Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Jenson Button

Post Postao/la Armanini »

kazem drugi vozac jer se tako on sam postavi u smislu da je flegmatican i da nije u sredistu.. shodno tome, nema ni "banke" iza sebe koja ce pljunuti pozamasno da bude br1..
al da moze zamjeniti prvog vozaca ukoliko je potrebno naravno da moze..
button je kompletan vozac, nije najbrzi, al je jako konstantan..
rFactor F1 HR server Info
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

GERMAN je napisao/la:Nakon sudara HAMILTON-BUTTON posvađali su se svi i naime ferrari oce iskoristiti priliku i dovesti Buttona

http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/f ... ttona.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mah vraga,
lik je dobio ponudu ugovora koji će trajati sljedećih 5 godina,
i prihvatio je, šta misliš da je lud?
neće on u Ferrari, ako zbog ičega, zbog toga što će biti drugi vozač, a u McLarenu je na jednakoj razini kao i Hamitlon,
a i izjavio je da sad cilja na naslov prvaka, da imaju auto za pobjede...
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Toon je napisao/la: ...on je prije svega jedan konstantan vozač koji će vrlo rijetko napraviti neku veliku glupost...to mu je recimo pomoglo da je sada trenutno ispred svog momčadskog no sumnjam da će izdržati do kraja (naročito ako se i momčadskom nešto poklopi)...bilo koju momčad od recimo eminentnijih pogledaš (mercedes, mcl, ferrari, rb, reno) - Button bi u svakoj od njih mogao biti "samo" drugi vozač onako gledajući koeficijente...
Dobro, u pravu si možda, ali ta konstantnost je meni zapravo i odlična stvar kod Buttona. Hamilton ove sezone previše sili tu svoju vožnju, a na kraju je izgubio puno više od dobivenog. Ne samo za sebe, već i za momčad.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Džej Bi :biggrin: izgleda ipak ostaje.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92479" onclick="window.open(this.href);return false;
mate21
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la mate21 »

Bolje mu je da ostane u McLarenu. To je njihov britanski tim a s Ferrarijem se nikad ne zna. Znamo što se dogodilo Fisichelli.
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Trenutno najbolji vozač,nadam se da će danas da pobijedi.Jedino što može da ga zaustavi je freustracija odnosom u ekipi koja i kada je on dokazao da je bolji vozač ipak favorizuje Hamiltona i dalje sve karte polaže na njega.Pa koga to nebi deprimiralo.Nadam se da će danas da pobijedi,napred.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Danas može pobijediti samo uz pomoć sreće. Nema brzinu kao Hamilton.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

ostoja je napisao/la:Trenutno najbolji vozač,nadam se da će danas da pobijedi.Jedino što može da ga zaustavi je freustracija odnosom u ekipi koja i kada je on dokazao da je bolji vozač ipak favorizuje Hamiltona i dalje sve karte polaže na njega.Pa koga to nebi deprimiralo.Nadam se da će danas da pobijedi,napred.
Ostoja, ima da šutiš,
ti govoriš svakakve gluposti, ne znam šta ti je Hamilton napravio da ga toliko mrziš,
pa McLaren je tim u kojem nema favoriziranja, sam Button je rekao da će otići iz tima ako bude favoriziranja,
ukoliko navijaš za McLaren, molimo te kao navijači McLarena da začepiš,
i da svoje frustracije negdje drugdje iskaljuješ
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Centurion je napisao/la:
ostoja je napisao/la:Trenutno najbolji vozač,nadam se da će danas da pobijedi.Jedino što može da ga zaustavi je freustracija odnosom u ekipi koja i kada je on dokazao da je bolji vozač ipak favorizuje Hamiltona i dalje sve karte polaže na njega.Pa koga to nebi deprimiralo.Nadam se da će danas da pobijedi,napred.
Ostoja, ima da šutiš,
ti govoriš svakakve gluposti, ne znam šta ti je Hamilton napravio da ga toliko mrziš,
pa McLaren je tim u kojem nema favoriziranja, sam Button je rekao da će otići iz tima ako bude favoriziranja,
Pa ja neznam ko je ovdje frustriran,ja koji se služim činjenicama-činjenica je da je Buton bolji i kompletniji vozač št i rezultati govore.Ili ti koji napadaš bez razloga i bez bilo kakvog dokaza.Ja sam ogorčen na Hamiltona jer je "našoj" ekipi upropastio par sezona baš zbog svoje sebičnosti i nezrelosti on nema ono što Buton ima na pretek a to je konstantnost i mudrost.Bolje bi mu bilo da se malo više koncentriše na vožnju a ne da svaki dan u medijima priča kakve gluposti koje posle mora da demantuje ili se kaje zbog tog.Napred Buton,samo nas ti možeš izvuć.
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

