit će debakl. Kakve mine jbte u 2. pretkolu. To se treba proći sa 3 gola razlike, a ne plakati kako je Dinamo dobio nekakvog "teškog" protivnika već sada. :roll:
Vec vidim, tesku defenzivu Dinama na Maksimiru ( treba sacuvati nulu, hah), a tamo sto bude. :roll:
Nece ovaj dugo ostati trener Dinama, 100%
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: Vec vidim, tesku defenzivu Dinama na Maksimiru ( treba sacuvati nulu, hah), a tamo sto bude. :roll:
Nece ovaj dugo ostati trener Dinama, 100%
Ja se čak veselim tome da Dinamo igra prvu doma. Kruno je rekao: "Šteta da prvu igramo doma jer onda moramo stvoriti rezultat za uzvrat."

Da igraju uzvrat doma, onda bi igrali bunker sigurno, a ovako se ipak nadam napadačkoj igri jer rezultat počinje od nule.
A Kruno će ostati sigurno. Mamiću on najviše paše.

Jedino šta je Mamić rekao da ako Dinamo ispadne, onda on odlazi... (da... zašto mi je to već poznato?
Maminho, prvo ti ugovori sponzorstvo s Arapima, a onda otiđi. Evo nam onda i stadiona i Lige prvaka. Do tada - ništa od toga.
Scuderia
Moderator
Moderator

Zvonko Komes : 'Dinamo može pobijediti Bayern'

KLIK

haha
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Zvonko Komes : 'Dinamo može pobijediti Bayern'

KLIK

haha
A čuj, tko zna...
Već su pobijedili Villareal koji po meni nije ništa slabiji od Bayerna.

Jedino ne mogu održati takav ritam kao Bayern, nisu konstantni.
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

Mogu pobjedit... 1 od 100 utakmica s Bayernom xD
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: A čuj, tko zna...
Već su pobijedili Villareal koji po meni nije ništa slabiji od Bayerna.

Jedino ne mogu održati takav ritam kao Bayern, nisu konstantni.

:shock: :? :biggrin:
Reci da se zahebavas.... :D
Boje se nekog tamo kluba iz (skoro) Azije, ne znaju sta i kako, ali bitno da bi se mogli nositi s Bayernom, koji je medju Top 5 u Europi. :roll:

Hahaha...

lux007 je napisao/la:Mogu pobjedit... 1 od 100 utakmica s Bayernom xD
-Hahaha, i to,ako Bayernovi juniori igraju... :biggrin: :biggrin:
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

@Scud...Protiv Bayerna iz prošle (u stvari još uvijek važeće) sezone bi i NK Oštarije imale šansu! :biggrin:
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

"ali bitno da bi se mogli nositi s Bayernom, koji je medju Top 5 u Europi. "

Bayern u top 5 #-o
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:@Scud...Protiv Bayerna iz prošle (u stvari još uvijek važeće) sezone bi i NK Oštarije imale šansu! :biggrin:
Dobro, nećemo pretjerivati sada. :biggrin:

Ja samo kažem da je u nogometu sve moguće, pa ako je primjerice Alcorcon mogao dobiti Reala, onda može i Dinamo Bayerna.
Šanse su male, ali reći da je nemoguće je apsurdno.

A Bayern sigurno nije u top 5 u Europi, pogotovo ove sezone kad su gubili i od slabijih klubova od Dinama. ;)
Ni sjena onog prošlogodišnjeg Bayerna.

Ne znam zašto svi mislite da je Dinamo toliko lošiji od Bayerna. Ja se kladim da bi bili u top 10 u Bundesligi uz ozbiljan nogomet
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Dobro, nećemo pretjerivati sada. :biggrin:

Ja samo kažem da je u nogometu sve moguće, pa ako je primjerice Alcorcon mogao dobiti Reala, onda može i Dinamo Bayerna.

A Bayern sigurno nije u top 5 u Europi, pogotovo ove sezone kad su gubili i od slabijih klubova od Dinama. ;)

Ne gleda se samo 10-15 godina, vec duzi period. ;)
Schumy.d je napisao/la: Ne znam zašto svi mislite da je Dinamo toliko lošiji od Bayerna. Ja se kladim da bi bili u top 10 u Bundesligi uz ozbiljan nogomet
:shock: :shock:
Ma tu su oni, isti su.

ironija-on
Sammir je bolji od Mullera, Badelj od Schweinsteigera, a Krstanovic i Beqiraj od Gomeza... :lol:
Samo eto, Neuer je za nijansu bolji od Kelave, i to je to. :biggrin:
ironija-off

Top 10 u Bundesligi ?

Uf...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Dobro, nećemo pretjerivati sada. :biggrin:

Ne gleda se samo 10-15 godina, vec duzi period. ;)
Schumy.d je napisao/la: Ne znam zašto svi mislite da je Dinamo toliko lošiji od Bayerna. Ja se kladim da bi bili u top 10 u Bundesligi uz ozbiljan nogomet
:shock: :shock:
Ma tu su oni, isti su.

ironija-on
Sammir je bolji od Mullera, Badelj od Schweinsteigera, a Krstanovic i Beqiraj od Gomeza... :lol:
Samo eto, Neuer je za nijansu bolji od Kelave, i to je to. :biggrin:
ironija-off

Top 10 u Bundesligi ?

