Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Bravo
- Ja sam: Vozač
Re: Sebastian Vettel
Da trebalo bi ga vidjet u ulozi hvatitelja jer je baš tad nervozniji i griješi..Mislim da bi Vettela trebalo ocijeniti prema Webberu, ne?
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Prvo, hvala za onaj link prve pobjede. Hamilton ima opravdanje što on nije dobio tu utrku jer su mu sje..li taktiku (iako ispada da je Vettel vodio više od pola utrke pa je imao prilično vremena, a nije bilo ni Žan Mari Balestra da prekine utrku prije nego balavac dođe u vodstvo kao 1984.), Vettel opravdanja nema nikad...
Drugo, što se dominacije RedBulla tiče, pokušavam zamisliti da smo u godini 2000., 2001., 2002, 2003 ili 2004. i pitam se da li bi itko osim ferafrijevaca ovdje na forumu uopće smio nešto napisat. Kad smo već kod tih godina sjećam se jedne izjave iz Ferrarija (ne znam da li od Todta ili Brawna) kad se McLaren bunio na njihov "savitljivi" spojler: "Dobro, skinut ćemo mi to i opet ćemo biti najbrži, a njima bih samo poručio da se prime posla i dostignu nas". Dakle, ako je RBR zaista toliko brz svi ostali imaju previše posla pred sobom umjesto puste priče!
Treće - pogreške! Nisam ovdje primijetio da bilo tko nešto loše kaže o npr. Hakkinenu, ali prolazi mi kroz glavu sezona 1999. nakon što se Schumacher razbio u pola sezone nakon čega nije vozio skoro do kraja. Kako je teško Hakkinen stavio točku na i boreći se sa Schumacherom koji uopće nije bio na stazi pokazuje i ono glupo neisforsirano izlijetanje u Italiji koje je završilo suzama pokraja staze ("Mika iz vrbika"). Trebalo je nekoliko utrka proći bez Schumachera da bi ga Mika skinuo na ljestvici s prve pozicije, ali o Miki kao dvostrukom svjetskom prvaku uvijek sve najbolje...
A sad se razapinje Vettel, osobito nakon Kanade. Možda je zaključio nakon svega kad je gledao McLaren iza sebe da se bolje maknuti jer bolje je 18 bodova nego ništa...
(Ovo je bila šala mala, ali pitajte Hamiltona, možda njemu nije smiješna...)
Drugo, što se dominacije RedBulla tiče, pokušavam zamisliti da smo u godini 2000., 2001., 2002, 2003 ili 2004. i pitam se da li bi itko osim ferafrijevaca ovdje na forumu uopće smio nešto napisat. Kad smo već kod tih godina sjećam se jedne izjave iz Ferrarija (ne znam da li od Todta ili Brawna) kad se McLaren bunio na njihov "savitljivi" spojler: "Dobro, skinut ćemo mi to i opet ćemo biti najbrži, a njima bih samo poručio da se prime posla i dostignu nas". Dakle, ako je RBR zaista toliko brz svi ostali imaju previše posla pred sobom umjesto puste priče!
Treće - pogreške! Nisam ovdje primijetio da bilo tko nešto loše kaže o npr. Hakkinenu, ali prolazi mi kroz glavu sezona 1999. nakon što se Schumacher razbio u pola sezone nakon čega nije vozio skoro do kraja. Kako je teško Hakkinen stavio točku na i boreći se sa Schumacherom koji uopće nije bio na stazi pokazuje i ono glupo neisforsirano izlijetanje u Italiji koje je završilo suzama pokraja staze ("Mika iz vrbika"). Trebalo je nekoliko utrka proći bez Schumachera da bi ga Mika skinuo na ljestvici s prve pozicije, ali o Miki kao dvostrukom svjetskom prvaku uvijek sve najbolje...
A sad se razapinje Vettel, osobito nakon Kanade. Možda je zaključio nakon svega kad je gledao McLaren iza sebe da se bolje maknuti jer bolje je 18 bodova nego ništa...
(Ovo je bila šala mala, ali pitajte Hamiltona, možda njemu nije smiješna...)
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Zar je itko Vettelovu grešku nazvao "glupim neisforsiranim izlijetanjem", kao što si ti Mikinu grešku (pogriješio pri promjeni brzina, znači greška) kvalificirao?!sennacher je napisao/la: Kako je teško Hakkinen stavio točku na i boreći se sa Schumacherom koji uopće nije bio na stazi pokazuje i ono glupo neisforsirano izlijetanje u Italiji koje je završilo suzama pokraja staze ("Mika iz vrbika")...