ostoja je napisao/la:
Centurion je napisao/la:
Ostoja, ima da šutiš,
Pa ja neznam ko je ovdje frustriran,ja koji se služim činjenicama-činjenica je da je Buton bolji i kompletniji vozač št i rezultati govore.Ili ti koji napadaš bez razloga i bez bilo kakvog dokaza.Ja sam ogorčen na Hamiltona jer je "našoj" ekipi upropastio par sezona baš zbog svoje sebičnosti i nezrelosti on nema ono što Buton ima na pretek a to je konstantnost i mudrost.Bolje bi mu bilo da se malo više koncentriše na vožnju a ne da svaki dan u medijima priča kakve gluposti koje posle mora da demantuje ili se kaje zbog tog.Napred Buton,samo nas ti možeš izvuć.
aj malo si više ovaj puta pogodio ime, ali još uvijek nisi, BUTTON, ne baton ni buton,
Button je kompletniji vozač, ali je Hamilton strastveniji, on je kao neobrađeni dragulj,
Button je već puno sezona u F1, ima iskustva, Hamilton je nov, mora imati još dosta GP-eva kako bi se uhodao,
a i mene ne smeta to što ti kritiziraš Hamitlona, već što non-stop govoriš da postoje favoriziranja u timu,
RECI MI JEDAN DOGAĐAJ KOJI TO POTVRĐUJE... ne postoji
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

centurione, stavi ostoju na ignore listu i ne prepiri se sa njime, samo nam zagađuješ forum citiranjem njegovih postova
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Meni je McM najkompletnija ekipa, pogotovo što se tiče vozača - dva vrhunska, a opet toliko različita tako da kako god se utrka odvija, barem jedan iz nje izvuče jako puno. I što je važno, vlada lijepa harmonija između njih pa ni situacije poput Kanade ne dovode do rata unutar ekipe.
Button čak ni nije osobito manje agresivan od Hamiltona, samo zna bolje odabrati trenutak. Hamilton bi se zaista ipak trebao malo zamisliti, nije da ne volim njegovu vožnju (upravo suprotno), ali ona prečesto ne daje rezultate.
Zadnja izmjena: sennacher, dana/u 26 lip 2011, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

@Centurion kaj se opce opravdavas njemu, nije vredno.

Button je dobar vozac, ima dobar instinkt za promjenu guma. Ali jedno kaj Buttonu fali po mojem mišljenu je kad je bolid dobro slozen i Button je odlican, ali kad je bolid malo losije podesen Button nije baš tu se vidi razlika između Button i Hamiltona. Hamilton kakav god auto bil uvjek izvuče maxsimu. A i sam Martin Whitmarsh je rekel u tjeku pauze u Canadi mi smo trkaca ekipa i nasi vozaci se mogu međusobno ustrkivati. I zato su Hamilton - Button dobari timske kolege, uvek pokusavaju biti bolji jedan od drugoga i samim time su konkurentni. A bedastoce se uvjek dese u zaru borbe.
Darkness rises when silence dies
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Dani je napisao/la:Danas može pobijediti samo uz pomoć sreće. Nema brzinu kao Hamilton.
Slažem se. Pogotovo u kvalama je uvijek oko 0.3sec sporiji a to je često 3 pozicije unazad. Kvale ga hebeju i onda nrmalno da je teže doći do dobrog rezultata u utrci u kojoj je uvijek na nivou.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

ostoja je napisao/la: Pa ja neznam ko je ovdje frustriran,ja koji se služim činjenicama-činjenica je da je Buton bolji i kompletniji vozač št i rezultati govore.Ili ti koji napadaš bez razloga i bez bilo kakvog dokaza.Ja sam ogorčen na Hamiltona jer je "našoj" ekipi upropastio par sezona baš zbog svoje sebičnosti i nezrelosti on nema ono što Buton ima na pretek a to je konstantnost i mudrost.Bolje bi mu bilo da se malo više koncentriše na vožnju a ne da svaki dan u medijima priča kakve gluposti koje posle mora da demantuje ili se kaje zbog tog.Napred Buton,samo nas ti možeš izvuć.
ha cuj buttonovih 214 bodova prosle sezone spram hamiltonovih 240 bodova ne i ne pokazuje bas rezultatski da je button bolji, lewis iz 71 utrke nakupio 14 pobjeda, a jenson iz 190 9 komada... mislim da dalje nema smisla se trudit objasnjavat...
McLaren u <3
ostoja

Post Postao/la ostoja »

