Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Igor18 »

a nebu propal zbog ta 3-4 boda..
skinul bu ga sljedeću utrku :D

Samo mi već taj Mercedes ide lagano na živce. Dajte više neki racku napravite s bolidom, update neki, bilo kaj...
Sad mi se ona bernijeva ideja sa prskalicama i ne čini tak lošom haha.. bar bi imali kolko tolko ravnopravne šanse u odnosu na ostale :D
Michael is faster than you!!
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Mislim da ovu utrku nije imao šanse protiv Rosberga, Nico je bio brži prije prvih ulazaka u boks, a i kasnije je imao bolja vremena.
Najbrži krug:
Rosberg 1:43.649
Schumi 1:44.578

Sumnjam da će biti ispred Rosberga, po meni je Nico jedan od boljih vozača na gridu, iako ga ovdje dosta ljudi podcjenjuje.
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Još jedna klasicna utrka za Mercedes i MS :)

Mislim da treba predložit pravilo da se utke voze samo po kiši onda bi Mercesed imao šanse ovako nikakve. :)
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

A teško se može uspoređivat to. Nakon 1. boxa Schumi se skršil i ostatak utrke zabavljal se sa Lotusima, Maldonadom i takvima bez ikakve mogućnosti napredka...
Nadam se da su barem to iskoristili pa ko prošle godine pokušali raditi neke testove i slične provjere za nastavak sezone...
Ispada da im Valencija služi ako svojevrsna test staza :D
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

matrix_23 je napisao/la:Mislim da ovu utrku nije imao šanse protiv Rosberga, Nico je bio brži prije prvih ulazaka u boks, a i kasnije je imao bolja vremena.
Najbrži krug:
Rosberg 1:43.649
Schumi 1:44.578

Sumnjam da će biti ispred Rosberga, po meni je Nico jedan od boljih vozača na gridu, iako ga ovdje dosta ljudi podcjenjuje.

Vremena im nisu za usporedbu, zato jer je MS jednom prislilno ulazio u boks (obojica po 3 puta),

pa je morao 'rastegnuti' gume na dosta veći broj krugova.

Na posljednjem setu guma imao je ok vremena.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Michael Schumacher took the blame for his crash with Vitaly Petrov during the European Grand Prix at Valencia.

The German driver made contact with the Renault at the first corner when the former champion rejoined the track after a pitstop, an incident which damaged the Mercedes's front wing.

Schumacher was forced to drive a full lap with the damaged front wing before pitting, something that cost him all his chances of a good result.

The seven-time champion finished down in 17th place.

"Not a very satisfying race for me today," said Schumacher. "The outcome was decided after lap 15 when I slid into Petrov and lost the points I could perhaps have achieved. Our race pace should have allowed me to finish more or less where I started, but that is only speculation after the incident.

"I saw Petrov quite late, even though I was aware that he was coming, and tried to brake as late as possible and go round the corner with him. But when I wanted to draw back, I locked the front wheel and slipped into him, which was clearly my mistake.

"From then onwards, the race was done and I just had to drive the car over the finish line. We will now look ahead to Silverstone which is one of our home races."
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ma meni nije jasno kaj je Jergović trkeljo o kazni Petrovu, ako je itko bio kriv za sudar, bio je Schumy, ali ono standardni trkaći incident, niš posebno, a ovaj trkelja o raspravi sudaca :roll:.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Toon je napisao/la:...jednostavno trenutak nepažnje (puno više Schumyeve) - a desilo se što se desilo...a to što je zato "izgubio utrku" je jednostavno peh...
Ali ono što mi je zanimljivo da je Jergović okrivio Petrova isto kao i Alonsa u Kanadi za sudar s Buttonom.Zaista loše procjenjuje
...put u raj nije posut ružama...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la:
Toon je napisao/la:...jednostavno trenutak nepažnje (puno više Schumyeve) - a desilo se što se desilo...a to što je zato "izgubio utrku" je jednostavno peh...
Ali ono što mi je zanimljivo da je Jergović okrivio Petrova isto kao i Alonsa u Kanadi za sudar s Buttonom.Zaista loše procjenjuje
...ma Jergović je samo htio ispričati nam ljubavnu priću suca Heinz-Harald Frentzena pa mu je ovo došlo ko naručeno...-nije kaznio Petrova jer mu je Schumy oteo djevojku :mrgreen:
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:Ma meni nije jasno kaj je Jergović trkeljo o kazni Petrovu, ako je itko bio kriv za sudar, bio je Schumy, ali ono standardni trkaći incident, niš posebno, a ovaj trkelja o raspravi sudaca :roll:.
Schumacher tu nije mogao bit nikako kriv izlazio je iz boksa i nije se imo di maknit, jedino je Petrov mogao malo više ić na vanjsku stranu i nebi bilo dodira
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Kenny je napisao/la: Schumacher tu nije mogao bit nikako kriv izlazio je iz boksa i nije se imo di maknit, jedino je Petrov mogao malo više ić na vanjsku stranu i nebi bilo dodira
Schumaher je kriv, to je i prizno = link
slika
Morgan Freeman

Post Postao/la Morgan Freeman »

Danas mu je ovo bio najgori plasman u karijeri koji mu je prije toga bio 15. mjesto lani u Valenciji a prije ove farse dakle u onoj pravoj karijeri je to bilo 12. mjesto u Kini 2004.e.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

Schumacher ko neki rookie...
mogo je malo gledati ili je htio petrova zastrasiti al mu ni uspjelo bas.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Schumacher tu nije mogao bit nikako kriv izlazio je iz boksa i nije se imo di maknit, jedino je Petrov mogao malo više ić na vanjsku stranu i nebi bilo dodira
Schumaher je kriv, to je i prizno = link
Dok sam gledo nisam skužio da je Schumacher blokiro kotač i da je otišo na Petrova, ako je tako onda je kriv
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

evo blokirao je desni kotac
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Što je bilo, bilo je. Zabrinjava da se nije bolje uspio probiti kasnije u utrci između ipak nešto sporijih bolida.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Zato jer je mijenjao strategiju radi sudara.

Odvozio je posljednjih 27 krugova na istom setu guma.

Nikako nije mogao bolje od 17. mjesta.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

For Michael, the British Grand Prix is already a special race. “Silverstone is one of our home races where we will be backed by everybody from the factories in Brackley and Brixworth,” he says. “Therefore we would love to do well and thank them for their hard work.”

However, predicting performance has not been such an easy task this year: “With all the changes we have this season, it is difficult for me to judge how the track will suit our car. As always, we will probably only know more after the Friday practice sessions.”

Back in the factories, the teams are hard at work on improving the situation, and that gives further hope for the future. “We are in the process of developing further upgrades and new solutions which I am confident will help us to make a step forward again,” concludes Michael. “The message for all of us is to put our heads down and work our way through, and as we are all sharing this attitude, I am sure we will get there.”
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Eto pronašao sam jedan set videa koji je bio emitirat na RTL davno davno a uvjeren sam da ga vecina vas nije vidla.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bm5l6c6o4Ms&NR=1[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KQP7pJGm ... re=related[/youtube]
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

alien_ri
Navijam za: MSC

Post Postao/la alien_ri »

Ovi video klipovi su fora, nisam ovo jos vidio
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Hahaha legendarna slika!! :biggrin:
slika
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

eto mokra staza i schumi odmah odličan
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

jako dobar na ovom treningu, imal je par izljetanja di je testiral valjda granicu auta... jako, jako dobar. Kad bi se zadržala kiša do nedelje imali bi se čemu veselit.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Odgovori