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Istina da Vettel ima dominantan bolid,ali istina da on odlično vozi ove sezone(bez obzira na ovu grešku)Glupo mi je umanjivati njegove rezultate i nazivati ga malo boljim vozačem od prosjeka.Iako mi je dečko sve antipatičniji mora se priznati da odlično radi svoj posao
...put u raj nije posut ružama...
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
ko mi miku dira?!
mika je gospodin covjek, zadnji na planeti koji zasluzuje stavljat ga u negativan kontekst!
necu da cujem vise ni jednu o miki osim rijeke pohvala..!!
mika je gospodin covjek, zadnji na planeti koji zasluzuje stavljat ga u negativan kontekst!
necu da cujem vise ni jednu o miki osim rijeke pohvala..!!

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
gringo73 je napisao/la:Zanima me jedna stvar, pri tom ne mislim provocirati Vettelove navijače, više kao "trivia"; kad je zadnji put bilo da je vozač izgubio pobjedu u zadnjem krugu? Meni je mozak blokirao (godine, godine), a pričali u kafiću i nametnilo se to pitanje...ja se jednostavno ne mogu sjetit. Ajmo ekipa iz F1 kvizova!
kao da su za tebe radili clanak

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
hahahaha, većina McLareniF1NAC je napisao/la:gringo73 je napisao/la:Zanima me jedna stvar, pri tom ne mislim provocirati Vettelove navijače, više kao "trivia"; kad je zadnji put bilo da je vozač izgubio pobjedu u zadnjem krugu? Meni je mozak blokirao (godine, godine), a pričali u kafiću i nametnilo se to pitanje...ja se jednostavno ne mogu sjetit. Ajmo ekipa iz F1 kvizova!
kao da su za tebe radili clanakLINKl tu ti je sve
a i većnom kišne utrke, nije niti čudo...
uglavnom jako me začudio Vettel, ne znam zašto je kao manijak čekao zadnjih par krugova da počne malo ubrzavati,
tad je već bilo kasno, a ako već se nije uspio odmaknuti, zašto nije bar odvezao taj zadnji krug smireno....
-
- Profesionalni vozač
Zasto na ovoj listi nema Barcelone 2001 ili Nurburgringa 2005? U tim utrkama su Hakkinen i Raikkonen izgubili pobjedu u zadnjem krugu.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Ali nisu gubili pretjecanjem nego mehaničkim kvarovima
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Vettelovka
- Ja sam: Vozačica
pardon, moja greška, ispričavam se, nije imao prošle godine problema s kersom, moja greška, oprostitemrd je napisao/la:Vettel nije postao svijetski prvak unatoč problemima sa KERSom.
- mrd
- Profesionalni vozač
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Jel mi moze neko objasniti od Vas strastvenih navijaca Vettela koji mu vrag znaci ovaj prst u zrak. Ne da je samo iritantno nek kaj on misli s tim.

Darkness rises when silence dies
-
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
kad on pokazuje taj prst? Onda kada bude 1. na kvalifikacijama ili trci, prema tome taj prst znači broj jedan, tj. 1. , nadam se da si shvatio makar sam siguran da si to već i prije znao... kad smo kod iritantnog vettel se nije žalio niti plakao niti kukao zbog promjena pravila usred sezone, a dobro znamo tko kuka i plače od početka ove sezone... to je puno više iritantno....elder je napisao/la:Jel mi moze neko objasniti od Vas strastvenih navijaca Vettela koji mu vrag znaci ovaj prst u zrak. Ne da je samo iritantno nek kaj on misli s tim.
[ http://slike.hr/slike/c/capture1_594f1.png ]
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
@RedBull§Ferrari@Schumy§sviostaliosimMcl...tko?gdje?kada?zašto?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- elder
- Svjetski prvak
Hehe a ja mislil da pokazuje kamermanu kakvo je vrijeme.RedBull&Ferrari je napisao/la:kad on pokazuje taj prst? Onda kada bude 1. na kvalifikacijama ili trci, prema tome taj prst znači broj jedan, tj. 1. , nadam se da si shvatio makar sam siguran da si to već i prije znao... kad smo kod iritantnog vettel se nije žalio niti plakao niti kukao zbog promjena pravila usred sezone, a dobro znamo tko kuka i plače od početka ove sezone... to je puno više iritantno....elder je napisao/la:Jel mi moze neko objasniti od Vas strastvenih navijaca Vettela koji mu vrag znaci ovaj prst u zrak. Ne da je samo iritantno nek kaj on misli s tim.

