Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- senamozart
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
Re: Formula 1 team - McLaren
danas sam se potpuno razočarao u tim koji navijam.ustvari stavljam se u stranu hamiltona i buttona kloji su izjavili da su potrebna poboljšanja na bolidu.nadam se da će se popraviti bar malo do silverstona i da će pokazati bar malo više snage da vide mjenjač od red bulla.ovako ako nastave neka se radije okrenu sezoni 2012.ova je izgleda pripala vettelu a jedino me tješi to novo pravilo da se navodno zaustavi red bull.mada danas sumljam u to da će ga zaustaviti.
volim ovaj sport ali mislim da će sezona biti dosadna.nije to što moji možda neće pobjeđivati ili se isticati nego što će biti jednolično kao i do sada.ako nakon silverstona tj.nakon primjene novih pravila opet vettel ili weber pobijede neka se cijela brahbamova ekipa (stariji članovi znaju na koga mislim) lijepo pokupi i ode u mirovinu.
volim ovaj sport ali mislim da će sezona biti dosadna.nije to što moji možda neće pobjeđivati ili se isticati nego što će biti jednolično kao i do sada.ako nakon silverstona tj.nakon primjene novih pravila opet vettel ili weber pobijede neka se cijela brahbamova ekipa (stariji članovi znaju na koga mislim) lijepo pokupi i ode u mirovinu.

- f.alonso
- Navijam za: alonso
http://www.twitvid.com/NLDQ1" onclick="window.open(this.href);return false; MCLAREN napravio flexy krilo.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
a nije im bas pomoglo,mozda vise srece u Silveru...
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
al to krilo se mice i vidi se da se mice (odvaja od postolja) znaci pomicno-pomičan element je zasto to ne zabrane ? Bitno da kad ferrari napravi nesto svoje odmah zabrane.
I da btw to nije ko RB ovo krilo koje se uvija u zavojima nego samo kad je na ravnom ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eSb4nLpv ... r_embedded[/youtube]
I da btw to nije ko RB ovo krilo koje se uvija u zavojima nego samo kad je na ravnom ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eSb4nLpv ... r_embedded[/youtube]

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
sta je ovde flexy?f.alonso je napisao/la:http://www.twitvid.com/NLDQ1 MCLAREN napravio flexy krilo.
ne mislite valjda na ovo malo vibracija?

- f.alonso
pogledaj malo pazljivije snimak,vidi se kako sa odvaja krilo u desnom uglu
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Jeste sigurni da se ni drugima to ne pomiće? Fleksi krilo bi se trebalo pritiskati prema podu , a ne lijevo-desno. Ako netko zna ,neka nam objasni molit ću vas lijepo.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
pa ne pokrece se lijevo desno vec gore dole odvaja se od nosa ...

3.15 Aerodynamic influence :
With the exception of the driver adjustable bodywork described in Article 3.18 (in addition to minimal parts solely associated with its actuation) and the ducts described in Article 11.4, any specific part of the car influencing its aerodynamic performance :
- must comply with the rules relating to bodywork ;
- must be rigidly secured to the entirely sprung part of the car (rigidly secured means not having any degree of freedom) ;
- must remain immobile in relation to the sprung part of the car.

3.15 Aerodynamic influence :
With the exception of the driver adjustable bodywork described in Article 3.18 (in addition to minimal parts solely associated with its actuation) and the ducts described in Article 11.4, any specific part of the car influencing its aerodynamic performance :
- must comply with the rules relating to bodywork ;
- must be rigidly secured to the entirely sprung part of the car (rigidly secured means not having any degree of freedom) ;
- must remain immobile in relation to the sprung part of the car.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
1) Ja tu niš ne vidim da se neš posebno miče.
2) Ne bi se reklo da nam je to nešto pomoglo, dapače.
3) Ako može RB, zašto bi ga nama zabranili ?
2) Ne bi se reklo da nam je to nešto pomoglo, dapače.
3) Ako može RB, zašto bi ga nama zabranili ?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dani
- Legenda
Jeste naivni. Baš bi postavili kameru da to sve lijepo snima znajući da "navodno" nije dozvoljeno. Ako znamo kako se sve ponaša RB-ovo krilo ovo postaje obični freak show španjolskih ( čuju se u pozadini komentari ) inkvizitora.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Centurion
- Test vozač
Ja nevjerujem kako neki ljudi ovdje nemogu promisliti ni malo,
kakve veze ima što se miče???
to sve zavisi gdje je zapravo zakvačeno krilo, npr, na McLarenu je do sada bilo cijelim tim donjim dijelom zakvačeno,
i taj donji dio je bio dosta debel, dok naprimjer,
kod RbR-a npr. je to krilo prikvačeno za nos puno manjim dijelom,
http://1.bp.blogspot.com/_Yjpc_eruYBo/T ... 0/5279.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo slika kod RbR-a, a evo i kod McLarena
http://www.aryta.com/wp-content/uploads ... -Image.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i Ferrarija
http://www.indiancarsbikes.in/wp-conten ... -image.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
vidite da je kod McLarena najdeblje, a gdje će ga spojiti, njihova stvar, zato šutite,
a i ako je ovo neka novost, nije baš najbolja, vidjeli ste kakva im je brzina bila u ovoj utrci
kakve veze ima što se miče???
to sve zavisi gdje je zapravo zakvačeno krilo, npr, na McLarenu je do sada bilo cijelim tim donjim dijelom zakvačeno,
i taj donji dio je bio dosta debel, dok naprimjer,
kod RbR-a npr. je to krilo prikvačeno za nos puno manjim dijelom,
http://1.bp.blogspot.com/_Yjpc_eruYBo/T ... 0/5279.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo slika kod RbR-a, a evo i kod McLarena
http://www.aryta.com/wp-content/uploads ... -Image.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i Ferrarija
http://www.indiancarsbikes.in/wp-conten ... -image.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
vidite da je kod McLarena najdeblje, a gdje će ga spojiti, njihova stvar, zato šutite,
a i ako je ovo neka novost, nije baš najbolja, vidjeli ste kakva im je brzina bila u ovoj utrci
- F1NAC
- Moderator
imas i video s engleskim komentarima ...