Uf...
Daj, malo manje cinizma koristi... :roll:
Tko je rekao da je Sammir bolji od Mullera, Badelj od Schweinsteigera? To si ti umišljaš neke svoje filozofije.
Ako je Dinamo mogao dobiti Villareala, onda sigurno može dobiti i Bayerna barem jednom. Ja nisam rekao da će oni dobiti Bayerna u svakoj utakmici, ali ti tvrdiš da je to nemoguće. Ja smatram da bi od 5 utakmica Dinamo jednu dobio.
Ove sezone je Bayern bio jad i bijeda u Bundesligi, jedva su nekako uhvatili Ligu Prvaka. Da li Borrusia i Bayer imaju bolje igrače od Bayerna? Čini mi se da nemaju, pa kako su onda bili ispred Bayerna u prvenstvu iako su ovi u top 5 (!?) u Europi... :roll:
Hebo me pas ako Eintracht ima bolje igrače od Dinama.

I Barcelona je gubila od Herculesa, i Real od Alcorcona i Manchester od Leedsa i Arsenal i Chelsea od Burnleya...
A taj tvoj Bayern je valjda nepobjediv kad se toliko sprdaš s mojim komentarom kojeg kao prvo nisi ni skužio, a kao drugo, pretvaraš ga u nešto šta ja nisam napisao.
Scuderia
Moderator
Moderator

Sokota u Zagrebu ?!
KLIK
slika
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Schumy.d je napisao/la:Evo zašto repka igra u Maksimiru, ne u Splitu

Bračani, sramite se! Nije bitno otkud si kad igraš za repku, ali to stalno kopka Dalmatince.
Je,stalno kopka sve Dalmatince. :roll: ,a na Poljudu je protiv Gruzije bilo više nego korektno navijanje,osim 14 minuti bojkota,opravdanog,čak se i pljeskalo Mandžukiću i Modriću.

Btw,Tomislav Ivić,počivao u miru :( ,bili ste,šjor Ivane,stručnjak kojeg san uživa slušat,i nadan se da će vas "tamo gori" više cijenit nego ovdje,u ovom gradu.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Spretni Pajkan je napisao/la: Je,stalno kopka sve Dalmatince. :roll: ,a na Poljudu je protiv Gruzije bilo više nego korektno navijanje,osim 14 minuti bojkota,opravdanog,čak se i pljeskalo Mandžukiću i Modriću.
Upravo o ovom boldanom ja pričam.
Čak se pljeskalo?

Treba se pljeskati svima koji igraju u Hrvatskoj, a nebi bilo prvi put da se u Dalmaciji čuju zvižduci za Dinamove igrače. ;)
Navijanje u Splitu šta se toga tiče je bilo ok, ali općenito poprilično loše.
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Schumy.d je napisao/la:
Spretni Pajkan je napisao/la: Je,stalno kopka sve Dalmatince. :roll: ,a na Poljudu je protiv Gruzije bilo više nego korektno navijanje,osim 14 minuti bojkota,opravdanog,čak se i pljeskalo Mandžukiću i Modriću.
Upravo o ovom boldanom ja pričam.
Čak se pljeskalo?

Treba se pljeskati svima koji igraju u Hrvatskoj, a nebi bilo prvi put da se u Dalmaciji čuju zvižduci za Dinamove igrače. ;)
Navijanje u Splitu šta se toga tiče je bilo ok, ali općenito poprilično loše.
Isto tako i obrnuto,u Maksimiru bi se znalo zviždat pojedinim Hajdukovim igračima,a u oba slučaja su ti zviždači manjina.I po mom mišljenju debili ili pubertetlije.Btw,ne kužin zašto misliš da je bilo loše navijanje na toj utakmici,možda je malo pa intenzitet navijanja u početku 2. poluvremena jer su se naši mučili,a i ne zaboravi da 14 godina reprezentacija nije igrala na Poljudu,sigurno da triba proć par utakmica dok se malo i ljudi ponovo naviknu.Ja san bio na sjeveru na toj utakmici,i mislin da je bilo skroz dobro navijanje,osim eto,na početku 2. poluvremena kad su navijači(a i ja) bili malo iziritirani mučenjem,lošim akcijama naših i alibi dodavanjima unazad,ali to je normalno.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Tomislav Ivić,RIP

Evo,mislin da ova legenda splitskog i hrvatskog nogometa zaslužuje ovu temu.Šjor Ivane,bili ste vizionar,Hajduk 70tih je bija svemirski brod u odnosu na druge klubove u ex-yu,i da nije bilo onako sustavnog i besramnog favoriziranja Partizana od strane sudaca,"fudbalskog saveza" i partije,virujen da bi Hajduk osvojia i puno više trofeja onda.Hvala vam na svemu,i,kako se kaže,"vidimo se na onoj strani".