McLewis je napisao/la:
ostoja je napisao/la: Pa ja neznam ko je ovdje frustriran,ja koji se služim činjenicama-činjenica je da je Buton bolji i kompletniji vozač št i rezultati govore.Ili ti koji napadaš bez razloga i bez bilo kakvog dokaza.Ja sam ogorčen na Hamiltona jer je "našoj" ekipi upropastio par sezona baš zbog svoje sebičnosti i nezrelosti on nema ono što Buton ima na pretek a to je konstantnost i mudrost.Bolje bi mu bilo da se malo više koncentriše na vožnju a ne da svaki dan u medijima priča kakve gluposti koje posle mora da demantuje ili se kaje zbog tog.Napred Buton,samo nas ti možeš izvuć.
ha cuj buttonovih 214 bodova prosle sezone spram hamiltonovih 240 bodova ne i ne pokazuje bas rezultatski da je button bolji, lewis iz 71 utrke nakupio 14 pobjeda, a jenson iz 190 9 komada... mislim da dalje nema smisla se trudit objasnjavat...
Prvo,Butonu je prošla sezona prva u McM a Hamiltonu neznam tačno koja ali više od jedne sigurno.Drugo Buton je došao u bolid koji je razvijan prema Hamiltonovom stilu vožnje,što je i normalno jer je ovaj duže u ekipe al samim tim stavlja Butona u inferiorniji položaj.A to što je Buton u tih 190 utrka bar dvije trećine odvezao u potpuno nekonkurentnim bolidima a Hamilton od svoje prve sezone u konkurentnom McLarenu isto baca u vodu i to poređenje.A Hamilton nije početnik u F1 pa da mu se mogu tolerisati ovakve gluposti koje on radi.Znači to su sve činjenice koje dokazuju koliko je Buton bolji i kompletniji vozač,možda bi i Hamilton bio da je odradio par sezona u nekoj lošijoj ekipi a ne odmah u najjaču pa nemože da podnese poraz.
slika
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Da nije imao problema sa kersom i gumama,mogao je do podijuma i ništa više.Nisu danas briljirali,vidi se da Ferari ima jači bolid trenutno.
slika
mate21
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la mate21 »

Da Ferrari je jači trenutno ali Jens je i dalje 2.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ne vidim kak je mogo do podija i da nije imo problema s kersom... jedino da je poletio..
Michael is faster than you!!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

nije nikako mogao Button više danas, nije čak imao ni jednom najbrži krug (ni s svježim ni potrošenim gumama) dok je Hamilton na svježim uspio vozit najbrže dok ih nije spalio. Ne bi ni Hamilton pretekao Massu da nisu u McL odradili bolje boks. Ferrari je bio u boljoj formi.
Zato mi se ne sviđa ova staza ni utrka opećnito najviše zbog tog što nema utrkivanja već sve na strategiju.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Šteta za buttona, do pogreske mehanicara jako dobra trka za njega. Prolaz masse pajdo svaka cast
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Nekako sam razočaran s početkom trke jer sam mislio da će Button u onim uvjetima biti nešto bolji...kasnije ćemo (valjda) vidit iz izjava šta je uzrok. A kasnije, super obilazak Masse izvana. Na kraju čovjek s lizalicom je iz čistog automatizma zgotovio njegovu trku. Šteta, izgubio je fine bodove...
slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

gringo73 je napisao/la:Nekako sam razočaran s početkom trke jer sam mislio da će Button u onim uvjetima biti nešto bolji...kasnije ćemo (valjda) vidit iz izjava šta je uzrok. A kasnije, super obilazak Masse izvana. Na kraju čovjek s lizalicom je iz čistog automatizma zgotovio njegovu trku. Šteta, izgubio je fine bodove...
Kako sam gledao one usporene snimke, čini mi se da ga je onaj lik pustio prije nego je mehaničar uspio "prišarafit'" njegovu gumu.
Avanti FER, Avanti!!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Kolko su analizirali na BBC pištolj je zatajil i ovaj ga je bacil dolje da uzme drugi, a covjek s lizalicom je mislim da je gotov.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

mclaren je danas uspio sjebat sve kaj je mogo..
prvo hamija s gorivom pa ovog s gumom..

bio je neki kadar kad jedan lik maše onom kaj drži "lizalicu" u smislu "alo dečec koji ti je vrag,si normalan?" :D
sjebo se frajer, čini mi se da mehaničaru na kotaču nije valjal onaj pištolj i u trenutku kad ga je odbacio da uzme drugi, glavni mehaničar je to protumačio kao da je završio
Michael is faster than you!!
Odgovori