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Gle mozda je mozda nije nemrem prosuditi prema ovoh snimci. Ali moras uzeti u obzor vjetar koji jos bočno djeluje na krilo i stvara bočne sile na krilo prilkom koje dolazi do vibriranja. Samo si pogledaj kaj se desi kad vjetar pogodi frkvenciju mosta, u 99% slucajeva most se srusi. Tako da nemres iz te snimke nista kokretnoga zakljuciti.
A nikome nije mozda palo na pamet da se i kamera mozda trese
A nikome nije mozda palo na pamet da se i kamera mozda trese

Zadnja izmjena: elder, dana/u 29 lip 2011, 08:07, ukupno mijenjano 1 put.
Darkness rises when silence dies
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
uf, malo ste mi preosjetljivi kad se dira McLaren. Mislim da nema razloga za burne reakcije ni sa jedne strane.
1. Krilo je jako visoko, a to je ono što utiče na downforce, ovaj dio jedva da se i miče.
2. Vidjeli smo koliko je djelotvorno.
Nadam se nekom super aeropaketu uskoro da bi makar ovaj nastavak sezone bio zanimljiv. Žao mi je gledati Lewisa i Jensona kako se pate.
1. Krilo je jako visoko, a to je ono što utiče na downforce, ovaj dio jedva da se i miče.
2. Vidjeli smo koliko je djelotvorno.
Nadam se nekom super aeropaketu uskoro da bi makar ovaj nastavak sezone bio zanimljiv. Žao mi je gledati Lewisa i Jensona kako se pate.

-
Zar stvarno mislite da bi FIA ostavila to krilo ako je nelegalno....i da se druge momčadi neće žaliti ako je to van propisa?=?????????.......daj nemojte biti smješni
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Na primjeru jurećih limenki se vidi da bi...Zaggyri je napisao/la:Zar stvarno mislite da bi FIA ostavila to krilo ako je nelegalno....i da se druge momčadi neće žaliti ako je to van propisa?=?????????.......daj nemojte biti smješni
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- f.alonso
http://scarbsf1.wordpress.com/2011/06/2 ... -movement/" onclick="window.open(this.href);return false; McLaren: European GP wing movement
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Čitao sam izjavu nekog lika kao u fazonu "Charlie (Whiting) neće biti sretan zbog ovog krila", ali ponovit ću i ovde što sam rekao na temi RBR-a: ako prolazi FIA-in test, legalno je.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- F1NAC
- Moderator
ma jok 40 sekundi iza vodecih dobro im je krilo 

- McRambo
McLaren MP4-12C vs. Ferrari 458 Italia vs. Noble M600 vs. Porsche 911 Turbo S- EVO Magazine
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UGxbfLh4KE
vozi Miško!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UGxbfLh4KE
vozi Miško!!!
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
vječiti optimisti u obliku naših vozača se nadaju pobjedi na "domaćoj" utrci...istiću kako u potpunosti vjeruju injžinjerima koji "odrađuju sjajan posao" kako bi bolid bio kompetitivan, hvale stazu i prisjećaju se lijepih trenutaka s nje...
OPTIMISTI
OPTIMISTI
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Tako trebaToon je napisao/la:vječiti optimisti u obliku naših vozača se nadaju pobjedi na "domaćoj" utrci...istiću kako u potpunosti vjeruju injžinjerima koji "odrađuju sjajan posao" kako bi bolid bio kompetitivan, hvale stazu i prisjećaju se lijepih trenutaka s nje...
OPTIMISTI

Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ma kaj tako treba, bezveze me uvijek nabriju prije utrke i onda od najavljenog pokažu golu kur*inu pa mi dođe da plačem
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
je imaš pravo kolega slash.nabildaju da rade na poboljšaljima,još sada dolazi domaća staza,atmosferu napumpaju i onda u nedjelju u 14.00 dođe do potpunog sloma koji traje do 16 sati.
bolje je da šute i rade svoj posao a reklamne prostore neka ostave kada budu pokazali snagu.ja vjerujem da će doći do poboljšanja na mclarenovom bolidu i da čemo gledati jedan snažni mclaren u silverstonu.nadam se postolju 1 ili 2.
bolje je da šute i rade svoj posao a reklamne prostore neka ostave kada budu pokazali snagu.ja vjerujem da će doći do poboljšanja na mclarenovom bolidu i da čemo gledati jedan snažni mclaren u silverstonu.nadam se postolju 1 ili 2.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
E jebemu dečki...mislim stvarno...pa kakvi ste vi to navijači? Treba nabrijat atmosferu nikad se ne zna u Silverstoneu, Englesko vrijeme može uvijek utrku začiniti. Samo nek ne počne padati kad ili ako budu naši vodili.