slika
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Spretni Pajkan je napisao/la: Isto tako i obrnuto,u Maksimiru bi se znalo zviždat pojedinim Hajdukovim igračima,a u oba slučaja su ti zviždači manjina.I po mom mišljenju debili ili pubertetlije.Btw,ne kužin zašto misliš da je bilo loše navijanje na toj utakmici,možda je malo pa intenzitet navijanja u početku 2. poluvremena jer su se naši mučili,a i ne zaboravi da 14 godina reprezentacija nije igrala na Poljudu,sigurno da triba proć par utakmica dok se malo i ljudi ponovo naviknu.Ja san bio na sjeveru na toj utakmici,i mislin da je bilo skroz dobro navijanje,osim eto,na početku 2. poluvremena kad su navijači(a i ja) bili malo iziritirani mučenjem,lošim akcijama naših i alibi dodavanjima unazad,ali to je normalno.
Ja mislim da se u novije doba nikad nije fućkalo nekom Hajdukovcu. Čak je i Srna izjavio da nikad nikakve neugodnosti nije doživio na Maksimiru.
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik

Schumy.d je napisao/la:
Spretni Pajkan je napisao/la: Isto tako i obrnuto,u Maksimiru bi se znalo zviždat pojedinim Hajdukovim igračima,a u oba slučaja su ti zviždači manjina.I po mom mišljenju debili ili pubertetlije.Btw,ne kužin zašto misliš da je bilo loše navijanje na toj utakmici,možda je malo pa intenzitet navijanja u početku 2. poluvremena jer su se naši mučili,a i ne zaboravi da 14 godina reprezentacija nije igrala na Poljudu,sigurno da triba proć par utakmica dok se malo i ljudi ponovo naviknu.Ja san bio na sjeveru na toj utakmici,i mislin da je bilo skroz dobro navijanje,osim eto,na početku 2. poluvremena kad su navijači(a i ja) bili malo iziritirani mučenjem,lošim akcijama naših i alibi dodavanjima unazad,ali to je normalno.
Ja mislim da se u novije doba nikad nije fućkalo nekom Hajdukovcu. Čak je i Srna izjavio da nikad nikakve neugodnosti nije doživio na Maksimiru.
Ako i nije u reprezentativnim utakmicama,je sigurno u klupskim europskim utakmicama (Perišić,a bilo ih je još).

Btw,nadan se u budućnosti većem broju reprezentativnih utakmica na Poljudu,a isto tako i da se Maksimir obnovi i preuredi šta prije,tako da barem imamo 3 pristojna stadiona za reprezentaciju - Poljud,Maksimir,Aldo Drosina u Istri,koji mi se jako sviđa i volija bi da se neke prijateljske utakmice,pa čak i manje kvalifikacijske,protiv protivnika tipa Malta,igraju tamo.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...što se tiće manjih utakmica (a i onih većih) istok RH (Vinkovci i Osijek) su također odlično riješenje - uvijek dobra atmosfera i najmanje glupog antagonizma...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Spretni Pajkan je napisao/la: Ako i nije u reprezentativnim utakmicama,je sigurno u klupskim europskim utakmicama (Perišić,a bilo ih je još).
#-o #-o
Klupske utakmice neću ni spominjati. Sjeti se samo rasističkih hukanja Dinamovcima u Splitu. A o fućkanju Dinamovim igračima (Hrvatima) da ne pričam. Još kad je Modrić igrao za Dinamo.
Scuderia
Moderator
Moderator

Nema vise HNL-a na HRT-u.
KLIK
slika
GERMAN
Početnik
Početnik

Post Postao/la GERMAN »

Do danas rasprodane sve karte za Dinamo - Neftči
Karte su se prodavale od 9 sati, kada je navala krenula, a oko 17 sati gotovo je sve bilo rasprodano. Posljednji put tako se nešto dogodilo 1997. kada je gostovao Partizan. U klubu kažu kako bi na stadionu ukupno trebalo biti do 40 tisuća ljudi.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

GERMAN je napisao/la:Do danas rasprodane sve karte za Dinamo - Neftči
Karte su se prodavale od 9 sati, kada je navala krenula, a oko 17 sati gotovo je sve bilo rasprodano. Posljednji put tako se nešto dogodilo 1997. kada je gostovao Partizan. U klubu kažu kako bi na stadionu ukupno trebalo biti do 40 tisuća ljudi.
Uuuuuuuuu,to bilo fenomenalno i za klub i za Hrvatsku =D>
Doduse,nisam pobornik da se pune tribine "besplatnim kartama",ali ako je to nacin zasto ne ;)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
GERMAN
Početnik
Početnik

Post Postao/la GERMAN »

Bibi je napisao/la:
GERMAN je napisao/la:Do danas rasprodane sve karte za Dinamo - Neftči
Uuuuuuuuu,to bilo fenomenalno i za klub i za Hrvatsku =D>
Doduse,nisam pobornik da se pune tribine "besplatnim kartama",ali ako je to nacin zasto ne ;)
Nisu besplatne 1kn su obicne a one foteljice 10 kn :biggrin:
Odgovori