Kak god bilo njegova stvar kaj radi, samo 90% ljudi to iritira ukljucujuci i mene. A kaj se Vettel ima zaliti na pravila, promjena pravila ukljucuje sve a ne samo njega.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
inace svi vozaci dignu palac gore kad pobjede a ne prstom upirat , bas iritantno do bola....RedBull&Ferrari je napisao/la:kad on pokazuje taj prst? Onda kada bude 1. na kvalifikacijama ili trci, prema tome taj prst znači broj jedan, tj. 1. , nadam se da si shvatio makar sam siguran da si to već i prije znao... kad smo kod iritantnog vettel se nije žalio niti plakao niti kukao zbog promjena pravila usred sezone, a dobro znamo tko kuka i plače od početka ove sezone... to je puno više iritantno....elder je napisao/la:Jel mi moze neko objasniti od Vas strastvenih navijaca Vettela koji mu vrag znaci ovaj prst u zrak. Ne da je samo iritantno nek kaj on misli s tim.
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pokazuje sa kojim prstom kopa nos.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
možda zato jer su ta pravila napravljena isključivo da se redbull proba usporiti... da je na štetu mclarena već bi se čulo kukanje i plač i tekle bi suze svima u mclarenu...elder je napisao/la:A kaj se Vettel ima zaliti na pravila, promjena pravila ukljucuje sve a ne samo njega.

- elder
- Svjetski prvak
Joj covece daj malo procitaj kaj je Charlie Whiting na intervjuu rekel.RedBull&Ferrari je napisao/la:možda zato jer su ta pravila napravljena isključivo da se redbull proba usporiti... da je na štetu mclarena već bi se čulo kukanje i plač i tekle bi suze svima u mclarenu...elder je napisao/la:A kaj se Vettel ima zaliti na pravila, promjena pravila ukljucuje sve a ne samo njega.
- sennacher
- Početnik
Ajd, nemojte toliko zamjerati za taj prst! Ja uvijek volim gledati vozače koji se strastveno i iskreno vesele nakon svakog uspjeha jer na taj način shvaćam da zaista ludo vole to što rade. Kao npr. Schumi koji se veseli 90-oj pobjedi kao da mu je prva, ili Button dok vrišti na radio (iako nisam njegov navijač, vesele me njegove "specifične" pobjede i način utrkivanja).
Puno manje mi se sviđa npr. Alonsova figurica izrugivanja propetom konjiću nakon jedne pobjede još u Renaultu, a danas vozi za njih i diže istog u nebesa. E to mi je pomalo licemjerno i dvolično.
Ako niste primjetili, Vettel niti itko u RedBullu ne upire prstom u konkurenciju niti je proziva. I one trzavice prošle godine bile su unutar ekipe, ali svi si uzimaju za pravo da vode unutarnju politiku RB-a za razliku od npr. Ferrarija.
Puno manje mi se sviđa npr. Alonsova figurica izrugivanja propetom konjiću nakon jedne pobjede još u Renaultu, a danas vozi za njih i diže istog u nebesa. E to mi je pomalo licemjerno i dvolično.
Ako niste primjetili, Vettel niti itko u RedBullu ne upire prstom u konkurenciju niti je proziva. I one trzavice prošle godine bile su unutar ekipe, ali svi si uzimaju za pravo da vode unutarnju politiku RB-a za razliku od npr. Ferrarija.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti da je velika promjena pravila rbr-u uopće omogućila da prismrdi vrhu jer do 2009. su bili obična prosječna momčad.RedBull&Ferrari je napisao/la:možda zato jer su ta pravila napravljena isključivo da se redbull proba usporiti... da je na štetu mclarena već bi se čulo kukanje i plač i tekle bi suze svima u mclarenu...elder je napisao/la:A kaj se Vettel ima zaliti na pravila, promjena pravila ukljucuje sve a ne samo njega.
- vidc
- Veteran
da,ali za ta nova pravila se znalo već početkom 2008. godine a ne u 6. mjesecu 2009. godine...King iCool je napisao/la:Nemoj zaboraviti da je velika promjena pravila rbr-u uopće omogućila da prismrdi vrhu jer do 2009. su bili obična prosječna momčad.RedBull&Ferrari je napisao/la:možda zato jer su ta pravila napravljena isključivo da se redbull proba usporiti... da je na štetu mclarena već bi se čulo kukanje i plač i tekle bi suze svima u mclarenu...elder je napisao/la:A kaj se Vettel ima zaliti na pravila, promjena pravila ukljucuje sve a ne samo njega.
- kowalski
- Rezervni vozač
Svaka, ali svaka čast.
Tako dobar, a tako mlad.
Dominacija neviđena od Michaela Schumachera.
Tako dobar, a tako mlad.
Dominacija neviđena od Michaela Schumachera.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Vrhunska vožnja, svaka čast.
- vidc
- Veteran
ma dečko razvaljuje.sumnjam da će njega puno dirati ove sramotne promjene pravila u sred sezone